Комбайни и трактори на пътя: Земеделците ще протестират, докато не ги чуят

Кризисният резерв за компенсиране на сектора може да бъде отворен до дни, откъдето се очакват 15 милиона евро за България

Обратно в новината

Коментари - Комбайни и трактори на пътя: Земеделците ще протестират, докато не ги чуят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лятото си стискаха зърното и чакаха по големи печалби. Сега като не познаха - хайде държавата да ги подпомагаме. Но ако бяха познали и спечелеха повече, дали щяха да си дадат нещо от печалбата ?! Когато печелят, то си е за тях. Когато губят, ние да им покриваме загубите. Който е некадърен да фалира!!!

Полиция няма ли в тая държава? Тия каруцари що не си гледат бизнеса ми само за кинта ламтят? Начи веднъжда им наливам субсидии, втори път да им купя трактори и трети път да им купя стоката... а и тока да им субсидирам. До кога? Аре смотиката и бегайте обратно на нивата. Никой не ви е длъжен.

Ами така е ние даваме оръжие те дават зърно Станете оръжейници

Я да съберем на едно място зърнопроизводителите и животновъдите, да вземат да се разберат сега фуражът за животните ефтин ли, или е скъп. Едните викат, че Украйна ни наводнила със зърно на безценица, другите тръбят, че фуражът бил много скъп. Единствно общо е, че всички вдигат ценита.

Га лапат субсидии, мълчат като п-ки, ДТМП

Ако имам оранжерия, и продавам домати по 3 лева, това значи ли че държавата трябва да ми забрани да гледам домати. Но, и защо протестират, кога внасяме зърно от Украйна, но не протестират, когато изнасяме оръжие за Украйна

Бах маа му! Къде е това еФтино жито, че хляба стана 5 лева килото.

Преди 10 години правихме ремонт на покрива на частно ткзс. Собственика обработваше 5000 декара с 6 работника, и казваше че печели между 250000 и300000 годишно. Никак не са за оплакване,

Колко трябва да си нагъл, за да протестираш, че някой предлага по-евтина стока и ти не можеш да си купиш новата лимузина на Ролс Ройс!

Значи държава, която е във война произвежда продукция и подбива цените на нашите селяндури с Бентлитата и Майбасите... Е, кажи честно!

А наркобизнеса как се само издържа и не протестират? Тия селяни що не могат.

Изедници гадни!!! Дано фалирате всички скапани зърнари!! Заради такива набедени "земеделци" Северна България е сякаш 100 години назад от Южна!!! На юг от Стара планина земеделците нямат нищо общо с тези изедници и чорбаджии от Севера!!!

И оядените ресторантьори! Смяяяяях! А пенсионерите възпитано мълчат, умират бавно....

Едно време само гущера вземаше субсидий Но боко тиквата дето го плюете и на зеленчукопройводители започна да дава.Та нека е като в западнала Европа ,еднакво да дават

Субсидии получават 60 000 стопанства. Като ви чета коментарите, излиза, че това са 60 000 милионери! Да ви се чуди човек защо продължавате да търкате гащи зад бюрата, вместо да идете на село да ставате милионери и вие.

Към тия с тракторите- започнете да си миете гумите преди да излезете от нивите на асфалта, че ще убиете хора!

Бентлита, Росове, Майбаси, Тесли.... Иначе плачат за помощи и забрани. После, цените в магазините били високи....

Ричард космясъл ализбегалов и той реве. Нямал клиенти в ресторанта си и държавата да му даде пари да си има.

Пращай половината на Източният фронт. Другите ще ги храни Буболечка ООД. Слава Кокаине.

А иначе 100 милиона евро за калинки интегриращи дигитална култура? ЕССР ще се разпадне с гръм и трясък.

Чакайте да видя дали съм разбрал. Нашите зърнопроизводите, ползващи субсидии се притесняват от зърното, произведено от страна във война?

Това не е в гърция

Мултимилионерите зърнари в България заплашват държавата и нас ,че трябва да ги храним ние когато бизнеса не върви!!!?? Ми няма да хрантутим милионери

Земеделците и новата им партия разбиха джендърите в Холандия. На мнозинството им писна от лгбт простотии

мерцедесите поскъпнаха, яхтите също...

Ти колко зърно си произвел, че си предлагаш мнението? И с какво качество беше и как го продаде?

забравих да добавя, че и яхтите поскъпнаха.... глад майка...