Четири коли изгоряха до НДК

Няколко автомобила изгоряха на столичния бул. "България" до НДК днес следобед.

Обратно в новината

Коментари - Четири коли изгоряха до НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най вероятно причината за пожара е Марешки. Някой е решил за пръв път от години да напълни резервоара до горе с ефтин бензин, а през годините той изгнил и тече. Като спрял горивото изтекло по асфалта и при случайно запалване са изгорели всичките.

Баси тъпия коментар.

Кирки имало ли е по колите ?

АНГЕЛИНКА КАЗА: БЪДЕЩЕТО Е НА ЕЛ. АВТОМОБИЛИТЕ В ЕВРОПА, ОСТАНАЛИТЕ ИЛИ ЩЕ ИЗГОРЯТ ИЛИ ЩЕ ГИ ИЗГОНЯТ

Oх че си смачках ташацити.... Като не спирам да се кълча... Оххххх

Да не си си седна на тях?

По Амер СИМ казаха, че нещо е станало с Украйна. Нек'ъф Референдум в Донбас Луганск ?? Дир мълчи??

веднага да се извика на разпит приятелката на кмета бойка защото е единсвеният генерал пожарникар и това му е работата да разследва палежи освен ако той самият не ги е подпалил

Тъпи селяци.това беше товарна гара,после направиха картинг ндк не е.център,а края на града(имаше казарми)върнете на село.с творбите с пари.ние ще си оправяме града.въпрос там дей ндк какво имаше майна?

Тъпи селяци.това беше товарна гара,после направиха картинг ндк не е.център,а края на града(имаше казарми)вървете на село.с торбите с пари.ние ще си оправяме града.въпрос там дей ндк какво имаше майна?

Като ти гледам културата, да ти еба и столичанина.

Хубава новина! Дай Боже повече такива случаи!

оди се прегледай! Това не е Бейрут от 70 те години !

Мое да не сме Бейрут, ама мразим чорбаджиите изедници. Добре че другарката от бетевето обясни по новините каква точно смес трябва да се направи, и къде точно да се хвърли, много другари ще изпълнят нейните инструкции.

Ivan

Това е дело на младите мутри от ГЕРБ! Стари предизборни мутренски номера!

Мутренска държава с мутра премиер?

Докато не се изметат "правораздаващите" и не се осъждат в разумни срокове-не повече от 4 месеца, на затвор и конфискация тези,които превърнаха престъпността в бизнес, нищо няма да се промени.Демокрация означава яко налагане на престъпниците.Всичко друго е пунта мара!

спукан бензинов резервоар със стичане на бензин плюс хвърлен фас са достатъчни да изгорят и повече от 4 автомобила.

единият беше на прилично разстояние от другите и няма как да стигне ей така огъня до него без помощ.

Причината е неправилно паркиране!

но кой е виновен за бясното презастрояване на София и острия недостиг на паркоместа? Мнозинството софиянци обаче с цялото си лекомислие и глупост продължават да гласуват за Фандъкова.Е,преизбирайте я и за в бъдеще - ще продължи да ви залъгва със сладки приказки,ще си купи още апартаменти с гаражи,а вие няма да намирате място за паркиране дори върху тротоарите.

...Четири коли изгоряха до НДК... --- сос! сос! сос! SOS! SOS! SOS! балканите горят вече з0 години в евро-огъня на ес! защо оо-нето не ги гаси?!!! докога ще ни изгарят живи окупаторите от европата, а?

Кенеф, какъв сос те тревожи?

На Пето Такова внучето е от листата на бсп.кво правим сега гадове мръсни дошли от селата и компетентни по всички въпроси?

През последните няколко години много простаци възприемащи един от друг се научиха да паркират и спират на аварийни светлини където им падне без да да се съобразяват с никого. А КАТ спят..но като стане дума за привилегии са първи да протестират..Живеем в държавата с най-неефектвна полиция, но за сметка на това най-многобройна.

И най-тъпа....

У нас тероризма се маскира от МВР като хулиганство или разчистване на сметки

Народа е много болен! А лекарството, за съжаление, е изрязване на туморите и разсейките...

Истинската причина за палежа са катаджиите на сфетофара, които от половин година насам толерират безобразието коли да спират на това място, да стесняват платното и да вбесяват всички шофьори! Първо се пробваха 1-2 коли да спират там, останалите като видяха че може, стана мазало. реди, там никога не се е спирало.Някой шофьор не са му издържали нервите.

Сега да викнат КАТ-аджите да обяснят защо са допуснали паркиране там.

+1

И да са имали Каско, застрахователите няма да платят, т.к. са паркирали неправилно.

Едната кола е запалена заради собственика, другите, за да се прикрие...

Ако ми изгори колата заради некой кретен, сложил си газ, ще го разсипя от дела. Аман от ганьовци.

Защо слагате минуси? Ако утре ви изгори колата, какво? Ще кажете на онзи с газовата причинил пожара: не се коси приятелю и аз съм с газова, ела да пием по една студена вода. Тъпаци сте и такива ще си останете!!!!!!!!!!

Защото, тъпако, АГУ не се пали. При изключително радки случаи може да гръмне бутилката, но това няма да подпали колата. Погледни в нета клипове с избухнали АГУ бутилки.

не , колата ти НЕ е изгоряла заради газова уредба, а заради скандално недопустимо паркиране/спиране... което е било "проспано" от полицаите твърде дълдо време

Точно преди палежа са забелязани рускоговорящи хора около колите

От една жена на пазара аз чух, че единият от тях е бил с ръст по малък от средният, след като е дал указания се е разтворил във въздуха и изчезнал. Каза ми го много си

Не само до НДК-а ! На бул. " Ситняково " същия ден , видях един обгорял Фолксваген Поло . Колата беше без газова уредба . Почерка ми е познат ! Пожара беше започнал от седалките на купето . Схемата е следната . Идват мутрите по малките часове , с камък чупят страничното стъкло и мятат вътре бутилка с запалителна течност . За по малко от 10 мин колата изгаря до степен годна единствено за скарп ! На мен преди години в 02;00 часа през нощта ми запалиха сравнително нова кола на която не бях подновил каското по този начин .Парадокса беше ,че изгоря до основи и пълната бутилка с газ не гръмна . Ако беше гръмнала щеше да отнесе половината паркинг . Така ,че не търсете под вола теле , като набеждавате газовите уредби !

А камерите какво показват?! Пълно е с камери там.

Няма да се учудя да е от някой газаджия решил да цепи стотинката на две с цел икономия. Сега икономията му е излязла златна. До онзи ден е разправял колко ервтоно се вози, сега ще трябва да си купува друга кола.

А честито

във всичко да виждате политика? Вие нормални хора ли сте?

ВИНАГИ ТАКА СТАВА КАТО ИМА КОМУНЕТА ВЪВ ВЛАСТТА-САМОУБИЙСТВА,УБИЙСТВА,ПАЛЕЖИ,ОБИРИ......

Ама ти не чу ли че комуниста Борисов подаде оставка миналата година

Доста тревожно, аз живея в района..... хм, ще е интересно да се разбере дали са имали каско. Да не се връщаме в мутренските години когато биячите са казвали "видяли сега, ако се беше застраховал - няма грижи" :( Огъня не може да се предаде толкова бързо от кола на кола ако е била запалена само 1. някой е разлял солидно количество бензин незабелязано и му е драснал клечката.

ГРОБ Почна да се развихря по плана на предизборната си кампания! Съгласно инструктажа на мутрата - да се всява страх сред "лошия матриал"! Този път - но пасаран, Боко и шайка! Писна ни от вас, гадове пълзящи и отровни!

И цялото ти семе ще отиде в ГРОБ!

По червен от Банкянския каруцар няма.Всичко,което е постигнал /не с акъл от него / е благодарение на червените.

Тоест ще го погълнеш,тъп ГРОБ

Колхозни ценности.

Евро атлантически ценности

Това паркингът на Рио ли е?

това е извън пакинга, на самата улица, малко след спирката, в локалното към бул. България

Само да не започнат пак масовите неразкрити палежи в цялата страна!

Казва се "дежа вю" или "дежавю". "Дежаву" е безсмислица.

Мнееее Произнася се ДежаВу Правилно го е написал човека

само хубави новини днес. утре пак.

урод, къде е твоята кола?

Едната от тях е била мишената, другите са за разсейване на вниманието

Къщата изгоря ,но парцела го спасихме.

Това нещо като палежите на коли в Париж ли е? Какво става? Веднага трябва да се намери кой ги е запалил и да има изключително строги наказания за да бъде пример за други потенциални подпалвачи!

Ебахтимумайкатабе!