Разбито е депо за крадени автомобили в Перник

Разбито е депо за крадени автомобили при съвместна полицейска операция на СДВР и ОДМВР-Перник.

Обратно в новината

Коментари - Разбито е депо за крадени автомобили в Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом не споменават за арестувани бивши и настоящи полицаи значи не е довършена работата !

За Този Резултат - Браво ! ...а за Тоталното Решаване на тези 'тънкости' на Йощ Таковащия Нас-Всички 'преход' - Правна Система ! + Нормални (Съобразени с доходите-Ни !) цени на продукти (включая коли/части) и услуги (включая авторемонт/поддръжка).

ЯЯЯяяяяяя....Пак се появи... Не е истина.... Неее... Истина е....

разбито, разбито, колко а е разбито! вие си знаете колко! плащаш ли си където трябва, всичко си идва на мястото - това е Мутростан

Всички автоморги и гаражи, в които се разглобяват коли са известни. Остава да се осъществи контрол, но явно има определени зависимости, които пречат за това.

Когато "лицето" е с условна присъда и пак сгази лука, да се намери съдията, който му е дал условната присъда и например да му се наложи наказание, понижаване в длъжност или 3-4 брутни заплати! Защото преценката и решението му е грешно! Аз съм шофьор и моята погрешна преценка обикновено води до последствия и за самия мен! Защо съдиите не носят никаква отговорност за решенията си?

"Задържани са четирима перничани, двама от които са криминално проявени, с условни присъди" Ами ДА! Отново можем да "благодарим" ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКА от "независимата" съдебна система............

И този път не са от етническите малцинства.Става дума пак за много пари.А?

4 условни присъди и дейността продължава в същата горичка.

може да се очаква.

Е, да.. Преди премиерът-мутра не беше така. Откакто го има стана. Махнем ли го - ще спре.

С премиери мухльовци - още по-зле.