Патриарх Неофит призова да дадем любов на болни и страдащи

Патриарх Неофит отслужи литургия навръх Рождество Христово. И днес той благослови българите и страната, и отправи призив към целия народ за любов към Бога.

Обратно в новината

Коментари - Патриарх Неофит призова да дадем любов на болни и страдащи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от попски род съм и мога да ви кажа, че сегашните попове и патриарси са мръсни изчадия които не служaт на бога.и левски е бил дякон,но се е борил за народа.докато тези го ограбват.те не са служители на бога а на правителството!

знам и аз съм от много стар попски род и знам сегашните какво приповядват."не ме гледаи какво правяяя,слушаи какво ти говоряяяяяяяяяя.ааамииииииииин!

Защо не си затвориш устата бе негодяй?

Хора, моля ви, невярвайти на тези изроди, така наречвните патриарси и други влечуги, които в името на Господ си охранват задниците. Моля ви не им вярвайте.

Болните и страдащите обикновено имат нужда от материална подкрепа, а не от ала-бала, бабати се напикала.

Много последователи на Аллах и ИДИЛ има тук . Честито Рождество Христово . Честита Коледа .

Църквата с нищо не помага на хората , а ги зомбира . Църквите са реликва , антика от миналото.Трябва да ги запазиме като музей на една епоха и да гледаме напред в еволюционното развитие на човек . Не вярата в църквата ни е запазила , а вярата в добротата, правдата , род и родина . Църквата както и другите религиозни образувания са развъдници на социални паразити и невежество .

Полковник Бесопит, Що ни съ събирети в Пачково, във, Манастира, И, с покана за Цара на печино праси, яшти, пийте, и не казвайти, кой припаднъл и кой саи понасрал ? леля Койка, ваша служитилка

Честито Рождество Христово! Здраве и благоденствие!

Честито Рождество Христово! Четете Библията, там ще намерите всички отговори за житието и бъдещето ни! А вие управляващи, имайте милост към обикновените хора! Бог е вездесъщ, вижда и знае всичко, и ще въздаде на всекиму!!!

тоз неофит боб фърля ли,той на себе си не вярва,то ние да му вярваме:)

Честито! Христос воскресе!

А ти кога ще Възкръснеш?!...изтрезнееш

С благословии не става, трябва и работа...

Религията е опиум за народите...

Дреме ми на...

се е наконтил много скромно - покровител е и на бедните и болните - всичкото което се е научил от Исус!

Възродят ли се християнските ценности, ще се възродят и народа и държавата. Да се обичаме и да си помагаме за да ни има и утре и нас и България. Честито Рождество Христово!

Не вярвам! Не забравяйте златното правило на демокрацията: "За кокошка, няма прошка, за милиони, няма закони!'. Така че, правете се сами изводите!

Abu Talib

Станишев поиска прошка за грешките си-така пише във вестник СЕГА.Но, както винаги, никакъв списък от грешки, та да видим какво ще се прощава и какво тепърва предстои да се опрости. А това, че не разреши да се въведе безплатен ток за населението през 2013 г. и лавира каузално, трябва ли да се прости? А как да му се прости грешката, че е слушкал и слуша аналитици с дефектно мислене?! Бъдете живи и здрави и Мир на всички човеци.

Че то най-големите привърженици на християнските ценности са политиците ни...все ни крадат в името на прогреса и благосъстоянието на народа, който ги избира...и палят свещи в църквите...