Ветеринари може да са замесени във вноса на изрезки

Фирмите, замесени в скандала с месните изрезки, признаха, че имат стока с изтекъл срок, но тя не е попадала в търговската мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Ветеринари може да са замесени във вноса на изрезки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отговор на специалист до една от Испания. Не е вярно което говорите и опонирате. И ние сме били поне 5-6 пъти в Испания, хората не от мързел режат края наречен дупе. Дали саламът е кръгъл, по-продълговат или по-плосък, има два края. И двата края се режат, те се изхвърлят по закони на държавата. В хода на онбработка на саламите се поставят много допълнителни консерванти, оцветители които са доказани че могат да увредят много органи ако са в големи концентрации. Те се смъкват към края на слама в хода на висене и сушене на някой салами, затова там са повече. А Вие в Испания като чистите къщите попитайте господарите си какво ядат-обрезките ли или същинския салам. Ако ядат обрезките и Вашите господари-обадете се. Като слугувате в Испания помислете и за здравето си- и не са мързеливи хората там-просто не са нащастни като българите. Не може българин да защитава яденето на храна изхвърляна от западняци. Да бедните ядат дупетата-но е вредно. Ако беше ползно нямаше умните да го изхвърлят, а глупаците да го яда. Това е нащият отговор до Вас.

"ДУПЕТАТА" Намирисват на СЕРИОЗНИ ИНТЕРЕСИ...ХА ХА ХА Не беше ли тъкмо Найденов шеф на Ветеринарната служба, когато у нас бяха внесени тонове столетно говеждо месо от Ирландия?

Омръзна ми почти всеки ден да откриваме "колелото". Държавата е решила да постави всичко на нова и здрава нога. Всяко министерство следва да седне и да объсди източниците на възможни нарушения, да провери верността на предположенията си, да анализира цялата информация (предположения и доказателства) и да инфоормира съответните органи къде може да се очаква дефект. "В България няма срок за унищожаване на месна стока.." Защо? Разчитаме на морал и честна дума? Това трбява да се промени и вероятно ще има лобистки натиск. Да има. Гражданите не са благовтворителнио дружество. И те да лобират. Също не сматам, че трябва да внасяме изрезки и да ги слагаме в саламите.

обръщам се към специялист и случаен.вие знаете ли кое е долната и кое горната страна на колбаса-обикновенно са кръгли, с два края от двете страни.пред мен колбасаря хваща пръчката и рязва малко за да може да започне да реже на машината.на края на колбаса за да не си отреже пръста оставя така нареченото дупе и го продава на по ниска цена-не го ядат както казвате западняците,защото не им се реже-купуват си колбасите нарязани.ето това са измислените дупенца, а повечето са от висококачественни и прескъпи колбаси,които колкото повече отлеяват са по добри.токсини и всички измислени неща,които им преписват са за да накарат народа да яде скъпите нови продукти по"бдс".познаи на кого са платили за това неразумни народе

Някой вярва ли, че като се въведе тази система за контрол ще се подобри качеството на колбасите и месните продукти. Дано да се получи, но аз лично не вярвам. Толкова много сме лъгани в годините, че вече на нищо не вярвам. Поредната пушилка и начин да се покажат пред народа управляващите, колко мислят за здравето ни.Така ми се струва.

след появата на двойно по скъпите месни продукти на пазара с марка Стара планина, да бъдат премахнати от него евтините опаковки от тези вности изрезки. Тъй като появата на продуктите Стара планина ще повлече след себе си ОБЩО УВЕЛЕЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ на местните продукти, подобна конкуренция нашите производите няма да търпят. Вече се РАЗБРА от много хора, че Найденов работи за определен обръч от фирми месо и млякопроизводители, които гравитират около ГЕРБ и които натискат за увеличение на цените на хранителните им продукти. ЗАТОВА ИЗРЕЗКИТЕ ИМ ПРЕЧАТ. А много от тях бяха вкусни.

Акция "Дупетата" и съпътстващите я събития може да се разглеждат като епизод от посредствена пародия на световно известния френски филм "Крилце или кълка" с участието на Луи Дьо Фюнес. Това е траги-комедия на политическата сцена в страната.

Страхът от смъртното наказание е достатъчна гаранция за строгото спазване на законите ! Това даже и в ШВЕЙЦАРИЯ го разбраха !

Недейте да петните ветеринарите и всички останали , не са те виновни а учителите и училището.......

'можело да са замаесени ветеринари" - А сега да се опитаме да си спомниме за ендо "ирландско" месо , кой го организира и кой накрая излезна виновен? А, и отнесе ли го някой освен редовите български електорални единици?

Веднъж си купих от Била телешки суджук.Бях озадачена когато прочетох,че суджукът е от сланина,свинско и телешко месо,консерванти и т.н.

Истината е една и тя е,че под натиска на същите тези юнаци които сега си играят с нашето здраве беше премахнат БДС като задължителен норматив и беше въведена системата за самоконтрол.Тогава всяка храна се контролираше по партиди на изхода и вероятността да попадне негоден продукт в търговската мрежа беше почти нула.Оновните пробиви се получаваха в търговската мрежа при лошо съхранение.Лично аз съм бракувал десетки килограми кайма напълно безвредна,но с изтекъл срок.Нямаше компромиси.Сега се самоконтролират.Представете си някой от тези "велики"бизнесмени които печелят милиони и доктора с 600-700 лева заплата и абсолютната корупция по върховете на НВМС.Там са големите играчи.Контрола по места е загубена работа.Като ти скръцне два зъба някой "мазен" месар к'во правиш.Всеки има семейство ,а тези за пари са готови да убиват.Това го знам от личен опит и по тази причина сега съм без работа.Той и този дето ме подреди бял ден не видя,но направи пачка,а аз за едната чест се чудя кой път да хвана.Това е положението със всички или повечето инспектори по места.Тези които не се нагодят са аут. Останалите се оправят кой както намери,а има и такива които са вътре в играта,но повечето са на върха.С тази измислена "Стара планина"министъра се прави на умряла лисица.Той говореше нещо за БДС,но явно го натиснаха и измисли тази простотия.Сега правят акции.Защо с полиция?Нали има инспекторат.Явно никой не ги бръсне и си правят каквото си искат.Тази практика да се внасят боклуци не е от вчера.Тя е още от времето на първоначалното натрупване на капитал,когато изядокме всичката мърша която се намираше при ликвидацията на ТКЗС.Нормалното месо се изнесе,а ние лапахме мърша.После се почна с буклуци от Китай,Бразилия,САЩ,Аржентина и др.Това с ирланското месо дето го хванаха е направо Дисниленд в сравнение нещата които действително се случиха.Това е само върха на айсберга.Такива като Вътев и Костадинов има още доста из БГ и в държава със закони и контрол щяха отдавна да гният в затвора а в Китай нямаше да се знае къде са погребани.Това е положението братя и сестри българи.Тази акция е като светлинка в тунела,но не е изключено да са фаровете на влака.Ако е светлинка в тунела - добре,ако не помислете добре като решите пак да се спасява всеки поединично и погледнете за всеки случай на юг,там има добър пример.този който оцелее от хранителния геноцид който ни налагат да загаси осветлението.

Питам се къде е Комисията за защита на потребителите? Защо не се самосезира и да си влезе в ролята. Нима не се знае че има забрана да се проверяват хипермаркети като Кауфланд? Кога ще се проверят и производителите на яйчен прах - тези тихи убийци, които внасят развалени яйца и правият яйчен прах от тях - директно се консумира отровата от децата със сладките, в които е вложен. Няма ли санитарен контрол на границите? И още нещо не здравна тематика - В Италия се плаща на фирми, за да изхвърлят отпадните продукти при производството на дамски превръзки - разбирайте "дупета" при производство на дамски превръзки. Един софийски "бизнесмен" от близкото минало ги е внасял в България и против всякакви хигиенни правила е изработвал от тях дамските превръзки /за които се изисква абсолютна стирилност на производствения процес/, като по този начин доста е допринесъл за болести на потребителите жени .

много ясно, че искат да му вземат бизнеса. трябва да ви кая, че тази стока е купувана и продавана в бг и от дастерни фирми на големи прожзводители на колбаси, но не ни ги споменават....засто ? това е лесно и да се провери по документите.... те самите знаят, че е стока, която по качество и састав не могат да стигнат. комплименти на костадинов!!!добар бизнесмен - видял е преди другите и вижда надалече..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да точен сте с написаното по-долу от СЛУЧАЕН. В единия край на салама, който Костадинов и другари са купували с години се събират токсични химикали в гиоляма концентрация. Те се изхвърлят, защото са вредни. Но и в другия край има, тъй като някой салами се обръщат в хода на обработката-така че и в двата края има токсични вещества и са доста струпани. Затова махат двата края-за да имат здравословна храна западняците. Тези вредни вещества водят до по-късни усложнения и след месеци или години развитие на рак, на диабет, затлъстяване, атеросклероза с усложненията-инсулти и инфаркти, бъбречни и чернодробни заболявания. Увреждания на много органи. През последните 10 години у нас раковите заболявания много се увеличиха и се търсят причините. Ние сме на първо място по смъртност и заболеваемост в ЕВРОПА. Затова и много пари отиват за здравеопазването-много болни хора. Защо не се запитате-като хората ядат често от тези обрезки и не е известен срока на годност, вредните вещества се натрупват в организма, трудно се изхвърлят и това е о причина за повишена заболеваемост у нас. Допуска се, че една от причините за бързото развитие на панкреасен рак е и употребата много често на храни с оцветители и вредни вещества коирто са поставени за да се удължи срока на годност-панкреаса не издържа, и ракът е един от най-опасните-малко хора го преживяват. Тези колбаси, изхвърлени не са безопасни-обратно те са много рискови за всеки, но особено за деца и бременни жени, вкл. кърмещи жени., и за възрастни хора. Някой от тези вещества в подобни обрезки се натрупват във бебето по време на бременност и след години може да се развият различни усложнения на детето. НАКАЗАНИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ МНОГО СТРОГИ, вкл. към управляващи, които с години са затваряли очите си за тези престъпления. Но народа не знае тези факти, обратно спирани сме до изолиране да говорим за рисковете от вредните храни. Има и българи, които се подиграват, когато им се казват подобни истини-чтете сайтовете, как хора казват че били много сладки дупетата, не били опасни. Жалко че се превърнахме в нация хранена с храна за животни

Евалата специалист - ти ни разкри всичко, а 20 годишното говеждо дето го вкара министъра преди няколко години то е съвсем безвредно, нали :) :)

вече се страхувам да консумираме каквито и да са колбаси.в името на печалбата и ощ безрарличието на властца единствените потерпевши сме ние гражданите на нашата страна.до кога.браво че вечее започна. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малко инфо за "дупетата". Не е проблем в самите дупета, а от коя част на салама са. Ако са от горната част, проблем няма, те се пласират на съответният западен пазар. Но в БГ се внасят дупетата от долната част. А там е концентриран целият химикал с чиято помощ салама озрява за 10 дни, а не за 40,примерно. Това си е 100% отрова. Последните 10-на години ни тъпчат с всякакви л..йна, но поради неплатежоспособността на българският гражданин, подобни стки се продават и то не лошо.

Опитвал ли е някой по погрешка продуктите на малката "НАРОДЕН"... ако в тях има и грам месо то то ще е от умрял динозавър но аз лично много се съмнявам да е оптвал някой. Що него не го проверят, че кренвершите им и за храна на кучата не стават ама сигурно е "член" на асоциацията на "производителите на продукти с имена салам"

Да, аз! Преди време купих, защото ми я хвалеха. Направих принцеси за мен и децата! После случайно се зачетох какво има вътре. Бях страшно възмутен. Пишеше - пуешко месо, незнам си още какво, незнам си още що. А точно преди месец, месец и половина беше избухнал скандал за заловени пуйки със саломонела. Директно си представих каква е вероятността тези пуйки да си ги мажех на принцеси. Разбира се може да не е така, но от тогава аз лично не купувам нищо с тази марка. Най-малкото защото кайма се прави предимно от свинско и телешко и ако е от нещо друго трябва да пише ПУЕШКА КАЙМА.

Изрезките ги купуват по 0,50 евро от Германия и Италия основно. До преди 5 години там ги изхвърляха срещу заплащане. Сега ги продават в България и Румъния. Срока им на годност при нарязването в Германия е обикновенно 21 дни, максимум 45 дни. Замразяват се след което, за да се запази част от срока. В България ги размразяват нарязват и вакумират. И много други фирми искат да се наместят в бизнеса, който е доста доходен. Купуваш на 1-1,50 лв/ Продаваш на 4-5 лв.

Нямало закон за унищожаване на старо и вредно месо??? То ако имаше държава и закони Вие г-н Костасдинов и цялата плеяда наречена бизнесмени с месото отдавна да сте на тихо място с пижамите на райета. Няма закони у нас за престъпници, които тровят народа вече 2 десетилетия с храни изхвърлени от западни фирми на боклука, дори сте ги вземали от екарисажи.. Било модерно да се ядат у нас дупетата, така ли, я се засрамете и идете сами в съда и дайте пълни показания. МОЖЕ ЛИ ТАКА ДА БЪДЕ УНИЖЕН БЪЛГАРИНА от такива като Вас. И журналистите седят и Ви слушат-на тяхно място не бихме отишли- да гледате на бедните хорица и пенсионерите като на помияри- и за котките и за кучетата има по-хубава храна. Държи в складовете си застояло месо, стари кренвирши-ТИ ХУБОСТНИКО ЗНаеш ли колко деца ядат кренвирши ежедневно и си ги тровил с години??. Колко бедни семейства са купували обрезките за сандвичи на дечицата си, доверявайки се че има контрол и държава. Такива като Вас са за доживотен затвор. Късни са ефектите върху здравето от яденето на подобни храни, които са престоявали, с много оцветители и различни вещества удължаващи срока на годност. ТИ БОГАТАШО ЗНАЕШ ЛИ, че точно тези допълнителни оцветители и вещества освежаващи месото с многото подправки са причина за развитие на рак след период от време. Като знаете, че западняците ги изхвърлят за животни, цялата Ви мафия с месото защо ги внасяте за българите??? Защото когато местото престоява с тези вещества настъпват реакции между отделните компоненти и има доказателства за канцерогенност, развитие на токсичност върху бъбреци, панкреас и черен дроб. Няма закони казваш у нас да те осъдят-има други закони. И застигат всеки извършил престъпление срещу здравето и живота на хората.

Kaто ни управляват дупета, ще ядете дупета. Всичката тази мизерия става с благословията отгоре. А дали има застъпване на интереси между фирми, вас не ви интерисува. По-важно за вас е да знаете какви боклуци ядете. Ако не беше се раздухала вонята нямаше да знаете, че тези "вкусни" дупета са отпадъци с изтекъл срок несъхранявани като храна за хора - при температурни и хигиенни условия. Ама никой досега не ви беше казал какво ядете. Нямаше да имам нищо против да се продават тези боклуци ако беше обозначено на етикета, че са с изтекъл срок и несъхранявани като храна за хора и тогава всеки да си направи сметката за себе си и за здравето си дали да ги яде или не.

това не е от вчера и ако някой сиспомня сегашния министър беше гл-секретар на НВМС и го уволниха за разрешен внос на 20 годишно месо. Сета смеот другата страна на барикадат и защищаваме тези фирми които ни спонсорират НА ЛИ!

Здравейте.Аз лично се обаждах на единтелефон който е написан на тия колбаси.По голям боклук не бях ял от години.Трябва да се спре напълно продажбата на такива стоки.Това е според мен.

Вчера въпросните изрезки бяха с изтекъл срок,днес са с изтичащ срок,а утре сигурно ще са току що произведени от млади, свободно пасящи животни!Незная кой е крив и кой е прав,но определено тези изрезки си стоят за продажба в магазините-вчера ги гледах в един!Чудя се в тая държава кога ще започне да има въобще някакъв контрол на нещо!

Спокойно. Г-н тарикатът ще ги преетикираи ще даде от него 60 дена годност и всичко ще е тип топ! А ние ще си плащаме цена като за пресен салам.

"Георги Костадинов, мажоритарен собственик в предприятията Анона, Камарко, САФ Магелан" Тоя наглец от възбрани не разбира! "Само кренвиршите са били с изтекъл срок на годност, твърди той""С обрезките с изтекъл срок можело да се направят много неща, включително храна за кучета или да се предадат на екарисаж." А стока с изтекъл срок на годност е седяла по повече от 20 дни в складовете... Ами да се фане с цялата си циганска фамилия, да изедат и кренвишите и изрезките...

Извинявай, но това не са салами, а отпадъци. Точно като млечната суроватка, която се внася. Явно и ти си от тези "честни" бизнесмени, които внасят боклуци и правят салами, сирене и мляко и го продават по-скъпо от Европа, щом пищиш срещу арестите на мошеници!

Незнам за млечната суроватка, ама знам за внос на прясно мляко от Унгария по 9 евро цента на литър, купувам си мляко в Германия доста по-евтино от тук и не виждам причина цените на българското уникално качество да са толкова безумно високи

Това ми звучи като Има червен сняг ама не в България. Магазините са затрупани от фалшиви стоки, а хранителните продукти и бездомните котки не ги ядът.

Нека Вътев да каже какво точно слага в колбасите си,от къде купува месо.И нека да наравят паралелни изследвания на неговата продукция и на тези немски "дупета",защото наистина мирише на картелно споразумение и непослушните се наказват.

В България се внасят всевъзможни боклуци за ядене и всичките с произход ЕС, та нали затова ни приеха в скапаната организация.Някой трябва да им консумира боклука.Прословутите Е- та дойдоха именно от там, Европейците имат големи заводи, които бълват тези химии и хората се грижат за работната си ръка.Защо да ги затварят, като има кой да ги купува(Българи, Румънци и прочие долна в техните очи твар).Ако ние сами не помислим за здравето и живота си , никой няма да го направи- нито Вътевци, нито Костадиновци и др. такива, които са станали милионери на наш гръб, и не без активната подкрепа на "Милата ни Родина.

Попадна в десятката! Не ни искат циганските дупета, а ни пробутват колбасарски дупета!

от целия дебат по нова тв стана ясно.че има картелно споразумение относно цените на колбасите и който не го спазва бива санкционират чрез някаква си акцийка.защото г-н вътев не отрече ,че уж в редовните им фирми също внасят и влагат суровини от същите от едно и също място както и г-н от камарко.на какво основание ще твърди вътев,че техните продукти имат по-високо качество.

На мен пък от целия дебат ми стана ясно, че този Констадинов е много нагъл, самонадеян и се мисли за недосегаем. Мисли всички българи за глупаци.

съжалявам г-не ,ако мислите че защитавам г-н костадинов,но вътев е толкова нагъл да ми говори,че влагат меса с доказан произход.ако беше така тези които отглеждат животни нямаше да простестират и да се оплакват от ниската изкупна цена.

Аз не знам колко трябва да си тъп , за да казваш ,че немските изрески с изтекъл срок на годност и предназначени за животни са по-добри от нашите качествени колбаси,защото има и такива ?Искам да попитам г-н Костадинов дали храни децата си с въпросните боклуци ?И още нещо което страшно ме дразни ,да се оплюва всичко българско и да се възвеличават чиждите боклуци !Такива като този клоун на запад отдавна да са без разрешително и в затвора , а не да ми се прави на маймуна по телевизията!

Стига с тия дупета бе! Ще се навия и аз да търгувам с дупета щом е такава чак далаверата ама исински.

Ако започнеш да търгуваш с дупета ще станеш милионер. Ама и за това се иска да ти стиска дупето

То това само да беше. Вижте едно Метро - маркова луканка, на етикета от производителя на която няма срок на годност, НО на вакумната на Метро има - е в срок на годност беше, според този етикет, но луканката беше ГРАНЯСАЛА, т.е. позеленяла....

Метро е чужда верига, която се снабдява с местни производители. Няма как да са други и саламите и луканките и каймата. Дали си го взел от Метро или от бай Генчо на ъгъла, няма значение.

В случая Метро няма вина. Освен може би, че е приела такава стока за продажба. Но основно в България производителите си правят каквото искат. И докато не почнат да влизат в затвора няма да се оправят нещата!

Как ще има с изтекъл срок в магазините? е, ами нали той затова ги препакетира човека - и срока почва да тече отначало. Иначе що да си играе да разопакдва и опакова наново?

Пуешки пратове кожи, всякакви адитиви, дупета и от кутера излиза нещо, което не става за ядене наречено бг салам.Коя е фирмата ли ? ВСИЧКИ!

Ето най-точното мнение - точно това е производствения процес - боклук, химия и ето ви истинската бг луканка

Защо България не поиска от Германия обяснение за какво точно става дума? Имат ли право немски фирми да продават стока с изтекъл или изтичащ срок на годност, та било то и на аборигени като българите? Защо, като са толкова читави тези "дупета" ги блъскат със огромни количества сол? (Лично съм си взимал от тях и първото нещо, което прави впечатление е, че са страшно солени) В нормалните страни, когато се изрезват крайчетата на саламите се комплектоват в пликове още в магазините и се продават по-ефтино, защото никой не би си купил вместо щафета-изрезки. Като се добави и изтичащия срок на годност, сигурно не са купувани а са им подарени за някаква символична цена. А тук за 5-6 лв. килото на нашия пазар, пак докарва огромен процент печалба. А глупостите, че неможело да се слагат в салами... незнам кой би ги повярвал. Смила се всичко, блъскат се соя, бои и какво ли още не (без месо) и става салам. Ако не ми вярвате, купете един салам и го занесете да го изследват.

Напълно вярно ... Подкрепям те !

Ало асоциацията, ЧЕТЕТЕ - дайте анализ от Германия какво идва тук и какво от него влагате вие

Като изчетох коментарите ми идва само едно на ум: юруш на "дупетата", ама на германските, че не останаха. По- добра реклама г-да месарите не могат да желаят. Пък и нищо им няма на обрезките- вкусни са и са по- евтини.

Обърнете внимание на това изречение: "До този момент информацията за това дали месните изрезки са с влошени качества, изтекъл срок на годност и нередовни документи за произход остава противоречива". Какво значи противоречива, това да не са литературни разсъждения??? Тук става въптос за обективни факти, за протоколи от проверки и изследвания, за транспортни документи от вноса, сертификати за качество от производителя и др. С една дума информацията си я има, ама се боричкат лобита кое да се публикува и кое - не. И въобще - защо не са официално достояние всички резултатите от контрола и пробите? Нека публикуват самите протоколи, от които да се види кой продукт, на коя фирма, кой е извършил изследването, в кой обект (търговски или при производител), кога и с какви резултати, пък после пазарът сам ще намести всичко. Тъкмо ще видим и коя институция как си върши работата. Така ще се разбере иска ли се да се решават проблемите или се цели само раздухване на поредната пушилка.

Поредната платена акция. НАПРАВЕТЕ АНАЛИЗ, публикувайте го публично и да видим какво ядем от години

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Ама че глупости! Не били в магазините - че къде са? В детските градини, по ресторантите, в буфетите, в столове, в сандвичите ?

Когато вносителя на дупетата плати на боко тиквата и неговата шайка правилната сума, тогава ще има акция "Боклуците" и ще се разследват тия, които сега подават сигнала.

Няма контрол - дори и да има стандарт пак няма контрол и за това да няма контрол от 90г насам си има причина. Месарите са предимно бивши мафиоти. Сладък бизнес големи пари никакъв контрол.

Като нормален гражданин, който иска да живее в нормална държава, питам следното - Защо след като са установени тези нарушения и стана ясно, че в България се вкарват боклуци изхвърляни от други страни, този Констадинов не е арестуван и няма процес срещу него, ами вместо това има нахалството да се явява по телевизията и да се гаври с хората като изпитва количеството интелигентност, което те имат? Оставям на страна платените клакьори, които пишат по-долу и на които "много им харесвали" тези боклуци. За тях ми е ясно какви са. Аз питам за себе си - Кога ще влезне в затвора някой мошеник тровещ ни с години?

Де да ни беше платил някой- тук въпроса е принципен- като по принцип си ядеме боклуци (и то доста по-скъпи), защо никой не прави нищо- не е ли това опит за саморазправа, защото ако е- правата на всеки гражданин могат да бъдат аналогично нарушени, което е по-страшното. Защото до сега така и не изнесоха документи, че месото е анализирано и е установено, че е развалено. И няма никакъв логичен довод- евентуално можели да се слагат в колбаси Стара планина- ама сложили ли са ги или не в края на краищата? И кой ще е виновен- тои дето ги слага или тои дето ги внася?

Работел на ръба на закона?,че защо ли?А великия тандемБО-ЦЕ непрекъснато се излага с измислените си акции завършващи без последствия.Този г-н Костадинов на колко ли хора е дал работа?; но може би това не етолкова важно в нашата държава има добра социална система и тя ще се погрпижи за всички безработни ;стига костадинов да не е настъпил някой по мазола ;че много боли