Кои са будителите днес според президента, премиера, министъра и патриарха

1 ноември е посветен на книжовниците, просветителите и на борците за национално освобождение. Кои са обаче тези, които да почитаме днес

Обратно в новината

Коментари - Кои са будителите днес според президента, премиера, министъра и патриарха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно - за президента най-важният будител е Бабикян, следват....знаете кои, че ми е гнусно да им пиша имената! Е, кажете ми, защо сме наказани така, господи??!

президента това е Отровното трио

Сетил се Боко за учителите и лекарите след 10г ! Ние които сме с висше образование(лекарите и учители са също такива) не сме забравили как ни прати пасем овце и да станем овчари ! Късно си се сетил , гъзолизецо за нас ! ОСТАВКА , Тиква нещастна !

и днес... не пропусна да си пусне вонята!

пак...се наака...

Костов и Боко са будители,никой друг. Докараха ни до Оня свят и ни разбудиха да си чешем възловите задници

Не знам с какво образование сте, но от написаното личи, че не бихте се справили с овцете!

Az oshte kato sibiah vav BG i u4ih vav Kolezha no imahme i tam DEn na Boditelite no vinagi vav tozi den mee iszpalvala edna gorestna vedrost i edno modro leko santimentalno no edno 4ehovska milanholi4nos.

защото вече няма пред кого...

никой вече не го слуша!

Кво учиш, моме? Дай по-сериозно!

българи у нас и по-света,които излязоха по площадите и призоваха да изметем лицемерите,алчниците и корумпираните ,които изсмукват жизнените сили на българския народ! ОСТАВКА!

"пакетирахте",няколко длъжностни фигури,ама и туй няма да помогне на клепоухия каун!

е будител щото спи до пълно чекмедже!

Свестните у нас считат за "луди", "нехранимайки", "конспиратори"... Почитат бАце, пЕевски, дОган, насран... лЕнин, сТалин, сЛави, сАли, кУрнелия...

той е най големия паричен будител!

Ето, че и на този празник се налага да коментираме отровната злоба, изливаща се от душата на най- големия простак в републиката!

пак...се наака...

Сънуваш ли ги?

за отровни словоизлияния на клепоухият простак!

Най-големия будител е наш Радко, той не спи никога и постоянно сочи грешките на другите!

Всъщност всеки един от тях трябваше да е Будител, а не да търси кой е и кой не. Принизихте всичко дотолкова, че вече Киро от четвъртия етаж е будител, защото има бормашина и буди входа в събота в 8ч.

Кого,бе простако? Отровните, платени глупаци ли?!

Че да бях похвърлял домати и яйца по улиците, та и аз да вляза в списъка на будителите на Радев! :) )))

агент ''БУДА'' Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАРОДЕН БУДИТЕЛ ВСЕКИ ДЕН ВСЕКИ ЧАС ви ПРИСПИВА С ЛЪЖИТЕ СИ

Според Радев всеки, който мята яйца и издига бесилки е будител! Нямам думи да опиша омерзението си от този човек!

Никога няма да приема, че хора като Бабикян и тези около него са будителите на България. Много далеч от тази категория е и Радев. Според него това учители, лекари, писатели и артистите са сива маса избиратели само. Срам за миналото величие на България е този псевдореволюционер с пагони.

Тоя Радев в много прост, ама много! Може и да има някой друг будител на площада, но повечето са глупаци и то избррани!

Да замеряш с яйца, да палиш контейнери, да затваряш улици......Хм.....будители...

Днес най-големият будител е оня с бръснатата кратуна и генералските пагони защото каза, че ще мрем, ама яко ще мрем! То и затова пишман войводинът го награди. Дебатъпитесамозабравилисемерзавци!

Е...Как кои? Азис, Преслава, Криско, Тита, Румен Радев, Васил Божков Черепа, Карбовски, Слави Трифонов...Лейди Гарга, Джей Ло...Фики маймун стораро...Това са. Курнелия също е будител.

ами прав е президентът, че будалите днес са на площада

Може ли еднокнижна тиква да бъде будител? Може само да будува нощем попълвайки шкафчетата и гардеробите си!

някоя и друга бездомна котка.

Най-доброто послание е на Радев.

Премиерът и той се записва будител, нали му казват Буда

с докторат. Вие имате ли някаква специализация след висшето ако изобщо имате висше?

Според Тиквун будител е Севда, защото тя го буди сутрин и му докладва колко милиона подкупи е "отказала" и с колко олигарха НЕ е спала.

Баце нанка....

За мен съвременните будители са Боец и Патрик Смитиус.

ЗА мен най големия будител е моята първа учителка СТАНИЛА ЧАКОВА.Защото голямото събуждане е да се научиш да четеш, пишеш и смяташ.

разбуди троловете на Шехерезада.

Ако носят будилници.

Съвременните будители са тези, които се изправят срещу системата, които не търпят диктатура, които не плонжират пред чужди посланици като килим. Будител е Атанас Мангъров и тези лекари, които не се кланят на парите. Будители са учителите, които не се страхуват, а правят всичко възможно децата да учат.

"Свободата не ще Екзарх, иска Караджата"...

Тоя летец не престава да изумява с глупостта си ! Бабикян ли е Будител, тези къдет разнасят ковчези , бесилки , хвърлят и рушат и правят вуду магии пи площадите, те ли са будители ? Пази Боже сляпо да прогледне !

Можеш ли да ми кажеш на какъв език е бил кандидатския му минимум? При мутрата всичко е менте! Докторантурата му е менте, генералството му е менте, само шкафчетата са жестока реалност!

Трудно ми е да се съглася. В наши дни мнозина четат криво-ляво при нужда, пишат някак, ако им се наложи и смятат колкото да оцелеят. Това не е събуждане, това са базисни неща открай време, съвсем основно образование, което дори не е необходимо условие за събуждане. Събуждане е да започнеш да мислиш, даже не просто да мислиш, а да мислиш и за другите. Може би твоята първа учителка и това ти е дала, аз също помня моята и тя ми е дала част от мирогледа, като се замисля.

Подбудите днес са Слави Учиндолеца, Кауна Радев, Мая Галева, Трима отровни манафа и десетина Интернет журналисти .

Шехерезадници се наричат!