Кои са будителите днес според президента, премиера, министъра и патриарха

1 ноември е посветен на книжовниците, просветителите и на борците за национално освобождение. Кои са обаче тези, които да почитаме днес

Обратно в новината

Коментари - Кои са будителите днес според президента, премиера, министъра и патриарха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 1 ноември разбрах, че аз Сулю съм будител. Будител съм защото мога да замерям с яйца хора и сгради, да хвърлям тоалетна хартия, храни, развалена риба тикви и фекалии по площадите. Мога да къртя павета и да замерям задремалите полицаи, мога да затварям улици и кръстовища когато си поискам и да будя заспалите в очакване да минат шофьори. Мога да затварям по всяко време кръстовището Орлов мост и да разстройвам ежедневието на хиляди софиянци. Мога да правя още много, ако ми бъде възложено от Отровеното трио. Искам да благодаря на тези, които ме удостоиха с това отличие и ме наредиха до Паисий Хилендарски, Раковски, Ботев, Левски, Вазов, Захари Стоянов и стотиците в днешно и минало време знайни и незнайни будители.

ЗА ЧОВЕК, КОЙТО НАРИЧА БУДИТЕЛ ХВЪРЛЯЩИЯ ЯЙЦА ПО ИСТОРИЧЕСКАТА СГРАДА НА ПАРЛАМЕНТА ИЛИ БОЯ ПО ДРЕВЕН ХРАМ, ОПРЕДЕЛЕНИТО ТЪПАК Е НАЙ-МАЛКОТО И НАЙ-МЕКОТО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ.

Направо хлъцнах като прочетох: "Президентът Радев: Всеки на площада е будител."...Ле-ле мамо..какво плещи този човек? Не мога да повярвам, да не би да има някаква грешка?

Е под-Будител! Оставка! Съд! Затвор! Да живее България!

Президента Радев:" Всеки на площада е будала!".

COVID-19- Будител на годината.

ПКП, Спас Гърнето, Мента, Дуловската Деса, Мозъчко, Джипко Бибитко, Главчо, Жоро Тръбата, Дантеленият доносник агент Николай, Даритка и вся остольная геЙберасткая сволоч...

не й вярвай - тя лъже в ефир!

Будителката Деса буди Фатмаков да се изпърди редовно на публично мяато

След бърз преглед на форума под тази новина, впечатлението е, че това е чуждестранен форум в чуждестранен сайт.

Тъй като отразява "световната конспирация" наречена "протест", значи ли аджеба, че Болен сид.е будител ??? Не, няма такъв Прецедент !!!

Не може да не лекьоса всеки наш български празник ( Естонската сага).. Не мисля, че отрепките на площада , вкл. Трио, Квартет, Квинтет, Секстет или Декада, са будители на българския народ ! Те са Срам за българския народ, Срам за българската история, Срам за българската нация ! Безсрамни, цинични и неграмотни, те не са България !

Радеф, ти си глупак!

Аз съм Българче обичам, Наш’те планини зелени! Педераст да те наричам, Първа радост е за мене!

дураче!

Педераст кирлив Аре чупка

Това, че са се събудили сутрин не ги прави будители, бре фатмак...

АМИ ТО ИЗЛИЗА ЧЕ И ДЕСА Е БУДИТЕЛ.МАММА МИААА

Да не се е объркал и да си е помислил, че честваме тези, които ни будят нощем с данданията, крясъците и вувузелите.

Г-н Борисов е народен будител.

макар, че си трол и го казваш с ирония.

Фигурант е в будна кома

е толкова глупав, че даже не знае съдържанието на думата БУДИТЕЛ.

Будител не е професия, а състояние на духа. Първообразът е Паисий Хилендарски, не защото преди него не е имало достойни книжовници и учени, а защото българският народ не е бил упоен. Днес сме в по-лошо дори положение, но единственото име, което ми идва на ум е Теодоси Теодосиев. Абсурд е да се твърди, че цели съсловия се явяват будители.

Човек= образован, интелегентен признат от обществото. Протестър- човек - на надница при Али Баба Дубайски, мръсен, циничен. човек , който бие беззащитни майки по кръстовища и площади Л-у-з-е-р Тоя последния не води хората към нищо добро и положително.

по-уекичко го казвай това, ти направо се оуя!

Точно протестърите са достойните хора! Въпрос на чест е да въстанеш, когато начело на държавата е човек с просташки записи и мутренско шкафче! Това са хора за уважение! Другите дето си траят са просто страхливи мижитурки!

СЕЛТАК СМОТАН

интелигентен се пише, макар че идва от интелект. А признат от обществото не означава да е фалшифицирал 2 пъти избори.

И падна по-ниско и от отровителите.

Достоен човек, истински генерал и не е мютря, деди!

Взимай си хапчетата, че пак почна да ръсиш глупостите!

ДГД

Радев е най-голямата мутра в тая държава! Мутрата Мунчо Коремното.

Всеки протестен о-л--и-г-о-ф-р-р-е-н на площада е будител . Абе Фигуранте= не си разбрал, тея протестъри са подбудители към насилие срещу нормалните граждани, и те са настроени за подбудители от един Фигурант на черепа.

Тълпата, която бе готова на всякакви изстъпления - и ги направи - да я причислява към будителите, с които се гордеем!!!!! Това си е диагноза!!!

С нетърпение очаквам коментар на Корнелия Нинова за приказките на тоя! Дано да е жива и здрава, че с тия избори не се печелят!

Мунчо е най-големия подбудител към престъпление - подбуди маса народ към незаконен метеж - към държавен преврат и е за арест! Гешев, ти си на ход!

Да искаш да свалиш мютря от власт не е държавен преврат, деди! Това е въпрос на чест и задължение!

Каракачанов да разжалва предателя фатмак, позор за българското офицерство..

Има един идиот в България, деди и той е доказана мютря!

на дядо петър ДЯДО ПЕТРЕ ТИ ИЗЛЕЗЕ ГОЛЯМ ПЕДЕРУНГЕЛ СЪС ЧЕРВЕН ОТТЕНАК

Да спиш 3 години и половина и да се събудиш за да разбереш, че си се осрал ....Сменяй памперса и чакай до напролет. Тогава ще ти трябват още по дебели.

Най големия будител е боклука с лампази, пРезидента, който разбуди най ниските страсти в комунистическите лумпени у нас и ги насъсква към Гражданска война. Проклет да е до 9то колено, АНАТЕМА

Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за "учиндолеца от Село Тодорово", истински СССР мутри, "Светият отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР , за мутренските "капитал"=комунисти, с-о-р-о-с-о-иди, катунари, обречени лузъри ,ялови "протестъри", татуирани надрусани една шепа мутанти ,копейки ,молци ,маджовци, галевци ,чалгари и позитанци

очевидната истина е, че мурзилките рекламират Бойко, мутрите и Турски поток.

А мютрите, мютрите, тях какво ще ги правим, деди?! Те са пътници! Сляп ли си?! А като махнем Гешев така ще се размирише, че не ти е работа. Бай Ставри ще има доста работа!

Нищожеството Гумен Гадев е най-вредният човек за България! Вън гадинаъта от Президенството! Веднага!

Според фатмак Мунчо, комунистите от протестите били будители, защото от няколко месеца будели нормалните хора в София с хистеричните си крясъци, яйца, домати, тоалетна хартия, риби, свински уши, балони с червена боя, павета, бомби, бесилки, ковчези, речи на дебилните им лидери, а Мунчо отиде на вояаж в Естонония, но оттам го изритаха като мръсен парцал, защото не обичат русофилистици, комунисти и предатели. Жалко, Деса не можа да похапне на банкет и да си купи естонски дрешляци...

Тука Мунчо тотално се закопа! Да нарича луппените - зомби-протестъри, които искаха настървени "да влачат по жълтите павета" и "да бесят" Бойко и министрите и психо-майките - откачалки с техните вещерски читуали за смърт - Будители - това е връх на ЦИНИЗМА! ОСТАВКА МУНЧО НЕФЕЛЕН! СЪД И ЗАВОР за МЕТЕЖНИКА–ФИГУРАНТ!

Нямам търпение тоя продажен некадърник Радев да му изтече мандата и никога повече да не видя манипулаторската му мутра

Тъпанар!!!

всички знаем какъв е умствения багаж на военните, но пълната липса на интелект в този индивид е покъртителна!

„Всеки от непримиримите, който със светлината на телефона си се вля в морето от светлини тук, на площада в София и в много други градове в цялата страна, беше будител“. Страхотно изречение, много поетично. Къдрици, панделки и фльонги. По-добре да не се опитва да е поет. Не става. Отровните трима олигофрени могат да очакват скоро президентски медал. Моментът наближава.

Прав е Радев, всички на площада и проститутките по могистралите са най големите будители! Сиреч будители са и полицаите по площадите с проституиращите! Егати тъпака, той сигурно не е прочел нито една книга! Пълен неграмотник интересно кой го буди сутрин, вицето ли?

Не бе стрино! Твоята любима мютря е най-големият будител! Че станахме за смях на цяла Европа с него!

Великото ви кисело мляко е един обикновен йогурт, какъвто имат всички. Великото ви бяло, саламурено сирене е всъщност гръцка фета. Великата ви уникална ракия е всъщност турска йени раки. Даже на великата ви кирилица, 3/4 от буквите са гръцки. И тогава, какво да ви вземат дяволите,  мама ви българска,  ми се правите на уникални,  велики, единствени... Вие просто сте си едни безлични, страхливи,  конформисти,  готови и гзовете си да дадете за хрантутене и протектиране. 1300 жалки,  полуробски години, от които половината даже сте били роби и ви е нямало на картата.

Абе, боярщник! Ти какво правиш тук в България? Хайде чемодан, вокзал и към Русия! Толкова си тъп галош, че даже не знаеш, че алкохола е забранен за мусюлманите, но турците лъжат аллаха, че пият вода а всъщност е ракия, която са вземали от нас.

психо без лекарства? И що на бългасрски пишеш. Със светлинна скорост да изчезнеш от българския форум! Чиба, говедо!

Днешните будители са генералът Мутафчийски, защото той бе удостоен с това отличие. Не знам какво му е будителството на него, според мен по-добре да го бяха наградили за Хелоун, защото повече го докарвам на бустанско плашило от изявите му по тивито ... Иначе - честит празник на всички... будители са всички тези учители, които не престават да се борят, въпреки обреченото онлайн обучение - стараят се поне малко да го докарат, защото знаят резултатите от миналата година и сигурно хващат ковид само като си помислят какво предстои с тези трагични резултати!

Как кои, Ковидъ Идьотити, за таз страна са готови ма фсичко, да лъжат да мажат, слуз да пущат. Сектанти

ДИР, АКО МОЖЕ ТАПИРА ОТ ЗАЙЧАРНИКА, БАНКЯНСКИЯ ТОЛУП, ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВА ЗНАЕМЕ КОЛКО Е ТЪП, ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ, РЕКЕТЬОР, А Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТИ НЕУК ГЛАВАНАК. СРАМ ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

Още един идиот който си позволява да говори от името на целия български народ. Говори само от свое име бе олигофрен.

а говното минетчийски

''Будители'' станаха и хвърлящите яйца ,домати,тоалетна хартия по институциите .

според интимния прислужник на Решетников и Гундяев

Толупът и свитата Му няма ли да ги канонизират като "безсребреници"? Ми, три папи са го галили по главата, ръце целува на патриарси и игумени. Пари /не своите, де/ раздава на манастири и църкви ...

клепоухия продължава да безумства то бива простак ама няма като него

Парашутистът отново се изака... Но с мозък колкото "юмруче" не можеш да си Будител, само Подбудител... Тъп та дрънка! И тоя ще иска пак да ми е Президент... Баси!

ЗАБРАВИХ точките ДАНО ВИ СВЕТНА И НА БЪЛГАРСКИ БЕЗ ТОЧКИ !!!!????? ХОРА !!!??? ЛИ СМЕ !? ИЗМЕТ ЛИ СМЕ !?????? НА дс и бкп ще РОБУВАМЕ ?!!!!!? ИЛИ ЩЕ НИ ИМА КАТО НАРОД ?!?!!!!!!!!!!’ ИЛИ чекмедже разгонен боклук бойко .

Сам ли го измислихте, или така си ви викат в махалата?

Моля да ме извините, че пиша неподготвен, но затова пък от първо лице. Този празник на будителите ми изглежда нещо като БГ версия на Вси светии. Никак не е ясно кои именно са тези светии. Съвсем доскоро тук, доколкото си спомням, се включваха български книжовници и то от С. Македония или Южна България, както искате така го наречете. А днес гледам вече са накачулили и Васил Левски!, Христо Ботев, Захари Стоянов и пр. борци за национално освобождение. Към тях се приобщават все повече съвременни българи: лекари, журналисти, вероятно и политически дейци. Примерно от Триото какви са, не са ли и те народни будители? Един наистина доста безличен национален празник и над неговата идентичност следва да се помисли.

тюрлю гювеч стана, важното е да е нашенски.

Именно! С две думи си го казал далеч по-добре от мен. А целта въобще не ми беше да обидя някого и ето вече зацъкаха минусите.

и не се опитвай да го разбереш, не е за твоя мозък.

Е отново неадекватен Щях да предположа , че е страничен ефект от кораната дето уж я няма. Ма той от самото начало само си плюе...

пак се разсмърдя-за кой ли път?!

будни са платените боклуци от улицата...смях!