Коалицията е нанесла над 5000 въздушни удара по ИДИЛ

САЩ и съюзниците им от антитерористичната коалиция са нанесли от началото на операцията над 5000 въздушни удара по позиции на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Коалицията е нанесла над 5000 въздушни удара по ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По всяка вероятност хиляди и хиляди кратунковци са намерили безмислената си смърт под ударите на коалицията.Вероятно и много от техните руски инструктори също са били избити по полетата на Сирия и Ирак.Така трябва!Да ги избиват!

Това са глупости. Ефекта е нулев. Да бяха дали парите за 2000 удара на частна организация с условието да се унищожи ИД и проблема да е забравен вече.

"Ударите", които коалицията нанася в повечето случаи са в сферат на показния PR. Нанася се "въздушен удар", след това следват серии от публикации все едно е спечелена 3тата световна война. От време на време се пише за това как еди кой си лидер бил еди къде си, следи се и скоро ще бъде ликвидиран. Немалко случаи имаше, когато определени лидери, уж унищожени още в Авганистан след това се появиха в Сирия и повторни го "унищожаваха". Т. нар. "съюзници" ги знаем, начело с ЕС, чиято външнополитическа служба "воюва" с тетористите и трафикантите посредством струващия 3 мил. евро сервиз за порцелан. Най-последния "удар" върху терористите бяха листовките, разпръснати над сирийския град, окупиран от ИД, на който ИДИЛците отговориха с кървав атентат в Турция. Може да гадаем какви ще са последващите действия на "коалицията": вероятно ще поканят участниците на мирни преговори на Круизен кораб в Средиземно море, където ще сервират фалафели с порцелановите прибори?

Тези возила от снимката май са участвали и във Виетнамската авантюра, а?

мене ще ме срам да напиша, че са нанесени 5000 удара без съществен резултат.

НЕ Е ВЯРНО ГАРВАН ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ КОИТО СЪЗДАДОХА И ТОЛЕРИРАХА ОСМАНСКАТА ШИБАНА ПСЕВДО ИМПЕРИЯ МАЧКАЛА ДРЕВНИЯ НИ НАРОД СТОЛЕТИЯ СЕГА ТОЛЕРИРАТ И ИД

Като начало можете да започнете да бомбардирате камионите, които влизат всеки ден от Турция в Сирия, доставящи техника и снаряжение за ислямистите. А дотогава можете да продължавате да будалкате само баламурниците.

5000 бомби по 500кг с радиус на пълно унищожение от еди колко си метра...да сметнем че една бомба изпари по 10на бойци ми..то те трябва да са избили 50 000 човека и вече да няма Ислямска Държава.........

Само чужденците са над 20 000, от които 3500 от западна европа и 10 000 от Руската федерация. Не всяка бомба успява, но убитите идилци са повече от 30 000.

И е избила МИЛИОНИ МУХИ!!!

Истината е, че колкото и въздушни удари да се осъществят, ако пехотата не мине в последствие да "изчисти" физически терена от джихадистите, няма да има край тази черна сага...

Напълно сте прав, уважаеми NICK! За да бъде победен враг, армията му трябва да бъде унищожена, а земята му отнета. Земята се отнема от наземни сили които я заемат, а не със полети във въздуха и въздушни удари с бомби. С бомби се унищожава, с хора се побеждава. Оставен ли е врагът да господства - да има своя си земя, той не е победен.

Вервайте ми!

Накъде, с тия бракми, Фантоми, с памперси! На баба, Цецка парти- секлецарка врак беши

Само дето ИДИЛ се разраства като гъби след дъжд от тия бомбардировки!

Бомбардират ги с оръжие и боеприпаси,нормално е. Подозирам всъщност,че жертвите са просто слънчасали надрусани глупаци,на които сандъците са им паднали на главите след дефектиране на парашутите:-). Хвърляй ми мезе и пиене в двора,па ме чЕкай да Умрем,мдаа...

Първо, ИДИЛ вече няма. Дори самите джихадисти наричет себе си от доста време Ислямска държава. Но тъй като не става въпрос за действителна държава, а за организация наричаща се така, то редно е да се поставят кавички или да се пише т.н. Ислямска държава.

Тези ИД-иоти са нещо като интербригадистите в Испания през 30-те години на 20 век. Възниква въпросът кой допусна тяхното заминаване и събиране на територията на Сирия и Ирак, кой ги въоръжи, кой им позволи да се организират и укрепнат като сила, вместо да ги ликвидира в зародиш.

Естествено Русия чрез сирийските си бази в опита си да отвлече световното внимание от Крим. Не случайно има 10 000 руснаци в редовете на ИДИЛ. Но по едно време им поиспуснаха юздите. Факта е, че супер офавзивата на Башар, която за дни щеше да унищожи опозицията, според путлерастията преди година, изведнъж изчезна като топка сняг насред Сахара. А от нищото се появи ИДИЛ с основна задача да бие ССА и кюрдите.

5000 въздушни удара, а резултат - нулев. Явно ислямистите не са там, те са в Лондон, София, Париж - всъщност, що не ударите Париж, примерно айфеловата кула, и без това е свръх грозно нещо.

Няма да е далеч денят, в който ще четем подобна новина, но вместо ИДИЛ ще пише Десен сектор в Украйна.

В резултат на това са убити 30-ина ислямиста,унищожени са 100-ина джипа и е нарушена перисталтиката на стадо камили. ИДИЛ е разгромена напълно.

в Авганистан, щатски хеликоптер е избил 14 авгански войника. Приятелски огън де!

Войниците само афганци /те. от племето афгани/ ли са били, или са били афганистанци /граждани на Афганистан от всякаква народност/?

дежури на компа и докладвай своевременно, комрад. Молодец!

обонго пак са го подвели голяма част от ударите са по противниците на идил и само когато не са знаели точната дислокация на главорезите, са удряли, и някои от тях

Ей аман от тънки сметки. Но явно им е изгодно да се трепят сунити и шиити. А тия въздушни удари на всички е ясно, че са прах в очите на Западните общества, да се отчита дейност.

Ашколсун на коалицията! Цялата работа е кьорфишек, а 0бонго все още празнува Рамадан.

5 000 полета, 60 държави. Само с керосина за тези полети да ги бяха заляли....

Не "въздушни удари", а удари във въздуха.