Петте прозападни партии в Украйна се подписаха за коалиция

Лидерите на 5-те прозападни партии в украинския парламент подписаха коалиционно споразумение.

Обратно в новината

Коментари - Петте прозападни партии в Украйна се подписаха за коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин удри,тая еврейска мачка не е наша!

премахване имунитета на президента , депутатите и съдиите ! и украина ще ни надмине !

Украинските политици счупиха глупомера и станаха безпорен световен рекордьор по народопродажна политика, дори и нашите "политици" не са толкова зле като украинските.

Гледам, рашистката банда направо е капитулирала. Няма хъс, няма желание да изтребите ФАЩ, бендеровците и да хвалите Императора. Да не се събирате да правите Бургаска Народна Република? Или просто инфлация и съкращение на разходите на Руската Империя?

При Янукович имаше слаба власт, едва-едва контролираща олигарсите. Сега има слаба власт на олигарсите над страната и пълна свобода за тях си в техните региони. Голям прогрес стигнаха украинците...

Така е в Раша. А кажи сега как е в Украйна? Между другото кога ще бъде предаден на правосъдието престъпникът Янукович, скрил се при другите престъпници в Кремъл?

Май само ти не си разбрал. Янукович е бил легитимен президент. Докато новите му по престъпен начин взеха власта. Също така на майдана, когато стана превратя същите, които сега оправляват направиха убийствата. Така, че престъпниците са в Киев.

ТОВА НА СНИМКАТА СА ДВЕ НЕОПРЕДЕЛЕНИ СЪЩЕСТВА ,ПО -СКОРО ТВАРИ ,КОИТО СЛУГУВАТ НА САТАНАТА ! НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА УКРАИНСКИЯТ НАРОД ,ЗАЩОТО СЕ ПОДАДЕ НА ДЯВОЛА И ТОЙ ГО ОБЛАДА !САТАНАТА СЕ НАСТАНИ НА ТАЗИ ПРАВОСЛАВНА ЗЕМЯ ТАКА ,КАКТО В СВОЕТО ЛЕГОВИЩЕ ,А НЕГОВИТЕ СЛУГИ БЕСНЕЯТ И УБИВАТ ВСЕКИ ,КОЙТО ОТКАЖЕ ДА МУ ПАДНЕ В КРАКАТА ! САМО В ГОЛЯМОТО ЦАРСТВО ОСТАНА НАДЕЖДАТА ЗА СЪПРОТИВА НА СВЕТОВНОТО ЗЛО!

Мед ми капе на сърцето!!! В руското посолство началниците са нервни, троловете сте нервни, ОНЯ е нервен. Късно! Да сте мислили преди да нападате Украйна. Край на илюзиите за покорната Украйна. Украйна е СВОБОДНА ОТ РАШИСТКО РОБСТВО И НИЩО, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ТОВА

и тяхната прислуга в България би трябвало да знаят, че всички болести идват от нерви, само сифилиса е от удоволствие.

И се сещам 1996 г. как костов ни предаде в лапите на МВФ! Направо точно копие!

нашите украински партньори в НАТО!!!

глиста поналял бузките!

споделяте ценните си мисли директно от Киев или току що сте се завърнал от там и ни представяте експертизата си?

не информира за нефта и долара. Кво става? Кде сте бе случайни букви, тедита, Щеревци?

се стреми към 75 долара, а долара , тази презряна империалистическа валута се разменя за 50 рубли вече???

Дай точно инфо! Иди до колата и питай Байдън!

Нашия, тантурест Бойко , ми се вижда като Ален Делон 2. баба Тудоръ

СВОБОДНИ !

Свободни от какво ?? Смениха един олигарх с друг.Свободни са да умрат от глад или да бягат в Европа да мият чинии ( което и досега са правили )

Свободни са защото са избрали достойни хора които заявяват и приемат: "снемане на имунитета на президента, депутатите и съдиите" Когато и у нас това се случи и ние ще сме свободни.......

Украинците започнаха да идват на себе си. Смениха едни олигарси с други. Някои даже си останаха същите. Украинците виждат как Порошенко и Яйценюк правят лицеви опори на Джо Байдън и никой не отговаря за жертвите и загубите на Майдана и от Майдана. Синът на Порошенко вече е депутат в Радата, както беше синът на Янукович преди това. А украинският златен резерв скоропостижно е предаден на САЩ.

Другарю? Златния резерв на Янукович остана в Украйна, успя да се измъкне с някакви си 1-2 откраднати милиарда, не рубли, а долара. Крадците са на изток

Първата работа на глиста след назначаването му беше едно посещение, при което в самолета бяха натоварени и едни сандъци ! Но това си е стара практика! Другарю!

Хамериканците създадоха фашистка Украйна в Европа, както създадоха Ислямската държава в Близкия изток. После може да бомбардират и украинските радикали, както сега бомбардират ислямиските сатрапи ... Все в името на хамериканската демокрация. Дано само не се открие някой петролен кладенец, или газово находище в украинските степи. За въглищата е ясно - войната вече се води.

тизи крвар може да целуне само генералният по ................. и така няма да бъде по краварски!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Клеопатра пак са появи с изискани изказвания на перфектен български. Ха ха ха

От момента, в който киевската фашистка хунта започна война срещу собствения си народ, Украйна вече не съществува!

който по навреме избяга от там , той ще спечели , като у нас вече 25 години

Малко преди церемонията Арсений Яценюк обсъди сформирането на новата коалиция във Върховната Рада с гостуващия в Киев американски вицепрезидент Джо Байдън ????!!!!!!!!! е това върха на наглостта на световният господар ! Силно се съмнявам ,че когато Украйна е била част от СССР ..от Москва са определяли състава на правителството на УССР . Дори съм чувал обратното -екраинската комунистическа партия е имала много силни позиции във върховния съвет на СССР и не случайно тогава Украйна е била най-силно развитата икономически република на СССР с потенциал сравним с този на държава като Италия ...

Като говорим за наглост, хамерканосите ли анексираха Крим и вкараха войски в Донецк?

" в коалиционното споразумение се предвиждат сложни, болезнени, но необходими реформи в страната" - това е най-важното за народа , а за партийните ръководители - те отдавна не са в Украйна със семействата си и с милионите които им дадоха краварите.

на тази снимка яценюк, ужасно прилича на "сид" от айс ейдж, и по физиономия, и поза.

Джон Байдън дойде в Куев, за да назначи правителството. Пардон, колониалната администрация.

Тези украинците какъв си го набиха не е истина. Да бяха видели нас 25 години!

Поне ще могат да избягат от робството на комунистическите примати, както направиха близо два милиона българи, преди това не можеха.

Не съм оптимист за бъдещето на тая коалиция,щом като Джо Байдън е участвал в ролята на акушер.Ето какво казва журналистът Матю Лий за Джо Байдън -"Единственият политик в света,който е способен да каже глупост по който и са у въпрос!"Аплодисменти!

"по който и да е въпрос"

Колко бързо и колко много с промени Украйна само за 1 година. Войната с Русия ускори много промените. Преди година беше московска сатрапия без своя политика. Сега води многомесечна война с Империята, стои здраво въпреки византийския рашистки рекет и се готви за ЕС и НАТО. А междувременно е на път да срине Кремъл

Остави малко от стоката и за БайГън-младши, бе!

Боже,боже...

САЩ нямат нищо общо с цялата работа, само помагат с демокрацията, нали? А бе смешко, с Украйна е свършено отдавна. И никой не ги иска освен за пушечно месо в НАТО. Нищо не са виновни обикновените хора, но те ще страдат,заради предателите си.

и ние българите си заслужаваме не само Украйна ами и Турция, Молдова, Албания и Косово да влязат в ЕС, та и чинии да не може да мием, а и малко 'цвят' да сложим по магистралите!

от петимата ,,четирима,, са ,,ешкенази,, а петият ,,нацист,,!!! точната ,,проевропеиска,, коалиция!!! ,,цион-нацистите,, напред!!! само джихадист ви липсва но в европата даи боже ,има такива!!!

Само обединени ще могат да се справят с фашизирания неосталинизъм !!!

не занам колко братя са те хванали,ама явно са много,така че смени цифрата. Въпреки,че кой луд си признава?

Добра кочина се заформя, почти като нашата. Явно "американските братя" творчески са пренесли успехите си от България в Украйна. Опасявам се, че тези ужасяващи "политически проекти" ще завършат по един трагичен начин за двата народа.

Не знам, колко е добра кочината, но при нас все "чеврени" свине и технита прасенца останаха да управляват. Ако хамериканците са виновни, то да бяха променили нещо деа.

Интересно четиво ще е това на русофилите по тази тема. :)))))

Шокиран съм:-).

Яйцото вече не смее даже да си изтръска вуя, ако преди това не е обслужил Байдън с уста... Ето тези хора се наричат украински националисти...

абе, направо да турят Байдън начело и да се започва, мигар малко им бяха вълнуващите приключения. А да, ако им трябва опит в борбата с корупцията, може да им пратим ноухау

успех на украинците, по скоро да доидат при нас в ес и нато

Доста лошо пожелание. Какво са ти направили?

Доколкото виждам ,това са просто пет крайно десни партии.Не виждам какво им е Проеврпейското,след като в Европа наказват за проява на симпатия към нацизма.Куратор пък на обдинението е Байден.Сещайте се къде е Европа.

Обединявайте се, обединявайте се! Тъкмо ще ви изметат всички заедно.

Надаш ли се?

Това, че си разсилен, не значи, че можеш да метеш.

В Радата се чува шум. Жителите на Киев - майка на Руските градове, я освиркват заедно с цялата хунта и БайГъна.

За сетен път украинските лидери показват своята политическа зрелост. Тези високоморални патриоти загърбват личните си интереси като безкористно и всеотдайно работят за светлото бъдеще на Украйна окрилени от евроатлантическите ценности и под вещото ръководство на сторжерът на демокрацията представян от вицепрезидента Бадейн.

Абе ти да не употребяваш от стоката за БайГън-младши?

Много точно! сетен=последен (Български тълковен речник) За последно ще им е да показват каквото и да е!

Виж сега всичко това си го написал много хубаво, става даже за уводна статия на Работническо дело, но все пак при американците е прието " няма значение какво пишат за тебе, важното е да не ти сбъркат името", а ти си взел,че си му объркал името на човека. Много лошо, ще има непоряд.

С агресивната си политика Путин насила иска да вкара Украйна в ЕС и НАТО, също както страха от комунизма вкара в НАТО Полша и Балтийските републики след края на СССР

Страха от НАТО и от това че пак ще ти забранят да говориш на родната си земямя на родния си език вкара Крим обратно вкъщи. Героическия Донбас е напът, а Харков и Одеса стенат под окупация иначе и те да са в Русия. В Киев вече не знаят какво е топла вода и отопление, а гривната вчера я девалвираха с 100%. Ама на фона на нейното падане в последната година, това вече не се чувства.

родния език в крим е татарския а не руски, но за сазжаление няма да могат да говорят свободно и крим не не върна 'в къщи' а беше превзет от 'учивите' хора с танкове и калашници