Спряха от пазара книжка за оцветяване с Хитлер

Детска книжка за оцветяване, съдържаща изображение на Адолф Хитлер, бе изтеглена от пазара в Холандия.

Обратно в новината

Коментари - Спряха от пазара книжка за оцветяване с Хитлер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че защо така?! А дали са изтеглили от продажба портретите на приемникът му от КГБ-Путлер?!Новият фашага, конкурента на турски я фашага!! Те сигурно заедно ще празнуват 20 април-рожденият ден на Фюрера-техния учител и ментор!!!

Пълна простотия! Защо едни исторически личности ги обвиняват в престъпления, които дори не са извършили а други, извършили много по-големи престъпления продължават да възхваляват? Веднага давам пример: с какво Сталин е по-различен от Хитлер? Хитлер не е подлагал германците на геноцид, за разлика от Сталин - избил е много повече руснаци отколкото са загинали по време на войната. Ами Ленин? Изобретил концентрационните лагери и изпратил там на бавна смърт политическите си опоненти. А може би най.големия престъпник е германския евреин Карл Маркс. Ако не беше "измислил" социализма сега нямаше да сме на тоя хал защото най-вероятно нямаше да има СССР.

Грешиш приятел-сифилистичната глава на Ленин не е измислила концларегите!!!сибир-е патент на руските императори, те са изпращали на заточение всички недоволни от властта им противници!!!Чети историята!!!

Така е, не бива да оцветяват Хитлер. Това е неуважение към Фюрера. Трябва да има оригинални снимки в ученците по история.

Нарушение правата на човека!

В момента тия дето хвърлят бомби и трепят наред , кои са ? МАША и МЕЧОКА или е новия ХИТЛЕР ?

путлер не са го спрели от пазара

Ал

Който забравя историята, е обречен да я повтаря.

Който ЗАБРАНЯВА(забравя) историята, е обречен да я повтори!

Ал

+ Много точно!

защитавате този изверг, който е убил милиони в газови камери, имало е деца. Как е възможно да сте толкова малоумни.

Поинтересувайте се кой го е финансирал ...

Сега тези камери могат да са ни от полза-рязаната сган, ИД-нашествениците-е крайно време да ги натъпчат там, дори и газ да не хабят за изродите,направо в пещите!!!

abasador

от, издателството: извиняваме се на Холандия, просто грешка на спедицията - грешна географска посока, молим да ни простите. По начало книжката бе предназначена за Норвегия, по повод на някой си Бравик или Брайвик, някакъв по-подобие на Адолф .... молим за разбиране. Лек ден.

Никога няма да може да изтриете от историята най-великата личност и политик на 20 век.

Хитлер не е нищо от това, което си изброил.

Явно се страхуваме от неспособността си да обясним на децата кой е въпросният човек на картинката и какъв е неговият принос в световната история!

Хитлер се е появил,тогава,когато е имало "ниша" за идеите му.За едни е Сатана,за други Бог-всеки според разбиранията си.Не можеш да виниш един човек,ако цял народ го е искал.Искаме или не-той пак ще се появи в Европа,но под друго име,защото ние сами го повикахме с действията си.

Картинките спряха но Моята борба Книга от Адолф Хитлер си се продава по книжарниците.. Евро-тъпанари, от историята не можеш да избягаш!

Някои симпатизират на Хитлер, но Хитлер , Сталин и други подобни такива като вас , които мислите че сте по-, най- или повече от другите - първи праща по лагерите.

забадняците нещо издишат горките

за "заБадняците"не знам, но руския фашага-гледа сякаш са забравили да му сменят памперса !!!от страх!!!

грешката обаче е вярна

I kakwo stana? Erdogan pak praw izleze nakraja...

пиши на кирилица

щеше да е смешно ако не беше тъжно

Каква "грешка" е станала бе фашизоиди жалки !?? Няма ли детски герой ,които да оцветяват децата...Маша и Мечока, Ну-погоди ,крокодила Гена ,Чебурашка и тн..

бъди малко по широко скроен

Да пуснат книжки с картинки за оцветяване с избитите от бушмена и мадлинка няколкостотин хиляди иракски деца - със сигурност ще е много по-подходящо!

Светът е изтрещял от глупости.

Откъде мога да закупя такава книжка?

Явно, че им трябваше само няколко часа от пускането до спирането- пълен цирк.

тия зеха да се борят с книгите.. ама и той май е горял книги.. явно го копират и са му фенове!

Ха ха, те холандците Хитлер могат да го спрат само нарисуван.

Ердоган им каза, че са нацисти, а пък те му се обидиха...

Сега ще пуснат Ердоган в характерна поза за оцветяване за да не се сърди, че е пренебрегнат :)