Симеон Сакскобургготски: Да загърбим синдрома ”Вуте”

Трябва да загърбим синдрома "Вуте", да погледнем по един положителен начин и всички да осъзнаем, че България има огромен потенциал, народът го има.

Обратно в новината

Коментари - Симеон Сакскобургготски: Да загърбим синдрома ”Вуте” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

симеон е безродник ---доказа го със продажбата на БТК и ЕРП-тата и ни хвърли в хаоса на сиромашията!!! Съди България !!! Позор! Вън от България!!!

Слущай, мадридско покерджийче, още не мога да си простя за това, че гласувах за теб на времето! Мислех си тогава - царски наследник, "синя кръв", мъж на честта, а то какво излезе - гъгниво, безгръбначно старче с манталитет на квартален мошеник! Пак изпълзя от дупката си - явно има още нещо останало за крадене в България! Делата за уж твои имоти, които дежурните гъзолизци ти подариха, за да "не виждаш" далаверите им, не "минаха" и се надяваш на още нещо. Ти ли точно се намери да говориш за синдрома "Вуте", спомни си какво говореше на времето в Мадрид, преди да стъпиш в България и какво направи после!

не ви упреквам, но да вярваш на "благородството" на "царете" е все едно да вярваш в дядо мраз, в благородството на куклите барби и кен. "благородството" сред тези разплути и прогнили, крадливи до педантичност среди е втората наи-голяма измислица и лъжа (но съвсем не благородна) след тази, че на света някъде било имало демокрация. една част от данъчния "раи" на земята съществува именно с благословията на кралицата и кралете.

Един свестен политик да имаме и ние го изхабихме.. Вижте имотите на Мутрагеньо , които не са нито в съда нито в устите ви. Прост народ 8 партии......

Не случайно му викат МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ.Почна да губи делата в съда и почна да се отваря в медиите.Очаквах да се вклучи в парламентарната надпревара,ама явно шубето го тресе.Тоя мошеник продаде БТК за жълти стотинки и ми говори за ВУТЕ.

Ама колко си тъп и тесногръд и късоглед. Това което беше по негово време, никога няма да дойде повече с такова мислене. Румънците ни дишаха праха, а сега от големи професори като тебе не знаем къде се намираме.

монархист се римува с атакист. за съжаление не само в римата е приликата. колкото до тоя, тои е цар на 800дни и на "нищото" за което се върна в българия. и си го прибра. синдрома "вуте" тресе света и другаря сакскобургоцки е също един от вутеата. така че, да го загърбим.

ТИ ПЪК КОЙ БЕШЕ ??? НАЛИ СИ ПРИБРА ИМОТИТЕ .като толкова милееш за бг да ги беше направил туристически обекти от които да печели страната . КОЙ Е ВУТЕ ?????

Лисунгер и царски демагог!! От тебе по-голямо зло и "Вуте" нема!!! Агент на КГБ, хазартен пройдоха. Народа изперка по тебе, дяволско изчадие, акъл дава!! Аман от средновековни монарси!!!

И него ли заложи, дрт прч!

И ДРУГИЯ ТИ СИН ЩЕ "КАТАСТРОФИРА", ДЪРТО КОПЕЛЕ!

Моите уважения, г-н Сакскобургготски, но трябваше да си сменяме "чипа", сега да загърбим синдрома "Вуте", утре ще употребите следващ евфемизъм. Наречете нещата с истинските им имена, за да може да усетите, колко нелогични са призивите Ви за положителен поглед върху народната психология! И знаете, че не сме в тежък политически момент, а сме в перманентна политическа криза! Желая Ви здраве!

даваите да го връщаме дедо за цара-премиер ! :)))

Да не беше излъгал българския народ да гласува за теб и да не беше правил "турска" коалиция във властта, че да ти повярваме"! Никой цар не постъпва така! Върза "ТЕНКИЯ", на шията на изстрадалия български народ в тежко, многострадално време. Измамата ти е непростима! Швейцария на Балканите и до ден днешен няма, а ни натресе Доган с турските рушвети и мурафети и цялото задкулисие! Дори дядо ти Фердинанд "лисичата опашка" е бил далеч по почтен от тебе! Ти "изпепели" надеждите на народа, който се заблуди, че царчето Симеончо е милостиво и може да го спаси!

Абсолютно точно! Браво!

Абе те тези пък където не се събират с турците, покрай тях цъфнахме и вързахме.

Царство България с Цар Симеон за суверен! The best choice for Bulgaria Най-добрия избор за България

Бойко се научи да гововри като Него, отнесено, като Евро- дебил ! Симо се научи да си бърка в джоба и да се побарва, като Селски тарикат ! Стринка Цецка

Най-великия Българин-Цар Симеон II

ех що така царете ни все не са българи? Крадлив дедо си е австро италианец, цар Киро и тои е някакво специално издание. А че велики кражби направиха за това си много прав.

Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република" БЕЗ СУЛТАНИ , БЕЗ ДОВЛЕЧЕНИ ОТ МАЙНАТА СИ ЦАРЕ НА ЛЪЖАТА!! ПЪТЯ И ДА ТЕ НЯМА ОБРАТНО В МАДРИТ БАНДИТ ТАКЪВ!!

Че сме република, република сме. Но сме далече от "Чиста и свята"...

... като идеал звучи добре, ама си е нещо непостижимо в политическата реалност, а ако трябва да се говори разумно, следва да се търси най-доброто решение за държавата... републиката се провали, както в условията на "пролетарска диктатура", така и в условията на "демокрация"... Спасението е Монархията...

Нищо свято в политиката в България - нито президент, нито "президентската република", нито забогателите политици-бандити в парламента... Затова един монарх не трябва да слиза долу до тази паплач наречени политици, защото ще се оцапа много, ако управлява с тях... но Симеон го направи и България влезе в ЕС и Европа и излезе от блатото...

Точно български цар си е той,заразен от синдрома на Вуте,а еврейската кръв също е нещо нормално за един типичен катастрофирал български цар,прочети си историята,о ти неразумни ....,последният български цар Иван-Шишман е доказан евреин и предател, виновник за българския разкол и поробване от тия нещастници,османците,дето една крепост не могат да превземат без еврейска измяна-чети стихотворението на Вазов за падането на Търновград.

... Царете нямат националност, Царските фамилии са наднационални и служат на народите си... т.н. руски царици Екатерина и Елизавета са германки по произход и това на пречи на руснаците да ги наричат велики руски княгини...Цар Симеон II е трето поколение Български Цар...Спасението ни е връщането на монархията

баце, да ма извиняваш ама ако спешно ти трябва благородник, може да станеш васал на Женята Минчев. Крадлив дедо вече показа на кво е способен. Олимпи ти ли си това ?

Не пустосвай цар Иван-Шишман, може да се окаже, че е бил последния български цар-боец срещу турците...Само не ми цитирай като исторически източник стихотворение, писано няколко века по-късно от случилото се събитие! Иначе е вярно, че жид е предал Тръновград /умишлено го пиша така, защото е исторически вярно/

най- добре беше при него с лондонските младежи!! Дръпнаааме яко

Ега почне да си взима хапчетата и по-често да си сменя памперсите. Веднаж ни излъга, и то как майсторски!

Старче, пак ли похарчи милионите си на хазарт? Или усети дебелия, че ще ти вземат незаконно върнатите имоти и пак се сети, че си "цар" и "веуик поуитик" който може да ни "оправи" за 800 дни? Ама на народа му писна да го "оправят" и вече няма вяра на такива лидери като теб. Пък и видяхме твоето "Управление" на лондонските юпита.

еми то по-голям Вуте от Симо нема бе! даже може да му викате Вуте Реститутката...

Единственият положителен ефект от идването на Симеон, е че 99% от българите станаха републиканци

Положителният ефект от идването на Симеон е, че България и Румъния са част от Европа и ЕС! Не можеше бивши комунисти, членове на ДС и Секуритате, преподаватели по политикономика на социализма, мутри и бандити да ни представят в преговорите с ЕС... Трябваше човек отвън, доказано без връзка с комунизма да изведе България и Румъния от блатото на Европа... Сега и Румъния и Сърбия станаха про-монархически... пък България си уважава все повече "президента" и "президентската република" и циганията в парламента...

хеи простаци престанете да плюете по този възпитан и интелигентен човек ! нима Марешки или братя Галеви и итн компании заслужват да са в политиката спрете да рекламирате цървули !

Тинче, за съжаление този "възпитан и интелигентен човек" се оказа от същото блато като Марешки и братя Галеви. Напълни си торбичката, а народа - кучета го яли. Ако още не си го разбрала- жалко. С нищо не е по различен от останалата политическа паплач - без изключение. За тези хора властта е само средство за лично облагодетелстване.

Все пак неговия бодигард ще управлява дълги години България! На българите им дай човек, който приказва глупаво и се държи просташки като тях... дори няма да му забележат, че е 10 пъти по-богат от "царя", забогатял неизвестно как! Но културен човек от известен род, с произход, проследен до първите български царе, говорещ европейски езици и единствен от България, поканен на всички най-големи монархически събития в Европа - това българите не могат му да простят! Нищо, че баща му единствен в Европа достойно е спасил от смърт в газовите камери българските евреи, спасил е българите от смърт по фронтовете на Втората световна война...

Да, интелигентен, прославен и известен в Европа, та даже и уважаван от други монархии............НО! Окраде България!!! Факт неоспорим!!! Явно едното не пречи на другото.

КАТО САМО ВУТЕВЦИ ОСТАНАХА ТУК! И МНООГОО ЦИГАНИ!

Скрий противната си МУЦУНА.И ти се домъкна в България с големи обещания,а само се възползва.

За смяна на модела на управление е важно да има НАЙ НАКРАЯ! Тази форма на законодателна , съдебна и изпълнителна е доказано не ефективна и порочна! Затова народа трябва да си каже думата дали иска старата доказала се не ефективна парламентарната форма на управление да продължи в този си вид и след това всичко по степен на важност по ред! Защото нито законите ни са изпълними , нито СС е адекватна , нито изпълнителната власт е ефективна!

От тези който зависи да има или не референдум по този въпрос НИКОГА няма да го организират! Да не са луди политиците да си вкарат таралеж в гащите! Никой не вика "Ела вълчо изяж ме!"

Потенциала на България се изнесе да работи в чужбина, мамка ви крадлива. Ти си едно лъжливо и крадливо копеле, дет си мисли, че има синя кръв, мамка ти некадърна.

Ето го едно от най-крадливите псета в историята на Б-я. Малоумникк и абсолютен олигоффрен

Вече 10 мин. "Чистачите" не са забърсали тая твойта мррсотия ! Свалям ти футболните си гащи ! баба ТудоркЪ Лево крило в обора на "Тигрете"

Крадлив дедо изпълзя от дупката си. Нещата не са на добре значи.

И този реши да се изходи по въпроса ! Що не се скрие , след като направи толкова беди на България !

- Нане /Симеон Сакскобургготски /- Да загърбим синдрома Вуте...

Никой няма да прочете лъжите които са сътворили за теб дружките ти .Написал той?Как изсичаш горите може би?

Да избира между президентска република или монархия! Това е правилния изход , другото са лъжи , заблуди и циркаджийски номера от доказали се шутове! Гледаме ги вече 25 години, в резултат - най бедната държава в ЕС , а като гледам и в Европа!

.. МОНАРХИЯ! С ЦАР и Парламент...Това е Спасението на България...

Така е ама това могат да го направят само умните и разумни хора, а тука такива са все по рядко! На запад отидоха те ... , преди доста години!

Щом на повърхността пак изпълзяват тварите, работата в държавата е мътна.

Щом "Чистачите", почнаха да ни трият коментарите, мътна и кървава е ! АххЪ ?

Ааа, Монката изкараха от нафталина ! Къде си бе Монка -дърти мошеннико ? Ето кой ще ни сложат за премиер !

Вуте, благодаря, че ме разсмя така!

"Да загърбим синдрома "Вуте""да защото на теб така ти е изгодно,защото трябва да си в затвора.Защо се върна в България?Какво направи за хората които ти гласуваха доверие?Какво направиха т.н. юпита които ти назначи?КРАДЕЦ С КРАДЦИ.Но БОГ вижда!Скрий се и не се показвай,нямаш ли малко поне достоенство?

Не може да се загърбва нещо което е синоним на нашите герои , бедни и неуки, но все пак герои. И този герои ти трябваше да приемеш и защитиш г-н бивш премиер . Ти обаче като потомак на царски род логино неприемаше селяните за твоии приятели и другари и те не те падкрепиха . А и не е много чесно, някак си докато ти си живееше в Мадрид от 1951 в доволство и спокоиствиае , родителите на тези които сега искаш да забравят Вуте, живееха в подаяния, мачкани от комунистическия режим у нас след 9-септ. 1944 г. Сега България е на кръстопът и една от причините е и вашето управление 2001-2005 г.

Крадлив дедо пак оплете конците. Като го погледна, не се сещам за Вуте, бай Ганю ми е пред очите.

Как смее този червей, дал власт на сума ти милиционери, да дава за пример "Солидарност"!

Абсолютен лъжец и мошеник! Кажи за хотелите на министрите от твоето правителство, г-не! Как не те е срам, взе ни за съвсем плиткоумни! Всичко знаем и помним! И какво от това, милионерът си ти!

Тоя, ненаял се кучешки изрод, с каква цел го активизират, за кой ли път вече, кукловодите му!?

НЕ ВУТЕ А ТЕБ ТРЯБВА ДА ЗАГЪРБИМ- КРАДЛИВО СТАРЧЕ- ПРЕДИ ДА ПРИСТИГНЕШ В БЪЛГАРИЯ- ГОВОРЕШЕ - НИЩО НЯМА ДА ВЗЕМЕШ-А ПОСЛЕ КАТО ЛИСИЦАТА С ОПАШКАТА - ПОМЕТЕ ВСИЧКО И НИ НАХЕДРИ ЗА 800 ДНИ.

Да загърбим Мони горския!

Ретроспекция от имена и фамилии: -Масона от еврейската фамилия Кохари, чиито дядо е довлечен от Ст.Стамболов гол като пушка в България! -Крадливия дядо Симо, който за 800 дни успя да оправи фамилията на Кобургите, ограбвайки България! - Ментора на еврейката Меглен Кордоба-Примо(пръмовица), продала националната ни енергетика през НЕГОВОТО ,управление и съсипала АЕЦ"Козлодуй"! - Соломон Исак Паси-евринът, който по време на НЕГОВОТО управление продаде за 100 мил.$ на Мосат външното ни разузнаване!

Трябва да загърбим синдрома "Вуте,КАЗА ГОРСКИЯ ИПРОДЪЛЖИ ДА ИЗНАСЯ ДЪРВЕСИНА ЗА ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ!

Този човек дойде за да разбие двупартийния модел, но след него политиката стана мръсна дума, докара ДПС на власт, нароиха се много партии, да си беше останал двупартийния модел, силна управляваща и силна опозиция, нима в САЩ и Англия двупартийната система им пречи и живеят по зле, у нас партиите са над 350, можем да кандидатстваме даже в книгата ГИНЕС най-много партии на глава от населението. Жалко за онези, които му повярваха и спряха реформите. Неговото идване бе подготвено от КГБ за да да се свали правителството на Костов, което направи реформите и България щеше да е една истински европейска държава, не като сега на опашката и след 13 години да говорим тепърва за реформи. Жалко, осигуриха си бъдещето за сметка на народа.

Абсолютно точен!

Абсолютно точно казано! За никого не е тайна, че БСП и ДПС бяха готови и дявола да довлекат само и само да махнат Костов, защото ги беше заврял там, където им е мястото. И за съжаление "проектът" им успя.

Този едно приказва, ама друго прави. Тарикат, който ни има за глупаци.

ами глупави сме щом народа гласува за него...

Прав си в едно - в България наистина има хора с потенциал, обаче старите акули не им дават да се допрат до властта.

Боже, Боже, колко много прост народ има в България! Все някой друг му е виновен за простотията, алчността, злобата и неудачите! Господи, ела си прибери вересиите!

Минусите показват правотата ми!!!

Да оди цар у Румъния Докато не са заели позицията Този не е за тука Стига сме го гледали и слушали

Откъде изпълзя отново царю честити?! Не ти ли стигнаха горите , имотите , сделките на твоите юпита ? Или ти възложиха да дадеш едно рамо на Местан , че го закъсва в изолация ? Кажи си царю , каква мисия получи да изпълниш пак?