Дянков призна медийни ”изцепки”, но не и финансови (снимки)

Бившият финансов министър Симеон Дянков призна за свои "изцепки" по медиите, но защити финансовата политика, която е водил.

Обратно в новината

Коментари - Дянков призна медийни ”изцепки”, но не и финансови (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дянков окраде и доуби България !

Дянков дойде в България и започнаха много сериозни проблеми с финансите и икономиката на страната ни. После отиде в Русия и гледайте какво става с рублата и руската икономика! Още през 2013 г., когато Дянков отиде там, предрекох скорошни много сериозни финансови проблеми за Русия и ето, те вече са факт. Изобщо, Дянков явно е тайно оръжие за разсипване на икономики :))

Предлагам да направите следната анкета: Кой обича Дянков? Издал книга! Нахален кучи син. Пари ще вади и от разказите за золумите си. Дянков - Българоубиец - Майкаубиец - Бащаубиец - Детеубиец! И за каква обич, то направо става дума за ненавист, неистова ненавист.

Истината е,че Дянков доста успешно озаптяваше популистите -Бойо и Миро мазното.По негово време дефицита беше почти нула.Сега обаче,вече Бойо спокойно си "раздава"добавки в надпревара с Гоце и "патриотите" и смело взима по 4 млрд.нови заеми.Наистина ми липсва Дянков защото беше безкомпромисен и към руските "проекти".Той заедно със Трайчо и Плевналиев бяха противоопора на тъпунгерите -Бойо,Цецо,Цецка и Миро.

Само едно не ми е ясно-след толкова аргументирани доводи с/у Дянков и Борисов,защо последния печели избор след избор.Явно чипа български е повреден,явно на тази територия живеят или мазохисти или хора с обратна резба!

Ако приемем, че само на три пъти Дянков и ББ "изваждахме такава информация през 2010, 2011 и 2012" (за "свръх"-депозитите на държавните фирми в КТБ), какво са направили двамата по въпроса, за да поправят това? Защото тази информация е показвала НАРУШЕНИЕ на закона, с което те очевидно са се съгласявали, а може би и насърчавали?!?!?!

Хайде бе, не знаел, че парите на държавните фирми са в КТБ? Г-н Дянков, нали всяка година, като финансов министър, правеше, предлагаше и актуализираше държавния бюджет? Нали "твоето" министерство превеждаше ежемесечните бюджетни средства за ВСЯКА държавна институция и фирма в България (било то първостепенни или второстепенни разпоредители с бюджетни кредити) в изпълнение на гласувания от Парламента закон за държавния бюджет за дадената година.

Виж сега Дянка, ще пропусна по-голямата част от твоето изложение, щото явно вече си се научил да говориш. Но ще ти припомня следното: 1. Ти беше не само министър на финансите, но и вице премиер отговорен за икономиката - а там провалът е пулен - затворени около 200 000 фирми, ужасна безработица, емиграция, фалити ... помниш ли? 2. Авантюрата "ние ще строим магистрали, а те ще ни повишат БВП-то" беше другата голяма издънка - пари на вятъра мой човек! Още тогава ти го казаха куп хора, че магистрали, по които да хвърчат турските тирове подкрепят турската икономика, а не нашата. Ние само ги плащаме!!! Толкова ли не можахте да подберете 100 читави фирми с експортен потенциал, да ги финансирате с каквото им трябва да да се разрастнат, да произвеждат и изнасят повече, да наемат повече хора и да плащат повече данъци ?? 3. Казваш, не си знаел къде са парите на държавата и държавните фирми, знаела била Боряна Пенчева. Хубаво, ама тази Боряна точно ти я беше уволнил за далавери, още като стана министър. Кажи после кой я назначи ?? И кажи КОЙ след това я прати за подуправител в БНБ!!!! няма да изброявам повече, дано Господ ти прости, защото българите никога няма да ти простят!!!!

За парите на държавата в КТБ: Премиерът също беше изненадан, колкото и аз бях изненадан. На три пъти изваждахме такава информация през 2010, 2011 и 2012. Дянков лъже долнопробно. Самият премиер ББ е задължавал държавните фирми да си държат парите в КТБ. Дянков си беше лъжовен и некадърен икономист още в предишното си битие - като икономист-анализатор в Световна банка. Поектът, ръководен от Дянков там, "Как се прави бизнес" беше пред закриване поради протести на много държави за неадекватните анализи и изводи в ежегодните доклади, изготвени от Дянков и компания.

Боклук неосчетоводен! :)

Дянков - най-некадърният финансов министър и най-мразеният. Човекът, който направи пълен прокиснал борш от сметките на бюджета и обърка тотално всички данъчни и осигурителни фондове. Нека се изкажат и други колеги по темата. И спомнете си кой пръв дръзна да му се противопостави, та грешката макар и по-късно беше поправена. И седнал да критикува бевшия президент Първанов. Пълно нахалство.

а когато Първанов му поиска сметка за негово изказване, спомняте ли се как се държа като една гъжва пред Гоце. Беше по ниъск от тревата. Мънкаше...

Ами той самият си е най-голямата ИЗЦЕПКА и не само в БГ!

ДОЛУ ПЛЕВНЕЛИЕВ!!! КОЙ от комсомолец стана капиталист? Роско. КОЙ има офшорни фирми, които внасят данъци в чужбина, а не в България? Роско. КОЙ има вила до Черно море в забранената зона? Роско. КОЙ се среща в потайни места по тъмни доби с шефовете на ЕРП-тата? Роско. КОЙ чете от листче, дадено му от американското посолство? Роско. КОЙ се опълчи първи срещу възвръщането на Крим в Русия? Роско. КОЙ подстрекава за война с Русия? Роско. КОЙ към четирите американските бази у нас: Ново село, Безмер, Граф Игнатиево и Айтос предостави на НАТО и базите Корен и Шабла? Роско. КОЙ превърна България в окупирана територия на янките? Роско. КОЙ единствен от Европа отиде на коронясването на турския фанатик Ердоган, който претендира за български земи? Роско. КОЙ не смее да каже, че сме се освободили от турско робство? Роско. КОЙ дарява народни пари за киевските престъпници, а не дава пари за българските деца? Роско. КОЙ работи срещу интересите на България? Роско. РЕФЕРЕНДУМ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

Божите заповеди (на Този Кой): "-Аз съм Господ, Бог твой, -да нямаш други богове, освен Мене. -не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят, -и Който показва милост до хилядно коляно към ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди." Но Този Кой явно счита, че следващите божи заповеди не се отнасят за него: "-Не убивай. -Не кради. -Не лъжесвидетелствувай против ближния си. -Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък) - нищо, което е на ближния ти. "

Това момче обра повече псувни от началника си Тлъстата мутра. Но проклятието на НАРОДА няма да отмине никого.

Дянков изпълни операция "Пчелен мед".1.Посочи един кошер.2.Нареди държавни пчелички да доставят мед за Кошера 3.Даде на търтеите да хапнат медец за запушване на устата.4. Изниза се като мокра връв. 5 Дойде Началникът на Дянков от Свет банка и прибра кошера.Заместете Кошер с КТБ и задачката решена. Сега разтяга лакардии за лековерни.

Ние пак сме най-отпред, само че ако гледаш отзад!

Дянков - Чукча писатель!

Дянков на хоризонта е като айсберг за кораб на хоризонта! има опасност от сблъсък и потъване на финансовият ни кораб!

И между другото, обяснението с пицата е обяснение на интелигентен човек, който си разбира от работата. Само такъв човек обяснява сложни неща с прости думи за да може да бъде разбран, но народът ни е толкова просто, че дори и това не можа да разбере. Защото през кУмунизЪма всички "капацитети" се правят на велики умове, използвайки сложни епитети, та малоумниците да си казват: Бреййй, колко е умен е тоя! Пицата ни е постна, това е истината, затова парчетата от нея не засищат. А да се добави месо в пицата зависи от икономиката, не от този, който реже пицата.

бреииииии че си умен бе направо 100 % разбирач на комунизма ама къде е бил тоя комунизъм аз съм живел по време на социализма на баи тошо с парно без пари и кореком

За да се връзваш на подобни глупости си по-глупав и от вожда си - ако това изобщо е възможно...

Един от най-добрите министри, да не кажа най-добрият по време на целия Преход. Изключителен финансист. Малоумниците не могат да разберат, че икономиката не зависи от него, той просто разделя парите. Спомням си в едно интервю каза: Взех 1.5 млрд от Здравната каса и ги прехвърлих към други ведомства, тъй като здравеопазването е нереформирано и тези пари ще бъдат откраднати. Като лекар напълно го подкрепих. Той преразпредели държавните пари да не стоят само в КТБ, а в много банки, та ако случайно се стигне до фалит на банката, държавата да не загине. Беше трън в очите на комунистите и затова беше толкова оплют. Правителство начело на Иван Костов с финансист Дянков би извело страната ни много напред.

Не е верно, по АЛФ ТВ и в,, Плана сайдеря,, не го пише така! Дянков откраднал 2 милиарда и за нас нема веке ляб ,литеница и бахур на аванта! Долу Дянков,Кримнаш,Волен Президентакис,Сиризабезвиза!Патака -Пабеда!

Имате сериозен проблем - взимате се на сериозно!

Лекарю, съветвам те да си гледаш медицината и да не се изказваш по финансови въпроси, които не разбираш. 1) Дянков не е финансист и не е работил като такъв преди да стане министър на финансите. (Ярка илюстрация на това, с което се е занимавал е напр. статията на Дянков "Корупцията при шофьорските курсове в Индия" от работата му в Световната банка). 2) Дянков не е преразпределял парите на държавата от КТБ. По негово време техният дял в КТБ само е НАРАСТВАЛ. Парите на държавата бяха частично иззети от КТБ от служебното правителство на Марин Райков, което взе решение за намаляването на техния дял в КТБ, и от правителството на Орешарски, което изпълни това решение.

финансов и умствен пигмей, дошъл от САЩ, написал книга за кризата в Европа, предизвикана от Армерика. Браво... Веднага няма да си я купя и прочета!

Колко много коментари за един нахален простак. Не си заслужава.

Според него участието на АБВ и Георги Първанов показва провал на прехода. Не сме направили прехода, който други държави направиха. Това е причина България да е по-слабо развита, заяви Дянков. Този коалиционен формат е тежък и за ГЕРБ. Това е тежък формат за реформи. Има доста ретроградни лидери в него визирам г-н Първанов Отново директно истината...Монката си е супер пич

Монката Е МЪЖ ? ПИЧ, значи копеле?Развален човек.

ходи в америка на опашката за безработни братле недеи да си правиш на велик на изток с разни тъпи книги и да живееш по резиденции докато си плащаш ипотеката там

И на изток и на запад, ВСЕ го ценят? В световната банка . РЕКТОР в Москва . БЛАЗЕ му?

направо блъснат отвсекъде

Полезен за една мутро-милиционерска камарила, но не и за страната и обикновените люде !!!!!

Гергов 1 Пловдивски, принц Позитано свинарски, ТОЙ ще Ви, обере социално!?

Какво направи дебила на коалицията,,Момата,Чалмата и Сачмата,,-Чобанов ,освен да откраднат заедно 4 миларда от KTБ-народна пара,като в Дивия Запад- 19 век?Дори пиратите и друмските разбойници са действали с повече финес ,а тези пред очите на целия народ!

Могерини Фредерика, с наш Плевню сте лика-прилика, с Боко Тиквата ставате тримка и четиримка с Кристалинка! Почвайте в хор сега да ревете, срещу Русия още санкции наложете, дайте и Шабла за база на НАТО, то ще ви се отплати богато! А,хората ви яко псуват и глупостите ви не щат да чуват, поредната ви простотия блесна, че Украйна ще е плячка лесна! Тук скоро тясно ще се види, на натовските соросоиди, като ги подгони народният гняв, ще усетят тогаз х...я корав! Ей,Плевньо,много се увлече, на хората им писна вече, да слушат твойте простотии и на струпаните около теб мастии!!!

Защо ревеш, срещу Европа ?! Обезцениха се рублите?

МАЛКИЯТ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ДОЛАРЧЕТАТА КОГАТО ПУТИН ВЪВЕДЕ ЗЛАТНАТА РУБЛА . РУСИЯ И КИТАЙ В МОМЕНТА СЕ ОСВОБОЖДАВАТ ОТ ДОЛАРОВИТЕ СИ РЕЗЕРВИ .

Аз бях един от основните критици на Симеон Дянков (2009-2013). Не се проведоха успешни структурни реформи в публичния сектор - няма реформа в здравеопазването, което сега е пред колапс, няма реформа в пенсионната система, в публичната администрация и т.н. Финансовият министър не беше реформатор, беше един провален министър, който сега се опитва да играе ролята на неразбрания реформатор. Той провеждаше единствено политика на икономии. Това беше основната причина, поради която предишното правителство подаде оставка през февруари и изгуби шанса да спечели пак мнозинство на изборите.

Интервюто взе Маркус Бернат. Стоян Мавродиев (43) е юрист, финансист, и един от основателите на бившата управляваща, консервативна партия ГЕРБ в България, чиято икономическа програма пише той. От 2009 г. е народен представител в Народното събрание, а през 2010 г. е избран за Председател на Комисията за финансов надзор в България с шест-годишен мандат.

тоя бил опозиционер в русия ...

Доживяхме и това,изгоненият от всякъде,да бъде в ефира на всяка телевизия.Егати телевизията...?

европейски ум и разум в действие - една куха женска лейка :))) Как ги избирате за - светнете ни :)))

какво става с тоя посерко специaлист да не търси пак работа под крилото на партията в софия

Като гледам как се срива рублата, явно добре се е проявило Дянковчето и в Русия.

Какви медийни изцепки? Право куме та в очи,стига игра на шикалки!! Каза ли дянков че ще напляска блядовете?така ли е ?така е! -още реват алексадрополис,белене и южен поток! Каза ли ,че ще смачка криминалния комуняро депесарски десесарски бизнес?Така ли е? Така е-рев реват Дамбовеца,Цонев, златния пръст пидеров,мадузи,нагли,златни ,пирати и др! Каза ли ,че за гласуващите за БСП/ДПС и Атака има по един среден пръст,защото на паразити,отрепки и подвижни нужници,пари не се дават! Лош материал ли са? Само им вижте уродливите мутри на митингите на Партията ,ДПС и особенно Патака- инцест дегенерати,все едно са излезли от филма на Антоньoньони,,Грозни,тъпи ,мръсни ,зли,,!!

що го пропускаш... ДА СЕ ЧУЛ НЯКОЙ ДРУГ ДА ВИЕ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО ЗА ЮЖЕН ПОТОК, ЧЕ НИ Е ЗАОБИКОЛИЛ.. Дори и при ЮНКЕРА ходи - да му плачка на раменцето да НИ ГО ПУСНЕ ПОТОКА... И НА КЕРИТО ПЛАКА, И НА ШЕФА НА НАТО... Да въздействат на Турция да си ни го върне...

Поразяващата уста да не са му плюли под опашката в Русия и сега стана писател