17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех, че изборите се произвеждали, но от дирниците и това разбрах. Език мои,

на 5 години станал кмет и след 21годишно кметуване младежа дал фира ... цъцъцътц ... балканджибулгар писач ... ха ха ха.

Роден през 1995та, тоя излиза че е умрял на 25 според статията...

Е какво не разбрахте "Между 1995 и 2000 г. Бандич е общински съветник в Загреб" Човека още с раждането е станал общински съветник, просто е бил талант.

Прекалил е със секса набора.

"пупулист" ...!?!?!? Каквото и да означава това .... ! Само, че човека 21г е управлявал ... нали ! И тези, които са го избирали не са глупаци ... нали . Или се твърди обратното ... с квалификацията - пупулист ... Айде в съда и да се плати на всеки гласувал в полза на Бадич, за обидната квалификация ... А ДИР€. Ще ви се стъжни , на ляво и на дясно да квалифицирате с какви ли не изрази ... умните и независими хора ...

Къв инфаркт веей, от Корона е починал! От една година никой не умира от инфаркт.

Много оригинален, бакшиш си нали?

Дира, сменете си редакторите. Аман от некадърници. Роден 1995 г. станал кмет през 2001 г. тоест на 6 години!???? сега бил на 65 години. Научете се да смятате!

Бас държа, че Десислава Димитрова, която е писала това е родена някъде около и дори преди тази година - 1995. Но не й е направило впечатление, че човекът е на 65, а не като нея на 27-28-30.

какво значи популистът?

гледай Тулупа у нас и не питай

Какво да кажем за кралицата!!!! Насира се , ама няма да се пинсионира! Да е жив и здрав е@бсча нА дъщеря му

Младо момче

щом е роден в далечната 1995-а,аджеба как е станал кмет през 2001-а.избихте рибата в канала бе авторитети скапани

още в детската градина са го номинирали за кмет и така от 5 годишен е поел поста. Не е изключено обаче да е роден в 1955.

...хм, изглежда добре за роден през 1995...няма да му дадеш 65 ;))))

Дългите управления изтощават както управляваните, така и управляващите.

Той не р робовладелец. Трябвало е да управлява град, а не хора. Когато всеки политик и гласоподаветл го разберат, светът ще стане по-добро място.

И роден 1995-та, и на 65 години... и правописни грешки... Статия-чудо!

Какво ни занимавате с глупости и дори го представяте като новина? Пуснете го в рубриката вицове.

Какво означава "Популист"? Дайте ясни сведения за това.... Аз мога да кажа,че този сайт е ФАШИСТКИ , просто ей така.... Дайте превод на небългарската дума Поплист? И вие незнаете, просто преписвате статиите от колониялните си англоезични ГОСПОДАРИ....Защото хората от тази медия и , както и вашите ментори от Герб ,Бсп и всички други безродници сте с робски манталитет , и чакате да се продадете за парички !