Кметът на Перущица даде Рут Колева на прокурор заради снимки върху паметник-костница

След скандала изпълнителката обяви, че ще направи дарение за почистване на мемориала

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Перущица даде Рут Колева на прокурор заради снимки върху паметник-костница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ся, Темерут колева излязла с пост, в който обвинява света и вселената, че там било голяма разруха. Аз не виждам обаче как на място, където има разруха като изтипосаш грозотията темерут по гащи и мястото ще се оправи??? Дай боже да не виждаме още места в разруха с темерут отпред.

Простачка

Новото се интересева само пт пари и някакъв си вид кариера

...мноооооого меко казано !!!

на ДБ-толкоз...

Тая да дойде да ми се чепи на уя.

И срали

Рут е учила в Холандия така, че и е простено да не знае какво се е случвало в Перущица.

Глупава и невъзпитана жена. Да вземе да погледне Мадона и Лейди Гага как се правят печеливши скандали в изкуството. Нейното е простотия.

Колева има готони цици но е тъп надрусан бял боклук

да обвини пак ББ...

Не вярвам, че не са знаели какво е това място.

Много харесвам Рути чисто като жена.

поредната буря в чаша вода. какво е направила че се надига тоя измислен скандал. кмета да вземе да вдигне скандал за състоянието на паметника. такова е състоянието на паметниците почти в цяла България с изключение на общините управлявани от ДПС. там редовно се напомня колко са лоши българите и как хората които живеят там са турци, а не българи, въпреки че няколко поколения са родени в България. така че този чиновник вместо да се възмущава от снимките, да се възмути от състоянието на паметника, от това че няма кошчета за боклук. нека от това се възмути. поредното лицемери на шепа хорица които се описват като представители на това или онова.

Ама за чалга певица Адам, изпял "Твоите измами" върху паметника в Гургулят, мълчите, нали, мисирки?!?

къде видя готОни цици??? Това е след тонове фотошопене... тази изглежда 20+ години над възрастта си...

Не може, всякакви уроди да се гаврят със паметници на загинали герой. Да си понесе заслуженото наказание.

боклук!

Съгласна съм, че за такава фотосесия мястото не е най-подходящото, но има едно голлямо "НО"! Паметникът е толкова запуснат, че кметицата вместо да оревава света с типично провинциален плам, да вземе да направи кампания за почистване и възстановяване на мемориала!

Коя е тая Рут Колева?

Класически простак от ДАеБЪ.

ти продължаваш да не схващаш, нали? Ама то от Дебилна България сте принципно несхватливи. Дори и да има проблеми мястото, изтипосването на някаква грозотия пред него по гащи няма да го оправи, идиот тъп.

на душичката си, няма ли да направи?!

Нормална реакция, а ме само празни приказки по темата. Изриди като Рут Коврата нямат място извън Сливенския, където ще се наслади на воля на женски ласки травеститът гнусен.

Паметник на антифашистката борба, ама макетата не могат да ни наричат фашисти!

Поредната простотия на поредното човекоподобно в България! Поредната кифла без мозък, но увираща да покаже простотията и позорището си! Иди да се мериш някъде другаде, бе боклук! Защо кощунство и над паметта и Светите чувства на хората към мъртъвците им!

Едното не оправдава другото! Дай като ензанемарено и да го направят краварник?!

Тая става само да я праскаш между големите цици, не знам ква певица мевица е обаче за хард порно е идеалка

Какъв екип е, как може подобно световно списание да има екип от хора с липса на минимална култура и знания. Да не говорим, яе снимките са минали през куп други и накрая главен редактор. Що за неграмотна пошлост, толкова ли няма един, който освен да ходил на училище има грам уважение. Еднакво виновна е кметицата - пари, ако няма то нищо не струва да изпрати хора и лично да поддържа района наоколо. Иначе щяла да съди - еднакво виновни са и в общината.

Браво на кмета на град Перущица...Дая долнопробна курва и наркоманка трябва да си знае мястото. Какъв биологичен отпадък трябва да си да направиш подобноа гнусна, българоомразна фотосесия, да си показваш грозотиите върху паметник костница на загинали български герои. И е сигурно, че не е от незнание , а е съвсем умишлено,показва как не и пука за загиналите български герои. Въпросът е кой боклук е продуцент и кой е поръчал подобна грозна жалкарска сесия. Целия тровчески екит плюс продуцента в затвора за обругаване на български символи и подигравка с българската иистория...Пукни мършо долнопробна...

И списание ELLE трябва да си платят за недодялания криейтив. Плоскоумието на Рут Колева си е нейно и безвъзвратно.

"Давам на прокурор" олицетворява българската реалност

Рут Колева съобщи, че вече ще се подвизава под сценичното име Темерут Колева !

А циците и са до пъпа, защото ксто ученичка, дърпаше си ги самичка.

чичак, трабва да си поне на 90

Жалка история! Осъдете я за назидание на всички безродници!

Научи се да пишеш или не коментирай

Има, има джанъм. Знам, че много ти се ще да е нямало, че ти се ще да забравиш как българската държава се е кланяла на Хитлер, но сори! Имало е. Даже ни е отървала да не дадем някоя и друга територийка, щото сме били ПАК много дашни към немската идеология и европейски угодни

Перущица не беше ли мястото дето като наближил башибозука местните чорбаджии му предали въстаниците вързани? И въпреки, че си платили откупа и предали оръжието не отървали калъчката ... бая герои. Плюс това мястото осрано и опикано, Рут го осквернила с циците си, то пък и намерила де да ги показва .... въпрос на вкус. Кметицата не изненадва с абсолютно пу... ъъ женската си реакция - лицемерие, високомерие, гигантско его, агресия срещу всяка заплаха на вътрешния и свят, дето кой знае какви и ги къдри тиквата под влияние на естрогена и други женски хормони

само един боклук-по средата!

Там ли е научила всеки ден да пие наркоман

Егати тъпотиите. Занимават прокуратурата с глупости. Хората имст работа. Чекмеджета, ктб, барселона….

Понеже се появиха няколко малоумника на Дебилна България да защитават темерут колева и да обвиняват кметицата, че мястото било разруха. Ами като гласувате всички пари на България да отиват в любимата ви осрайна и във военопромишления комплекс на САЩ няма как да има пари за българите и нашите паметници и история.

'снимките от фотосесията на списание ELLE България' Значи списанието няма никаква вина, нищо че вероятно те определят къде и какво се снима. По-лесно е да се захванем с човека на снимките, за истинските отговорни г-жа кметицата няма смелост явно.

Поредното евроатлантическо лайно с помпозно име рут

И колкото понече се обяснява тази толкова повече се излага - да вземе да се скрие, по възвожност за по-дълго! Значи понеже паветникът е занемарен и миришело на урина затова точно там решила да се чепи за снимки! Да ти имам и логиката!!! А общината да си поеме отговорността и вместо да се занимава с тази проста кифла да вземе и да си свърши работата и да почисти и поддържа паметника!

Търсила е здрав кокал здраво да брули, ама е объркала мястото. Некой зевзек я е пратил в костницата.

Явно историята се изопачава и от нашите писачи, не само от македонците. Деветосептемврийски преврат!? - от кого? Смяната на властта беше от фашизъм към народно управление. Да ще кажете комунизъм, който не е имало. Това че в БКП се появиха предатели на идеята и те направиха т.н. демокрация , за мен анархия е факт. Но изказвайки тази идея писачите пряко подкрепят фашизма, който е отречен, но запазен и възстановен от сегашното управление на Украйна. Е скъпи автори на статията признавате ли че пряко подкрепяте фашизма?

Като гледам как се е разчепила отгоре - дано се е хигиенизирала преди това

на ника си...