Кметът на Лондон призова към спокойствие и бдителност

Кметът на Лондон Садик Хан каза, че ще има засилено полицейско присъствие по улиците на града и призова хората за спокойствие и бдителност.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Лондон призова към спокойствие и бдителност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като са си избрали кмет с генетичност на терорист да си търпят последствията. Какво значи "бдителност"?! Лондончани да си пъхат главите в клозетните казанчета и да следят дали няма поставени взривни устройства.

много странни коментари. някои не одобряват кмет с пакистански произход, ами човека си е роден в англия и по рождение си е британски гражданин, равен на англичани, на какво основание няма право да е кмет?

Е, именно там е проблема - че по закон има право да е кмет. В една здравомислеща държава, не биха имали закони позволяващи нахлуването и заселването на тези мюсюлмански орди. А резултата от това неблагоразумие е на лице. (описал съм го малко по-долу)

Кмета на Лондон е първо пакистаниец и после кмет. Безумието да се допускат мюсюлмани в ЕС и UK доведе до тая безумна ситуация - А именно, мюсюлмани да колят на воля в Лондон и мюсюлманин да е кмет на Лондон

това ти мнение говори колко си стъпвал в англия, там никои не дава предимство на етноса, които е мнозинство, както ти си фантазираш, всички етноси са равни, ако имат гражданство.

:-) Наистина, няма как да знаеш дали стъпвал в UK, дали съм живял там и къде съм бил по света. А и аз нямам никакво намерение да те осветлявам по въпроса

Кажи го това на загиналите. Де.бил!

Ми тоя си е спокоен. Какво му пречи. Стана "шеф" на гяурите в Лондон. Вози се в кола, има охрана. На него атентатите му идват дюшеш. Сигурно дава закат да финансира джамиите да обясняват на правоверните, че само с джихад се влиза в муслимския рай. Европа трябва да събори всички джамии, да забрани исляма и да започне програма за репатриране на мюсюлмани. Всяко семейство с джихадист - обратно в смрадливата дупка, от която са изпълзели. Всяко семейство, което си обрязва момичетета- на самолета и обратно в Джакарта. Всеки брадат муслим в пижама - обратно. Всяка муслимка опакована в чувал, и тя. Пакитата в пакет и на кораба.

Шило

"...Ние сме най-сигурният град в света. Нашите полицаи са добре подготвени, подчерта Садик Хан. ..." Изкарайте и армията за всеки случай.....Ба си сигурния град, в който на всеки метър има въоръжен полицай.

Боли го уя кмета

Кмета им Садик Хан, а след време премиерът може да е Абдула Ал Карим примерно. Напълниха се с миризливи пакистанци турци и араби а сега щели да им обясняват колко не били хубаво да правят така... отрепки

няма да бъде изкоренен и окончателно победен във всички страни по света докато бягащите от него и търсещи закрилата на други държави хора, назовавани бежанци или друг тип мигранти, сами не се включат в борбата срещу него, защото това са хората който са изпитали на собственият си гръб последиците от действията на провеждащите терора хора и държави, познават организацията и начина им на мислене и действие и в не редки случаи познават и лично голяма част от извършителите на терористичните действия!

lu4ka

Абе, по-добър е от Борис Джонсън.

Егати наглото послание: "не на страха". Че моят живот и тоя на близките ми да не би да струва 5 стотинки, че да не ме е страх за него?

Нагло не ами нагло. Какъв е подтекста му? Ставайте пушечно месо, майната ви сульопульовци, рая мизерна, мрете и това е. Умирайте без страх. Голяма злоба голям цинизъм в тези уроди.

Индийци и пакита заедно не правят и 10% от населението на Лондон. Много сте се объркали като си мислите, че англичаните са малцинство. Изповядващите исляма в България са повече от тези в Лондон.

Чети повече и не дрънкай глупости: Ето ти данни за вероизповеданията в Лондон от 2011 Религия 2011 Християнство 3 957 984 48.42 Ислям 1 012 823 12.39 Нарастването на исляма е с 1.2% годишно.Това са официални данни. Над 1 млн. са били през 2011,сега са близо 1.5.Не ги сравнявай с нашите,тъпо е.

Нпма и двамилиона мюслита на над 10 милионен град... кой кого е превзел, А я виж в БГ колко са като сме 7 милиона общо. И там един кмет е паки и оревахте света, а тук колко са ви министрите и депутатите с турско само съзнание и ви управляват вече 30 г?!? Дори министъра на културата беше от турски произход !!! НО е по лесно да видиш сламката в чуждото око , а не гредата в твоето.

Християни са 60 % от населението и има още 15 % които не са християни, а атеисити и др. Сам сметно колко милиона са ако можеш. Мюслитата в Лондон са под 9 %.

Ето ти още от справката за 2011 Индуизъм 411 291 5.03. Това са индийците и голяма част от пакистанците. Други религи на същите са: Сикх 126 134 1.54 Будизъм 82 026 1.00 Чети повече и не пиши глупости.

са общо индийци и пакита ! Ти чети , че и до Лондон иди и виж.

a хепънинг ще има ли ? Ще пеем ли химна на Европа , пардон , на Афганистан ? Да не забравим случайно плюшените мечета !

Кмета на Лондон вече е пътник.Кой ще гласува за някой който не само е ислямист,но и беше в основата на това да пуснат във Великобритания 20 000 имигранти от Сирия.

Българинът е трезвомислещ и препатил човек-той никога няма да се подведе по приказките на хора, чиито мозъци са накиснати в омраза и тя лъха от всяка тяхна дума, от всяко тяхно действие. Такива хора са достойни само и единствено за съжаление- те не знаят какво прчиняват на себе си и на другите. Има Господ и колко ли ще ги е срам, когато застанат пред него с думите и делата си... Бог е Любов. И Любовта иде в света въпреки всичкол

Да не бъркаме любовта с баламлъка и толерастията, а.

Не я бъркайте. Но и не бъркайте силата с насилие. Какво липсва ли? Покаяние.

може би искат лейбъристите да спечелят изборите и да сложат свой човек за премиер

Зад терора стоят хора с милиарди и с алчни интереси, те натискат копчетата на примитивите. Сигурен ли си кмете, че можеш да ги победиш.... не говори глупости. Терора отдавна е победил, настъпва време разделно, и борбата трябва да е с толерастията, не с терора.

А, ти сигурен ли си на чия победа е фен кмета.

Кметът на лондон с тъй звучно име сякаш изрича лозунги от времето на Коминтерна.

Само не ми стана ясно, кого точно е призовал Приятеля Хан за спокойствие и бдителност. Подлежащите на изтребление неверници или своите братя-мюсюлмани?

....малоумника чарз нали миналата коледа се иzxоди нещо в този смисал .."...нека тази коледа да уaвжим исляма " !...на ви ислям сега !....говеда прости !....исляма е рака на нашето столетие !...само не ми обясняваите за добрiя и за радикалнiя ислям !...всичките четат и се кланят на едни ходжи и на един коран !...ако има разлика защо до сега няма офицiялно становище и разграничаване ,че дори и деиствiя от страна на уж "добрiя " ислям ?!!!!!!!!!!!!!

Убав кмет си имат тия дебили, хак им е.

Скръбта се усеща когато не дай боже тя се случи със нас и около нас.Бдителноста и спокойствието е за тези които не се интересуват от нас.

Кмете, кмете, не знаеш още какво ви чака, та ги приказваш такива? Имам чувството, че ги предизвиквате, а те понеже са ниско интелигентни ви отговарят както могат. И снощната бройка не е във ваша полза-3 камикадзета срещу десетки невинни-загинали и ранени. Пък викайте, че не вие страх, че няма да си промените живота, само някой умен да изчисли колко жертви ще ви струва това.

Просто вижте как изглежда кандидатката на лейбъристите за вътрешен министър - Даян Абът, понастоящем shadow home secretary. Тя ли ще се "бори" с тероризма? Ами тя не спира да повтаря колко полезна била имиграцията за икономиката?!? Вярно че всеки може да изплаши с външия си вид, ама това не е достатъчно

Муахахах ми тя се не види бе .

а в Бг щото е 6 ДПС малко ли оправляваха?

Малцинствата са живителната сила на всичи либерали и левичари. Това е техния електорат. Те избраха лейбъриста Садик Кан за кмет на Лондон

lu4ka

Джонсън да не е бил по-добър?

В европейски град, в кото кмета се казва Садък Хан и повече от половината население е мюсюлманско ислямския тероризъм е неизбежен.

Снощи у кмета имаше тържество с пилаф и голи кючеци. Празнуваше с колеги от "умерената" "сирийска" "опозиция".

Някой да каже на кмета, че терорът няма за цел да "побеждава" по смисъла на "завладяване на територия" или нещо подобно. Идеята на терора е ... терор - взривове, стрелби, убийства и хората да ги е страх да отидат за хляб, щото не знаят коя кола ще се взриви до тях или ще ги размаже.

"Терорът няма за цел", ама продуцентите му имат за цел, да затрият християнството и да наложат т.нар. "нов световен ред" на антихриста.

никой не знае пакистански

Да хващат балончетата и мечетата, терористите ще умрат от страх.

Тя полицията, че е добра, добра е, но де да беше само до полицията. Политиците са за затвора с тези некомпетентни решения, взети през последните двадесетина години.

Даже много компетентно затриват бяла християнска Европа, така че толерастите и баламите да не могат да се усетят, и да го отдават на некомпетентност.

Ега ви смотаняците дето едни се скрили друг гледал как ръгат момиче ама нямало какво да направи:(((Ега ви смотаняците след като не сте се справили с ТРИМА с ножове а се приказва че имало много ''хора''??? На всеки по трима да се бяха нахвърлили нямаше сега да ронят лицемерни сълзи за жертвите..

Садик Хан е пълен провал! Пълен провал, избран от малоумно сборище на либерални индивиди.

Ми не е провал - голям успех е... за световния джихад.

Каква радост цари отново в ДИР-а. Ах, колко хубаво...убиват в загниващия капитализъм! Възродени от надигащия се фашизъм, по форумите дращат бивши и настоящи ченгета, осмосептемврийци, натирените селски дерибеи, разни - "-исти" и "-ари", чули - недочули, обединени от омразата си към общочовешките ценности, седнали на шльоковица и чалга, наслаждаващи се единствено на чуждото нещастие и селендурската си порода.

,, общочовешките ценности...,,??? ,,залкан/на,, но толерантен,,!!!

Не си тамъм.

ти сериозно ли си толкова деградирал?

мюсюлманина злорадства,когато умират неверници...

Когато ''неверниците'' стоят и гледат или бягат панически вместо да покажат действителен отпор как няма да злорадстват мюсулманите гледайки стадо бягащи страхливци.. Явно по ниско ''интелигентните'' както обичат да приказват политиците са много повече хора . Ами у нас не се ли вижда всеки ден как ромите може да са се били преди минути ама ако ги нападнеш стават едно цяло срещу този който ги напада...а тук гледаме бягащи крещящи индивиди

Хаха....Терорът ви еба майката, идиоти! Ама нямало да ги победи....малоумници

Каза един мюсюлманин и посочи бъдещето на Лоднон - терор и само терор в една циганска държава.

Когато сирийската армия подкрепяна от руски вкс притиснаха обединените умерени радикали в Алепо, един високопоставен служител от МИ-6 публично заяви, че Великобритания е изправена пред огромна опасност от атентати. По това същото време имаше огромен натиск към Русия да спре подкрепата и да се откаже от блокадата на Алепо. Та, въпросът ми е: Какво знае този служител на МИ-6? Какви договорки и обешания са давани на умерените? Щото в момента на изказването му беше повече от ясно, че не могат да ги спазят...

Следващия крал на Англия да е от династията Хан е достатъчно.

Садик Хан, ще укротявя бясните лондонский бусове:( На тоя само като му прочетеш името и ти е ясно, че нищо няма да направил.

Най са ми благи празните приказки след подобни инциденти. Властите обикновено нищо друго не могат да направят да овладеят тероризма , но са много празнословящи.

КАТО НЕ МОГАТ НИЩО ДА НАПРАВЯТ ДА СИ ПОКАНЯТ НЯКОЙ КИТАЕЦ , КОРЕЕЦ ИЛИ ЯПОНЕЦ ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ :)) ..

Те квото бяха кадър направиха - напълниха Европа с терористи , сега ние да си се оправяме с тях. Това добре , ава ако аз тръгна с оръжие за самозащита на мен ще ми наскочат същите тия некадърници дето би трябвало да ми гарантират сигурността.

ПАКИСТАНСКИЯ ПУДЕЛ НА ЛОРДОВЕТЕ ЗНАЕ ЧЕ ТАЯ РАБОТА С ТЕРОРИЗМА Е НАГЛАСЕНА ... ЗАЩО НЯМА ГРЪМНАТА НИТО ЕДНА БАНКА ИЛИ МИЛИАРДЕР , А САМО ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ ???

Машалла Садик да ти имам самочуствието. Твоите хора ще ви побъркат за съжаление. Това е само началото.: Ние сме най-сигурният град в света. Нашите полицаи са добре подготвени, подчерта Садик Хан.

E хубу де тази нощ на магистрала Тракия микробус управляван от 16г. самокатастрофира и убива 7 души +2 в болница. Е нас що не ни дават по всички новини. Не е честно. Що никой не казва аз съм българин, не си сменят снимката във фейса, никой не ни изказва съболезнования?

Убива по-точно 7 нелегални диверсанти от Афганистан. И малолетният престъпник и помагач на диверсантите са го сложили малолетен за да не могат да го съдят по законито, които еврогея ни налага.

е "български гражданин" по всички медии с изключение на Нова. Т.е. най-вероятно е чааве. Заспало и се е случила случката. Обърнете внимание на състава на групата с него: 7 коча, 1 жена, дето да ги обслужва и 4 деца за размахване пред медиите. Това казва всичко.

глобалното затопляне и тероризма са дело на сатанистите,тези,които мразят човечеството,но го използват за 30 сребърника !

При тероризма врагът е между нас и няма как с една бомба да го ликвидираш. Но от друга страна този враг има съвсем ясни физически, политичиски и идеологически характеристики. Той живее между нас, но е съвсем ясно разграничим от нас. Пасивността и мазохизма на западното общество явно се дължи на задкулисни решения на тайни общества. Другото обяснение е, че просто са тъпи и не разбират.

са се ояли

вампирите нямат наяждане .

В нашия блок има една с такива характеристики. Живее между нас, ползва асансьор, паркира в пощенските кутии, и не плаща разходите за входа. На всичкото отгоре ходи все вкиснала

донос побой кражби и други маскарлъци и ще си оправи физиономията горката

Вас терорът няма за ми победи, а нас ЦУМ няма да ни победи. Не на мутрофашизма, не на ЦУМ.

Правилно е призовал към спокойствие пакистанецът - когато касапинът си върши работата, овцете трябва да мируват и да не блеят много-много, че го разсейват. Айде, па и премиер министър да си изберете от Пакистан, г-да ингилизи!

Е на тебе какво не ти е ясно? Човека преди това е бил мин. на транспорта. В момента това е транспортен проблем Както виждаш го решава. Няма транспорт. На това място. Няма и повече жертви. Как е у нас . Снощи микробусна катастрофа със 7 жертви. До довечера още седем катастрофи с Х жертви.

бах тоя сигурен град бе кмете,през ден ви газят и колят правоверните ти братовчеди

Ами то снощи на АМ Тракия има същия случай! Камикадзе затрива 7.

Не сте разбрали:)))) защото истински българин САМ затрива 10 навлеци евентуални терористи на запад и никой не го показва по медиите..САМ срещу 17 и успява а там тълпа срещу ТРИМА реве на умряло

Със самото избиране на ТАКЪВ кмет, терорът ВЕЧЕ ви е победил...

Някои лондончани може би си мислят че някога може да имат и нерязан кмет. Свърши се инглези, отсега нататък все ще са рязани. И спокойно, моля ви се! Със ръце на тила и напред към слетлото бъдеще. Вместо да ви раздадат пищови да се браните ще ви раздадат още данъци за неправоверни.