Арестуваха кмет за опит за убийство

Кметът на община Исперих е задържан по обвинение в опит за убийство и противозаконно възпрепятстване на органи на властта да изпълнят задълженията си, съобщиха от Окръжната прокуратура в Разград.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха кмет за опит за убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма значение националността,щом е нарушил закон да влиза в затвора.Какво само ги обсъждаме.Съдебната ни система е толкова корумпирана,че няма накъде повече.И на тия ще им се размине като на Панайот Рейзи от Созопол.Обаче народа вече се събуди и да му мислят и съдии и прокурори ако пак им се разминава на престъпниците!

Абе не ви ли писна да ви псувам за това че ме триете или ви е приятно:))) "Яд ме е че преди 40 г. оръжието се търкаляше в краката ми и не вземах нищо" А трийте пак и се почесвайте:)))

тия глупаци горските с тояги ли са били, защо не са отговорили на стрелбата и да го оставят там на място и готово, или и те са местни рязани манафи

Етническите турци още не са се научили, че вече няма да имат привилегии като при Тодор Живков! Как така ще нарушава закон, а и ще стреля по хората - НАГЛОСТ!!!

Още един престъпник облечен във власт :(

За съжаление е така,той си беше престъпник преди да го "назначат" за кмет.ДПС му отвори очите но той се помисли че е над Бог.Пари,коли,курви,заведения....всичко беше негово....ако го вкарат в панделата ще бъде млада булка:))))

такива са си те! криминални типове!

нампомня леко за "алтернативната версия" на Червената шапчица, където ловеца убива ЧШ защото му мори вече трети вълк ;):)... а бабата впоследствие изкормя ловеца...;)

Направо български вариант на Рамбо - тича и стреля лесничеите не с друго, ами с АК 47.

Чичо Лютви Местан, кажи нещо по въпроса: нима не знаеш кой е кмет там? Твоето ДПС безчинства не само в бракониерство, виж около Антоново-Омуртаг - не е останала гора, всичко се изсече и изнесе в Турция и Гърция от ДПС-бизнесмени. И защо никой не смее да обяви мораториум над изсичането и изнасянето на Българската гора?

Ами замъка в с.Малък Поровец,имаше и репортаж по телевизията.Баща му дал парите:))))Струва милиони,ба си богатия пенсионер.Това е положението дами и господа,в нашите региони, и куцо магаре може да се избере за кмет стига ДПС да каже.

Спестявал е от закуските пенсионера а и свинско не яде та затуй толкова само е спастрил.

Щом закона позволява използването на АК47, моля да ми кажете от къде мога да отида да си купя...........???

От магазините за оръжие.

100% е ловен автомат,боен можеш да си купиш в Нигерия,Судан и т.н.,пак ще е нашенски де :)

dreadman

То как е обяснено в статията и какво се е случило в действителност са едни работи, но другата страна на въпроса е защо тия всичките ман...ли - Шукри, Бехри, Фехрие, Закрие, Мюмюн, Маймун и т.н. не са изпоприбрани за колкото там е необходимо - месец, два, три докато се изясни, кой с чие оръжие по кого стреля, че нещо се сещам, да е законно да си предоставяш личното ловно оръжия на някой си, ходи ли се на лов с капани и бива ли да се стреля по хора изобщо!!! Но то нали за рецидивисти ман...сти и разни "малцинствени" отпадъци законите в БГ не важат!?

Аман от читаци! И те са пасмина като циганите! Кой не вярва да иде в Турция и огледа. Едно е в големите грядове, дурго е по-надоле, а пък в селата не е заприказване. За Мала Азия, Анадола и дума да не става. Там нема ток, вода, комуникации. Може и да не знаят, че вече не са османци, ами са си само турци ... такава дивотия не може да се опише! Останалото са напъните на рекламата, да изкара турците нормални, бели хора :)

Е защо така сега издребнявате? Бива ли такова нещо? Господин Първанов по архари стреля, пък кметчето да няма право да стреля по обикновен дивеч...ама айде моля Ви се... ...И да, истина е това е резултат от управлението, но не само от ГЕРБ-ерското, нека все пак си говорим реално...

2-кратен шампион по борба, с две бакълавърски дипломи, учил ветерин. медицина... но си останал чист циганин...

Видяхме как грешното управление на държавата кара хората да се самоубиват, да извършват нередни неща. Това е България. За всичко са виновни управляващите!

Ами той, кметът, е баш "управляващ" в Исперих, ма, къзъм!

Аз, доколкото разбрах, кмета е стрелял по лесничеите- не по себе си!

Къзъм,преди 4 г. вие бяхте управляваща тройна коалиция.Тоя пендел си вееше байрака по същият начин.......кой беше чадъра ти кажи:))) Писна ми от червени депесари.

тия анадолски присадки срам нямат пред хората и закона,и любов нямат към нашата природа.поне да имаха страх от Бога,но и това им е непознато.ней се - той ще ги достигне .

B България АК 47 е разрешен за частни лица - води се ловен автомат, по-примцип "няма" автоматична стрелба

АК 47 ИМА автоматична стрелба. Оръжието, което е на базата на АК, но е предназначено за лов, НЕ Е АК47.

КАТО ДОЙДАТ БСП И ДПС НА ВЛАСТ,ЩЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА, СПОКОЙНО........"ТЕ" ИДВАТ СЪС ЗАБЪРЗАНА КРАЧКА..........

Никой няма страх от органите на властта. А и защо да го е страх като знае че в съда ще го оправдаят.

ами аз като мога да си купя прокурора и съдията от какво да ме е страх?

Кмета и шофьора - в затвора. А само ми стана интересно - не можеше ли да притежаваш калашник, АКО е с премахнат механизъм за автоматична стрелба ?

Има "цивилни" версии, които са без автоматичния режим, предназначени са за лов и мисля, че са разрешени и в БГ за продажба, стига разбира се човек да има съответното разрешително. За запознатите обаче не е проблем да се преработи такова оръжие и да се направи пак с автоматичен режим на стрелба, което естествено е незаконно.

Що ли не се изненадвам... То и созополския пръв бракониер - кмета Панайот Рейзи беше натръшкал няколко бременни кошути, но така и нищо не му се случи на изрода освен, че го дариха със "Златен скункс" от господари на ефира...

Права си, Чорапче, но исперихския му колега "ловувал" не кошути, а лесничеи - какво да се прави - "ловни страсти".

Ох, вземам си думите назад за рейзито - той голям "човеколюбец" значи, щом само бременни кошути отстрелва! Само затвор за тези изроди!!!

Все още доста граждани на РБ с турско самосъзнание не са осъзнали че не живеят в 19ти век. За радост, болшинството от тях са доста цивилизовани и живеят в 21 век.. дано облагородят сродните тях човеци!

Не закачайте турчина, гяури. В тая държава властва ДПС-то, те колят, те бесят. А ..и циганите са се запътили натам.

Никой няма да ги закача. Само по едни букаи за 10 години в пандиза за заигравки с калашници и толкоз.

На който му е резана долната глава отрежи му и горната.

dreadman

Ела да ми кажеш "гяур" лично миличък - ще ти се решат всичките проблеми на този свят изведнъж и завинаги..........

какъв си?

чета Ви всеки ден. На за тази статия ви се чудя на акъла. Умни и преумни сте! Един стреля, друг стрелял --има ли хора при Вас, които имат елементарна логика?

Не само, че АК неможе да бъде оръжие за лично ползване а неможе да се предоставя за ползване от друго лице. Това да не е личен автомобил или магарето да предостъпиш на съседа си да си изоре нивата или пренесе картофите? Имената говорят красноречиво колко са ограничени в горните етажи. Поне се правят на такива та дано мине номера. Като онзи охранител който уби човек заради нескопосаният му шофьор бутнал го докато се целел във въздуха. Няма значение кой е нарушил закона но да се търсят извинения като в детската градина от тях е непростимо и жалко!

Тирамису, нещо не си наясно с оръжията. Иде в някой магазин за оръжие и виж колко модела Калашников се преслагат за продажба (за ловни цели).

Тирамису, нещо не си наясно с оръжията. Иде в някой магазин за оръжие и виж колко модела Калашников се преслагат за продажба (за ловни цели).

Грешките са от бързане. Исках да напиша "иди" и "предлагат"

кмет върлува из горите, бракониерства, стреля с автомат по горските и се оправдава със служителите си, цялото ДПС на този принцип е организирано - беят може да прави каквото си иска, а подчинените са му роби

Ех,тояга не окастрена и през гърба докато не прерита.

Не знаех, че в България АК 47 е разрешен за частни лица. Явно нещо не съм в час със законите. Щото не видях да са обвинили кмета/баща му за притежание на незаконно оръжие.

Чудо е българският материал!

Става дума за турски материал. Нищо, че живее в България!

този боклук е за бесило

и тоя кмет е бил в гората с калашник за гъби-като созополския преди 2-3 години!!! няма прокуратура, няма съд за такива "местни величия"...

Прокуратурата,какво само се спотайвате?