Убиецът от дискотека „Реина“ се казвал Ебу Хорасани

Заподозреният терорист от ИДИЛ, извършил кървавото нападение в нощния клуб „Реина“ в Истанбул, все още е в града, съобщи електронното издание на „Хюриет“.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът от дискотека „Реина“ се казвал Ебу Хорасани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата тема е мехлем за "познавачите" - пророци от дебилитесоросоиди във форума. Вчера пудела Woolfa се радваше, че ударил десетка, а турските служби се бяха извинили вече на Машрапов. Днес другия пудел с мустачките на аватара Put Sin In отново доказа същата връзка, при положение, че още никой не знае кой всъщност е стрелеца. Тия двамцата пророци на либерстията Господ ги е ударил в "Десетката" доста яко, щом постоянно ги тресе параноята на тема Путин.

НЯМА КАК ДА СЕ КАЗВА : ИВАН ИВАНОВ ИЛИ ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ И ПР. ТО Е ЯСНО,ЧЕ Е ОТ "ПРАВОВЕРНИТЕ"!!! ДА ГИ...ПОЖИВИ ГОСПОД ДАНО!!!

....бил от Киргизстан,бил на път към България,хванал си такси,се бил в Турция....джингиби.

Турските държавни институции не са като българските , ще го заловят на 100%.

Къде се загуби узбеко-киргиз следа? Така няма интрига.

Никаква следа не се е затрила! Уйгурите населяват Киргизстан, Казахстан и Узбекистан, както и СЗ райони на Китай. Връзката ИД =>ОНД(СНГ) => Путя си остава!

Уйгурите са сунити.

Аферим дорогие" анал.детр.ъхъ.1." !

ТУРСКА САПУНКА ... С РЕЖИСЬОР ДОМУЗ ЕРДОГАН :))

педал, пожелавам ти да се срещнеш с този изверг - касапин.

"Нападателят се укрива в къща в Истанбул, съобщава днес и Йени Шафак, който се позовава на силите за сигурност." На входа на къщата има голяма табела с надпис "ПОЛИЦИЯ". Същата тази "добре осведомена" турска преса вчера твърдеше, че убиецът се е засилил да прескача оградата на българската граница. Вероятно се е сетил, че Бойко такива ги връща веднага на авера си Ер-доганов и затова се е прибрал във въпросната къща. (с уважение към паметта на жертвите)

Горната новина РеИна, долната РеЙна...

Абе целата работа е "Един Ташак" Не "Йени Шафак". Май си замазват след дейстията на техните си хора.