Радев се отчете с клип: ”Месец първи, година първа”

Президентът Румен Радев избра необичаен начин да отчете първото, свършено в своя мандат.

Обратно в новината

Коментари - Радев се отчете с клип: ”Месец първи, година първа” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАКА СЕ ОТЧИТА ПРЕД НАРОДА,ОБРАЗНО И ТОЧНО!!!

Мирише на пропаганда. Силно мирише.Почнат ли артистичните изяви, става напечено. Хванат ли декиш, нацията е съборена. Видях Нинова на кон оня ден. Колко пъти е яздила тя, че да се качи на кон за пред камерите? Пропагандата с театрални номера е онова, което прави от нацията бунак. Ердоган е такъв актьор. Путин обяви, че ще прави пропагандна война и руснаците обедняха двойно. ДВОЙНО! У нас все още имамем претенции, че не ни стигат 3% ръст на икономиката и 40% ръст на доходите! Нация, която загуби ориентация и се поддаде на пропаганда, е вече препикана нация. Аз не се поддадох. А вие?

Браво на президента Радев, не случайно речта му на 3-ти март стана хит в добрия смисъл. И На Плевналиев също ми харесаха речите му, но той си ги четеше.

Президентът Радев не иска да говори пред екрана. А ни е простосмъртните не можем да гледаме видеото,защото не всеки влиза в ютюб

обикновена руска подлога. Знае само да марширува. Е, знае и наляво, и кръгом марш.

Най-интересното е, че даже най-върлите и верни редови електорални единици са отвратени от тоталния и нагъл реваншизъм на сегашното БСП-арско временно правителство. Е, разбира се има и такива, които се възхищават на Корнелия, а даже не знаят, че е започнала като тъмно-синя партийка от СДС, не са и чували за далаверите й, не са чували и за разследванията на престъпленият й, свързани с приватизации, укриване и въздейстиве на разследвания на нейни "партньори"..

година първа... хехехехе мишок комплексиран годината е 2017та а България я има над 1300г. радев е дори по-жалък и от гоце а това е огромно постижение

Клетвата я видяхме - без нея накъде, назначаването на това марионетно правителство също - със или без теб щеше да го има, видяхме и разходките до Брюксел и много големия проблем с наш комисар - прах в очите на народа, уж е нещо от първостепенно значение; видяхме и ветото - агент Гоце ги правеше същите в името на Партията-Майка, видяхме и поредната...реч пред паметника на Апостола на свободата. Пропуснал си няколкото изказвания за Крим и ембаргото над Русия - бяха доста, как си ги пропуснал всичките?! В кой клип се вижда, че "се водиш от интересите на българският народ, мислиш и работиш за него, бориш се за просперитета му"? Той пак 17 минути ли ще бъде или още се чудите с какво да запълните първите 30 секунди?

Нали първата му работа щеше да бъде да се срещне с Маковей и да отмени постановление 208, или това беше само предизборен за наивници?

По примера на колегата му глобалист Обама и дженеръл Радев ще прави видео отчети! Само дето освен речи, то друго няма! Единственото нещо, което мошеника Радев е направил за 1 месец е да доведе БЛАТО в БГ и Черно Море, което е абсолютно противоположно на това за което бе избран!

Кинопреглед от соца. Бодър отчет на петилетката. не се споменава за войниците на нато. Що ли..

На този каун са му наредили да не се показва пред медиите преди изборите, за да не види народът колко е прост и да обърка нещо. Ще се крие до изборите!!!

Позитано и предател са синоними от много години, Радев също оправдава очакванията. Цялата му кампания е за спасяването на Евро-пъпната-връв. Българските олигарси откриха истината за хляба - спестяванията им в запада няма да стигнат за бензин само, без 'евро-субсидиите'. А евро-субсидия няма да има за провиниции които не са под евро-контрол!

Радев е пример за минали и ще бъде пример за бъдещи държавни глави. Много е мразен от платените тролове на тези които предават и продават България.

Не всеки, който не го одобрява, е трол. Нека си имаме уважението. Всеки си има глава на раменете и това, че мисли в друга посока не го прави нито платен, нито трол.

Има разлика между неодобрение и мразене. Едното се изразява чрез критика, другото чрез епитети. В мненията тук няма критика. Това са методите на пропагандните машини, методи на внушение, а не такива подтикващи, към разсъждение.

"Отбелязано е и първото наложено от президента първо вето" Айде обратно на училище!

Нека Радев е урок за българите и те да знаят, че на избори емоциите трябва да се оставят у дома. Няма значение какво ви говорят и какво ви обещават. Знайте, че става дума за пари. За вашите пари. Веднага след избора политиците ви забравят и започват да си правят това което не ви обещаваха предизборно.

ПР пропагандата на ген. Деси , е като за стадо овце . Жалка история , тоя шут , цял мандат на фейса ли ще го гледаме .

Още в първия месец заведе Деси в Германия и на Опера. Тоест, изпълни си предизборните обещания за социална политика.

Фърчилото Великият Спартан забрави за справедливостта, за съдебната реформа, за Моника Маковей, за вероучението в училище, даже за санкциите срещу Русия. А най-вече си общува с народа чрез чужди медии, сега прави клипчета, фейсбук Пенсионер

Всяко овца си мисли, че овчаринът е велик водач, а кучето велик пазач, без да си дават сметка, че са изяли повече овце от вълците. Особено ако овцата е червена.

"Отчет"???? Какво е направил, че да го отчита.........

Пред Партията...