Клиника оспорва глоба за пациент с ампутирана ръка

Частната варненска кардиологична клиника "Кардиолайф" съди Изпълнителната агенция "Медицински одит" заради наложена глоба, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Клиника оспорва глоба за пациент с ампутирана ръка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адвокатът на здравното заведение няма да каже друго, той е назначен там, за да защитава заведението. Но съдиите да внимават, на кого е правото!

всички лекари по бесилата. изроди гадни. все не сте виновни вие. докато не започнат да ви провесват по дурветата, няма да се стегнете. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво означава " недисциплиниран" ?? Човек може да е всякакъв. Отиваш на лекар и те са длъжни да ти следят състоянието. Сам ли да си махне превръзката?

Недисциплиниран значи да му кажат, че не трабва да натоварва ръката си, а той демонстративно да си вдигне багажа с тази ръка да покаже какъв е мъж - ето това е бил случая. Трябвало е да си пази ръкта, атой се е правил на булгар-булгар!!!

Ами логично, ако си седял 5 часа с превръзка, никой не те бръсне за нищо и най-любимото от престоя в болници- никой не ти обяснява нищо,е да си вземеш багажа. В почвечето случаи се опитвам да разбвера лекарите, смятам, че не е редно да се настройват лекари и пациенти едни срещу други. Ама да отидеш на изследване и да останеш без ръка...Пък като го вдигна тоя багаж, сливи ли имаха в устата.

Много нагли адвокати, приказват глупости , но нали получават заплати за това.

Че то при тия цени на глобите може да си накълцаш някой за кеф за 3-4 бона, пък после да обжалваш?

Тези стават толкова нагли, че накрая на някого ще му дойде до гуша и ще ги запали. Това междувпрочем би било най-справедливото наказание за такива отрепки, които си позволяват да се наричат доктори.

Гадове!Обжалват, нямам думи...

Правенето на превръзка и свалянето и е задължение на медицинското лице. Пациентът не е длъжен да има медицински знания и да си сваля превръзката сам.

Това ако стане в някоя западно европейска страна глобата щеше да е няколко милиона евро. Тук се подиграват с човека :(