Коментари - Китай разполага с шпионска база в Куба поне от 2019 г. насам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Янки. и да се опитвате да омажавате фактите, те дълбоко ви влзат в гАзА. Свърши се вече с вашия рахатлък и от тук насетне ТАКА Ще бъде! Затова свиквайте и се примирявайте - така казват големите Китай и Русия. Нали целия свят видяха как се изнесохте като посрани от Афганистан и как зациклихте в Украина. Къде е Перемогата, къде е мариотката ви – Зеленото говедо?

А САЩ не разполагат с никакви шпионски бази по света...

е и? къде е новината? САЩ имат сигурно 1000 бази по света защо другите да не могат да имат?

Третият печели - Китай.

Когато думата започва със Ш или С , задължително съюзът преминава от С в СЪС.

А, можело, бе! ЗАЩОТО ТАКА! ИЛИ ЩЕ ТИ ФРАСНА ЕДНА! РАКЕТА! С това се изчерпва Американското международно "право".

Чудя се в кое училище точно си учил?

И САЩ, и Китай имат шпионски бази на острови в близост до другата държава. От едната страна обаче има Тайван, където хората имат един от най-високите стандарти на живот. От другата - Куба, където хората нямат редовно ток и вода

Според Укипедия базата е китайска от 2002, преди това е била руска.

Абе дираджии, Китай и Сащ имат шпионски бази във всеки джоб ( телефон ) а Китай смуче и цялата фискална информация от всеки касов апарат с GSM модулите в касовите апарати някаква си мижава Куба...

могат да се похвалят че ще имат какво да ядат... докато Китай им плаща масрафа, няма ли ги китайските пари тайванската икономика заминава на кино. То и затова дори и Гоуминдана иска да разкарат Цай, и американските и господари, и да продължат прекъснатият през 1999 процес на единение с Китай.

Голям праз. Китайците още да по инерция от предишния им управник. Тоз смачкан комунист сега ще им дойде нанагорно. Добре, че са големите заводи на лошите зпадняци да им хранят паплачта. Някой да ми каже какво е изобретил китаеца или руснака?

У грешка си литерАте .....З или С ......Ш го нЕма ....ясно?

и хартиените пари стигат за едните, а за токмак като тебе ТОКАМАК би трябвало да свърши работа за другите-)

Е след като и ние вече знаем, е га ти ,,шпионската база,, :)))

Какви големи заводи на западняци бълнуваш ти в Китай бре? В Китай всеки завод е поне с 50% китайско участие било то държавно или частно китайско, само името на инвеститорите е различно. Например В един и същи завод в Китай се произвеждат една дузина западни марки домакинска техника. Като се махне западния инвеститор си взема единствено марката, патентите и авторските права, всичко останало - технологии, машини, персонал си остава и на мястото на западните марки се появява нова китайска марка, която по нищо не отстъпва на западните. В Китай има фирми/компании за които не си и чувал, произвеждащи чисто китайски стоки, които търгуват само и единствено в континентален Китай и нищо извън него. И мога да заявя, че качеството на тези стоки е дори по-добро от западните.

Амчи нали китайците завиваха болтчета, винтчета и гайчета с крадени западни технологии, да не са разположили в Куба некви големи гайки (М36) и да ги развиват, вместо да ги завиват ? Ама каква пък технология ще ползват тогаз ? сигурно е неква свръхсекретна западна...

Ами чудесно, ако е вярно. А какво стана с перемогата бе?

браво на Китайците, колкото по-близо до врата, толкова повече американските свини ще треперят

Пълни глупости.

Нема лошо, даже идеално бихме казАли

А някакви доказателства имате ли? Или пак "хайли-лайкли"?

Шило

Чичка, точно така е...Поинтересувай се от марката "GREE". На практика са "Дайкин"

Върви си, след 3-4 дена ще се чуе.

Разузнавателната общност?! Кажете ЦРУ бе!!! И от това ли ви е страх бе?! Егаси смешните "журналисти"!!! А защо Китай да няма подслушвателна станция в Куба?! ЦРУ са навсякъде в света, а САЩ с над 800 "миролюбиви" военни бази в целиясвят!!! Да ви прилича на Империята от Междузвездни войни?!

А в Тайван какво има мислите?

Е блогадарение на рижавия капут Тръмп. Той развали сделката с Куба от Обама.

това не е ли допотопно.... Всеки телефон е разузнавателна клетка. Та зависи от коя марка си !

От какво да треперят бе паляк. Само да си изтеглят инвестициите и жълтите се насират

Я виж щатотр на кого дължат паро първо. Ако котай си поискат парите америка приключва…

почнеш от Foxconn, , няма нужда да продължавам

Няма да е лошо в Куба да има и няколко руски ядрени ракети,насочени към по-големите градове на ,,боговете'' от САЩ,за да бъдем напълно равностойни,нали така?