Коментари - Китай разполага с шпионска база в Куба поне от 2019 г. насам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да е лошо в Куба да има и няколко руски ядрени ракети,насочени към по-големите градове на ,,боговете'' от САЩ,за да бъдем напълно равностойни,нали така?

това не е ли допотопно.... Всеки телефон е разузнавателна клетка. Та зависи от коя марка си !

Е блогадарение на рижавия капут Тръмп. Той развали сделката с Куба от Обама.

А в Тайван какво има мислите?

Разузнавателната общност?! Кажете ЦРУ бе!!! И от това ли ви е страх бе?! Егаси смешните "журналисти"!!! А защо Китай да няма подслушвателна станция в Куба?! ЦРУ са навсякъде в света, а САЩ с над 800 "миролюбиви" военни бази в целиясвят!!! Да ви прилича на Империята от Междузвездни войни?!

А някакви доказателства имате ли? Или пак "хайли-лайкли"?

Нема лошо, даже идеално бихме казАли

браво на Китайците, колкото по-близо до врата, толкова повече американските свини ще треперят

От какво да треперят бе паляк. Само да си изтеглят инвестициите и жълтите се насират

Я виж щатотр на кого дължат паро първо. Ако котай си поискат парите америка приключва…

Ами чудесно, ако е вярно. А какво стана с перемогата бе?

Върви си, след 3-4 дена ще се чуе.

Амчи нали китайците завиваха болтчета, винтчета и гайчета с крадени западни технологии, да не са разположили в Куба некви големи гайки (М36) и да ги развиват, вместо да ги завиват ? Ама каква пък технология ще ползват тогаз ? сигурно е неква свръхсекретна западна...

Е след като и ние вече знаем, е га ти ,,шпионската база,, :)))

Голям праз. Китайците още да по инерция от предишния им управник. Тоз смачкан комунист сега ще им дойде нанагорно. Добре, че са големите заводи на лошите зпадняци да им хранят паплачта. Някой да ми каже какво е изобретил китаеца или руснака?

и хартиените пари стигат за едните, а за токмак като тебе ТОКАМАК би трябвало да свърши работа за другите-)

Какви големи заводи на западняци бълнуваш ти в Китай бре? В Китай всеки завод е поне с 50% китайско участие било то държавно или частно китайско, само името на инвеститорите е различно. Например В един и същи завод в Китай се произвеждат една дузина западни марки домакинска техника. Като се махне западния инвеститор си взема единствено марката, патентите и авторските права, всичко останало - технологии, машини, персонал си остава и на мястото на западните марки се появява нова китайска марка, която по нищо не отстъпва на западните. В Китай има фирми/компании за които не си и чувал, произвеждащи чисто китайски стоки, които търгуват само и единствено в континентален Китай и нищо извън него. И мога да заявя, че качеството на тези стоки е дори по-добро от западните.

Пълни глупости.

Шило

Чичка, точно така е...Поинтересувай се от марката "GREE". На практика са "Дайкин"

почнеш от Foxconn, , няма нужда да продължавам

Абе дираджии, Китай и Сащ имат шпионски бази във всеки джоб ( телефон ) а Китай смуче и цялата фискална информация от всеки касов апарат с GSM модулите в касовите апарати някаква си мижава Куба...

Според Укипедия базата е китайска от 2002, преди това е била руска.

И САЩ, и Китай имат шпионски бази на острови в близост до другата държава. От едната страна обаче има Тайван, където хората имат един от най-високите стандарти на живот. От другата - Куба, където хората нямат редовно ток и вода

могат да се похвалят че ще имат какво да ядат... докато Китай им плаща масрафа, няма ли ги китайските пари тайванската икономика заминава на кино. То и затова дори и Гоуминдана иска да разкарат Цай, и американските и господари, и да продължат прекъснатият през 1999 процес на единение с Китай.

Когато думата започва със Ш или С , задължително съюзът преминава от С в СЪС.

Чудя се в кое училище точно си учил?

У грешка си литерАте .....З или С ......Ш го нЕма ....ясно?

Третият печели - Китай.

е и? къде е новината? САЩ имат сигурно 1000 бази по света защо другите да не могат да имат?

А, можело, бе! ЗАЩОТО ТАКА! ИЛИ ЩЕ ТИ ФРАСНА ЕДНА! РАКЕТА! С това се изчерпва Американското международно "право".

А САЩ не разполагат с никакви шпионски бази по света...

Янки. и да се опитвате да омажавате фактите, те дълбоко ви влзат в гАзА. Свърши се вече с вашия рахатлък и от тук насетне ТАКА Ще бъде! Затова свиквайте и се примирявайте - така казват големите Китай и Русия. Нали целия свят видяха как се изнесохте като посрани от Афганистан и как зациклихте в Украина. Къде е Перемогата, къде е мариотката ви – Зеленото говедо?