Китай предаде на Русия генома на коронавируса, а Австралия го отгледа лабораторно

Учени са разработили експересни тестове за идентифициране на новата пневмония

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом руските учени са се сдобили с проба от вируса, вече може да сме спокойни. Ще се превърне в оръжие до дни.

Сега в ръцете на тия вечно пияните ще плъзне навред из Русия-стан и от там и на други места. Току виж пък тресне Путин.... Да го повикат в лабораторията да инспектира, да се произнесе нещо там...

Само дето Германците направиха тестове преди 2 седмици и ги ползва цял свят освен България и явно Русия. Престанете да ни съобщавате "новини" от единствената територия по-зле от България.

германците били направили ..... , а от нашата територия по зле няма.Вес пак в СБ и МВФ пише : Русия БВП по ППС 4,4 тлрн.долара , външен дълг : 0,00 долара , търговски излишъкщ+250 млрд. долара годишно.Освен това пише,че са най големият изсдотиле на зърнени храни и третият най голам износител на месо млечни изделияв света, 60 " ос стевонният пазар на атомни реактори и 2- рият нй голч износител на вискокотехнологични оръжия в света. Факт. А ние у нас в БГ нямаме вече и вода.Чакаме производството на водоноски.

'Русия БВП по ППС 4,4 тлрн.долара' - тази лие е най-ласкателната характеристика дето успя да изровиш от г.... си? Раша внася всичко и цената на кола или компютър там е същата в доларово изражение като навсякъде по Света. Галошите може да са супер-евтини ама стандарта на живот едва ли вдигат. И като смяташ външния дълг включвай не само държавния а и този на квази-държавните компании чиито приходи може и да приватизирани от путювите айдуци ама задълженията се гарантират от държавата. И тези дългове са не в рубли а в долари - как е ПП тогава :)?

Те и заплататите им са като външния дълг, не ми ги хвали.

В България не ги поставяме под карантина... тук е разграден двор

"Междувременно учени от института "Дохърти" в Мелбърн създадоха в лабораторна среда версия на коронавируса 2019-nCoV" . Ето защо се разболявате много по-често отпреди 20-30 години. Всяка година нов матрял се създава и пуска...

следващите които ще успеят лабораторно ще са в Солзбъри

Някой може ли да сподели защо този вирус е толкова коментиран!? Какво му е специалното и защо е толкова страшен!?

Нов е, смъртоносен е за по-възрастните да кажем над 55. Разпространява се бързо. Няма лекарства и ваксини...... Всъщност без машина за вентилиране и младите хора са жертви.

Как го прецени, това смъртоносен?! От изнесената информация, макар че то още е много рано, смъртността е 2-4%. Което си е много, но така или иначе около поливн милион души годишно в света умират от грип. Питам защо точно този вирус е опасен, с какво се различава от другите, знае се нещо щом на толкова ранен етап се взимат мерки....

Този вирус е стар. Знае се отдавна. Но сега предизвиква такава епидемия.

Хората гинат като мухи от него

Можем да се договорим с нашите турски приятели да приберат и нашите студентчета, няма да заемат много място, да се грижат за тях, докато са в карантина на някой красив турски остров, като Имралъ напр. А ние ще им благодарим на комшиите и може да се замислим да задължим всички телевизии да излъчват турски сериали всеки ден по 2-3 часа поне и да си вдигнем стокообмена.

На туй му се вика-"Корона вирус"-ембарго !:)

Споко , сега войната все още е хибридна , но ще прерастне в световна и ще има и ракети.

Сега сме на тема вируси, знаеш че на всеки няколко години ни дават почивка от войни и почват да ни занимават със смъртоносни болести. Всички шъ омрем.

Опасни са тези вируси хора пазете се. Малката много боледуваше, като всяко дете което ходи на детска, пък и ние покрай нея. Тогава личната изписа Живи витамини. Не е боледувала от тогава. Явно са ефективни дори при деца които ходят на детска.

Аха-хахаххх! Live Vitamins.... от тия дет разпространяват чайчетата за отслабване... С вас боко ше е на власт докато умре... Няма такъв народ!

Моите почитания, нямам нищо против витаминки (сам употребявам), ама някак дистрибуторски звучи, на Дир-а може да не се хареса, мен например редовно ме изтриват щото мненийце собствено имам и скромно го споделям, като всички други... пък нищо не продавам/рекламирам ... чудна работа, може би пък трябва?

Брех тез австралийски аборигени и затворници! Били ОТГЛЕДАЛИ... в лабораторни условия... Въпросът е КОГА? Тия дни през 2020г или преди години? И много удобно да го пуснат цру точно в навечерието на Нова Година, когато само от вън в Китай се прибират повече от 170млн китайци... Никой не може да ме убеди, че това не са целенасочени действия против Китай.

Ако не се бяхме разделили с 4те милиарда. АЧС, щеше да ни се види като детска игра.

Много си тъп баце, много.

Мен пък никой не може да ме убеди, че си с всичкия си.

вече е руска корона вирус не пробиваем и не убиваем

Аре стига простотии. Генома е 27 000 до 30 000 бази. Секвенцира се точно за 4 часа и цена от 120 евро. Другите па го отгледали лабораторно - Демек хвърлили го в петри с еукариотни клетки и го размножили - 2 дена. Нещо което се прави по цял ден във всяка лаборатория по света в която се работи молекулярна биология. Големи новини.

Когато Русия разработи нещо, да ми се обадят. Нещо, което не е откраднато.

Кой си ти бе пикльо миризлив, че някой да ти се обажда?!

си сляп и не ползваш интернет освен Дира. Само разгледай добре в мрежата и ще се стреснеш, колко много държави имат по-богат интернет от българския. Едно от последните открития например, е бързата способност на нигерийците да кодират и да стават добри програмисти. Изостанахте братче, с век след малко.

Икономическа война с биологически средства. Нещастно човечество.

Австралия създаде нов опасен вирус е по-подходящото заглавие...

Чакам някой да напише нещо за изостаналите руснаци и китайци с недемократични режими. Иначе е ясно, че нас свободата на изразяване и правилната политическа ориентация ще ни спаси от вируси, безводие, обезлюдяване и мръсен въздух след изгорените на родна територия боклуци на братските народи.

Австралия го отгледала казвате, а....дали пък някой не си го е отгледал и пуснал?

Браво, така трябва да се работи, с общи усилия срещу всички глобални заплахи.

Една е глобалната заплаха - фащ! И всички злини произтичат от там.

Втората, но не по значимост глобална заплаха си ти.