Китай обеща по-ниски мита за Европа и засилено сътрудничество

България поема водеща роля в създаването на Глобален център за партньорство между държавите от Централна и Източна Европа и Китай

Обратно в новината

Коментари - Китай обеща по-ниски мита за Европа и засилено сътрудничество | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Превод на снимката... "Глей как се прай!" :P

Stan Stan

Наивен е Борисов. Когато разберем какво е продал и на каква цена, ще бъде късно.

На България НЕ и трябват китайци. Тези са милярди... Моля замислете се по сериозно върху този въпрос.

... а бе Бойко, а бе Борисов, какви ги вършиш ти бе...!?! Ми комунистите от партията мафия на лъжливата и крадлива Нинова и ибрика и "президент" Радев ще получат апоплексии бе човек...!!!!!! На всичко отгоре тези дни те избраха за лидер на ЕС за 2018 година...!!!!!! И освен с теб на приятелското Бойко да говорят и да те уважават всички лидери на ЕС, САЩ и НАТО, даже те уважават много и Ердоган, а и любимия на комунетата български другар Путин също...!!!!!! Брей, въпреки че като гледам надолу, доста хейтъри са взели лъженовините от Позитано и си мислят че някой им вярва... РЕЙТИНГИТЕ НА БОРИСОВ И ГЕРБ РАСТАТ, А НА БСП, НИНОВА И ИБРИКЧИЯТА И РАДЕВ ПАДАТ - ТОВА Е ИСТИНАТА ДРУГАРИИИИИ...!!!!!!

скоро българите ще бъдат първи в света по всичко, въпреки лошия материал. само по заплати ше са последни.

ГЕРБ са Ракова Болест !! Лечението е само и Единствено Дълбока и Безмилостна Операция-Изрязванена Грамадния Убиващ тялото-България ...ГЕРБерастки Тумор ! Изрязване на Всяка малка Клетка Зараза от ГЕРБ....До последния ГЕРБерастки селски кмет ...назначен от ГЕРБ !

Верно ли биха път до тук, само заради тутуна на Техноимпекс ?! Па то тоя тутун ше им стигне само за 30 минути!!! Верно ли имаме какво да им продадем ?! И от кога ?! И какво ?! Заднците си, ли ?!

Много хора не разбират простата истина, че китайците гледат всичко да ти продадат, но от теб нищо да не купят. Древна и мъдра нация са, но манталитетът им е отвратителен.

И със спечелените пари продължават да си строя Великата Китайска стена, нали ?

ГЕРБ изпълняват плана Ран+Ът за Унищожаване на Българите ...твърдо,праволинейно и Безмилостно !! За 10 години с ГЕРБ Българите са Най-Бързо Изчезващата нация в ....СВЕТА!!!!!! Българите бясно се Евакуират от кочината в която шепа ненормални ,Алчни,Престъпници обединени в ...партия ГЕРБ . Другите умират в Мизерия,НеЗдравеопазване,Грабеж,Престъпна среда и Беззаконие !! Остават само празните ,надути лъжи на Бъдещият Затворник Борисов ...за милиони от Китай,за помощ от ЕС=Германия ,....за хубавият живот който Той казва че живеем !! Затвор за ГЕРБ !

през юли! !!!!! Прочетете по темата в клуб z.....

ББ Разпредителят да внимава, че все сме на МИНУС: "Гърция, Сърбия, Румъния са много по-развити откъм привличане на китайски инвестиции. При НАС миналата година тези инвестиции бяха ОТРИЦАТЕЛНО ЧИСЛО. Една много голяма част от тези 200 китайски компании със 700 представители, които дойдоха за срещата „16+1“ в София, вече са се установили в Западна Европа и Централна и Източна Европа. Ние си мислим, че Китай много се натиска да инвестира в района на ЦИЕ. За миналата година инвестициите им в Европа са 30 млрд. долара. В Източна Европа са 2%. /.../ 65% са във Великобритания“.

дойде ли време да разтуряме и великия Китай и Евразийския съюз? да сме им честити!

А нещо за хъбовете разказа ли на китайците нашият велик премиер прочел една книга през живота си ?

Това е добра новина, да има инвестиции. Китай е един от най-силните пазари и аз се радвам, че сме в обсега му. Българина е по дефолт все недоволен. Все нещо ни куца или мърморим... характерна черта, която на 100% ще доведе до унищожаването на нашата нация. Прекалено мърморене и мрънкане. Писали сте куп неща, които нищо общо нямат с темата. Все сте недоволни. Заслужаваме някой да ни купи всичките и да ни направи от 50% роби в момента, на точно 100% роби. Ядем ли тоягата и сопата, бъдем ли робска държава, тогава ще мирясаме, докато някой здраво ни командва. Шокиращо ограничено население!

На тех им се губят едни 34 млрд. Ама те ще дойдат да асфалтират улици в Източна Европа ?! В държава, която внася мартеници, чесън и клечки за зъби от тях?! А после как ще си върнат парите ?! Банките на това му казват "Лоши кредити"! Верно ли на гол ченгел кълвеш?

За тези които си мислят, че бизнеса се завърта за една вечер и то не коя да е, а вчерта след въвеждането на митата за Китай, помислете си как беше открит форума. Китаеца започна с укор към патока Доналд, според Вас китаеца, дали знае за американските бази в България?! Така ли се почва бизнес на чужда територия?! Нашия човек започна с уверението, че това всъщност е нещо много хубаво за Европа ?!?! На кого го казва това ?!? Според мен утре като приключи на Козяк, ще има дълъг телефонен разговор, да обясни кое е хубавото на форума и защо?!?!

Абе боклуци долни къв бизнес кви 5 лева,елате по Ломският край да видите ква е цигания,и то не от циганите,а от управата,улици като след война,запълнени дупки с чукан камък,който след пороен дъжд като днешничт се събира в ниските части на града и дупките се отварчт автонатично отново,иначе мангизите са усвоени като за асвалтирани улици!Боклук управа ,боклук народ,всеки гледа да бъде тарикат и да краде!Плюем на Пенки ,менки и всичката сган!

Добре, че само в Лом е така!

Според клакьорите на Боеко от БТВ Китай щял да купува 10 милиона тона тютюн от нас. ДЕСЕТ МИЛИОНА ТОНА ТЮТЮН. Два пъти повече отколкото пшеница произвеждаме годишно. Ама не е фалшива новина. Обикновена пропаганда e.

Не ви штем ни меда ни жилото , крадливи кучеядци !!!

китайците. Все пак по-добре от ислямистите или циганите от Индия. Китайците са поне географски далеч, а и са по-умни от останалите изброени.

" Глупавите са самоуверени, умните се колебаят, това е проблемът на обществото. "

Още Ленин го е установил това. Казал е че интелигенцията се колебае, затова е нужен ударен отряд от убедени комунисти от работническата класа или моряци да мрат убедено за идеите на комунизма.

Боже мили, по БНТ показват Бо Тик Вун, който казва че ще изнасяма "10 милиона тона тютюн" за Китай. За сведения България произвежда 30 000 тона тютюн на година, та нега да запишем - какво казва премиера и какво ни е реалното производство: 10 000 000 тона 30 000 тона не че нещо, но "10 милиона тона тютюн" България не може да произведе за 300 години!! Явно и Българските медии и журналисти са достатъчно затъпени, да не се зачудят на подобно число и да си направят малка справка!!!!!!!!!!!!!

Това е жест към ДПС, нещо като предизборен пиар. Освен това, премиерът не си беше закопчал ръкавите на ризата, много грозно беше.

Те ще "инвестират", а пък ние ще им "изнасяме". Цялото театро е за да се дразни Бабичката. Мисли!

Единственото реално нещо за момента - шест корабчета за Домус ага с китайски кредит.. Което си е ачик държавна помощ за ПРАВИЛНАТА частна фирма.. Да ви припомня - ноември 2015-та Баце го води в Пекин и подписа и там мемурандум за добри намерения, което май не е точно. По вероятното е че го заведоха там Баце.... Които станаха сега реалност за Домус ага. За държавата - N+1 нови мемурандумчета за добри намерения.. Дет я станат, я не...

Великата Бяла Надежда Доналд Тръмп, сложи на място Изперкел и Мекиярон, та няма да сложи на място диктатора от Северни Балкани Бо Тик Вун, ли?! Очаквайте привикване за рапорт в посолството на САЩ и последващо вразумяване!!!!

За всеки полуграмотен икономист тази статия се синтезира до сух тютюн и врели некипели.

Ти Квян опарви Западните Балкани, а сега и Централна, и Източна Европа!!! Много народ ще страда от банкянската му гонорея!!!

дет го изтърси Баце: "Ша учим китайскиските бизнесмени каК са прай бизнес в ЕС", е те туй утепа рибата в цялото Китайско морие..

Важното е че китаеца му каза - Добре- и и помисли своето.

Явно българия, т.е. политиците й, искат сами да се набутат между шамарите на Тръмп!!

Е и какво ни интересува нас Трумп? Той си има държава и ние също искаме да имаме - Ние му казваме- БЪЛГАРИЯ ПЪРВО и го оставяме сам да си бие шамарите.

от кога васална държава като нашата, може да взима решения, защо тогава нямаме газопровод от който щяхме да печелим милиарди, а сега продаваме магистрали на китайците за жълти стотинки, нещо логиката на гроб е много обърката!

Търсите нов колонизатор,на който да харижете това,което е останало от БГ за кинти,и да лапате. Това правите.

Дано поне тутуна на Техноимекс да спазариме, та да не сме капо, че до тук вътрешното е повече от колкото за охраната на гейпарада! Остави друго ами ходиме и по нервата на Бабичката, с тия делегации.

А с тутуна и амфетките на "Ипон"----ко правиМЕ ?;))))))

Китаецът е комунист, а комунизма назначава комисар,който единствено е отговорен за определена работа, не фалшиви демократични комисии които са беотговорни и не вършат работа. Така, че социални джендъри не го мислете китаеца.

Ако този китаец не упражнява пряк контрол върху всеки цент от инвестициите си, всичко ще му откраднат

А ако му трябваше крадец щеше да се обърне към Импексова.

Сталина Георгиева, нали?;)))))))

Още не се е родил този който краде от китаеца- питай гърците за това.

к'во като ги откраднат? тези инвестиции са всъщност отпуснат кредит. китаецът ще си получи своето, крадецо също, кредита ще изплаща пак тъпото племе.

Боцю Островски разби ра от тютюн още от 90те години!;)))))) ....и от амфетки разбира, ама нали е срамежлив---не си е направил устата ...публично!;)))))))

Много смислен коментар.

Къфто Тиквата---такива коментарите!;)))))))

Марш да диалогираш с шефа си, миризлив цървул!!!

Нали ликвидирахте демократично по заповед от Брюксел тютюнопроизводството и златната кокошка Булгартабак. Сега ще даваме тютюн на китайците ,а те ще ни връщат цигари за да печелят те, а не ние като откровенни тъпаци

За подробности за Булгартабак се обърни към Нинова.

Да разбирам ли, че другарката, ще се кротне временно или тъкмо напротив, ще почне да му ходи още повече по нервата на т'ва..?

Госпожата има фиксация към Борисов. Няма да се кротне.

Каква Нинова ? През 1997 г. Виденов не подписа на МВФ 75% ликвидиране на българската промишленост и 25% приватизация. Свалихте го нали ? Сложихте Костоф и той подписа и девалвира лева. 25 000 лв. станаха 25 лв. Сега задниците ви пасат трева от глад.

Не е зле някои хора да прочетат значението на думата "девалвация" преди да пишат коментари.

Казваш нещо като златото за Канада, кобъра и още много други неща за запада...?

Баси китайците искат да пушат наш тутун ЕС не дава че всички ще хванем рак ние им се предлагаме да направят магистралата те па искат цяла Европа да е тяхна. Китайска му работа.

Тоя тутун, дето са го спазарили на кой е? Кой ще облажи от разходката на китаеца и многото приказки?

гледайте тутуно да му е платен акцизо инак си е*бало майката.

Сушен тутун......, а сушена трева? И едното и другото много добре вирее в БГ, то друго и няма де!

Наясно ли са китайците на какви крадливи мошеници са попаднали в България?

хахах, те защото са истински ангелчета. Прекалено много ги подценявате явно.

доживяхме китайци, албанци и турци да ни дават пари и акъл

Остави ти парите и акъла, ами и работници си водят, щото тук всеки се цупи и гледа да докопа социалката.

Къв китай кви пет лева. Баснята за жабата и вола важи в пълна сила.

Къв китай кви пет лева. Баснята за жабата и вола важи в пълна сила.

Смърт за развратниците които се занимават с порнография, без зачение дали са капиталисти, комунисти, мюсюлмани, или смрадливи капиталисти.

За какво по ниски мита? За да изнасяме за ...КИТАЙ?!?! Ми ние какво произвеждаме?! Картончета за чегъртане?! Освен компаньонки да изнесем?! Тези вече взеха да се гаврят с нас!