Китай обеща по-ниски мита за Европа и засилено сътрудничество

България поема водеща роля в създаването на Глобален център за партньорство между държавите от Централна и Източна Европа и Китай

Обратно в новината

Коментари - Китай обеща по-ниски мита за Европа и засилено сътрудничество | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво по ниски мита? За да изнасяме за ...КИТАЙ?!?! Ми ние какво произвеждаме?! Картончета за чегъртане?! Освен компаньонки да изнесем?! Тези вече взеха да се гаврят с нас!

Смърт за развратниците които се занимават с порнография, без зачение дали са капиталисти, комунисти, мюсюлмани, или смрадливи капиталисти.

Къв китай кви пет лева. Баснята за жабата и вола важи в пълна сила.

Къв китай кви пет лева. Баснята за жабата и вола важи в пълна сила.

доживяхме китайци, албанци и турци да ни дават пари и акъл

Остави ти парите и акъла, ами и работници си водят, щото тук всеки се цупи и гледа да докопа социалката.

Наясно ли са китайците на какви крадливи мошеници са попаднали в България?

Никой не може да ти даде толкова много, колкото един политик, може да ти обещае. Дано, им е вътрешно на Бабичката и на Оранжевия!

хахах, те защото са истински ангелчета. Прекалено много ги подценявате явно.

Сушен тутун......, а сушена трева? И едното и другото много добре вирее в БГ, то друго и няма де!

Тоя тутун, дето са го спазарили на кой е? Кой ще облажи от разходката на китаеца и многото приказки?

Баси китайците искат да пушат наш тутун ЕС не дава че всички ще хванем рак ние им се предлагаме да направят магистралата те па искат цяла Европа да е тяхна. Китайска му работа.

гледайте тутуно да му е платен акцизо инак си е*бало майката.

Нали ликвидирахте демократично по заповед от Брюксел тютюнопроизводството и златната кокошка Булгартабак. Сега ще даваме тютюн на китайците ,а те ще ни връщат цигари за да печелят те, а не ние като откровенни тъпаци

Боцю Островски разби ра от тютюн още от 90те години!;)))))) ....и от амфетки разбира, ама нали е срамежлив---не си е направил устата ...публично!;)))))))

Много смислен коментар.

За подробности за Булгартабак се обърни към Нинова.

Ако този китаец не упражнява пряк контрол върху всеки цент от инвестициите си, всичко ще му откраднат

А ако му трябваше крадец щеше да се обърне към Импексова.

Да разбирам ли, че другарката, ще се кротне временно или тъкмо напротив, ще почне да му ходи още повече по нервата на т'ва..?

Госпожата има фиксация към Борисов. Няма да се кротне.

Каква Нинова ? През 1997 г. Виденов не подписа на МВФ 75% ликвидиране на българската промишленост и 25% приватизация. Свалихте го нали ? Сложихте Костоф и той подписа и девалвира лева. 25 000 лв. станаха 25 лв. Сега задниците ви пасат трева от глад.

Китаецът е комунист, а комунизма назначава комисар,който единствено е отговорен за определена работа, не фалшиви демократични комисии които са беотговорни и не вършат работа. Така, че социални джендъри не го мислете китаеца.

Не е зле някои хора да прочетат значението на думата "девалвация" преди да пишат коментари.

Дано поне тутуна на Техноимекс да спазариме, та да не сме капо, че до тук вътрешното е повече от колкото за охраната на гейпарада! Остави друго ами ходиме и по нервата на Бабичката, с тия делегации.

А с тутуна и амфетките на "Ипон"----ко правиМЕ ?;))))))

Къфто Тиквата---такива коментарите!;)))))))

Сталина Георгиева, нали?;)))))))

Явно българия, т.е. политиците й, искат сами да се набутат между шамарите на Тръмп!!

Е и какво ни интересува нас Трумп? Той си има държава и ние също искаме да имаме - Ние му казваме- БЪЛГАРИЯ ПЪРВО и го оставяме сам да си бие шамарите.

дет го изтърси Баце: "Ша учим китайскиските бизнесмени каК са прай бизнес в ЕС", е те туй утепа рибата в цялото Китайско морие..

Още не се е родил този който краде от китаеца- питай гърците за това.

Важното е че китаеца му каза - Добре- и и помисли своето.

Ти Квян опарви Западните Балкани, а сега и Централна, и Източна Европа!!! Много народ ще страда от банкянската му гонорея!!!

Казваш нещо като златото за Канада, кобъра и още много други неща за запада...?

от кога васална държава като нашата, може да взима решения, защо тогава нямаме газопровод от който щяхме да печелим милиарди, а сега продаваме магистрали на китайците за жълти стотинки, нещо логиката на гроб е много обърката!

Марш да диалогираш с шефа си, миризлив цървул!!!

За всеки полуграмотен икономист тази статия се синтезира до сух тютюн и врели некипели.

Великата Бяла Надежда Доналд Тръмп, сложи на място Изперкел и Мекиярон, та няма да сложи на място диктатора от Северни Балкани Бо Тик Вун, ли?! Очаквайте привикване за рапорт в посолството на САЩ и последващо вразумяване!!!!

Единственото реално нещо за момента - шест корабчета за Домус ага с китайски кредит.. Което си е ачик държавна помощ за ПРАВИЛНАТА частна фирма.. Да ви припомня - ноември 2015-та Баце го води в Пекин и подписа и там мемурандум за добри намерения, което май не е точно. По вероятното е че го заведоха там Баце.... Които станаха сега реалност за Домус ага. За държавата - N+1 нови мемурандумчета за добри намерения.. Дет я станат, я не...

Търсите нов колонизатор,на който да харижете това,което е останало от БГ за кинти,и да лапате. Това правите.

Боже мили, по БНТ показват Бо Тик Вун, който казва че ще изнасяма "10 милиона тона тютюн" за Китай. За сведения България произвежда 30 000 тона тютюн на година, та нега да запишем - какво казва премиера и какво ни е реалното производство: 10 000 000 тона 30 000 тона не че нещо, но "10 милиона тона тютюн" България не може да произведе за 300 години!! Явно и Българските медии и журналисти са достатъчно затъпени, да не се зачудят на подобно число и да си направят малка справка!!!!!!!!!!!!!

Това е жест към ДПС, нещо като предизборен пиар. Освен това, премиерът не си беше закопчал ръкавите на ризата, много грозно беше.

" Глупавите са самоуверени, умните се колебаят, това е проблемът на обществото. "

к'во като ги откраднат? тези инвестиции са всъщност отпуснат кредит. китаецът ще си получи своето, крадецо също, кредита ще изплаща пак тъпото племе.

китайците. Все пак по-добре от ислямистите или циганите от Индия. Китайците са поне географски далеч, а и са по-умни от останалите изброени.

Не ви штем ни меда ни жилото , крадливи кучеядци !!!

Според клакьорите на Боеко от БТВ Китай щял да купува 10 милиона тона тютюн от нас. ДЕСЕТ МИЛИОНА ТОНА ТЮТЮН. Два пъти повече отколкото пшеница произвеждаме годишно. Ама не е фалшива новина. Обикновена пропаганда e.

Още Ленин го е установил това. Казал е че интелигенцията се колебае, затова е нужен ударен отряд от убедени комунисти от работническата класа или моряци да мрат убедено за идеите на комунизма.

Те ще "инвестират", а пък ние ще им "изнасяме". Цялото театро е за да се дразни Бабичката. Мисли!