Прокуратурата предаде на съда убиеца от Катуница

Окръжна прокуратура Пловдив предаде на съд Симеон Йосифов (на 55 г.), причинил смъртта на Ангел Петров (на 19 г.) на 23 септември 2011 г. в село Катуница, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата предаде на съда убиеца от Катуница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В случая за да се раздаде справедливост, трябва да е по метода на известния американски съдия Линч! Ако бях на мястото на бащата, може би така щях да направя, за да няма други жертви! На никого не пожелавам детето му да умре преди него, още повече пред него!

Сега след като хората от Катуница са сигурни, че не е той да направят нов бунт. Докато не се намери реалния прустъпник. Стига с циркове в тая държава.

Това не е убиеца на момчето!

И как реши, че не е той? Да не си очевидец? Ако не е бил той, но си признава поради някаква причина, значи не е по-читав от действителния убиец и си заслужава затвора.

Хората от Катуница казаха, че не е той. Зад волана е бил млад човек, не този дъртак на снимката.

а бе Лита ако ти заплашат семейството и ти предложат пари за да поемеш чужда вина....ти какво ще направиш, а? Естествено че ще поемеш вината. В БГ друг избор нямаш. А и власт имащите имаха интерес друг да е убиеца, а не внука на Киро... за да потулят бунтовете.

Едва сега? отдавна тоя мърлячтрябваше да е осъден по бързата присъда и си оплаква дните зад решетките на затвора. Той е жив и живее,но кой ще върне невинно отнетия живот на младото българско момче?-кажете Народни представители,Вие,които ковете законите?КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА И ИМА ЛИ ВЪЗМЕЗДИЕ?