Кирил Петков: Започва пълна проверка на "всички аспекти" по "Южен поток"

МС ще обсъжда дерогация за намаляване на акциза на газа. "Огромна победа" нарече премиерът договарянето на два кораба с втечнен газ от САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трети ден питам.. какво значи "по-добра" цена.. Тука някакви комисии ще отговорят колко струва в момента .. искам две прости числа.. крайният потребител ще получи цена с гориво от САЩ на ььь/лв за мегаватчас, срещу толкова ако газът е руски...

кръвното.

2 кораба ли е огромната победа, бе, душицо?! Това ли успя да постигнеш за повече от година?! Страшен си, ей! Пак ще гласуваме за теб!

Резултат от проверката: 2 в 1 - построихме тръба на Путин и направихме тръба на Путин.

..най-вероятно от смях, а?

Братчед теб кво те бърка в същност? Какво имаш на газ ?

Знаем резултата от проверката - 3 млрд от нашия джоб за да може руския газ да заобиколи Украйна. Бойко стана повод за война от алчност.

Ей това момче изобщо не става ! За нищо . И той е тръгнал по пътя на зеления комедиант !

Спука се балина на Тераси , външни Асансьори и хасиенти в Барселона …

TheBeast

Два кораба ! И по точно колко газ ?!

Кирчо е абсолютна карикатура: Министъра на отбраната бил договорил заместващи мощности на - F-16-ките (1:35 минута). Този човек не се чува какво приказва.

Братчед то стига всичко което купуваме и производствотому енагаз да е скъпо, аз и да не ползвам пряко пак ми е важно.

Още 10 европейски компании са открили сметки в "Газпромбанк", за да плащат за доставките на руски газ, съобщи Bloomberg. Така общият брой на юридическите лица, които се готвят да плащат за газа в рубли, се е увеличил до 20. Според източник на агенцията още 14 компании са поискали списък с документи, необходими за откриване на такива сметки. Източникът не уточнява имената на фирмите. На 27 април Bloomberg съобщи, че най-малко десет европейски компании, които купуват руски природен газ, вече са открили сметки, за да плащат за него в рубли. Колкото до липсващите Ф-16, Кирето е уредил да си вземем такива на мокър лизинг (демек, самолета + екипажа), докато дойдат нашите... Все за сметка на данъкоплатеца, разбира се... NICE, A?!

да живеят двата кораба ейййййй :::))))

Първо кажи 1 на каква цена ще дойде газа от Америка 2 каква е цената на газа този месец за иддустрията 3 от къде България ще купува петрол и на каква цен И чак тогава се занимавай с кьорфишеци!

И тая с големите цици.

Едно време се смеехме на Туквун как се хвалеше, че направил път, оправил това... А сега вече не е смешно, стигнахме дотам да ръкопляскаме за 2кораба газ...Кире, ти по принцип нали знаеш, че хората те избраха да се бориш срещу коропцията? Ти ако трябва да ходиш до Щатите да ти кажат къде и каква е корупцията,,, нещо не ми се виждат нещата

Путин е виновен че харвард не им се плаща в правилната банка в евро и те да си ги обръщат в рубли.

както за парите от магистралите хич да не започват. Само излагация. Милионите се изпаряват без следа.Замълча се. Куче влачи ,диря няма!

Да се провери и кой подари на Москва българската земя около тръбите.

Това правителство, следващата четири години ще ги запомним като времето през което нищо не е построено или направено, а само проверки и вечни одити на вече извършена работа.

Аз не разбрах сега...газ ли си уговорил или два кораба?

То и дяволът чел Евангелието и намерил там много хубави работи за себе си. Цената на европейските спот пазари е висока, защото всички се надцакват взаимно. Цената по дългосрочните договори е съвсем друга. И няма как газ компресиран в кораб на другия край на света, да измине цялото разстояние до нас, да бъде обратно газифициран и пуснат в тръбопровод да струва по евтино, отколкото по Турски поток, дето е на един хвърлей от нас.

Тоя кучи син символ на падението на тая кочина.

Казва ви го човекът - огромен успех! Сигурно за цената се отнася! :)))

Просто Киро!

Тръбите минават през нивите ми които закупих на безценица в зората на демокрацията и вече 25г. давам под аренда на един авер. Нищо не е подарено. Трасето минава през частни земи.

България не купува петрол Петрола си го купува Лукойл и си е негова работа откъде Тъй като са затворени всички производства с изключение на Рафинерията вече не им трябва тежък руски нефт

И освен това, тия двата кораба са за юни месец. Може да са ти пуснали някаква стръв дотогава да агитираш за техните интереси. А после ?

Ако се правят проверки само на чувства и изрезки от вестници, работата е изтървана.

Корупцията Кирчо зад океана я намират и виждат само където им е удобно! В САЩ корупцията се нарича лобизъм, и е законна -дори плащат данък!

Не се е спукал, това си е балона за простолюдието. Да вярват

Говорим за договора и тръбите на Южен поток, а не за построения Балкански такъв.

и без това само отпадък е останал в тая държава.

Това американско мекере вече дори не е смешно, жалко е...Сега ще се разбере как ни е нагъзл за РСМ, а и кой знае за още какво... Когато доплава корабите, тогава да говори и да видм цената каква ще е. Акцизът хубаво ще го смъкнете, но откъде ще намерите згубените средства от смъкването му само вие си знаете - най-вероятно поредния зем ни чака.

С 2 кораба Кирчо реши всичките ни проблеми! Да го пратим сега да реши проблемите и на другите в европа!защо не и на света! Не то заслужаваме този велик държавник!

А тези двамата американски сенатори дето дойдоха и наредиха спирането, тях какво ще ги правим? Или тях ще ги номинираме с ордени за храброст в борбата с корупцията на Путин?

Оставка Кириле- ВЕДНАГА! чАо

А къде са зелените партии? Защо ще разрушаваме цялата планета за да докараме газ от другия край на земното кълбо?

България не купува петрол Петрола си го купува Лукойл и си е негова работа откъде Тъй като са затворени всички производства с изключение на Рафинерията вече не им трябва тежък руски нефт

Цървул а кои са производните на петрола които копува българина?

Американският втечнен газ никога не е бил по евтин от руския и няма да бъде

Цървул а кои са производните на петрола които копува българина?

Чепа ти от болка е станал отпадък! В България още има перспектива за нормален живот! Ще ги махаме един по един докато не се появи някой нормален!

tonk11

Кви аспекти бе? Нали това го спряха и вече е в Турция?

Премоера щял да заповяда пълна проверка на ЮП - нещо което не му е в правомощия и се прави защото така искали САЩ

Тъпа та вдлъбната подлога

мрън мрън

- Начиии, уговорих над петстин каци газ. И още иляда бодоня, ама е ще дойдат с другия кораб. Цена не споменаха, ама казаха, че било евтино. Начииии, мноо арна газ! Да си оближеш пръстите! Щях да уговоря и трети кораб, ама ми свършиха капаците за бидоните. Кат са върна ще събера набързо две три иляди плетени дамаджани и пак хуквам за газ. Колко струва ли? Ами, де да знам, бе, да не съм врачка. Казаха ми, взИмай докат има, после ще плащаш, няма да се косиш, евтино ще се минеш.

tonk11

На кого не му трябва тежък нефт?