Кирил Петков: Историческо решение за РСМ, всички евролидери ни поздравиха (видео)

Благодаря на Генчовска за смелостта въпреки постовете на Слави Трифонов, заяви премиерът в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На "Цар Кирчо" от пръв поглед му личи, че е мошеник! Лошото е ,че българите са глупаво наивни и гласуват за такива.

мамин сладък дебил! Били го поздравили , той се радва. Ако го потупат по рамото - не ми се мисли

Като застанете на скамейката на подсъдимите, да не се чудите защо сте там

смъртното наказание трябва да се възстанови поне за национално предателство извършено от политици

Кирчо, по-важно е българите да те бяха поздравили, но те те наричат национален предател. А че евролидерите са те поздравили... ами нормално, това решение на парламента ни е в техен интерес, но ти на коя държава си Министър-Председател?

Кирчо кирчоо поздравяват го когато грубо си стъпкваш собствените интереси и служиш на чуждите. Ако защитиш и то успешно интересите те ще са ти бесни, ще те заплашват, ще се опитат да ти извият ръцете....

"По думите му всички европейски лидери поздравили България, че е взела проевропейска позиция." Те ти се подиграват, бе, БОКЛУК, ПРЕДАТЕЛ!

Преди няколко дни националният предател Петков замина за Брюксел без решение на парламента, без решение на МС. Това беше поредната излагация за всички нас.

Киро простото обича екскурзийте.

2027 г. В НДК се провежда 4ти национален конкурс за обидно тълкуване на ПП. Най-новото е премиер предател.

"Всичките премиери ни поздравиха и ни благодариха" Ми не, не са всичките! Еди Рама благодари на Баце ти, нищо, че той лупна ветото, и те направи за смях! Че и специален туит прасна, да разберат повече хора!

Това е държавническо решение и много прагматично.Не спряхме устрема на ЕС и те са ни благодарни.Сега "горещия картоф " е в ръцете на СРМ.

Какво ни интересува нас устремът на ЕС ? Какво ни топли благодарността на ЕС? А нашите интереси ? Ще махнат ли пакта мобилност? Ще върнатли ДДС в България? А , да, сетих се ! Ще ни благодарят публично, а специално Тъпото може и да го потупат по рамото!

Всички простотии на управниците през тези 32 г.демокрация са исторически.,,Историческите “ им изпълнения плаща бедния и средния български гражданин с вина,че избира грешните хора в НС. 32 години проба грешка .

ТОВА Е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА......КИРО ТЪПОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕН ЗА 30 Г . ЗА ТАКОВА НЕЩО СЕ Е ДАВАЛА СМЪРТНА ПРИСЪДА . ДОРИ ХАНОВЕТЕ СА ПОДЛЕЖАЛИ НА ТАКОВА НАКАЗАНИЕ

Боклук

Кирил Петков и ИТН стана същите глупаци като СЛави Трифонов... На ГЛАСУВАНЕТО за Македония Кирил Петков и ПП , ВИДЯХА с кого гласуваха, ЗАЕДНО.... Гласуваха, заедно с тия , който СВАЛИХА сегашното правителство- ГЕРБ и ДПС.. Слави прави глупости... Но Продъ;жаваме Промяната направиха по- ГОЛЯМА глупост.. Араби турци и иалбанци, чакат двама българи да се скарат, за да ги ОГРАБЯТ и двамата.. Така, след 1990 г, турците от ДПС, търгнаха да ЗАВЗЕМАТ България. В парламента, чакаах БСП и СДС, да се СКАРАТ, за да ги ОГРАБЯТ и двамата... а по улиците, с помощта на разни олигофрени- Мутри, Митьовци и фирмите А1, и Вииваком, турците от ДПС разболяха 2 милиона българи. Ако Северна Македония стане Западна България, то Албания може да стане Северна Гърция.. А Косово- да стане южна Сърбия..Горната половина от Турция може да стане Южна България, а долната половина от Турция може да стане Източна Гърция... ВАЖНОТО е Ислямситите - албанци, турци да бягат далече от Европейскяи Съюз и Европа..

Канадско говедо, чети “поздравите” тук! Ако затриеш всички българи фон Лайнен и медал ще ти даде.

бе каун.

Жалки подлоги!

Браво, всички евролидери поздравиха американския предател на България. Поп Кръстьо може да бъде канонизиран, имаме нов предател в най-новата ни история. Дългогодишната работа на историци и дипломати отиде под килима. Защо бяха усилията но толкова много учени, та един неук предател да им се присмее?

От благодарност врътна ли им по една свИрка, кажи бре, Киртак! Или само с Асенка си ги подръпвате?

Кирее голяма крива уста имаш която бълва лъжи ти май забрави вече че си никой ти дори не си български гражданин ти си един канадски педал който украде държавата и сега Гешо ще те сложи на топло

"Историческо" е! ДПС си въртят игрите,колкото повече мюсюлмани в ЕС,толкова по-добре за "великата" държава Турция. България в поза "партер" по отношение на Македония,скоро окончателно ще пълзим в краката на Падишаха ,подритвани от "троянският кон" ДПС!

след бай Тошо и Баце Боце си казах няма как по проС да дойде... е можело значи.

Мунчоооо, и ти като Борисов все в устата ти са тези евро лидери. Но за разлика от тебе, Борисов започна тези преговори. И както се видя ги докара докрай. Защото Борисов е лидер, за разлика от теб. Защото Борисов много добре умее да играе политическата игра, нещо което ти така и не разбра. Ти си просто един палячо, който прехвърляше този казус като варен картоф, ту на президента, ту на НС. И сега си преписваш чуждите заслуги за свои. Но с тебе ще приключим веднъж за винаги съвсем скоро!

се от това, че този и умствено - импотентен индивид е горд от поздравленията на гей общността! Срамувам се от това, че тези, които трябваше да защитават националната ни гордост и интересите на България, за пореден път си събуха гащите и приклекнаха в кучешка поза, пред поредното безумно предложение на ЕС! Срамувам се от това, че допускаме да ни управляват и да взимат решения за нашето бъдеще хора без каквито и да е умствени дейности, както и без исторически, морални и чисто човешки ценности и национално самосъзнание! Предците ни жестоко са наказвали подобни предатели, за да ни има нас! За да я има България! А ние ги търпим - защо?

пп + герб = внл крадци + мутри = мафия ( внл) продължаваме подмяната..

по + герб = внл крадци + мутри = мафия ( внл) продължаваме подмяната..

Един Владо Черноземски би поправил ситуацията в момента!

Кученцето го погалиха по главичката. Пфу, гнусни продажници, повръща ми се от вас!

Българите са недоволни... но хардварското пишлеме е викнало прегракнало "Йес сър" и чака потупване на рамото от англосаксонската пасмина и техните васали от брюксел, париж и берлин !

Предатели на България наело с Кирето

А имаш ли похвала от Българският народ!

Кирилке, ти си най-големия изМекЯр в новата история на България! Гордо стоиш рамо до рамо с Боко Тиквата, Кирилке!

Продажен Предател !!! Исторята Ще Те Плюе векове !!!

Кутчо путков и макарона са идиоти, които вкарват ислямските вълци в ЕС.

Поздравления , Петков ! Сега ако може да отидеш и при папата да те погали по главата и си готов да управляваш 12 години !

П А Л Я Ч О >>>>>>> Завърнал се от странство ...НЕУСЯЛ .....Този мрази Българите и в костите си...

В Македония са по-българи от нас! И аз от днес нататък ще ке самоопределям като македонка.

Браво агент.

Пък и се хвали малоумник...

Първо на ЕС му е през дезовия за историята на България. Това относно, какъв "гарант" ще е ЕС. Второ в Македония падат от смях в момента. Трето Гърция показа нагледно как де брани история преди години и никой от ЕС нищо не можеше да каже. Четвърто в потрес съм от сегашните депутати, та чак ме е гнус от тях.

Ами бягай в масква при путя, като не ти харесва тука...

Леке и лакей, преди години щеше да се намери храбрец, че да му Свети маслото.

Не зная, кой е поздравил дебелоглавото мутренско синче и колко искрени са били поздравленията. Сигурно е само това, че всички представители на другите европейски и по-далечни нации са му се присмяли зад гърба - на него и на българите като цяло за това, че сме страхливци, че сме безгръбначни дупедавци, че сме вечните роби, че не са ни останали смели мъже, че не са ни останали идеали, които да стоят над финансовите интереси на малка група, която фиктивно ни управлява. Срамувам се като българка, че днес ме приравниха до нивото на всички тези предатели... Каквото и да си пишем, както и да се оправдаваме, в световните медии пише "България" и "българите", а не "продажният български парламент" свали ветото за РСМ. Скоро може да се похвалим с македонско малцинство в България. В близко бъдеще може би и със сръбско, румънско и гръцко такова. България наистина ще остане само София и ще граничи със себе си, както е било и досега в по-новата ни история благодарение на мнозинството от български продажници, предатели и най-обикновени безродници...

Глупости на търкалета.Някой от вас малоумници прочел ли е предложението?

Достатъчно видяхме и прочетохме от това, а и от предишните мафиотски правителства... Смешна е сериозността, с която продажниците от ГЕРБ, ПП, ДПС, БСП и ДБ приемат ангажираността на ЕС за някакво положително развитие на преговори между двете държави България и РСМ, което да е в полза на България. Тук се говори за проекто-план за преговори, пътни карти, "особено внимание" и всякакви подобни нищо незначещи словоблудства в бъдеще пожелателно време... Каквито малоумници и идиоти да сме, чак такива като вас "умно-красивите" не сме... В предложението на Франция не се дават обещания, няма дори и вметки за санкции. Всичко е на пожелателна основа... Като хартиените ни самолети. Вярно е, че сме идиоти, след като търпим хитрите (не по-умни), продажни и нагли крадци да продължават да унищожават и малкото святи идеали, за които са загивали още по-малобройните български герои... От вас "по-умните" разбрахме, че нищо хубаво няма да се случи на българите. Точно "най-умните" ни представители по стара българска традиция са предавали това, което "простите" са извоювали по бойните полета...

А българският народ поздрави ли Ви?

Гнусен боклук си кирчо!

Честито предаателство

днес мафията е с нова конфигурация - пп и дб се присламчиха до схемаджиите герб и дпс! Евалата, Кире! То за това беше цялата битка - да изхвърлите другите от играта, та да се наместите вие! Ама вие не сте мафиоти, нали, нищо че се сработихте с мафиотите от герб и дпс, които щяхте да чегъртате! При това - срещу интересите на България, в името на някакви си химерни европейски ценности! КИРЕ, ПРЕДАТЕЛ СИ! ЩЕ ГО ЗАПОМНИМ!

Глупости на търкалета.Някой от вас малоумници прочел ли е предложението?

Троловете не четат. На тях им спускат темите директно... така че не питай дали са го чели...

?

Членуващите и финансирани от европейски партии -ГЕРБ , ДБ и ПП както и членуващата и финасирана от Турция ДПС "взеха" европейско решение - антибългарско. Голем смех та нали ще им спрат паричките и фансирането.... а те затова се борят за ПАРИ и ВЛАСТ Срещу парата не се скача, когато нямаш чест и достойнство..

А сега на Копейкин ще му спрат рублите…

...и само да вметна, че българският селянин знае как да оправя френски командоси... Надявам се да видя бесният селянин и да станем Народна Република България, не партийна курва БълГЕЙрия 86:0.2 Скоро Одеса и ако е писано после у нас.... много кочина по този свят...

Сега си приписва и заслуги за предателството.