Кирил Петков и Христо Иванов отговориха на президента за службите

Според лидерите на ПП и ДБ Министерски съвет трябва да предлага шефовете им и да се дадат по-големи правомощия на парламента

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков и Христо Иванов отговориха на президента за службите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези двамата продажни боклука , когато ги видя в затвора, банкет ще направя.

Абе Кирчо, защо непрекъснато държиш да демонстрираш, че си не само прост ами некадърен, некомпетентен и адски корумпиран. За Ицко това е ясно, ама защо и ти се буташ в тая категория??

ДА СЕ ДАВАТ ПРАВОМОЩИЯ ЛИ... Забравете тогава за независимост на Данс, Манс, Панс и другите...организации... и само като гледате "задружния" парламент ще си биете ГОЛ дузпата...сега е актуално това...

Импийчмънт Румен Радев!

Смешници.

Ристето си го знаем що за боклук е още от едно време, когато беше министърче на Бибитко. Обаче Киро много лошо предаде по-наивните избиратели, които тръгнаха след него. Наивността му и слагачеството му на евроатлантическите сатрапи го погубиха като политик.

Вие 10 те смотани жълтопаважници ли ще го сваляте?

Тези двамата се чудят с каква поредна лъжа да дадът ''отговор'' на меркантилността си и мераците за власт.. Понеже оправиха дереджето на българите, сега решиха службите да поразбичкат сякаш е тайна, че те се командват реално от сащ, а се назначават и обгрижват от Президента и от българската хазна само да се замаже чии разпоредби изпълняват и за чии интереси работят..

Този пак си говори, колкото да му се радват празноглавците! Кога точно му е отказано да смени някой шеф, след като по време на служебния кабинет с негово участие и после като премиер, но и в двата случая с Рашков начело на МВР се смениха всички шефове на служби?! Явно канадеца не е искал смени и затова не ги е получил, но важно е да се дърдори нещо... В същото време искат да се върнат политическите назначения на Парламента - забравихме Пеевски шеф на ДАНС, забравихме разправиите за членове на КЕВР, за шефа на БНБ и много други примери. В парламента всички са избрани от някоя политическа партия и всички решения са 100% политически! Защо и избора на шефовете на службите да е 100% политически и да е предмет на определени сделки?! А това, че президента държи цялата власт толкова време не е виновен президента, а партиите.

КГБ все още има нахалството да се изказва !

Ти май и идея си нямаш какво означава това!! Типично за тъпунгер!!

Отдавба трябваше да лежи в затвора заради гражданствито

Прав си, само ЦРУ!!

2 години

а защо си мислиш че ибора на президента не е политически, но не само, а и личностен.

за тези боклуци

Двама тъпаци...

ДВАМА ГЕНДЕРИ ЩАТ- СЛИВИ СЕ СЪБРАЛИ ПРЕД НАРОДНИТЕ ВРАТИ, А НАРОДЪТ СКОРО ЩЕ ГИ РИТНЕ И ЩЕ ГИ ИЗПРАТИ ВЪВ ДАЛЕЧНИ ДЪЛБИНИ. КВО РАЗБИРАТЕ ОТ СЛУЖБИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......

Следващия път когато гербавата мафия иска да изкара Румен Радев от президентсвото с белезници няма да има никой отпред за да протестира. Национален предател!

Христо как го гледа кикито само! Като пудел! Тоз рефлекс да обслужиш стопанина се предава по семейна линия- обслужване по комунизма и сега пак отгоре, пак на черешата, ама по пуделски!

Партията на Прокопиев и Дай България са си ортаци с Брадавицата от Президентството. Ицо Лодката и Киро Шизофренията доста си побъркаха по дупките с Радко Пиратко, докато му стъкмяваха втория мандат с Мадуровките.

Е именно за това, защото е и личностен и той си носи отговорността за действията си. Президента (който и да е той) заедно с министърпредседателя (който и да е той), ноясят ясна отговорност за назначенията на шефове на служби (единия предлага, а другия подписва за тези назначения). Има две ясни лица и имена, а не колективната безотговорност на парламента.

ти пудел качен на череша виждал ли си? Нещо ти тече мисълта...

Малееееее,как угоднически и сервилно гледка Ицко Кирчо на тази снимка!

Мамини УБАВЦИ.Фани единия па ритни(може и на е.....)другия.

По големи правомощия на такива дупедати дето се врът в НС е много пагубно за България....

този вклюбено отчаян поглед

Ако не бяха ги пробутали с лъжи и манипулации като ''честни, умни '' за служебния кабинет и Радев нямаше да знае за тях. Сега плюват служебния ама да погледнат себе си какво са правили като служебни м-ри не смеят или може и съдейки по себе си на тези постове сега плямпат.

Обърнете внимание на устните на Кирил Петков. От половин година, на 90% от снимките е така. Питайте някой психолог какво означава това. Толкова гнусна личност, подмолна, лицемерна и лъжлива, българския политически живот не познава. А българския политически живот е видял всичко.

И ето и Кирчо трябва да поровят по кофите, че са сериозна измет!

Червени боклуци.

"Кики кривата усмивка" май става "Кики телешкият поглед".

Мравояда и Киро Тъпото явно си мислят, че ще векуват в управлението и гледат да си осигурят повече власт.Това е най-големия им приоритет, никой не се интересува от развитието на държавата, а от личните си далаверки. Радев им даде време да седодварят за правителство, а те използваха това време за промяна на изборния акон в интерес на продажбата на гласове, оръжията за укрите и самолетите за САЩ. Това е резултатът от удължаването на времето.

Да ти кажа, кире, и аз не съм доволен от партньорските служби. Толкова информация за препраните пари на прехода имат, а си я ползват само те, за техни си, лични цели.

Мутри ГЕРБ вън!

сценка: радев, цру жабока зелен: нека да се бустерираме, нека да се цензурираме, започва мъпет шоото на американските, юдео-свине. продължаваме промяната от бекаме към бекапе прим! с помоща на юдейските-хазари, пак свине. за които тридесет сребърника са много повече от вас, свинете, които зомбират чрез медиите си... светлото бъдеще ни очаква, благодарение на юдео-масонските свине.. грух-грух.. казвам се барух... грух грух и съм всеяден... грух грух-- Бог с нас Бог с нас

След години ще плачете за Бойко. Виждаме без него в момента как са нещата - държавата в хоас, ДБ-та, Петковци и Радевци си правят каквото си искат и крадат на воля, народа беднее, стандарта на живот падна, магистрали и друга инфраструктура фактически спря да се строи.

Луд си, грух грух, айде в кочината!

сценка: радев, цру жабока зелен: нека да се бустерираме, нека да се цензурираме, започва мъпет шоото на американските, юдео-свине. продължаваме промяната от бекаме към бекапе прим! с помоща на юдейските-хазари, пак свине. за които тридесет сребърника са много повече от вас, свинете, които зомбират чрез медиите си... светлото бъдеще ни очаква, благодарение на юдео-масонските свине.. грух-грух.. казвам се барух... грух грух и съм всеяден... грух грух-- Бог с нас Бог с нас педерасът евнух наречен барух знае само грух грух де са тридестетте сребърника? Бог с нас

Още сега се уговори кой да поканиш. Иначе ще останеш без гости. Всички ще празнуват веднага където ги завари новината.

бащата на киро канадеца е бивш служител на службите, разбира какво да се промени и в чия полза

и по-бързо да се връща киро канадеца

Тези двамата, заедно с Бокйко и Карадъир защо ое не са на фронта в Украйна, нили задължиха Бг да доставя оръжие за да има война. Забавляват ни с някави бюлетини дано не забележим, че гасът огъня с бензин и харчат народните пари за несъществуащи самолети модел 1970 г.. Пълни боклуци!

"пращаме", "ще се справим", "ваксинираме", "стартираме", "ресетваме", "събираме в черни чували трупове с милиони", "носим педераски, лгбт прашкии", "сме от зелен(с)ката секта на лузърите, на вечните лузъри" които холокостваха собствените си евреи за печалби... и etc... ми кои сте вие бе, манафуги, да решавате какво да става от Мое Име, Данъкоплатеца, платени лузъри от най-големите лузъри, сбрани в уса. и силиконовата долина на силиконовите начини за пари от щестлавието на жените да се харесат на света с изкуствените си... лайна. те не миришат, не спа? кои сте вие? товариш си? или хунтата на бурла + "филантропите" на "успелите". скоро "успелите" ще са последни. така е написано, така става! и ще става, въпросъте, че не знаете с Кого си имате работа, ако въобще знаете какво е работа. роботна... работа! а не лабораторни измислици на говното от аонсу . костов баданарката... как клекнааа комундетата нагъзено на азб, просто не е истина. а човек, като Мене щеше да каже: тия са непродаваеми: КПСС БКП - вечна дружба. Боклуци сте родени, по кръвна, инцестна линия, хазари-евреи! но за това ида, за да ви завра в гъза на Брата ми който тазпънахте на кръст Христа. Бог с нас

Те са от котилото на Зеленикаквия - само искат и се разпореждат на другите, че ментора им едни и същи разпоредби им дава за изпълнение.

Къде бяхте до сега, демократи? Демек, ако президент е правилния демократ, стоянов и плевнелиев, ! може! А това, че бай хой държи на каишка всички, включително и каскета...? Дет съ вика - ОТВРАТ!

споко, срещу пари мога да ти спретна протест по всяко време

и запомнете тия двамата убавци, марионетките на САЩ, захранени с грантове за да работят против България. Че тръгнали и акъл да дават кое е по-добре за службите. Тия за пари и майките си ще продадат. Простото Кире изпълни всички поръчки на Козяк и Урсула, за да ни направи врагове с Русия. А Ристю лодкаря от много години му плащат от Америка за България за да прокарва американските интереси. Че и много смело и агресивно се пали да даваме оръжие на украинските нацисти и напъни да ни вкарат във войната с Русия. Тия двамцата са съвременните предатели и не им е мястото в българския парламент, а в български затвор за стремеж за въвличане във война и застрашаване националнита сигурност на страната ни. За тия прояви срещу Родината в Нк има цял раздел "наказания срещу Републиката" - за нанасяне вреда, шпионство и работа в полза на друга държава. Всички продажници трябва да бъдат осъдени и вкарани в затвора.

Тези двамата са най-голямото зло за българите.

Най-добре е службите да са електронни и да се контролират с код от ПП и ДБ:)))))))))))))