Кирил Петков и Христо Иванов отговориха на президента за службите

Според лидерите на ПП и ДБ Министерски съвет трябва да предлага шефовете им и да се дадат по-големи правомощия на парламента

Обратно в новината

Коментари - Кирил Петков и Христо Иванов отговориха на президента за службите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Киро и Ристю не стават за политици, това е сто процентово. И двамата го доказаха вече.

Тези са като гладни хиени, брат!

Ваша мама! ЧЕкам ви .

Се оставил тия да го водят за носа Това е срамно за нас останалите честни хора.

Това е вица на деня...отговорили...тия не могат да сглобят цяло изречение двамата заедно!

Службите ши почнат да фащат руските кавали

Усещам как разградският цървул, прогейчето Ива ще се надене на бибитката на мадуро от банкя

Ще му зачерви и задните буьи

трие всички коментари, които са в подкрепа на ПП и ДБ, но много "услужливо" забравя да трие тъпотиите , обидите и манипулациите на герберастите! Хора, не го четете!

Всеки път като гледам Кирчо и си казвам, че съм предубедена, че не бях чувала нищо за него (освен участието на жена му в MasterChef), но уви, отвори ли си устата и веднага съмненията изчезват... Има му нещо на това момче, нещо като дебил- измамник, хем ти е смешно, хем ти става жал, ситуацията е трагикомична, да не кажа сатирокритична...

ПП и ДБ имат общо 10.5% от гласовете на последните избори(6,3 млн избиратели. Това 1 на 10 души, но самовлюбените нарциси искат да командват всички надлъж и нашир. Да се смееш ли, да ги съжаляваш ли тези надути нещастни магарета. Освен това сипят ругатни наляво и надясно към всеки който им посочва грешките и лъжите. Така и не се усещат, че са изпята песен и на скамейката ги чакат Бабикянките и ИТН да се прегърнат.

Прокопиев иска да превземе съдебната система и службите чрез Демократична България.

празниглави шматароци на заплата при Кюрда

А ти си на заплата при чекмеджето.

Тия двамата когато и да ги спреш от движение все си закъснял

Гнома настъпа мотиката ! Явно съвсем изчончиха с мравояда.

Службите последните 80 години са само и единствено на КГБ. Така е било и така ще бъде. Ако някой се опитва нещо да променя, знаи иска гражданска война. Като в Украйна.

Тия са вредни за България внимавайте за кой ще гласуваме на следващите избори

Който казва истината днес е вреден , щото не е с мафиотопевската сган .

аман от тия двама комплексари

Нещо не ни харесваш Промяната ли? Ще ти пращам Рашков на гости.

Недей бре, нямам толкова алкохол като за Рашков - изпрати Калинка :-)

Ленка. (знаеш какво да я прайш)

аз ако съм товариш, то ти си ТОВАРИШУТКА

Два другара, два помияра...

Да пукнете дано и двамата идиота от снимката. Продажници долни.

Да живее НАТО, да живее ГЕРБ, да живее Г-н Бойко Борисов!

модера от майтап не разбира

Има поговорка за случая: Храни куче да те лае. Не че съм на страната на президента, ама и той лае по корни, която еднолична го направи цар.

Губернатора на България, Ген. Решетников го направи "Цар". Корни се усети, ама беше късно.

Не на нас.

Крим чий е?

Са егати и наглите копелдаци!

Българите толкова ли са тъпи, че да се връзват на напъните на червените тролове, за които стана нещо обикновено на черното да казват бяло и обратното? Примерно Президента бил соросоид, независимо от "Крим в момента е руски, къф да е?". Щом някой се наака, удобно той е соросоид..... А парапитеците верват ли верват.

Ем лизгяри..ем... долни

Това е избора в България: Или трансджендер соросиди или ДпС. Трето няма!

Ако не троля Бог ще ме накаже и ще ме изостави.

Да се чудиш кой да подкрепяш. Този е много неадекватен честно.

Хубаво е да се даде правомощие на Министър председателя да арестува лидери на опозицията и ако може направо да ги праща в затвора без съд и присъда.

Най-добре е службите да са електронни и да се контролират с код от ПП и ДБ:)))))))))))))

Тези двамата са най-голямото зло за българите.

и запомнете тия двамата убавци, марионетките на САЩ, захранени с грантове за да работят против България. Че тръгнали и акъл да дават кое е по-добре за службите. Тия за пари и майките си ще продадат. Простото Кире изпълни всички поръчки на Козяк и Урсула, за да ни направи врагове с Русия. А Ристю лодкаря от много години му плащат от Америка за България за да прокарва американските интереси. Че и много смело и агресивно се пали да даваме оръжие на украинските нацисти и напъни да ни вкарат във войната с Русия. Тия двамцата са съвременните предатели и не им е мястото в българския парламент, а в български затвор за стремеж за въвличане във война и застрашаване националнита сигурност на страната ни. За тия прояви срещу Родината в Нк има цял раздел "наказания срещу Републиката" - за нанасяне вреда, шпионство и работа в полза на друга държава. Всички продажници трябва да бъдат осъдени и вкарани в затвора.

Е какво излезе? Марионетките на САЩ са в глуха опозиция, без шанс за следващия Парламент?!?

Къде бяхте до сега, демократи? Демек, ако президент е правилния демократ, стоянов и плевнелиев, ! може! А това, че бай хой държи на каишка всички, включително и каскета...? Дет съ вика - ОТВРАТ!

"пращаме", "ще се справим", "ваксинираме", "стартираме", "ресетваме", "събираме в черни чували трупове с милиони", "носим педераски, лгбт прашкии", "сме от зелен(с)ката секта на лузърите, на вечните лузъри" които холокостваха собствените си евреи за печалби... и etc... ми кои сте вие бе, манафуги, да решавате какво да става от Мое Име, Данъкоплатеца, платени лузъри от най-големите лузъри, сбрани в уса. и силиконовата долина на силиконовите начини за пари от щестлавието на жените да се харесат на света с изкуствените си... лайна. те не миришат, не спа? кои сте вие? товариш си? или хунтата на бурла + "филантропите" на "успелите". скоро "успелите" ще са последни. така е написано, така става! и ще става, въпросъте, че не знаете с Кого си имате работа, ако въобще знаете какво е работа. роботна... работа! а не лабораторни измислици на говното от аонсу . костов баданарката... как клекнааа комундетата нагъзено на азб, просто не е истина. а човек, като Мене щеше да каже: тия са непродаваеми: КПСС БКП - вечна дружба. Боклуци сте родени, по кръвна, инцестна линия, хазари-евреи! но за това ида, за да ви завра в гъза на Брата ми който тазпънахте на кръст Христа. Бог с нас

Тези двамата, заедно с Бокйко и Карадъир защо ое не са на фронта в Украйна, нили задължиха Бг да доставя оръжие за да има война. Забавляват ни с някави бюлетини дано не забележим, че гасът огъня с бензин и харчат народните пари за несъществуащи самолети модел 1970 г.. Пълни боклуци!

Те са от котилото на Зеленикаквия - само искат и се разпореждат на другите, че ментора им едни и същи разпоредби им дава за изпълнение.

бащата на киро канадеца е бивш служител на службите, разбира какво да се промени и в чия полза

сценка: радев, цру жабока зелен: нека да се бустерираме, нека да се цензурираме, започва мъпет шоото на американските, юдео-свине. продължаваме промяната от бекаме към бекапе прим! с помоща на юдейските-хазари, пак свине. за които тридесет сребърника са много повече от вас, свинете, които зомбират чрез медиите си... светлото бъдеще ни очаква, благодарение на юдео-масонските свине.. грух-грух.. казвам се барух... грух грух и съм всеяден... грух грух-- Бог с нас Бог с нас педерасът евнух наречен барух знае само грух грух де са тридестетте сребърника? Бог с нас

След години ще плачете за Бойко. Виждаме без него в момента как са нещата - държавата в хоас, ДБ-та, Петковци и Радевци си правят каквото си искат и крадат на воля, народа беднее, стандарта на живот падна, магистрали и друга инфраструктура фактически спря да се строи.

сценка: радев, цру жабока зелен: нека да се бустерираме, нека да се цензурираме, започва мъпет шоото на американските, юдео-свине. продължаваме промяната от бекаме към бекапе прим! с помоща на юдейските-хазари, пак свине. за които тридесет сребърника са много повече от вас, свинете, които зомбират чрез медиите си... светлото бъдеще ни очаква, благодарение на юдео-масонските свине.. грух-грух.. казвам се барух... грух грух и съм всеяден... грух грух-- Бог с нас Бог с нас

Мутри ГЕРБ вън!

и по-бързо да се връща киро канадеца

Да ти кажа, кире, и аз не съм доволен от партньорските служби. Толкова информация за препраните пари на прехода имат, а си я ползват само те, за техни си, лични цели.

Мравояда и Киро Тъпото явно си мислят, че ще векуват в управлението и гледат да си осигурят повече власт.Това е най-големия им приоритет, никой не се интересува от развитието на държавата, а от личните си далаверки. Радев им даде време да седодварят за правителство, а те използваха това време за промяна на изборния акон в интерес на продажбата на гласове, оръжията за укрите и самолетите за САЩ. Това е резултатът от удължаването на времето.

"Кики кривата усмивка" май става "Кики телешкият поглед".

Червени боклуци.

И ето и Кирчо трябва да поровят по кофите, че са сериозна измет!

Обърнете внимание на устните на Кирил Петков. От половин година, на 90% от снимките е така. Питайте някой психолог какво означава това. Толкова гнусна личност, подмолна, лицемерна и лъжлива, българския политически живот не познава. А българския политически живот е видял всичко.

този вклюбено отчаян поглед

По големи правомощия на такива дупедати дето се врът в НС е много пагубно за България....

Мамини УБАВЦИ.Фани единия па ритни(може и на е.....)другия.

Малееееее,как угоднически и сервилно гледка Ицко Кирчо на тази снимка!

Партията на Прокопиев и Дай България са си ортаци с Брадавицата от Президентството. Ицо Лодката и Киро Шизофренията доста си побъркаха по дупките с Радко Пиратко, докато му стъкмяваха втория мандат с Мадуровките.