Близнашки назначи за зам.-министър съветник на Орешарски

Премиерът Георги Близнашки назначи Кирил Ананиев за зам.-министър на финансите, съобщиха от пресофиса на служебния кабинет.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки назначи за зам.-министър съветник на Орешарски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остава да назначи доц. Радка Влахова от СУ и трагедията е пълна. Затова протестираха толкова упорито, жадни са за власт, та две не виждат горкичките. Некадърни и бездарни са, но мислят, че без тях държавата не може. Кой ще ни спаси сега. Тази Радка Влахова е уволнявана като зам. декан, не е успяла и като декан, реве като магаре, когато заговори Костов, а сега във властта ще влиза. Аман от псевдоинтелектуалки и псевдоученки. В университета я знят прекрасно що за стока е и се радват, че няма да я има там два месеца. Но и държавата ни не заслужава такива шизофреноиди.

Едно несъстоятелно правителство, съставено от един случайно пребиваващ във властта президент, най-после получи наследство от Орешарски, което може да го ориентира донякъде в непонятната за това правителство материя, наречена "държавно управление".

Няма хора да заемат тази длъжност, дали му я ей така да поработи малко че да вземе човечето добра пенсия , министерска , добре лизал задници на големи управници!

Крушка си има опашка. Кирил Ананиев е роднина на Плевньо. Двамата с Емилия Масларова са благодетелите му на млади години - на времето са "вързали пръст" на комсомолеца Плевньо в бизнеса. Ред е той да се реваншира.

Абе що не вземат да върнат БКП и член Първи... като гледам навсякъде "бивши"... чнгета... комуняги...

Я ПО ДОБРЕ И АЗ ДА ДОЙДА ДА СЕ ОПРАВИТЕ ЧЕ ОБАМА ВИ ОБРА ДО ШУШКА ЧРЕЗ Б.Б И ЦВ.ЦВ И ДР

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ! Г-Н АНАНИЕВ НАИСТИНА Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ НИ ФИНАНСИСТИ,СПЕЦИАЛИСТИ ПО БЮДЖЕТА.ИМЕННО КАТО ТАКЪВ Е УЧАСТВАЛ В МНОГО ДОСЕГАШНИ КАБИНЕТИ.

В "Закона за държавният служител", в сила до 1946 г.е записано черно на бяло, надзирател, не може да служи в един и същи затвор повече от две години, що ли да бъде назначаван някой три пъти за зам.министър!

Същият беше в правителството на тройната коалиция в надзора на Здравнатакаса и бая парици измъкна оттам. Каза пред медиите, че ги е дарил, ама не се разбра на кого? Ясно, че мафията продължава да ни управлява!

Ананиев е безспорен авторитет и на фона на металурга Данчо Бакалов или фамозния и мрачен тип Калин Янакиев който Близнашки взел при себе си понеже бяхме рамо до рамо на протестите и останалите кретени от Протестна мрежа е единствения експерт в това правителство на задкулисието. Дано да не поел поста да изпълни нечий заръки!

Негов племенник е герберчето Влади Горанов. мафията никога няма да изпусне министерството на кинтите!

Как пък за 25 години не се изучи един икономист,та все Ананиев слагат?!Ми ,като се гътне Ананиев (Господ здраве да му дава!)кой ще прави бюджета на БГ-то,бе?!Пфу,байгън ни стана от незаменимци!

то па един бюджет - с матрицата на бюджетиране от преди 15 години се готвят да го правят поне още 60 напреде (ако оцелее народа до тогас)

К.Ананиев е човек на службите и е от мафията!Тихичък мошеник...

РАЗБРА НАВРЕМЕ ,ЧЕ ОСВЕН ФИКТИВНИ ЛИЧНОСТТИ, ТРЯБВАТ И РАБОТЕщИ И ЗНАЕщИ.ПО-ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА.СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ.

Докато изпоназначат всички замове, ще дойде време да чистят пак бюрата след овакантяване. Хайде стига толкова!!!

Кирил Ананиев е изпълнявал длъжностите: Член на Съвета на директорите на Нефтохим (юли 1998 - декември 1999) Член на Надзорния съвет на Банка ДСК ЕАД, (от септември 2001) Член на Надзорния Съвет на Булгартабак холдинг (до 22 декември 2005)

МАСОН

Чудесно попадение. Най-добрия бюджетар.

Близнашки на среща с трима олигарха на Борисов. Служебният кабинет урежда добиването на шистов газ в България Служебният премиер Георги Близнашки, служебният вицепремиер и социален министър Йордан Христосков и министърът на енергетиката и икономиката Васил Щонов започнаха втората седмица от мандата на правителството със среща с крупни бизнесмени собственици на най-големите предприятия в минната промишленост. Срещата бе по повод честванията на Деня на миньора и се проведе в хотел София Балкан /бивш Шератон 5*/. Бизнесмените поискаха от служебния премиер да се ангажира с отмяна на мораториума над добиването на шистов газ у нас. Кабинетът на Близнашки е изцяло конструиран от президента Росен Плевнелиев под диктовката на Бойко Борисов. Мнозина пропускат, че преди два месеца Борисов бе на едноседмична визита в САЩ. Със сигурност Борисов се е ангажирал с възможността да осигури достъп на Шеврон до полетата в Североизточна България, където се смята, че е наличен шистов газ. Още повече, че подобни проучвания вече стартираха отвъд Дунав на румънска територия.

ХАЙДЕ СЕГА НЯКОЙ С ИНИЦИАЛИ ДП ОТ ТЕФТЕРЧЕТО НА ЗЛАТАНОВ, ЧЕ ИФ СЕ ОТТЕГЛИ, РП Е ГАРА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА, А ДП ОСТАНА САМО С ЧАСТНИЯ СИ БИЗНЕЗ И МИЛИОНИТЕ ЕВРОФОНДОВЕ ВЗЕТИ ДА РАЗВИВА ЗЕМЕДЕЛИЕ И ДА СЛАГА СОЛАРНИ БАТЕРИИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ.

Разбира се ,че свестният човек К.АНАНИЕВ има повече акъл от БОКО, СТАНИШЕВ, ЦАРЯ , БЛИЗНАКА взети заедно.... а и супермените М.Велчев и С. Дянков !

Това същият Зам.Министър на Орешарски ли е, заради когото за последната година държавните предприятия отчитат най-ниската си печалба от 15 години насам?

Не , не е той, предприятията с работата си я формират и краденето на шефовете МАРКС-е.

Така и трябва да бъде стига с политически некадърници, да се залага на експерти, а този е такъв.

деер

Т.е. дялан камък!

ДС камък!!!! Наш камък!!!

Не бе,не,нали това правителство работело за ГЕРБ... Визирам Михаил Миков пияницата(пиявицата)!!!!!!!!!!

Близнака работи открито за простаците. Но, Ананиев е необходим на малознаещите, които назначи във финансите. Все пак, поне един трябва да разбира от работата. Това е държава лекенце тъпо!

Къде е Христо Бисеров ?

деер

Гледай "Долината на вълците" и ще разбереш!

Хей другари глупаци ГОСПОД да слези и да ни управлява представям си и по него какво плюене ще падне за нас глупаците убаво нема.

Не споменавай Името-му Напразно - Е Казано, Колега. ...пък и-Защо да Го Товарим Човека, след като Сме Длъжни да Си Свършим Нашата Работа ?! Ние. Всички. Заедно.

И какво е името, господне?Някой народи, вярват че господ има, милион милиони имена!

Хора ! --> я им ТаковайтеТаковата на тия Всичките 'наште' !! ----> с такива - Човек Не може да се разбере !!! ...а в пет - Знаете-Къде !

БлизАШки да каже , като какво ще го съветва "будната съвест" Калин Янакиев , който е назначен днес за съветник на "премиера" по културните въпроси ??????Тия хора за две седмици направиха , толкова много простотии , колкото за 25 -т години малко хора (политици) успяха .Юнаци

Сигурно е експрет човека. Лошо няма

Ако е експерт , а не политик няма лошо.

К.Янакиев беше дружка на Близашки при събиране на подписите за глупавия референдум със 100 хиляди фалшиви подписи!Сега и двамата получават благодарности за помощта да се свали правителството на Орешарски!

Тук става дума за Ананиев, а не за Янакиев.

Браво, все наши хора!