Кевин Джонсън получи помощ в ”Света Анна” след мача

Тежка нощ в София прекара американския боксьор Кевин Джонсън.

Обратно в новината

Коментари - Кевин Джонсън получи помощ в ”Света Анна” след мача | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последно за многото хора дето ''се вълнуват'' къде е получил помою този след като си е гушнал мангизите бихте ли се уточнили в Пирогов или в Света Ана...Неща дето могат да се проверят за нула време се тиражират не проверени..

Компютърна симулация показа победата на Кубрат Пулев над новия световен шампион по бокс Антъни Джошуа. Видеото е качено в социалните мрежи преди година и половина, когато се обмисляше мач между двамата. Сега българинът отново очаква бой с Джошуа, като британецът вече е в качеството на номер 1 в света. Подобен род компютърни симулации показват завидна точност и предвидиха с малки разминавания снощната победа на Джошуа над Кличко, както и успеха на украинеца над Пулев преди време. Тогава компютърът показа победа за Кличко в два рунда, но Пулев издържа пет.

се става ! Това с пълна сила важи за Кобрата.В същото време стана ясно, че нито Кличко, нито Джошуа имат намерение да се бият с Пулев за титлата в IBF. И по-добре! Иначе Кобрата,ще отнесе як пердах.Истината е ,че такива като Кевин Джонсън са трето разрядни боксъори и никой не ги знае.Ако Джошуа добара на ринга Кобрата,ще го направи на смешен за нула време.Както го направи смешен Кличко.

Какво ще се случи, ако се срещне евентуално с англичанина, който преби буквално "великия" чичо Кличко! Да взима там каквото още може от бокса и залозите и да бега с Андреа някъде да си угаждат с кеф, че този спорт е до време, както се видя от големия мач на Джошуа. Не очаквах да е толкова категоричен, като ги познавам англичаните, но се случи този път, при това безапелационно. А г-н Пулев трябва да наблегне на пъргавостта,да увеличи не коремната, а мускулната си маса, че не изглежда никак добре, и да се поусмихва малкщо, ако не е с аркади и подпухнал, че това петльово самочувствие може пак да му изиграе лоша шега. Успехи!

Джошуа въобще не е пребил буквално Кличко,както се изразяваш..Двамата бяха равностойни.Но Джошуа го победи с по-хитра тактика,като премина в активна защита и го изтощи физически.След което малко преди финала лесно го нокаутира.Такава тактика преди години възприе Мохамед Али срещу Джорж Форман и го нокаутира.Колкото до Кобрата напълно съм съгласен с теб.

Слепи сте, ако не сте видели, как Джонсън се олюляваше от изстущение след вихрената си атака, ала Джонсън. Мускулната маса , която има се нуждае от кислород, който бе изчерпан след атаката му и той буквално се държеше ,като дрогиран. Кличко трябваше да го налага в черния дроб, това му бе грешката, че търсеше главата а не тялото. Кобрата може да го бие, това е бокс играе се с ум не само със сила.

Защо му викат Кобра...по скоро кифла пълна с мармалад...дайте да му измислим нов прякор...Кифлата. Парализиран от кръста надолу, с две леви ръце и липса на всякакви технически умения. Най нещастният боксер на България от последните десет годинил

може да е всякакъв, но е наи-добрият бг боксер които стига до този връх.продължаваите да плуете до като се удавите в собствените си плунки!!!

Много грозен мач. Кубрат си затваря очите като го удрят. Бавен е, тромав. Никаква красота и игра. Нищо общо с Тайсън и другите тежка категория. Негрото е някакъв боксов чувал и пак за малко да спечели.

СИГУРНО КРАСОТАТА Я ВЪЗПРИЕМАТЕ КОГАТО СТЕ ЗАОБИКОЛЕН САМО ОТ НЕГРИ?

Значи който и да бие довечера, смятам веднага след мача може да играе и с Кобрата та да не губи време и излишно разкарване.

...КУБРАТ!НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖИЛ ЦАРСТВЕНОТО ИМЕ НА НЯКОГАШНИЯ БЪЛГАРСКИ ХАН.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ.

Аз

България никога не е имала ханове.

Аз

Еми... минус, минус, ама се тая - не е имала. Ханове са имали само тюркските народи. Ние нямаме нищо общо с тях.

...СЪДЕЙКИ ПО НАЧИНА С КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ГОВОРИ ЧЕ СТЕ СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛ В БЪЛГАРИЯ И НЕ ПОЗНАВАТЕ НЕЙНАТА ИСТОРИЯ.УЧРЕДИТЕЛЯТ НА БЪЛГАРИЯ СЕ КАЗВА ХАН АСПАРУХ.ТОВА НЕ СМЕ ГО ИЗМИСЛИЛИ НИЕ С ВАС.А ИСТОРИЯТА ГО Е ЗАПИСАЛА!

TIREX

Цииирк..

Изфъ..фъли пр..пребития наглец! Всичките, от един дол дренки са!

Кобра ли си Тупан ли си , ебати палячото.

Кубрат яко издъни американско африканското говедо... а соросоядките кръв пикаят....хехехехе

Нещо загубих вяра, че бокса е "честен" спорт. И този нашия шампион ми прилича на кеч такъв. Бие се само със скапаняци, а когато беше мача му с кличко. Преди мача и по-време правеше циркаджииски истории........,

Дванадесет рунда на ринга са си зор и то голям,само който не е играл не знае,обаче,мега сблъсък чак,ала бала,нашия юнак е имал един сериозен съперник и се търкаля по ринга от него,нито Кличко нито Джошуа ще играят с Пулев

За боя, за кърпенето, КОЙ му плаща? И на съдията, който го търпи на ринга? Ако е Кобъра, добре, но ако не е, КОЙ?

е как кой, всички тупани който плащат данъци. Тарикатите точат ....

pompai

Тази вечер е боя.

Ако бие украинеца, има някаква вероятност да гледаме мач номер две между него и Пулев. Да измие нашия резила от преди три години... Или - да го затвърди...!?

Аз

Резилът не е дали ще биеш или ще паднеш. Резилът е да паднеш като парцал, след като си дрънкал глупости. Мнозинството боксьори, обаче, не са много яки между ушите и дрънкат глупости. Нашият не е от най-простите, обаче издрънка доста глупости по адрес на Кличко, за да го накара да се бие. А не беше нужно.

И двамата нямат намерение да се бият с Кубрат. Като ако бие Кличко в договора има клауза да се бие в следващият мач отново с Джошуа. Просто ще изоставят тази титла и ще отидат на други мачове. А Кубрат ще играе с избран от федерацията боксьор.

gonzales

надали ще има втори мач м/у двамата. Кличко бие ли довечера ще се откаже от спорта съвсем скоро след това. иди и го накарай да се бие.

Интересно взели ли са му пръстови отпечатъци и дали е платил за лечениено?

москвича лично му е взел отпечатъците и е изчакал потвърждение че цигането си е платило здравните осигуровки иначе направо при патолога

Разбира се че не. Дори един негър е по-свободен човек от средния Бантустанец все още наричащ себе си българин, който се страхува да свали Тиквата от власт (че без него видиш ко ша прайм?!)

Когато Кобрата загуби от Кличко, над 4000 бяха коментите, предимно издевателски. Де сте сега, да ритате отново падналия ?!

Бе също като Кевинчо и нашият е посредствен боксьор. Ако се срешне змията с Антъни може директно да го карат към моргата

кво да го ритаме кубрата , той си е паднал по рождение ,боксьор ама рекетьор,рекетьор ама боксьор,мутрата не пада по далече от бухалката

Браво на Кобрата-да се готви следващия пенсионер!

Грозна, жалка, маризчийска история.....Как може да има хора, които да плащат пари за да гледат как двама се размазват от бой.... Примати - и биещите се и радващите им се!!!

За огромно съжаление приматите са срамно много.

Гледай си художествена гимнастика тогава и не се бутай между феновете на най-мъжкия спорт.

Аз

Абе... златен медал в художествената гимнастика със счупена кост в дланта си е бая мъжка работа, да ти кажа...

Ами това са съвременните гладиатори.

Тоя беше абсалютен палячо. Много зле проведен мач, слаби треньорски указания. Кубрат също беше под всякъква критика, ако не може да свали този тупан, къде е тръгнал? За съжаление нашия е толкова слаб, че даже няма да му дадат да се боксира с победителя от Кличко-Джошуа. Само се надува като пуяк, а на ринга нищо. Жалко за хорицата, където дават толкова пари да гледат на живо на Кубрат пародията на бокс.

Чудя се какво можеш човек да е толкова издържлив-Кобрата удряше и биеше все едно по някакъв пън!!!А той стои и не пада. ..ИЗУМИТЕЛЕН МАЧ !!!

Няма коментари, защо? Сорос тролчетата ги е яд защо "непобедимият" (афро)американец яде як бой от нашето българско момче! Ако на ринга беше надменният и надут пуяк Борисов със сигурност щеше да си събуе гащите и да се надупи на черния в знак на всемогъща обич и покорност пред великите...(афро)американци! Щото не го е правил не веднъж и дваж!

Това ли измислихте от посрано 20 днес :). Почивен ден е, дано ти плащат извънредни :).

Ти безименни тъпако много разбираш от сороси, но от бокс - нищо. Ако Кубрат не можа да вкара ни един точен и силен удар на тая черна тренировъчна круша и да я свали, жална му майка и такива като теб, ако му се падне малко по-пъргав и мислещ боксьор. Тервел е доста по-перспективен.

Кевин Джонсън, Кубрат Пулев и Андрея!!! Сблъсък на интелекти!

и си го е намерил. Това е.

Човека ,не се е променил ,дори от древността ,когато е стъпил на двата си крака та до наши дни.... Едно ГОВЕДО СИ Е ОСТАНАЛО... Евем ти и съвременните технологии, научни постижения и каквото и да е ... Човека си е НАЙ-ТЪПОТО ЖИВОТНО НА ПЛАНЕТАТА! Няма друго като него...

говедата и въобще животните.

аааааааааааааааа.не думаи,боико пожарникарчето е по тъпо животно и от човека,пулев макар да е примат е в пъти по умен от банкянското говедо като се има на предвид че спортистите не блестят много от умственната страна на медала.

Дано черньото е разбрал след мариза, колко още бой го чака, ако се ожени за българка. Никой не е по як от винкеУо.

Айде отворковци с минусите (-), станахте вече 7, като велоколепната седморка. Елате в Перник, да видите как млатим ;-) Може и повече, да се разберем по мъжки. Осрахте ли се вече?

На дедо ти гз кога изУизаше от мината, кога копаеше, кимюро! Питай некой немУат, от сеУото!