Коментари - Убити са 13 от бандитите, окървавили Актобе, Казахстан | dnes.dir.bg
назад

Убити са 13 от бандитите, окървавили Актобе, Казахстан

Убити са не 12, а 13 души от участниците в серия кървави нападения в казахстанския град Актобе в неделя, предаде тази сутрин ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Убити са 13 от бандитите, окървавили Актобе, Казахстан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом хамериканците опряха до Казахстан, значи съвсем са се отчаяли. Вече нищо не им се получава на краварите. Не им става по-точно!

По тия станове от 18-та година досега се водят граждански войни, ама кой да го каже.Там са Фергана, долината на дългите гащи и т.н.

това е работа на сащ да стане като в украйна мисля че е време за ядрен удар по градовете в сащ и европа без предупреждение мощен удар или рано или късно русия ще загине обграждат я от всички страни и ще я нападнат

тя русия вече е загинала, но ти още не си разбрал!

все още не е загинала смърт на америка световното зло

Потиснатият народ на Казахстан възстава срещу феодалните порядки на комунистическта номенклатура. Желанието за свобода демокрация и евроатлантически ценности е огромно. За съжаление обаче номенклатурата се е вкопчила здраво във властта и революцията ще даде скъпи жертви. Но няма цена която да е прекалено висока, защото свободата демокрацията и евроатлантическите ценности са безценни

Човек поне изтупай пепела, че много ти е вехт стила. Все едно че слушам новините по радиоточката от шестдесетте

На мен пък ми звучи като новините от "демократичните" медии в началото на 2011г., когато трябваше да се сваля "диктатора' Асад от едни "демократи" с автомати, които уж протестираха на площадите, а в действителност разстрелваха де що видеха полицай/военен, както и случайни жертви от мирното население.

някой знае ли, как е" прашчай григорий" на казахски?

ЦРУ им организира азиатска пролет. Трябва да се разбута и там света. Мир и спокойствие не им върши работа. Един Казахстан в НАТО колко удобен би бил!По средата между Русия и Китай. Ех, мечти. Ако им сложат едни възпиращи, отбранителни ракетни съоражения. Хем едните ще могат да възпират, хем другите. Пустите му казахи. Отпор били дали. Възпротивили се на естествените демократични щения и стремежи на народа.

Само не ми стана ясно какво се захванахте с Казахстан? Те са богата държава, не като нас, не като ЕС. Имат и истинска армия. Тоя от снимката не говори идиотизми. Какво точно си мислите, че ще се случи там?

а ми руснаците си отиват в русия, и оставят казахите да си живеят в казахстан както те си искат , а не както путин желае!

Къде видя Путин в тази новина? Нещо те тресе параноята?!?!

мулзилките ги няма! крепостните са в шок! русолюбците не могат да проумеят какво се случва! сал един абдал хасан е застанал с букет цветя на гроба на магучая и ридае.

Акцията е дело на ислямисти и стана в първия ден на месец Рамадан. Нароченият Тохтар Тулешов дори не е руснак, а си е казах!

тогава си лягай спокоен! казахстанско руската дружба крепне от ден на ден!

негонен бяга!

Почеркът на краварите винаги е един и същ.Простоват и лишен от фантазия.Пердашат ги обаче по всички фронтове

Като гледам как вият българо-американските НПО-активисти и веднага ми става ясно кой е организатора на терора.

Преди седмица пак Назарбаев ги разгони като пилци от,,майдана,,Ама така е масеракис в Украйна,масеракис в Сирия в Беларусия малко пробваха,сега в Казакстан....ама няма как да стане там...действа се светкавично,всички в кауша.Краварите не са познали

От това лишче където преписваш се отнася за друга статия.

Ти не метеш ли вече? Вземи си малко почивки,че довечера метеш оборите на бея

Назарбаев здраво пипа,краварите нямат шанс там

Тройной не прощава.

или спри да го пиеш,или кажи нещо смислено,аналитично,добро.Да плещиш глупости и разводняваш темата е доста евтин и плосък похват.Връзва ли ти се някой:)?

Той, като гледам как се задавяш от кеф, че се забранява руския в Казахстан и се сменя кирилицата с латиница, що не вземем и ние да се откажем от карилицата, та такива нещастници като теб да достигнат духовен оргазъм.

ми тя , кирилицата си е наша бе! наша! направена за нашият език и говор! а ония идио..ти , руснаците, насила я натресоха на заробените от тях народи , и те сега я отхвърлят заедно със всички "благини " на руският бит!

наша наша колко да е наша ? все пак нека бъдем честни и си го кажем право в очи- солунските братя са ромеи , а не българи колкото и да ни се иска .

казахстан явно не е украина! малкият веднага перна путин през ръчичките! украинците изгониха руското мекере , а тия го заключиха и изпозастреляха зеленикавите му човечета!

Русия не харесва, че Казахстан си мисли за ЕС, и има отлични отношения със САЩ. И искат да им спретнат един Донбас.

мисли за ес? кога ще ги приемат? преди украйната и турция, или след?

по време

На Путята май само БРИКС ще му остане, щото останалите не са му съседи, с изключение на Китай. Ама там зелените човечета, "протести" и преврати не вървят, че бият през палците.

точно. едни уйгури, подкрепяни от разни НПО-та, така ги удариха през пръстите китайците, че чак във вашингтон се чу скимтене.

Гундяев много отдавна изпя заупокойна молитва за БРИКС.

Тавагишчи и тавагишутки, а какво ще каже брацката ви ККП за опита ви да й измъкнете Казахтан???

Казахстан ще стане поредната държава, била шута на Русия.

може, може. ес-то тъкмо има нужда от още чалмалии, че афганистанските и марокански опипвачи не са достаъчни

навсякъде проблеми , само на балканите е тихо и спокойно ! спете , бойко пази границите и вашето спокойствие , лъвове !

"ТАСС съпровожда информациите си за престрелките в Актобе със справка за обстановката в Казахстан. В нея първо се припомнят неотдавнашни бурни протести по повод плановете за поземлена реформа" Дивана нас (нур-)султана на Казахстан почна да се клати: "протести", "опит за преврат"... Май скоро ще завие на умрело пред Хуйло, който, обаче, според Медведев нема вече "деньги" :-)

и там викаш, ще има Майдан? значи руснаците да се стягат за още 1-2 милиона бежанци от Казахстан, в добавка на украинските, които избягаха от 'хубавото'.

БългАриец

Бежанците ще са точно рашките, щот на султана му бастисаха рамадана и току виж решил да го удари на шариат. А тия дет дезертираха от Лугандония и Донбабве беха точно 5-та колона на Хуйло- нека си ги дундурка сега.

2,7 милиона са се преселили от Донбас и Крим в Украйна. Бягат от "хубавото"

Познавайки нравите в Казахстан, мога да кажа, че за арестуваните ще има дъъг и мъчителен сех и бох, само сръбската музика ще им я спестят.

арестуваха руският бок..лук, забраниха руския в училищата и администрацията , проводиха си руските "специалисти ", сменя кирилицата с латиница,и въведе задължително изучаване на английски ,накара путин да си мести байконура в плесецк русия! ще берат ядове , но ще се спасят и те от руската чума!

дааа, дааа. само дето са в ШОС и Евразийския съюз, а от преместването на комсодрума губят пари. ама карай да върви, соросоидите са готови и по един чувал сол да изядат, само и само да навредят на Русия.

шос и еас умреха като брикс по време на раждането си!!

... Доколкото при разпада на СССР, кагебейската върхушка, която свали КПСС от власт, си осигури в бившите републики все свои кадри на ръководните места...и явно разчитаха и в бъдеще да разполагат с тях и държавите им както си знаят, разбираеми са днешните конфликти и в Грузия и в Украйна и Молдова, сега и в Казахстан... рашките беснеят, защото лидерите на бившите републики и народите им се еманципираха и с времето се отдалечават от КГБ, Рассия и м-р Путин... и все повече ще се отдалечават...

че кой иска да вреди на русия? че те , руснаците, сами си е затриват бе!

Няма лошаво... само дето те си остават със солта, а на Русия и е през да не казвам какво...

Верно си тъп, като манастирска гугутка.

бе тъп съм си , и то е видно! но имам компютърче и го ползвам! е ,и ти имаш ! потърси , прочети , и ще станеш и ти тъп като мене!

Прозира дългата ръка на ЦРУ.

Много нестабилна опорна точка. Клати се силно.

То и на коча се клатят ама не падат :-)

ъхъ- точно като онази опорна точка, която твърди, че Путин карал афганистански и пакистански 'сирийски бежанци' да минават през натовските турция, гърция, България, Унгария, австрия та чак до германия, за да дестабилизира еврохалифата.

нестабилна е , но е единствената! без нея лошо! ще трябва да се признае , че раша е некадърна и противна на всички!

Прозира дългата ръка на KGB.

Мурзилка

Справка за дългите ръце: КГБ - Крим ЦРУ - Киев На коя ръка повече прилича...

Последният провален проект на Късака се нарича Евразийски съюз.

ей куку- проекта евразийски съюз е на човека на снимката-президента на Казахстан.Пий си хапчетата на здраве.

Президента им се казв НуРсултан, список!

За да избегнем разрастване на конфликта, най-добре врътнете едно референдумче. От Псков ще ви изпратим охрана за него.

И сега пак виновни са САЩ, нали, мурзилки? Нищо, че арестуваният бизнесмен има тесни връзки с Русия.

е как. Шорош дори е бил видян като дава парите на рака на превратаджиите. А м/у тях е бил и Обама.... Има го черно на бяло. В момента се фотошопира в Кремъл.

нищо чудно и да ги има на снимка. маккейнчо нали го има на снимка с ал-багдади? а садамката- как получава почетно гражданство на детройт. за нуланд дето я има на запис как разпорежда кой ще е на власт в украйна няма да говорим

"президента на Казахстан" се казва Нурсултан Назарбаев ,а не "Нулсултан Назарбаев" . Добре ,че поне не сте го написали със пресечена нула. ;-)