Потвърдиха присъдата на избягалия шофьор, убил 3-ма младежи

Апелативният съд във Велико Търново потвърди 15-годишната присъда на Хуриет Сюлейманов. Той причини катастрофа, при която загинаха трима младежи.

Обратно в новината

Коментари - Потвърдиха присъдата на избягалия шофьор, убил 3-ма младежи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама къде е тази обетована земя за всички български осъдени престъпници .А тези с висящи дела или минали присъди както се казва "Името им е легион", или нещо подобно.Е тогава няма защо хората да се чудят , че почти всички магистрати притежават най-малко по едно хотелче/като за начало/.Те ако в този безкраен демократичен преход и изповядващи неолиберални ценности не направят "пачка" , то кога

Каква е ползата от тази присъда?Още едно доказателство за безполезността на съдебната система в тоя й вариант.

В нашето село пуснаха един за издирване. Изведнъж жена му пропуши и пропи, ама в къщи де. Всеки ден купуваше цигари и бутилка ракия и си ги носеше. Като подшушнаха на полицаите за какво иде реч, а то е видно, че човека си е в къщи, те само вдигнали рамене и се хилели: -"Е, какво! Да я арестуваме, че пуши ли!" ,,, Това ни е полицията...

За пореден път се доказва, че няма съдебна система,няма и държава. Той убил 3 души и вместо да го тикнат в дранголника до живот те го пуснали под домашен арест и му казали да си търси къде да избяга-те това се казва експертен съд

Тоя изрод има семейство в БГ. При всички положения знаят къде е. Аз бих го разбрал за максимум 5-10 минути като ги помоля да ми кажят къде се е скрил.....!

Ако престъпника беше тук,щяхте да го осъдите на два месеца условно, но понеже му уредихте бягството от страната имате смелостта да го осъдите на 15 години на хавайските острови да кара сърф. Който е извършил убийство в която и да е страна в света,да заповяда да го съдят в България!

ГАЗЕТЕ,УБИВАЙТЕ,ТРЕПЕТЕ,ИЗНАСИЛВАЙТЕ,.... в Бг СЪД НЯМА .

И 100 години да ми дадете ,...мене ме нЕма.... ХА ХА ХА! Д а живее ,най-''ХУМАННАТА'' СЪД.СИСТЕМъ В СВЕТъ.

С 12 присъди, a след като е убил още трима думи - под домашен арест? Абе хора, разбирате ли, че всъщност ние живеем в пълна анархия! Какъв домашен арест, какви пет лева за убиец? Нищо не разбирам! Ако този "човек" беше извършил тези престъпления в САЩ - щеше да е осъден отдавна на 300 години затвор! Как пък нищо нормално не взехме от онази страна, а само простотиите... А сега ще му хванат на този... да не казвам какво... Като нищо се е присъединил към тълпите, които драпат към Германия!

Служебния адвокат вместо да обжалва да лежи вместо него

Ако искаш да убиеш някого и да ти се размине, ела в България! Ние сме най-добри по т.н. "секс туризъм" и "алкохолен туризъм", защо да не се включимз и в "убийствения туризъм"?! Ние не сме народ, а мърша (към модератора - не съм го казал аз!)! P.S. Ако такъв убие детето ми ще го намеря и на край света и тогава......!

На тоя манго автоматично трябва да му лепнат още 30 години към присъдата и като го хванат (а те ще го намерят) да излежи общо 45 години в дранголника!! Трябва да има закон-за бягство след обявена присъда, да се увеличава тройно срока на присъдата!!

Точно така , той е избягал от СТРАНАТА, защото в тази страна няма ДЪРЖАВА.

Обяснете ми за чий уй служебния адвокат обжалва? Виновния го няма, навсичкото отгоре е виновен отвсякъде, служебния адвокат пари няма да види от обвиняемия - защо обжалва? Да вземе още 100 лв от държавата ли?

Toва доказва,че адвокатът има връзка с осъдения,защото обжалването става с негово/на осъдения/съгласие.

И ся кво... милицията няма време и капацитет да го хване щото трябва да протестира за благините си?! И за какво да получават по 20 заплати?

гледам на снимката милицията си го е хванала, ама някой е разпоредил да го пуснат, понеже няма опасност да се укрие....

Абе тоя гнусен циганин няма ли кой да го намери?!Активен е във Фейсбук всеки ден под името Орлин Аврамов.Нека да си получи заслуженото!!!

Гати смехотворната цацаратура. Сидеров и Чукалов в ареста, заради опита им да разобличат едно магазинче за дрога цигари и алкохол, а убийците на свобода. БРАВО ЦАЦА.

И в какво се състои вината на Цацаров?? Да не би да трябва да ги пази лично?? Що сте толко проЗти?? А Перхидрола сега циври като че ли някой го е опънал отзад, а преди безчинстваше всекидневно, държи се като гювендия!!

loyola

Като се сравни сприсъдата на кънкьора, направо да се чудиш...

хора, на улуцата!!!! до кога ще турпим!

който го е пуснал под домашен арест-той да го лежи сега..продажни съдии...само пари и бонуси искат-работа за 5 ст не вършат...по-добре линч,отколкото съдебна система..

Няма никаква съдебна система в България, тя е само привидна и замазваща очите на пострадалите. Отнел три живота и осъден на 15 години, голям смях,убец с 12 присъди и на свобода.

Разграден двор ,това е България !!!

На този 15 години затвор И СТЕРИЛИТЕТ! А на адвоката му,- САМО СТЕРИЛИТЕТ!

"той бе под домашен арест, но избяга от страната. Бе обявен за общодържавно издирване, но и досега не е открит" Два въпроса: 1. Когато някой е под домашен арест, има ли длъжностно лице, което да отговаря за него и сега това лице да е виновно и да му одерем кожата? Ако няма такова лице, то в България тази мяртка трябва моментално да бъде премахната. 2. Кой идиот обявява за общодържавно издирване лице избягало от страната? Нали има интерпол, имаме партньорство със структурите на другите държави от ЕС. Ако те не са задействани, на отговорните за това лица трябва да бъдат наложени тежки наказания, включително лишаване от право да практикуват професията, след затвора, който ще излежат.

За сетен път българския съд доказа колко справедлив и обективен е той!

ХАхахах това е гавра и показва колко е лешава съдебната ни система - Убиваш, после напускаш страната и се упиваш

под домашен арест, да излежи половината от присъдата!

Нема такава държава.

Точно! Той избягал от страната, а пък тези тъпунгери още обсъждат присъдата му?!

не я увеличиха ?