Българка загина, 12 ранени при катастрофа в Унгария

Българка е загинала при тежка верижна катастрофа на магистрала в Унгария тази сутрин. 12 българи пък са ранени, 4-ма от тях в критично състояние, съобщи МВнР.

Обратно в новината

Коментари - Българка загина, 12 ранени при катастрофа в Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като излезе първоначално новината , реших , че не само в България се случват такива неща ! След това разбрах , че основните участници в тази трагедия са българи . Повече не четох .

Спряли в мъглата на магистралата,за да си поговорят.Готино!Все едно са си на село пред къщи.

Българските и румънски идиoти не трябва да бъдат допускани в Европа! Рейса на 20 години, превишена скорост, не спазване на правила за движение и безопастност и т.н.

имаме много грехове като народ. нормално да плащаме с кръвнина

Уникална глупост сте написал/а. Такава ТЪПОТИЯ не бях чел скоро в този форум.

да, грешни сме, че сме толерантни към всички и всичко! Който мине през България - и ние приемаме от глупостта му! Ще се затрием като идентичност и нация!

Ти да не си от ГЕРБ чедо?

Бг-РОМИТЕ , лсед като се ислямизираха , като какви се квалифицират : ---РОМИ ---БЪЛГАРИ ---ТУРЦИ ---ЦИГАНИ ---ИД Някой знае ли , какъв е ОТГОВОРЪТ , аз лично се затруднявам ?

Когато както им изнася.

шушон

мдаа

Нискообразованите българи са нискообразовани насекъде. И тука, и там като аварират, нема да сложат един триъгъклник, да пуснат аварийките, да слязат зад мантинелата...

Че и в интернет си остават необразовани, необразованите - било то българи или не...

Живял съм в Унгария, истината е, че корупцията по пътищата там (поне преди 4-5 години) бие дори сръбската. Хората пият, по-скоро се напиват, много и нямат скрупули да се качат на кола, колело и всякакво превозно средство, което може да причини ПТП. Единствената причина, поради която катастрофите са по-малко като цяло е, че горивото е доста по-скъпо и просто не всеки може да си позволи да поддържа автомобил. Не знам чия е вината в случая и съболезнования на близките на загиналите, но немарливи шофьори има не само в България. Това не бива да ни успокоява, но и не трябва да значи, че задължително българин е причинил катастрофата.

Според излязлата до момента информация, двата български микробуса са спрели неправомерно и опасно. Възможно ли е да е виновен водачът на автобусът идващ отзад? Може би само, ако е карал в аварийната лента, което щеше да е трудно да се пропусне в статията.

в Европа ще разбират какви хора имат книжки в България. От шоколадовите българи, които временно забравят, че могат да четат. А за има-няма една година КАТ ще ги провери поне на 70-80% при желание от тяхна страна - проверяват се приоритетно шоколадовите водачи, полицаите са оборудвани с таблети - прочети какво пише тук, манго не може - слиза от колата, вземат номерата и в най-близкото РУ. Повторна проверка, веднага се отнема талон и свидетелство за правоуправление и максимално експедитивно разследване как е получил книжката. Вече излязоха тук-там статии какви шофьори излизат от България.

и унгария осраха,спират дето си искат...

Стига инсинуации! Кой бяга от 1000лв средна заплата?

Боко взима 999 , ти 1 .Е те така се докарва 1000 лева средна заплата.

тва е 500 средна,ве,чвор !

Селяците си спрели с бусовете как си знаят по нашенски ....

Двата буса са с пловдивска регистрация, вижда се и от снимките.

Ама и в другите страни ли стават катастрофи със загинали? Много чудно...

Значително по - малко от колкото при Нас. В случая дори българщината в карането е наранила и румънците

Аман от глупости от малоумници. Я провери колко катастрофи и колко убити има в Унгария или в Румъния и тогава се изказвай по въпроси от които си нямаш и понятие. Прочели сте по една книга и се изказвате...

Град Сегет се намира в Хърватия. В Унгария се намира град СегеД.

МАни ги бе журналя. Един път пишат Ирак с К, друг път с Н.

харесвам блондинки умни,ше ма поканиш ли у вас?

Когато има новина за "микробус с българи" в чужбина да се подразбира че това е "михробус с бълхари бе бате"

1. Какво е това "Външно министерство", което над 5 часа не може да осигури информация колко българи са ранени/загинали!? 2. От статията остава тайна дали 2та български микробуса, са двата микробуса предизвикали катастрофата (нещо, което ми се струва съвсем логично, знаейки колко спазваме правилника за движение, особено на магистрала)

Ти пък сега,имали са по-важни неща по него време ...

Чайшукарияши

Новината никак не е смешна, всички са хора, а по лошото е, че са тръгнали на горбет да работят, за да се изхранват! На всеки може да се случи, дори и в България, никой не е застрахован.

Май повечето от тези, които катастрофират са тръгнали на гОрбет, защото са много кадърни. В България се търси квалифицирана работна ръка.