Новая газета: Малайзийският самолет не е свален от украински

Малайзийският пътнически Боинг, разбил се в Източна Украйна, не е бил свален от украински самолет.

Обратно в новината

Коментари - Новая газета: Малайзийският самолет не е свален от украински | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Границите на ,така наречените републики,не се охраняват от украинци.Така че руските интриганти могатн не установка "Бук"а цели влакови композиции да прекарат без да бъдат забелязани!Ами че установката е на верижно шаси и без наличие на път може да се движи с 45 км/час!Оставям на вас да смятате на какво растояние може да навлезе,да стеля и да се върне обратно!

От Снежное до руската границе няма и 20 км. Бум и след половин час си си в къщи и праскаш самогона!

... Твърденията, че ракетата свалила Боинга и причинила смъртта на близо 300 пътници, е изстреляна от украинските военни, могат да бъдат доказани от заинтересованите страни в един международен процес. Вече пет държави правят искане в ООН за Международен Наказателен Трибунал /съдебен процес/ при който ще се разглеждат събрани доказателства, направени експертизи и както си му е ред в един наказателен процес. Не мога да си обясня, защо ако Рассия няма отношение към свалянето на Боинга единствена от всички държави се противопоставя на създаването на Трибунала... ???

Тази статия само доказва, че в Русия има правда и достойнство, както и свобода на печата. Такова нещо, за жалост няма в ЕС и САЩ. Всичко е формална демокрация и свобода, само за пред публиката.

беше доказано,че е свален от Украински военни и САЩ,сегаизмислят лъжи с нови версии

Посоченият БУК е Украинска модификация, но това нищо не значи!!! Не се дърлете почакаите да излезе шибаният доклад :)

СЕГА ПУТИНЦИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА ИЗВЪНЗЕМНИ !РАШИСТИ НЕ СТЕ ЛИ РАЗБРАЛИ ,ЧЕ МАЛАИЗИЙСКИЯТ САМОЛЕТ Е СВАЛЕН ОТ РУСКИТЕ БАНДИТИ .ДЕМАГОГИЯТА СВЪРШИ РАШИСТИ!СЕГА ЩЕ ПЛАЩАТ МИЛИОНИ $!

Не е вярно- извънземните и НЛО са го свалили. Чакаме все още експертното мнение на холандско-английските спецове!, абе най-добре си зададете въпроса класически - кой има интерес от хепънинга? с аргументи моля!Нещо като кой ми пръдна у гащите- Търговският център- двете кули- Осама Обама- хим. оръжие и ето ти пустинна буря-шок и ужас накрая ИД.

гръмването на близнаците на СТЦ легитимира кагебистката власт в Русия. Тогава започнаха лигавите "Приятелю Владимир, приятелю Джордж. Приятелю Владимир, приятелю Тони." Западът разчиташе, че могат заедно с Русия да борят световния тероризъм. А Путин пробута в Северния алианс партньора си от контрабандата с хероин афганския генерал Дустум. Предвидливо чекистите елиминираха преди това Галина Старовойтова и Анатолий Собчак, които със сигурност щяха (поне да опитат) да предотвратят заиграването на Запада с чекистката власт на Путин... Та най-голяма полза от рухването на кулите-близнаци имаха чекистите!

е през 1990/91 г. Взривяването на кулите-близнаци е през 2001 г.

Ама чакайте бре, нали английската комисия дето разследва, доказа, че самолета е свален от украински "БУК", даже бяха написали номера на установката? Само дето скриха доклада, ама той пак изтече в медиите?

руски БУК на украинска (на сепаратистите) територия!

вярвайте само на Ленин ,Сталин и императора Путлер-ненадминати ДЕМАГОЗИ .МИЛИАРДЕР -КОМУНИСТ Е гробокопача на Капитализма ,А не бедният трудов човек

Шило

Порошенко, Яценюк и хората тип "Псаки" ли са извора на истината?

за Ленин, Сталин и Путин. Коментирай тях! Не извъртай.

Добре, ще го кажа по-ясно: - Дори дебилът МакКейн няма доверие на дебилите в Киев! Така по-добре ли е?

Дори Джон МакКейн преди два дни нарече управляващите в Киев дебили, на които не може да се има доверие. Представяте ли си какви дебили трябва да са тия за да разочароват своя най-голям приятел? Тук обаче има едни пичове, които с удоволствие вярват на Киевските дебили. Какъв ли трябва да е човек, за да вярва на дебили? А?

Не е руски вестник тоя, щом нарича Путин идиот; сигурно го издават Костов и американците.

Алеле!!! Хане, смени учебниците за второ отделение. Да, Сталин е избил една камара народ. Престъпник е. Да, Хитлер е започнал ВСВ, след като ясно и методично е строил военната си машина пред спокойните погледи на цяла Европа. И ако това, което искаш да кажеш се опира на пакта Молотов-Рибентроп, то се поинтересувай за пакта Германия-Полша от 1934, 3-странния пакт с Япония и Италия, Мюнхенското споразумение от 1938. СССР са го хванали по бели гащи дори през 1941 - малко неестествено за страна-инициатор на ВСВ, не мислиш ли? Макар, че, за последното се съмнявам.

от рабфаковските си познания по история? Можеш ли да дадеш поне обобщени характеристики на двете армии (РККА и Вермахта) в навечерието на войната, включващи брой военнослужещи и брой военни единици за всички бойни части и видове въоръжение? Можеш ли да цитираш нотата (меморандума) на германското правителство и да изброиш причините, поради които Германия напада СССР на 22.06.1941 г.? Можеш ли да обясниш защо десетилетия наред този меморандум се криеше, а пропагандата бълваше лъжовното " внезапно и вероломно, без да обяви война..."???

Пилсудски коя страна са си поделили Германия и Полша. Има ли карта с граници за териториалните им придобивки? (Същото и за другите цитирани от теб документи). Така както към секретния протокол към пакта Молотов - Рибентроп има точни клаузи за завладяването и разделянето на Полша (породено от щедростта на Сталин - Хитлер е искал само коридор до Данциг), както и карта с граница и огромен подпис на Сталин върху нея.

Германия и Полша си поделиха Чехия. През 1938 год.

Господа, толкова мастило сте изхарчили за тоя, дето духа. Некви въпросчета ме питате, както казва поетът. Ала, каква ви е тезата? Не Хитлер е започнал ВСВ?

Сталин започва подготовка за световна война още когато Хитлер не е можел и да мечтае за властта в Германия. Десетки и стотици са съветските документи, доказващи че целта на съветската власт е разпалване на нова световна война, в която световният капитализъм ще се самоунищожи и върху неговите руини ще се установи световната комунистическа държава. Четете Сталин и Троцки (като минимум), товарищи! Преди да пишете пропагандни глупости! Между другото, според вашите опорни точки, кога СССР влиза във войната??? Продължавате ли да твърдите, че датата е 22 юни 1941 г.?

"Най-вероятно ..." - точно това е доказателството на "свободната руска преса". Иначе пищят , че в Русия не може да се изразява "свободата на словово". За чий му е на военният концерн Антей да се изказва по международен политически сандал? Получил е държавна поръчка от Военното министерство или от ФСБ да си каже мнението като експерт в официален доклад , подписан от менаджерите на Антей и одобрен от Военното министерство или ФСБ? Или се набедяват специалисти от Антей , че на бутилка водка в квартална кръчма са били запеленгерувани от съседната маса от "свободен руски журналист" да изнасят между "не во время выпитая вторая это потеренная первая" секретна инфорвация? Гали ба, целта е друга: Путин подписа за продажба на Иран на балистични системи Антей от среден радиус за $800 милиона. През локационната им система не може да мине дори американски дрон-играчка служещ за целево избиване на неудобни лица на собствената им територия. Отделно, че с-мата Антей достига Израел и създава военен паритет в Близкия изток. Материалът е в стил на незабравимия Чудомир : Как'Сийке, не съм от тях...ама да ти кажа! Не-само руските ауакссамолети, но и американските (натовските) виждат всеки момент кой и къде излита. Вижда се и от обикновената радиолокация на бойните дежурства от околните страни. Всички пътнически и военни. Руснаците си траят и не изваждат тежките доказателства а си играят на "партньорство" (котка и мишка),защото държат козовете. Холандската комисия трябваше да бъде готова до краят на септември 2014г. с доклада по разчитането на записващите кутии на самолета. Почти година мина он този срок. Защо НАТО (Холандия) си трае и не натрие носът на лошите руснаци и не покаже пред "световната мирна общественност" официален доклад доказващ кой какви ги е вършил.

Намирисва на координирана акция. От една страна, в навечерието на годишнината от масовото убийство, вестникът на Горбачов, медия с добри връзки сред НПО-тата в РФ, регистрирани, съгласно закона като чуждестранни агенти прави "сензационното разкритие", като обявява нещо, което Вашингтонския обком заяви публично още преди да е паднал самолета. От друга страна в "демократичния" албион банковите сметки на една от най- популярните в света и гледани тв медии - RT са закрити от английската банка под абсурден предлог и на практика на медията е запушена устата. Наблюдаваме реалността от "1984" на Оруел в действие...

не са ли мръсни думи във вашите редици???

Драги съфорумци, нещо почна да се случва в Мукачево и веднага беше вдигната пушилката за сваления (или падналия сам) малазийски боинг 777. Версията, че сам си е паднал даже не се повдига, защото всъщност е много вероятна. И така, два еднакви самолета на една и съща компания (значи поддържани еднакво) с близки серийни номера (може да имат дефектни компоненти с един и същ дефект) падат на земята през година време. Изчезват даже без екипажите им да мецнат нещо по радиото. До тук с приликите. От там нататък започват разликите в пушилката с която се замъглява случаите. И ако от първия изчезнал самолет "ни вест, ни кост" то втория услужливо е паднал върху територия на която се воюва. Това дава повод за още по-голямо разнообразие от пушилки за пускане. А истината ... на кого у пука за истината.

на путинофилите изобщо не им пука за истината! Въпрос на ценностна система.

Повече ме притеснява и двата самолета да не са се саморазпаднали поради "умора на материала", а другото да са пушилки пококоросвани от "Боинг".

Всичко може да се предполага докато не приключи разследването. Въпросът е защо не приключва и кому е изгодно това. Вече и Малайзия губи търпение.

В Русия има и медии, и блогъри и т.н., които не само че не са прокремълски настроени, но дори често защитават прозападни позиции. Някои стигат дотам, че твърдят, че е срамно да си руснак, че руснаците не са славяни, а потомци на Златната орда и затова нямат нищо общо с украинците, че Русия трябва да се доразпадне, че разпада на СССР не е бил достатъчен, че най голямата грешка на Елцин е била, че е посочил Путин за приемник и т.н. И финансирането на подобни медии идва от една и съща посока - от Запад.Така, че подобни информации трябва да се приемат с големи резерви.

Всеки блогър в Русия трябва да се регистрира с точен адрес на местоживеене и работа ако посещенията на сайта му надхвърлят 500 на месец. Сега ела и ми кажи че путин ги е оставил тези са си правят каквото искат и че в Русия е демокрация.

Видно е колко напред дръпнахме слушкайки други щабове!

Пу-Винету винаги казва истината. Лично той е видял как Обама кара украинския самолет. Дори как натиска копчето за ракетите. има над 400 москала който са готови да се закълнат в това и около 400 български путинофилски тролове който ще потвърдят версията защото са я наблюдавали лично от домашните си телескопи.

..."Новая газета общественно-политическая газета, одно из периодических изданий России. Начала выходить 1 апреля 1993 года.[1] Контрольный пакет издания (51%) принадлежит коллективу издания, а 49 % акций Михаилу Горбачёву и бизнесмену Александру Лебедеву.".....Лебедев, с лично състояние $1,6 млрд. през 2005 г., заема 26-то място в списъка на най-богатите бизнесмени от Русия и 413-то място в световния списък на списание Форбс. През 2006 г. с $3,7 млрд. той се издига до 23-то място в класацията за Русия. През следващите години се спуска неотклонно, стигайки до 89-то място сред неговите съотечественици със състояние от $1,1 млрд. през 2012 г." Този май "лека" опозиция на новата власт

Хахаха, абе аре да ви оженим двамцата. Ще се получи щастлив, еднополов женски брак.

Пипай се ,бе! Тараторчо!

veska

Взе ми думите от устата. Тъкмо и аз това си помислих и да им препоръчам да се срещнат в някоя градинка.

Не вярвам на тази дезинформация. Руският генерален щаб показа карти, снимики на радарни екрани, намери и "украинци" свидетели, коите видели самолета да излита с ракети и да се връща без тях. Къде са тези "свидетели", карти, снимки и обяснения днес?

ПУТЛЕРИСТИТЕ СА ИЗРОДИ ВОЕНОПРЕСТЪПНИЦИ. УБИВАТ МИРНИ ПЪТНИЦИ, ЖЕНИ И ДЕЦА. СЪЩИТЕ ГАДОВЕ СА НАШИТЕ РУСОФИЛИ ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАТ ИЗРОДИ.

Само , че бежанците съвсем случайно бягат В РУСИЯ ! Що тъй ???

Не е така и не е случайно, а целенасочено.

че през септември 1999 г. взривиха и четири жилищни блока като убиха над 300 РУСКИ граждани, вкл. деца, за да може изгряващата политическа звезда Путин да се сдобие с популярност за предстоящите президентски избори като изрече "култовата " фраза "Да ги издавим в нужника!"... И да започне втората чеченска война.

Забравихме, откъде се пръкнаха - руски граждани в тези блокове?

Изроди са тези дето позволиха нчкакви демагози да им разрушат държавата и дето са обеднели толкова че за жълти стотинки са готови да оплюят и майките си. А военнопрестъпниците са техните кумири тези които им плащат. Виждаме съвсем ясно кой твори воина и с какви цели не е необходимо да си губите времето с соц. пропаганда. На времето най-комунстическите комунисти станаха най-демократичните демократи! Айде мерси!

Да. Така е за съжаление.

Руският генерал каза, че украинсикте фашисти са свалили боинга, за ад убият Путин който щял да се вози с него за някъде си. Всички руски тролове в България го потвърдиха. Ето защо това е проверено и достоверно, а тази новина измислена. Не може троловете на Путин да лъжат, защото знаят съветски език и четат от първа ръка руската пропаганада.

ПОРЕДНИЯТ КЬОР ФИШЕК!!! Не било уточнено от кой район е пусната ракетата, ама не били украинците??? хааааааааааааааааа

Подозирам откъде идва думичката - Путлер, но Хитлер и Путин са несотносими, защото Хитлер е постигнал в пъти повече неща от Путин, а този, последния, дори не се състоя и залязва. Защо трябва да се обижда Хитлер?

Онзи розов сън на българските комуноиди и колониални роби за украинските убийци на боинги, фашисти, се превръна в черен кошмар за тях, по руска причина. Защото днес са така объркани, че даже не знаят какво да пишат тук и зада прикрият недостига си на аргументи и понтециала да ги използват, превключват на гаменски обиди.

Простотията ви е колкото злобата... Това, че не е украински самолет означава ли, че не е и украинска ракета? къде са обещаните данни от американското радиолокационно разузнаване? Защо американците си остават и до ден днешен на нивото на Джен Псаки? А и вие покрай тях?

Хахаха! Какво стана сега , руски тролчета? Я СЕГА аз да ви попитам- абе какво стана с малайзийския боинг- кой го свали- Украйна или русия?:D:D:D

При толкова "най-вероятно", "може би",... не виждам на какво се радваш? По-интересно защо има такова мълчание за боевете в Западна Украйна, в близост до унгарската и полската граница.

Една престрелка на фронт ли се превърна, че сте изполвали- боевете? Какво стана в Западна Украйна ли, Русия дръпна шалтера на несъществувашите ДНР и ЛНР ите останаха да витаят в безтегловност и пълне вакуум, само в главите на българските комуноиди и колоноиални роби.

Велкъм дъге! Ми ходи чети докладчето - долу колега е писал как да се намери. Даам - руска ракета, произведена в Украйна, снета от въоръжение в руската армия, преди 15-16 години... И кой викаш, че е свалил Боинга? Те затова и оландезите не искат да включат този доклад в разследването.

Че ти открай време си питаш и си отговаряш, и неудържимо се радваш на фантазмите си!

Това да го чете Путин и веднага да уволнява онзи щабен генерал, който убеждаваше, че украински съмолет е надхвърлил летателните си възможности за да свали боинга. Да уволнява и пропагандния си отдел който харчи луди пари, зради това, че използва непроверена и невярна информация инаправи Путинова Русия за смях. И най-накрая, да си смени наетите от него тролове и фенове в България, които прегракнаха да повтарят лъжата за украинския самолет и ни убеждаваха с какви ли не измишльотини, че точно украинския самолет е бил защото очаквали путин да бъде в боинга искали да го убият.

всичко тръгва от Путин! Така че той няма право да уволнява никого. Руският народ трябва да уволни него!

Пич качи се на един такъв боинг и ми дай един су 25 с две Р60 и заредена кислородна система да се пробваме дали не може СУто да се дигне на 12000 метра. Единственото за дкоето ми трябва помощ е някой да ме изведе на курса на боинга.. От там нататък е малко аритметика и боинга е долу. Просто не бъркайте бойните възможности с техническите. СУ 25 не може да работи по НАЗЕМНИ цели от височина над 6000 метра.

Защо да ти давам? Пресегни се и си вземи от коша с играчки. За какво всички чичковци и леки ти носят автомобилчета, самолетечета и платноходки? За да се издигаш на килима и да се спускаш о тнего на пода, с тях.

Ефективността на Р-60 срещу самолет от този тип беше демонстрирана през 1978 когато Су-15 свали корейски Боинг 707 край Мурманск. Самолета успя да се приземи аварийно с 2-ма загинали. Р-60 е с инфрачервена глава за насочване и 3кг бойна част, би разрушила двигател или част от крилото около него.

Руско издание оправдава украинските власти ,а нашите подлогаджии и ду.е дават само и само другара пиздин да ни осинови .Засрамете се !!!

ама нали знаеш - щом не играе по свирката на Путин, значи е платено от Сорос и играе по гайдата на "Фашингтон"? ;-) Зомбираните тролчета набързо ще ти го обяснят и никаква мисъл не може да помръдне в бетоновите им глави!

само руснаците са свалили мх17 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Поверителният" доклад на руски военни инженери от концерна "Алмаз-Антей" виси на сайта на ИТАР-ТАСС от има няма 2 месеца с картинките, сравнителните снимки, схемите, типа на ракетата, типа на бойната глава, ъглите и т.н. Ако напишете в Гугъл или търсачката на ИТАР ТАСС "АЛМАЗ-АНТЕЙ" О КРУШЕНИИ "БОИНГА" и ще го видите. Антей са си измили ръцете - създадени са след 2 000 г. а в Русия ракетата е снета от производство през 1999 г.

То и папагалите в Зимбабве разбраха, че хората в самолета бяха "пожертвани" от американците, чрез ръцете на хунтата им в Киев, в името на свободата и демокрацията и в интерес на "американския интерес" (грабеж на ресурси и пазари)

Хората в самолета бяха убити от руска ракета изстреляна от руски войници от руска ракетна установка изпратена в източна Украйна по заповед на Путин!

Да, даааа.Знаем си! А от вчера знаем, че в украинския слугинаж на Путин са и Порошенко, Аваков, цялото СБУ, Националната гвардия и Генерелния щаб с министъра на отбраната, милицията или обратното - поне Ярош и Десен сектор. Зависи кои украински медии четеш. Така че, може да се окаже, че съответните агенти на Путин са свалили с руска ракета Боинга, като са се възползвали от наличието на БУК в украинската армия.

Слава на точното руско оръжие. Може да свали всеки Боинг. Както и липсата на мозък у кагебешника жуже

a ???

Новая газета: Стара новина! Малайзийският самолет не е свален от украински! Това е известно от една година, че руската армия, под мъдрото ръководство на на великото джудже е свалила аеруплана!

Тъй като започва ускорено разпадане на Украйна, необходимо е да се притоплят и сервират старите лъжи, та белким некой шаран повярва!

Защо ли не съм учуден, че точно "Новая газета", вестникът на Горбачов е разкрил "истината" и ни предлага старата "нова" версия за боинга, в навечерието когато холандците трябва да огласят резултатите от "разследването" си...

Има много версии. Едната е, че част от дупките са от 30мм картечница на изстребител. Друга е, че не може да е от Бук, защото е щял да се запали, заради някакво триене на частиците при пробиването на самолета. Но той се запалва чак при падането. И двете горни твърдения са на германски военни. Има много версии. При всички положения, не вярвам в онези зелени частички с Ц на тях. Най-малкото главите на Бук са бели или червени, а не зелени. Вътрешни части не се боядисват. Пък и за отсколки се слага какво ли не и не характеризира ракети. Интересно е защо са засекретили разследването. По разбирателство между страните (украинци, малайзийци, холандци и др), те могат и да не обявят резултатите.

версии много май първата беше че украинците се целили по самолета на путин??? или че самолетът бил пълен с мъртви от предишната злопулика със малайзийски самолет??? смешковци

Да има ги тези версии. Изглеждали са им мъртви от отдавна труповете. Факта е, че от спирането на бойните действия, печаливши са от холандската Royal Dutch Shell, които ще печелят от шистов газ. Би трябвало преди и върху сепаратиските региони. Че директор на газонефтена компания Burisma Holdings там, е сина на Джо Байдън (вицепрезидент на САЩ) - Хънтър. Между другото губернатора тогава на областа, е един от винените за сваления Боинг. От тъй наречените частни армии в Украйна.

несъмнено са от Ана Картечарката! ;-)

На това което казва Новая газета ,няма какво да се добави!Основен виновник за войната и страданията на Украйна е Путин,човека който сложи Янукович на власт и който го поддържаше!Путин и неговата кагебишка шайка затънали в корупция и далавери,петролно газов картел на гърба на руснаците и не само на тях...

това не се ли знае още от времето на инцидента или новината е че вече и руснаци го казват???? само в операта ще пеят че не е вярно още 50 години!

Как е Кунева днес ?

се едно аз да те питам как е доган юруш пак ли ще гласувате за пеевски

Знаете ли,че 49% от акциите на Новая Газета принадлежат на Михаил Горбачов ? Знаете ли,че през 2002 г.вестника е имал разногласия по финансирането си с основния си спонсор - Джордж Сорос ?

Пълни нещастници сте с този прийом да очерняте и заклеймявате източника за да избягате от фактите! Ами по тая логика на официалните руски медии не трябва и дума да се вярва защото са подвластни на лъжеца Путин и неговата кагебейска шайка.

По темата ли ? Би трябвало да звучи така : "Появи се нова статия за Малайзийският самолет ". Версии дават разследващите органи,а това е статия на вестник. Пълно е с такива статии по всички вестници.Защо се избира и цитира тази не е нужно да ти казвам,нали?

Много нахално заглавие.Това е версията на САЩ още преди да падне самолета. Фабриката за глупости умора няма.

... първите часове след свалянето на малайзиския Боинг, проруските сепаратисти се похвалиха в нет, за това, че са свалили още един украински самолет, защото ден-два преди това наистина свалиха един товарен украински Ан с близо 50 войничета на борда... после, като се разбра, че грешката е съществена, съобщението го заличиха.... След това се започна едно типично за рашките засипване и обрастване на случая с лъжи, полуистини, манипулации и инсинуации... това Империята на Злото много го умее. Международните експерти не се поддадоха, проведоха обстойно разследване цяла година и сега Малайзия внася резолюция за създаване на Международен Наказателен Трибунал... на което се възпротивява само Расиия... на някой нещо да не му е ясно?

На всеки един путлераст не му е ясно. Те продължават да вярват, че пътническия самолет е свален от украински изтребител.

случайно да си чувал за сороско манипулиране с цел, медийно внушаване на световната общественост, че Агресора не е САЩ ?!... Чети, Анализирай, виж Първопричината за случващото се!Може и да ти просветне Истината...

важи и за теб! С обратен знак, разбира се. Защото идеологическата (и информационна) "артилерийска" подготовка преди извършването на провокацията (престъплението) са особено характерни и важни за чекистите и комунистите още от времето на Ленин и Дзержински. А в последните години днешните чекисти активно използват и "американската измишльотина" интернет за водене на информационна война. Очевидно и ти си "войник" от тази проституираща армия...

....как да е случайно, като за путинофилите Сорос, сороски, соросоид... са основни опорни точки към всякаква тема....толкова е натрапчиво, че започвам да се чудя, дали Сорос не е агент на КГБ който чрез постоянни негативни коментари да бъде легитимиран за последваща употреба в подходящ случай...??? Агресора не са САЩ! Никога не са били. Единственото, което САЩ правят е да се противопоставят на Агресията на Злото. И във Виетнам и в Корея и Ирак... и навсякъде... САЩ са призвани да противостоят на Злото. Бог да пази и Благослови САЩ!

Абе Хора, толкова ли къса памет имате? През 2008 по време на грузинската авантюра над Грузия беще свален стратегически бомбардировач Ту-160. Руснаците изпищяха, че той бил свален с украинска ракета от украински наемници. Точно сега в Украйна невинни НЯМА. Изобщо няма да е изненада, ако и двете страни са стреляли по самолета. А помните ли случая когато в Домбас хванаха наемници американски негри, колко бързо се покри всичко даже и в руската преса, защото тези наемници не отиваха да воюват на страната на Украйна, все пак Путин дава повече пари. Същите са случаите за немските наемници, които не могат да ги обвинят официално в Германия, че са воювали против Украйна, защото законът преследва само такива които се бият за ИД. А в същото време състоянието на Порошенко се увеличило в пъти, но всеки народ си заслужава управниците, точно и затова ние живеем в БОКОЛАНДИЯ, но поне се надявам да не се избиваме като хохалите:) Будете здрави всички ТУК, все пак ни е раждала "Българска майка юнашка":)

А "социална," ПОЗИТАНИЯ, защо забрави с нейните "социални," олигарси?

На тези бездарни позитанци, все Бойко им е виновен, за нещо.

Свалиха Ту 22М, а не Ту 160

Какво прави руски бомбардировач над грузинска територия? Да не се е "заблудил"?!!!

Защо все още се "дигат кокалите" на невинните жертви? Дали лай-ното е руско, украинско или друго, с какво тези нещастници допринесоха за просперитета на пишещите глупости?

Аз съм доволен! Истинатс за руската агресия в Украйна излиза ьаедно дъс сваляне на оня Боинг. Доволен съм, че най-после главният кремълски виновник ще седненна подсъдимия стол

Ти си доволен? Само така! Спокойно, спокойно, спокойно. А сега какво виждаш в задната си част. Кафяво, кафяво, кафяво. Е, това е от удоволствието, от удоволствието,от удоволствието.