Тежко ранени при катастрофа в София (Снимки)

Двама израелски граждани са тежко ранени, след като колата им се удари в кран в района на 4-ти километър.

Обратно в новината

Коментари - Тежко ранени при катастрофа в София (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с ква скорост трябва да караш или къв заплес трябва да си да не видиш КРАН на ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ.....

На Цариградското шосе от как се помня текат ремонтни дейности. Някой явно много държи на показните ремонти, но го прави без капчица акъл.

стига си говорил за ремонт. Трябваше досега да ти е ясно, че се прави мостово съоръжение за Соф- Тех Парк

Утре като дойдат от МОСАД на кметицата ще и отеснее София.

В дискусията за предишното клане по пътищата вчера!Много вярно,за съжаление! Безизходица...... докога?

калпазани нищо не сте обезопасили,всеки ден минавам, пълна каша

Обезопасено е! Половин километър преди това има знак за стесняване на пътя. Ама кой да ти гледа знаците...

Днес шофирах по пътя Варна Бургас... И имам точно НУЛА симпатия към всички рейсърчета и друга комплексирана измет която кара като при апокалипсис. Полицията откровенно не си върши работата. Ако искаха да глобяват, могат да напълнят хазната за 24 часа и то съвсем напълно ОПРАВДАНО! Аз ако съм боксиор, като изляза на улицата да забивам ли един ляв прав на всеки втори дето си върви еи така за спорта!??? Щот съм добър и ми е кеф да си боксирам.. Ами защо мераклиите в мото-спорта ми се състезават с обикновенните хора по същите улици бе?! Полицията може да вътвори ред за 24 часа... ако не вярвайте погледнете предиу 89та. Закона да се ПРИЛАГА, а не да ми вдигат глобите... дето никого не глобяват с тях!!!!!

Ти не си боксИор ,а неграмотен бУлгарски комплексар

Като знам как се поставят знаците в София, никак не се чудя че непрекъснато по Цариградското стават катастрофи. Този род специалисти , по знаците, де, са май най-неграмотните в Общината. А полицията - най-безгрижната... Резултатът - най-лошият! Вече, в продължение на години.

Знаците са виновни че едноклетъчните не внимават и се пребиват. Ай не говори глупости. На крива ракета космоса й пречи... цариградскоТО... ясно кой членува по такъв начин имена... хахаха

Руиз

За да се удариш в кран или трябва да си пиян или да караш с висока скорост! Жалко за пострадалите!

НЕ нене жалко за пострадалите. Те са сиу го получили, каквото са търсили... че им е и малко като гледам. Добре че ТОЗИ ПЪТ няма и невинни жертви на тези говеда безпризорни състезателни по пътищата. Защото ако беше премазал 5-6 дечица покрай крана, нямаше да ги ожалваш толкова милите те големци в джипа танк.

...Жалко за крана -ако има нанесени щети , жалко за стреса на невинния кранист ,жалко и за самите нас ,които с над 40-годишен безупричен стаж ,все още си караме соц возилата ...БЕЗАВАРИЙНО и плащаме наравно същите ГО като тези безмозъчни говеда ,качени на джипове за по над 50 +++ бон Как ще се натресеш с такава сила в ясен слънчев ден , в ...ГРАДСКИ УСЛОВИЯ ...не могат се оправдая ,че е и от жегата ...те всички са с ...КЛИМАТИЦИ и хиляди с-ми за сигурност ! какво да кажем ние с побелелите коси , дето никога не сме карали на климатици ...та аз само през миналата седмица навъртях над 1500 в тези адски жеги ...на отворен прозорец ...нема климатик братче ...но си отварям очите ... Яд ме е като чета такива работи и отида да си плащам ГО ...с този опит ,стаж , безаварийност ...ПЛАЩАМ НАРАВНО с такива ненормалници .... ЗАЩО ? Не са за жалене тия ... Келеши !

това дето се е ударило е волво дето уж има най-добрата сигурност за лек автомобил... Ама в случая кранът е излезнал "победител". Предвид състоянието на колата е учувдащо как хората изобщо са оцелели от удара.

Фън Дъкова не е яла лук, нали ?

Като секачат в тези камиони и се побърквТда не говорим здравейте за катеричките пушат говори по тел. И карат и като слезнеот камионас джапанки.пълна селения. Със самочувствие. Тоеа сме

По-малка скорост не би навредила на никого.Още повече е имало указателни знаци за извършване на ремонтна дейност.Всички бързаме да умрем бързо,като че ли е състезание!!!!

Без некад.рници един надлез ще го правят 6 месеца минимум Абсурдистан е в действие

Да не би да си правил линейния план-график та знаеш?

Като няма араби и крана е араб.

Е*ати идиотски поднесената новина!! Две чифтета се държат за главите - тежко пострадали и т.н.т... Жулналчета...да ви го цопна в устичките бе!

И никой по нова тв. не каза,че са пострадали евреи.

Забранено е да се казва. Не знам защо, но е табуирано. Разрешено е да се казва само ако са българи и ако са виновни за катастрофата. Само тогава е разрешено да се казва етносът. Другите етноси са над конституцията.

dobrin

е все пак дбре би било да не изпадаме в антисемицки настроения след всяко проблемче по путищата,било то и голям проблем...

Тънкият момент"пре-би другарчето"в последният момент е емблема на софтрафика.Едни балъци чакат чинно в задръстването,но"некой пич"ги отсвирва,дясен мигач и хоп,в джаза. Понеже ,миналата и поминалата година,се ремонтираше"Цариградско",та изтърпяхме тапи за страх,сега ДО КРАЯ НА АВГУСТ,Мадам Фяндъчка ще прави президентска"пасарела"!Важното е строителство да кипи.А столичани да се изтормозят по лятному до макс.

И тези тъпанари не можаха ли да свършат тази работа когато булеварда беше затворен, ами след 3 тото му откриване започнаха некви други ремонтчета да си правят?!?! Това за мен е престъпна небрежност и не за първи път се случва!!!

Има СамоТри области на Всяка инкономика (Хеле пък ако Е в кавички !) където Парекселанс се Краде+Препира ! - строителство, туризъм и хазарт.

Сте ли Виждали Как карат кола ?!

Ремонта не е на самия булевард, в момента изграждат пешеходен надлез над него (т.нар. от журналистите пасарелки). Инвеститора за което е съвсем друг, и нямат нищо общо с планирането на пътните ремонти. Да не говорим пък, че самата технология на изпълнение в момента не би позволила съвместяване. Пояснявам - миналата година се затваряха всички ленти във едната посока, сега са затворени двете скоростни.

black_mask79@abv.bg

Човек, ако е имало планиране този надлез щеше да бъде изграден преди булеварда. Какво общо има финансирането? Тук да не сме балъци?

Кирливите знаци се виждат в последния момент когато слънцето блести а те ги сложили на 3 метра от крана в бързото платно. Ей за това отнесе псувни тъпия кран и не само от мен. Никакви предупредителни знаци от рода "след 100 метра ремонт, след 50 метра ремонт, ограничение на скоростта..." За какво говорим, като ясно се виждаше как в последния момент автомобилите от лявата лента отбиват и то крана е в близост до спирката на автобусите и локалното от където излизат автомобилите...всичко се струпва в средната лента... за кво говорим?!?! Никаква вина не виждам във водача!!!

Най-вероятно е карал след друга кола или бус, която в последният момент се е прибрала в дясно.

Ферари ?! Ламборджини ?! ...ама Баш на Монца/МонтеКарло ! (Извинения !)

Бързо,скоростно плaтно тaм НЯМA. Нa Цaригрaдско шосе огрaничението зa всички е едно.

Явно се е опитал да избури колоната, а тя не го е пуснала. Вместо да спре и изчака милост, опитал се е да мине от другата страна на знака. Поне е пощадил правилно преминаващите коли, я си представете ако се беше панкьосал от крана?

В неделя по/около обяд колона Там ?!

В България ежедневието ни вече е в ръцете на такива некадърници, че става опасно да се живее. Кому е необходим този надлез? Отг. :На Този, който е гепил поръчката за построяването. За нас пък е това, което се вижда на снимките.

Простаци непростаци, кой ги е избирал тия простаци? Наскоро имаше новина за Гърция, как там е станала тежка катастрофа и четирима българи са загинали. Е - там как е станало и как все българи са жертви, пък пътищата не ги строим там ние? Как става така? Или както казват руснаците, след като първия мъж бие жената по мутрата, после и втория мъж бие жената по мутрата, че и третия мъж бие жената по мутрата, може би проблемът все пак е в мутрата?

Руснаците - Са женени за Рускини... - да Си Се оправят помеждуТах.

До кога ще се ремонтира все на едно и също място? Няма ли да се въведе система за качество и гаранция на ремонтите? Кога ще се ремонтират малките улици или те на са приоритет за кметицата?

Алоооу подпорните точки. Чугунитееееееее нещо не са ви ъпдейтнали май? Туй не е ремонт бе. А строеж на ново съоръжение.

А що не го направиха новото съоражение като ремонтираха настилката бе,чугун селски

Втора катастрофа на същото място.Направете сметка колко добре е обезопасено и сигнализирано.Еврейте за разлика от нас са дисциплинирани и разумни хора,но не са свикнали да шофират в българската джунгла.

Българин. От 80-90та Не у Нас. Добър Приятел и ИзключителноДеликатен. ..прави по 70-80К км Всяка година пробег с кола Не у Нас - и Винаги когато си дойде - НЕ пипва волан.

Не мога да я разбера тази еврейска наглост. НВсякъде се държат все едно само те имат право да живеят на земята. След толкова години разбрах ненавистта на Хитлер.

Добре, ама как тогава ще си обясниш факта, че личният лекар на семейството на Хитлер докато е бил дете в Австрия е бил евреин? И как ще си обясниш факта, че не само че не го е мразил, ами е поставил почетна охрана от есесовци пред неговата къща при Аншлуса когато превзема Австрия? Не ще да е от омраза. И много други евреи е имало които са се радвали на голяма почит, уважение и даже са ги финансирали, да не ги изброявам. Имат даже един фелдмаршал в армията който е полуевреин. А? Това как ще го обясниш?

Сте ли Виждали Как карат кола ?!

Volvo не са това, което бяха. Сега са просто скъп Ford. Явно не е бил с голяма скорост самия сблъсък.

Бях там минута след катастрофата. И минах два пъти от там малко преди нея. ТЪПОТО К....ле е карало с мръсна газ, и скорост над 120 в лявата лента, за да изпревари тия дето сме прости и си караме по правилата! Тъпанарят нещастен се е пробвал да мине между сондиращата машина и загражденията, но не е преценил късмета си. Добре, че не е пострадал някой работник! А шофера е направо за убиване....

Ако е вярно това което казваш, то наистина шофьорът сам си е виновен. Не разбрах дали самият шофьор е бил евреин, но евреин неевреин, няма значение, законите на физиката, особено тези на сър Исак Нютон, са еднакви за всички. Да не говорим пък за законите на Айнщайн (който също е бил евреин) - ако е искал да кара със скорост близка до светлинната, сигурно е усетил как времето се забавя...

Имам и видео от камерата. Цяла сутрин там трафика си течеше нормално, без никакво напрежение, докато не се натресе тоя тарикат.

Какво общо имат евреите с коментара на Макс бе, опорна точко? Никъде там не се споменава евреи. Ама нали ви плащат, бутате се във всеки коментар, та даже и не ги четете, тролове противни!!!

тук путиноидите се държят сякаш късметът им е всеобхватен и те са вечни, а на другите - не. скапаняци!

Абсолютно !

Този кран от няколко дена го псувам и то взе, че стана беля!!!

Всеки си прави с плана на София каквото си иска. Този град прилича на торба, в която са изсипали всякакви чаркове от старите играчки на пораснало дете, което ще ги изхвърля. Толкова немислена обща концепция за архитектурен стил, толкова ясно доказателство за това, как е дърпано и откъсвано парцел по парцел срещу съответната комисионна - първо мераклии за собственици на молове дръпват откъдето сварят съответния брой декари - под Витоша, в от Люлин, от самия център - за без пари, щото са из полята или пък са "големи инвеститори", които трябва да се "поощряват", пък после почва ръфането и късането за "пасарелки", станции на метро и т.н., с които "комуникации" терените си вдигат цените многократно. Същото е и с жилищата - всеки парцел с едновремешна едноетажна къщица или гола поляна от едновремешните покрайнини, се дава по съответния начин за строек на многоетажни кооперации, разхвърляни една до друга като домино върху маса, която си бутнал при ставането - пълен хаос, липса на пространство дори за пешеходна пътека, пък те застроили квартал и сега търсят къде между боклучарника от бетон да им наамерят процепи за улици - вж. "Манастирски ливади" От едни голи ливади не можаха първо да предвидят широки панорамни улици с велоалеи, тротоари, зелени пространства и после да определят мястото на кооперациите, ами обратно - първо застроиха един до друг бетонните гигантски кубове и сега няма къде с едно колело даже да се провреш, какво остава с кола. Другаде имаше случай на строеж буквално на средата на една улица, която после изтриха от ПУП-а да не пречи на строежа на кооперацията... Истинска отврат е тази "столица" - а ПУП-а й е единствениа устройствен план измежду тези на градовете в цяла България, който трябва да се одобрява, минавайки през парламента - щото е столица и е важно как ще изглежда...

За Протокола : - Официално Непродадени от Новопостроените Жилищни - СА поне 22% .. ...а отн. СистематичноПразните хотели - май Всички Виждаме.

Стига сте спали, вече има катастрофа с един труп на входа на Варна и още един моторист във Влеко Търново е станал донор. Няма ли да ни информирате?

Е ако не са повредили крана, кво толкова има. Келяви чифути.

Въх ! --> #Кой Ви даде клавиатура/достъп ?!

Живи са, защото са били с ВОЛВО!

Именно !, което ЙощПо Засилва въпросите какво Е станалото...

Може да му е прилошало...днес е странен ден. Мен ме боли глава от сутринта....

Автомобила на евреите, да се конфискува и предаде за скраб! Да бъдат осъдени на 1г. обществено-полезен труд и да построят пасарелката!

Хора, не бъдете Б.Борисов! Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ......няма как да стане...всичко е точно, много е яко и в смисъл такъв...Не бъдете Бойко Методиев Борисов. Той е неук.

С тая "пасарелка" ще стане като с оная в Прослав, кв. на Пловдив. Хората са били потресени от вида на въпросното "съоръжение" - няколко етажа метални стълби и пр. арматурен дизайн, непреодолим за нормален човек, но пък струващ милиони. Сега им строят подлез. Как изглежда може да се види с търсене по заглавие "Новата пасарелка нажежи страстите в "Прослав", Проектират нов подлез в Прослав, пасарелката ги възмути и т.н.

Е ли Същият 'изпълнител' ?

Ясно. (Задължен съм Ви !)

Че е обозначено-обозначено е.Съвсем др.въпрос е КОГО ще потребява поредната софийска строителна лудост.Маниащината на Плевнелиев с т.нар."Технопарк". Аман от задръствания,за тоя,що клати гората.За"обществената поръчка"и изхарчените пари,просто не ми се коментира.

Даааа... - Все ми се струва че Ни Трябва Незабавно Локално развитие Навсякъде у Нас ! ...ама НЕ шмекерии (кат ГрейтУолътъ ;-) , а Стройни Гъвкави/Динамични Съобразени (с Реалната спесифика) Бизнеси ! Биофрут, Елтос, ...в Русе (НЕ монтюпетите)... Домлян... - Все Воистине-Добри Еталони !

И Защо не сте съгласни казвате ?!

А може би Първо трябва да се Изкаже кои Са пострадалите...

А стига бе, пак ли теч масло?!

Днес много хора се оплакват, че им е лошо. Нищо чудно и това да е причината

Крана е антисемит! Да се разглоби и претопи немедлено!

Не се уморихте да се самоплюскате ?!

За вулгарите да се въведе нов предмет на изучаване, от най-ранна детска възраст: Как да се сдобием с мозък.

толкова си прост и злобен, че ни си видял че става дума за израелски граждани !

съгласна съм!

Кичо

Бе ти си съгласна ам нема мераклии ти се прежалят.

Кичо

Маляка на сагамису ту ставрос су.

"Какво означава "пасарелка?" Тази дума не е измислена от някой журналист, а вече си е чист термин, използван от транспортните инженери. "Пасарелка" идва от италианското пассаре (отивам, преминавам до). В преносен смисъл - малък пешеходен мост (технически) (пассарела - пасарела, разг.), брод и пр. Пасарелка е умалително от пасарела (малко мостче). Думата е много популярна през началото на миналия век... Използва се до към средата на 50-те, когато се измества от думата "надлез", във връзка с налагане на езиковата реформа. "Надлез" е по-подходящият термин, отколкото побългарената с наставка "ка" чужда дума, но самото "надлез" е русизъм. Най-старата голяма пасарела в София е сегашният мост "Чавдар" - строен е през 20-те години на миналия век от релси и дървени траверси с оглед създаване на връзка между София и тогавашното село Малашевци (и създаващия между тях се нов бежански квартал - сегашен Хаджи Димитър"... На въпросната първа пасарелка в София моста "Чавдар", се случва и следната интересна случка: през лятото на 19ч0 един гражданин, които е притежавал една от стотината леки коли в София (близо двутонен предвоенен "Цитроен"), връщайки се пиян от една сватба на свой работник в с. Малашевци към София, пада с колата от въпросната пасарела. За късмет - върху един вагон с въглища! Така той, жена му и 7 годишният им син оцеляват само с уплаха. Има снимка на катастрофата, зяпачите и уплашените оцелели в броя от този ден на в. "Заря".

В Този 'парк' са Вистеон, Глобул, Вагнер и две-три по-малки... - колко Хора Реално работят Там ? ,..а и Наистина ли Има необходимост да Пресичат ?!

Цитатът е от "Блог за всичко полезно". "Пасарелката" над Цариградско шосе обаче, още като я види човек, може да прецени, че, действително само най-големи ентусиасти (вероятно само на самото й откриване и разане на лента) или такива със специални намерения, решени на отчаяни стъпки, за които се изисква високо и опасно място, биха се покачили на това, което се прави. А дали ще изглежда и грозно, както е в момента, ще се види пак на рязането на лентата.

лош кран ! не иска да се мести като види шофьори бързаци смотаняци

Кичо

Крана е палестински нарочно е изкочил на пътя им.

Перфектно изкочило фото Имате...

от коментарите се разбира, че не е било бозначено както следва. любопитен съм дали има стандарт в шибаната страна, които да указва как се обозначават ремонти.

Живея в блока срещу т.н.,,Пасарелка".Вероятно използваемоста и ще бъде в рамките на 0.01% за 24 часа.Този ,,Технопарк" и тази ,,Пасарелка"са напълно излишни,но за да угодят на Офшорко Плевнелиев, Борисов и компания не се спряха да харчат нашите и европарите за тъпи и неизползваеми неща.

Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

изборът на началниците за изпълнители по места все е бил такъв - онзи, дето си ядеше вратовръзката, е достатъчен пример, но има много такива по цялата планета - изконна територия на началниците, която те са призвани да подреждат и преподреждат съобразно текущия и геостратегическия си интерес

Знам ли... - Си запазвам Взискването да Си Изкаже отн. 'имотите' и Германския-си период - съм Учуден че след Толкова дуднене отн. ТроянскоКонието у Нас - НЕ е предприел АбсолютноНищо. Сумарно : - Двустъпковата е Задължителна-и-Неотменима .

Поредният тарикат, решил да изпревари колоната. Дано да си е взел урок.

Това не е ремонт а ново строителство. А тази пешеходна пасарелка към техно парка е абсолютно излишна. Но явно се усвояват пари. Хората тръгват от гаражи и правят техно гиганти. Но при нас трябва да се построи палат, а после техното ще го набутат в гараж.

Така е, парка е абсолютно празен, вече повече от 2 години, всички кандидатстващи се отклоняват като неподходящи! Що някаква проверка не се пусне???

Означено добре друг път. Знаците са за стеснение с 1 лента и до петък беше така. Днес стеснението беше с 2 ленти, като можеше да се минава само през бус лентата и резервната лента, която има в този участък. Никаква корекция на знаците, която да указва това. Отделно, че единия крак на крана стърчеше извън конусите. Трябва да има наказание и за строителя.

Достатъчно разстояние според полицията, защото тя е правила сигнализацията!? Изобщо не е достатъчно!

Вижте повредите по возилото ! ...и се сетете че Не може Своеволно да Се стигне до Такава скорост/импакт...както и че Този модел има И челна/фронтова система за Предотвратяване на такива удари...

Ама, Хора ! - та това е ХС90 !! ...- НЕ е възможно да Няма Нещо ...

Режат се ленти, а след няколко месеца се затваря за "ремонт"!Дейности, които в белите държави траят по няколко дни, тук се извършват за няколко месеца, при това в най-натоварения сезон!Да не говорим , че се създават огромни задръствания и всяка година заради ремонтите има загинали!! Агенция Пътна Инфраструктура, Фандъкова, Тиквата...Всички на съд и с присъди - в Сибир да секат дърва!

Гарантирано от ГЕРБ!

Не е важно: колко ленти е отрязал Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения е обещал че ще построи, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време,колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, колко пъти е закусвал или обядвал с Обама (заедно с други 5-6 хиляди други като него), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е верно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от Бойко Борисов.

Около 15:30 пък малко преди стеснението едно пежо и един фолксваген бяха спрели в средата на цариградско точно срещу печатницата посока център, леко се докоснали и просто решили че трябва да се изяснят по средата на булеварда! Толкова бях сащисан че с риск за себе си отидох да им кажа да се разкарат веднага някъде в страни(за предпочитане вдясно) щото в момента са самоубийци. Не пощяха да разберат, само спореха и гледаха тъпо. Жалко само за невинния и нищо не очакващ човек който ще го отнесе заради такива тъпоумници...