Ауди се обърна на жп релсите, спря движението

Лек автомобил „Ауди А3” излетя от второстепенен път и падна върху железопътната линия Благоевград-Симитли-Кулата, водачът избяга.

Обратно в новината

Коментари - Ауди се обърна на жп релсите, спря движението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако живеехме в нормална държава сега този щеше да е задържан, до дни щеше да е осъден, освен за колата (ако е крадена), да плаща обезщетения за нанесени щети ипропуснати ползи на НКЖИ и БДЖ. Ама понеже не живеем в нормална държава, сега дори и да го хванат, ще седи една нощ в ареста и после или някой вуйчо, чичо, леля, стринка ще го измъкнат щото видиш им е от родата, случая ще се потули, а утре гъзара ще пребие вече не себе си, а някой друг на пътя!

На Монца има ограничение 60 и камера. Вероятно е карал бързо, сетил се е за камерата и е решил рязко да намали.

По-скоро си е мислил че е на пистата Монца и е излетял от "Параболика", малко преди финала ;)

Естествено, че ще избяга, с тая люта македонска ракия, която обикновените хора използват само за разтривки, и вие ще бягате като дявол от тамян при мисълта за най-страшното оръжие - дрегерът!

Водача е избягал, защото колата е крадена

Колата не прилича на Ауди А3, по скоро е 4 или 6. Прилича ми на монтаж, не че сам напълно сигурен ама. Нещо гнило има, не съм сигурен че е истина... и водача е избягал, странна работа.

Тъпако, вижда се че е с две врати, А4 и А6 двувратки не съм виждал...

Коментарите до един са на платени писари и силно комплексирани хора. Моят коментар е отражението.

откъде се взимат толкова идиоти в РБ?! явно комунизмът си е оказал пагубното влияние!

абе май баш "демокрацията" ги направи такива...

Добре де, кажете ми как па един път не видях примерно "Москвич катасторфирал.." или Лада се ударила... Все само Беемвета, Мерцедеси, Аудита и пр. То вярно, че колата няма вина де, много ясно.. Но говори за собственика си и манталитета му. В смисъл, защо собствениците на такива марки коли са все някакви празноглави "гъзари".. Дедо ти с трабантчето запъплил, цени си живота и толкоз. не е надул чалгата и да кара пиян с 300 в час.. (Извинявам се на такива които, въпреки това, са си съвестни хора с луксосни коли де. Жалко че са малко...)

За Москвичите си прав, а какво ще кажеш за ентусиастите с Жигули, които зимата дрифтират с пълна газ и с изтъркани летни гуми!? Допреди 15 години катастрофите с Жигули бяха доста масови, сега просто не останаха. Гоуфо ги измести!

Тук нищо не е доказано. Нито че колата е имала шофьор, нито че е паднала на релсите. Всички спамещи от долу ще ви осъдя за клевета!

Само пиян или джагал може да оцелее след такъв инцидент. А също така и само джагал или пиян може да го предизвика. Ако не е бил пияница може да се приеме, че някой джагал се е опитал да бракува жп линията за да може по- късно да я награби за скрап.

Живи енд здрави .....би казал поета от джунглата на маймуната.....

енд дрогирани енд пияни

"да разбира се" би го превел македонския юнак P.S. Що е юнак се е маке, що е маке се е ЛАЙ....О

ЧУК

Звъни жена на мъжа си: Скъпи,мисля че в карбуратора на колата ми попадна вода! Ама как, тя...ама ти знаеш ли какво е карбуратор ма жено!?-Отговаря мъжът Къде е колата? Ами в басейна-отговаря жената!

Пиян селяндур, който е избягал за да не му вземат проба за алкохол. На следващия ден, когато изтрезнее, ще твърди че при катастрофата е бил трезвен, но се е упрашил !!!!!!!!! Мамка му селяндурска !!!!!!

и нашите съдии ще му повярват. Да живеее най хумания съд, благоевградския съд.

Ами, като става въпрос за комуноидно копеленце, червения съд е глух и сляп....

Този след седмица ще иде при застрахователя и ще каже - "На паркинг ме удариха!"

а го У е! Са пак ГЕРБ ша сЪ ВИНОВНИ! Нема кой друг да Е

ЧУК

Грубо нарушение на линейната структура!Онея дето изкъртиха релсите,не са знаели кво джелезу е паднало от небетоТака е ,който спи -бира от джилезу не пие!!

Цигани сме ниии-и-и, правиме бели....

Според мен този кретен трябва да бъде съден за тероризъм. Това негово деяние трябва да се разглежда като опит за дерайлиране на влак. Съвсем сериозно!

Сигурни ли сте, че избягалия младеж не си почива под колата?

100%. Отиде да си допие. Стресирал се е.

Пичове, видите ли "Е" регистрация - бягайте надалеч. По мои наблюдения с поведението си на пътя те водят класацията по идиотия и комплексарщина....следвани неотменно от "ЕН". Предварително се извинявам на всички съвестни водачи с такива регистрации!

PK и CO са ненадминати в София. И аз се извинявам на всички съвестни водачи с такива регистрации.

То не че C и CA са перфектни. И тук е пълно с джигити с такива регистрации, но горните просто се открояват.

Хаха, за РК само мога да предполагам, а от СО(smos) със сигурност няма да останат много, на които да се извиняваш. Те не шофират, те летят над всичко и през всичко, затова в Пловдив им викаме космонавти.

Suncho

Този си е за затвора или поне за солидна глоба. Трябваше поне да се обади на полицията. Ами ако беше минал влак и беше дерайлирал заради колата? Пълен дебил.

Што си избегал бе приятел. Са звезда щеше да си. Ако си бил пиян или дрогиран, недей да се пуашиш. Благоевградския съд, най хумания съд! Що пияни, що дрогирани, що изтребители на пътя са отървали. А ти да си жив и здрав, утре поне 10-тина човека да затриеш с такава красива каскада.

Верно големи райдъри са соленоидите! ако беше с баварец, щяха да изредят златната вода срещу мутрите, а против тъпанароидите няма много свежо! И каква новина- веднага избягал! Ами какво, да остане на място и да чака влака като капитан на потъващ кораб ли? И без това дават Топ Гиър днеска.

Като е разбрал , че е Монца, си е мислел за пистата. Стават грешки.

леле н а бдж не му варви всичко се стоварва варху релсите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

селЯните по душа са най-гоУемите DRIVERS, и не само...........

След тунела за "Люлин" редовно кацаше върху трамвайните релси някой лихач- бързак- после седеше с часове в колата си върху релси- за радост и веселие на висящите на светофарите шофьори от двете страни на пътя- бяха жалка гледка! Несъобразената скорост не прощава, както и липса на акъл.

Да напишем два-три реда на кмета на Люлин ? (Един ли е ? ...или всеки Люлин има ?)

В случая мога да кажа само жалко, че влаковете в България винаги закъсняват...

Ако беше голфъ немаше да падне:)))))))

Младежа не е избягал- той просто набра инерция!

Кат гледам внезапно-Приземилото-се от полет МПС - тоз водач сигур виндизелистически ще да'й отскочил...:-) Майтапът настрана - Аудито Би следвало Барем пътен номер да има ! (...ако Всички други са ...изфирясали да речем ;-)

Първо се научи да пишеш,шаран,не си много оригинален с главни букви тук-там,философ недоклатен...:)

Аааа - Вие Онзи от The Ice Age ли сте ?! ... :-))))))) (Струва ми се бях изчерпателен в началния коментар. Както относно 'изпълнението', така И - реперната точка за Намиране на собственика. ... Предполагам бихте ме извинили че Хич ме няма в сленга 'И ся ко праиме ?!' ;-)

Колкото и внимателно да гледам снимката все едно и също виждам! Не трябва да слагат релси около пътищата, че да не се удрят пияните рейсъри! Пътища да се строят само около кръчми и в полето!

Да плачеш ли, да се смееш ли?... Кражбата на релсите вече се приравнява към тероризъм- искам да видя циганин на живо да ми изговори тази дума и да ми обясни какво значи. Но пак със сигурност бързо ще разбере, че като бере релса и получава държавен подслон, с парно, храна и баня- циганин не знае, че е терорист, той просто си взима.

Обикновен цървул ... всички станаха безсмъртни

Трябва да се премахнат всички жп линии в близост до пътищата. Какво щеше да стане ако точно в този момент минаваше влак. Осъзнавате ли как един "невинен" младеж щеше да си замине.

За предишната катастрофа бил виновен билборд? Сега циментови колове ли? Аман от голобради селяндури с крадени коли, мислят се за големи пичове, а изпадат на първия завой.

На този са му виновни ЖП релсите. Абе как може да ги цвъкат навсякъде тия релси??! Трябва да има ред!

Като гледам как е паднало по таван върху релсите возилото, чудя се как ли е избягал водачът ... Освен ако щастливо се е изтърсил от него преди падането. Или умишлено е предизвикал инцидента ...

' да се беше утепал у колата тоя тъпак е получил още един шанс да убие невинни колко жалко

Сигурно не го кефи вече аудито :)

Няма ден от комунистическото управление, който да не е белязан с катастрофи и бедствия!

Няма ден без тъпи коментари с пещерен антикомунизъм. По-добре погледни под полата на майка си, няма ли някой комунист, та него да обвиниш за недоносчето което те е направил.

хлъц има комунист баща ти само че той е правил тебе така че ти трябва да го обвиниш за недосчето което те е направил