Психиатри: Шофьорът убиец от Симеоновград е вменяем

Експертизата на шофьора от Симеоновград Данаил Георгиев от психиатричната болница в Раднево е готова.

Обратно в новината

Коментари - Психиатри: Шофьорът убиец от Симеоновград е вменяем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вен, мисля, че мисля с главата си. За разлика от теб не мога да твърдя, че двамата братовчеди ще бъдат такива до края на живота си. Това, че страната е пълна с такива идиоти също не мога да твърдя. Но зная, че в живота се случват и непредвидени нещастия. Предвидените знаеш кои са. Отбелязах като факт случилото се, но не мога точно като теб да кажа, че шофьорите са били идиоти, защото не ги познавам, освен да потвърдя думите на органите, че са употребили алкохол. Отново жалко, но не мисля, че са убийци в буквалния смисъл на думата. Хората сме различни и аз така мисля.

Когато УБИЕШ някого ставаш УБИЕЦ. Това, че е било по непредпазливост и в пияно състояние не променя по никакъв начин квалификацията - УБИЕЦ. Ако по непредпазливост и в пияно състояние извършиш полов акт това не те прави по-малко девствена или по-малко бременна, нали!!!???

Никаква толерантност към такива кретени. Само факта, че се е качил да шофира пиян го прави престъпник. А ти явно или живееш в друг свят или изобщо не излизаш по улиците и не пътуваш. Сблъскай се с реалността и друга песен ще запееш. Дано никога не изпадаш в подобни ситуации!

Жалко за жертвите и мъката на близките им. Жалко и за двамата братовчеди. Факт е, че има убити млади хора, но нека не бъдем толкова жестоки и към извършителите. Непростимо е, че са шофирали в нетрезво състояние, но едва ли са искали точно това да се случи. Всичко при случая е комплексно- алкохол/ луди млади /, лоша с дупки пътна настилка и група младежи минаваща близо до платното. Според мен случаят е нелеп, а не умишлен както някои го класифицират. Тъй или иначе момчетата ще си получат наказанието и техните годинки ще отидат на вятъра от безразсъдството, което са показали. Но не бива веднага да ги наричате " убийци". Убиец е този, който е извършил умишлено престъпление, останалите случаи са по непредпазливост. Жалко за починалите деца, но нека не бъдем крайни с упреците си.

Ти с кое мислиш? Знаеш ли, че тези идиотчета ще бъдат такива до края на живота си? Знаеш ли, че за жалост България е пълна с такива идиоти?

Когато някой като този убие най-близкия ти човек(което не ти го пожелавам, но знай, че Онзи горе много обича да променя мнението на такива дето "мислят" и "знаят") ще те видим как "мислиш" и как няма да бъдеш "крайна в упреците си".

Добре и как ще докажат, че е дал колата,а онзи не я е взел?

като е вменяем какво го чакате. Давайте му 30 години, по 5 за всяко дете, по 200000 лева кръвнина на дете и да го помниме спокойно кой беше и какво направи. Перз целия си мизерен живот ще плаща онези няколко секунди адреналин в скапанати Опел Асстра - подяволите какъв идиот!!

Всички знаем че правосъдие в БГ- няма,затова остава само едно-САМОРАЗПРАВА с двете идиотчета -братовчедите.ЧУДЯ СЕ КАК ОЩЕ НИКОЙ НЕ ГИ Е СКОПИЛ,копеленцата

няма такава "държава" кат булгаристана...направо а ни махнат от картата и кой как може се спасява и след 100 години ако има българи останали нема се оправим...

С тая снимка какво се мъчите да направите - да останат хората с впечатление, че този е убиецът ли? Това е братовчед му.

Родителите не трябва да чакат правосъдие, защото такова в България няма. Да го намерят и убият!

Точно така. Може и прокурора да забършат за компания - от него няма да дочакат обвинение или каквато и да е работа, само презрителни и нахални реплики да му ходят на крака и да го молят нещо да направи по този случай, при който всичко е толкова потресаващо, колкото е очевадно и ясно на всеки! Но или родата си е платила, или и той е от същия клан, та сега няма да вкарва "свое момче" в дранголника ... пък че е убил шест млади момчета и момичета и съсипал живота на още трима, както и на техните роднини, какво значение има?!

Такава простотия може да има само в Булгаристан

Какво безумие е това нашия НК и НПК! Мунчо е убил 6 човека, те чакат експертизи от ала и бала?! А ми вкарайте го в кауша, пък нека прокурорите си чакат експертизи. Тоя Мунчо, както е обичал да кара кола дето нито я е имал, нито е имал и опит, така може да заобича и да изчезва в чужбината!?!

По време на процеса ще започне да твърди, че страда от амнезия и не си спомня да е убивал никого.

И за какво е това "умозаключение" след като никой не е твърдял че не е добре психически а че е бил пиян...