Катастрофа с моторист предизвика "тапа" по "Цариградско шосе" в София (снимки)

На косъм от смъртта, след като шофьорът паднал по средата на пътното платно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко има хора които чакат за трансплантации.

ми дано изпаднеш скоро в мозъчна смърт

Фрактурка? Екстра. Точно по това време минавах по Цариградско и аз в посока центъра и имаше един моторяга, къде се ръгаше между колите, явно бързаше... :Д Фрактурка е ок. Да си знаят. Да се научат. Ако имат късмет да не им даде крила някой и да полетят нависоооко или да ги цунка некое дръвче или мантинела. Да карт нормално.

Що за безумна аналогия? Аз пък днес видях един кретен да дрифти на сляп завой по пътя за Железница и навлезе в насрещната лента. Това значи ли, че всички автомобилисти трябва да се пребият, "за да се научат"?

Значи

аман от комплексари като теб! иди до Гърция, Италия, Турция - така се кара мотор!

Имал ли е лепенка на задният номер?

Поме 4 полицая имаше...нищо не регулираха. Седяха и гледаха в простеанството. Изглеждаха ми напушени

Редовно на Цариградско мотористи ме задминават отдясно, без значчение в коя лента съм и с колко карам. И после ревът: "пазете моториста". Ами като не се пазите вие, как да ви пазим ние?

Не, че ги подкрепям, но има една подробност в ППЗДП, която казва, че на път с повече от една лента за движение и ограничение на скоростта до 80 км. /ч. водачите могат да си избират в коя лента да се движат. Така че изпреварване отдясно не се брои за такова там.

Може и така да е, но колко пъти гледаш в дясното огледало докато караш със 90?

В дясното огледало гледаш всеки път, преди и докато се престрояваш вдясно. Отделно е добре да "сканираш" всички огледала на всеки 3-5 секунди.

Байчо, Цариградско не е магистрала, могат да те изпреварват от дясно, ако искат. Не е нарушение.

То и на магистралата не е. Ако някой те е изпреварва отдясно (не през аварийната), значи ти самият си нарушил чл. 15 от ЗДвП, който гласи, че трябва да ползваш най--дясната свободна лента за движение.

комплексар! не бе, ще чакаме зад теб! все едно не съм с мотор, а със седлови влекач

Смърт за терористите с мотори. Нощем изродите ме дават мира на нормалните хора да си почиват от дългият работен ден.

Ганьо ти сигурно всеки ден нарушаваш ЗДвП ! Но защото си пърдиш на сигурно и мотористите са ти виновни, че даже и смърт ще викаш. Капут смачкан!

Ама нощем пази тишина.

И по какъв критерий се определи като 'нормален' ?!

Вероятно, защото не кара мотор.

Почва да се показва на яве некадърието при управление на МПС с първите капки дъжд в голямото село. Паника сред водачите с подарени книжки.

Етишопия

На околовръстното над овча купел 2 ремонтираха асфалта и още в 15 часа имаше задръстване в посока Люлин.

Този път се отървал.Докога ли?

Този е шарил между колите и очаквано някой не го е видял. Ако си беше карал в средата на лентата, така както е по правилник, сега щеше да е жив и здрав.

Ти си бил голям специалист,хайде сега кажи къде в правилника пише,че когато си с мотор трябва да караш в средата на лентата.Понякога като се стремите да сте интересни и почнете да пишете глупости ,преди да пукликувате прочетете какво сте написали и помислете малко преди да натиснете "Изпрати",да не говорим че коментираш все едно си бил там!

Къде пише, че трябва да слаломира и да се прави на Попангелов.

Ти въобще прочете ли какво съм написал или по инерция си изливаш глупостта? Писах че никъде не е написано ,че трябва да караш по средата на лентата не съм писал,че имаш право на слоломира между колите! Милете преди да пишете !

Правилата за движение за всички превозни средства са едни и същи.

Да 'шариш" в същност да се престрояваш не е забранено на Цариградско, но понеже с кола трудно може да го правиш моторджията ти е виновен. Просто поредния с купена книжка ганьо не си е гледал в огледалата и го е засекъл!

"Мотористът е падал по средата на платното" Колко време е падал бе дир? 2 часа ли, или е ставал пак е падал, после пак е ставал?