17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Предварително са подавани сигнали от жителите в близост до скоростното шосе, но животното не е било хванато."

Крави се разхождат често около Бистришко шосе в частта Малинова долина/София парк/Бункера, не е далеч и от околовръстното. Някога бяха биволици, по времето на президента Плевнелиев ги разкараха, защото блокираха кортежа на НСО (явно "респектираха" собственика). От 2-3 години се появиха крави.

Виновен е собственика на кравата. Трябва да му треснат яка глоба от поне 500 лева, ако му е първо такова нарушение. Ако собственика на кравата е рецидивист, глобата трябва да е поне 3-5 пъти по-голяма.

Не бой се. Като се разбере колко струват щетите по автомобила, краваря ще трябва да продаде и някоя от другите крави. Преди 20 и няколко години, един аджамия беше блъснал пак около този район едно БМВ 850, та тоя с БМВ-то си го водеше с него, че да знае колко ще доплаща, защото товава гражданската беше с някакво минимално покритие и доста виновни са изпищяли от доплащане, а и още ги имаше мутрите.

Преди година съм се обаждал на КАТ за същата или неийна братовчедка крава. Някой явно редовно си ги пуща на паша между локалното и шосето

Сутритна минах оттам 6 45часа , коня лежеше в зелената площ и имаше бяло рено помлало се от удара. Журналистите вече немогат да различат крава от кон...

Ако снИмката не е илюстративна да попитам- това където лежи до пътя не е ли КОН?

кон бе кон

Там постоянно има изпуснати крави, а от време на време и прасета.

Столица, а то крави се разхождат да ви е..а и столицата умрела

Апа, вътре у столицата, какви животни щукат ....

Е какво да се разхожда в столицата на една СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЪРЖАВА. Да не очакваш да има само "висококвалифицирани" IT "специалисти" и калинко-чиновпици. Пра, пра дядовците на всички български "експерти", "актьори", музиканти, певци, плеймейтки, чалгари, калинки, дУпутати, министри, кметове ... На всички БЪЛГАРИ ни произхода е СЕЛСКОСТОПАНСКИ...

KAT изобщо върши ли нещо?

Опитаха се да откраднат кравата , за пържолки !

Какво "скоростно шосе"? Там ограничението не е ли 80 км/ч?

Знаеш ли какво е да се удариш с 80 км/ч в крава?

Знам, удряш се в стена! Питам защо се нарича "скоростно шосе", след като има ограничение 80 км/ч. Изобщо не коментирам кравата на пътя!

Само да попитам : - Сега кой ще ми плати кравата , оставила сирачета 2 теленца и овдовял бик . Ни съ пръйти , че ни чувъти !!!

Вчера там имаше катастрофа. Три коли се бяха блъснали. Днес крава блъснали там. Утре какви постижения ше бъдат достигнати ?!?!

Корнелия е бързала за НС.

Булгаристан!

бсПП.