Автобус се заби в дърво край Русе, двама са ранени

Пътнически автобус, пътуващ за Букурещ, катастрофира на пътя Бяла-Русе. От удара двама са пострадали - помощник-шофьорът и жена. Няма опасност за живота им.

Обратно в новината

Коментари - Автобус се заби в дърво край Русе, двама са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ ЗАНАЯТ УМРЯ.... БЕШЕ В ИСТОРИЯТА ... И АЗ БЯХ ТАМ ПИХ И СЕ ВЕСЕЛИХ....АМИН.

от много катастрофи е ясно четам трябва да има пжстоянно полицейско присъствие и на всики нарушители -солени глобида се налагат

От Русе съм и искам да ви кажа, че пътищата до близките села са в по-добро състояние от този международен път Русе-Бяла. Бил съм свидетел на какви ли не простотии по него (например как два ТИР-а се изпреварват по нагорнище и се сещате с каква скорост е изпреварването)

От както караме на фарове целогодишно катастрофите намаляват ли намаляват.

Не пътя е виновен, че има толкова жертви там. Кара се безобразно бързо и се изпрепарва рисковано.

Този път направо реве за разширение!!! Колко катастрофи и жертви трябва да има още, докато го направите и него?!?!?!? Не може само за София да има пари!!!!

Много съм сколен във случая да повярвам на версията на шофьора защото по този път тираджиите, най-вече румънските и турските карат безобразно, не спазват никакви правила и си правят какво ли не. Там много пъти съм виждал безумни изпреварвания на тирове.

Нелепото е, че всички знаят, кой път, къде е опасен, само онези с фуражките не знаят. Па да наемат двама актьори да клечат там, ей така за респект.

слава богу,че всички са живи и здрави и само малко ранени! амин! здраве!

Пътя-убиец този път се смили над хората.Колко време трябва още да измине за да се направи нов???

Грешите! Много! Не пътят е убиец, а безумците, които не спазват правилата...

Русе, Бяла, няма вече място място за надгробни плочи покрай пътя.

Този участък е Бермудския триъгалник. Само не се сложи ред на продажбата на свидетелствата за правоуправление, вноса на n-та ръка автомобили, ГТП и сервизните услуги на "точните" фирми.

Участъкът Бяла-Русе, от националната пътна мрежа, чиято ширина най-много не съответства на натовареността му. Щяхме да го правим четирилентов, но свърши вече, каквото построихме, построихме, приключихме с магистралите.

Каквото можахме - откраднахме. След това покрихме с една пирамида КТБ. Оставащите трохи не са интересни и няма да правим нищо по някакъв си международен път.

Катаджията да провери дали около шофьорското място има разхвърчали се пепелник и фасове. Ако има това е причината. Шофьорите на такъв тип превози масово пушат и карат. Унасят се в дима и съзнанието им е опушено заедно с дрехите и дробовете на пътниците. Реакции нулеви. На спирките са изрядни обаче на път им лъсват простотиите.

За обществения транспорт особено големи автобуси трябва да задължат монтиране на видеорегистратори заедно с камера за гледане навътре.

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха, пич, никотина е стимулант, временно повишава концентрацията. Хубаво е да си принципен, но не е лошо и да четеш, че иначе принципите ти олекват, като разкриеш интелектуалния си потенциал. П.П. Не съм пушач, гаден навик е!

След временното повишаване на концентрацията какво се случва? Какво става с дрехите, косите и телата на пътниците, стъклата, перилата дамаската. Всичко е пропито с цигарен дим. Цялата вентилация на автобусите е омърляна.

Кажете НЕ на агресията по пътищата: RoadmadnessBulgaria

ЛИЛИТО ДА ПРОВЕРИ ДАЛИ ТОЗИ ИМА ВИНЕТКА???

Хайде, до вчера с такситата ни занимаваха, почна се и с автобусите. Страхотен сценарии! Сега ще творят закони за автобусните превозвачи, където отново ще бъдат ощетени водачите, както стана с такситата!

Имаше една хубава песничка на Мухарем Сърбезовски,със която искам да поздравя тези които карат бързо със нея,и тя се казва ''УМРИ'':)

ПИПО

Ъъъ... а дървото как е?

Тези ненормалници,не го ли разбраха че самите те са си виновни,когато даваха газ не се оплакваха,но стане ли белята,бил им виновен някой винаги,боклуци.умирайте щом си го просите,и господ не може да ви помогне,всеки ден има по няколко катастрофи със жертви,това на Война да беше,толкова народ нямаше да умре,не напразно западняците са казали,Дайте им на Булгарите западни коли,и им гледайте сеира,те сами ще се изтрепат,война не им трябва,и наистина си е така.Спор няма!!!

Ти чете ли какво си написал??? Каква КВАДРАТНА ГЛУПОСТ!!! Минавал ли си по пътя Русе - Бяла? Боклуците са в 90% от случаите румънските тираджии, които карат масово по надолнището в насрещната лентата за изпреварване! ТА - КАКВО СА ВИНОВНИ ХОРАТА В АВТОБУСА, ШОФЬОРЪТ НА АВТОБУСА И Т.Н.???

Как пък тия румънци си карат нормално в другите държави. А имат си нормален ДАИ и КАТ.

Така е, като пътищата ни са трасирани от магарета, отъпквани от говеда и асфалтирани от телета! Освен за каруци, за друго не стават!

И карат идиоти.

Като не умеете да карате.