Условна присъда за турски тираджия, убил на пътя полицай

Пловдивският окръжен съд осъди на 2 г. лишаване от свобода условно с 5 г. изпитателен срок Мустафа Остюрк, причинил с товарния си автомобил смъртта на полицай.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за турски тираджия, убил на пътя полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е в герберистан. Браво бойко Браво борисов, велик вожд велик аскер....

До кога ще траем онез стачкуващи за 14 заплата, създаващи рай за престъпността. До кога тез ще се правят на по католици от папата.

Абе има ли изобщо българи тук.Ако българин беше сгазил турски полицай такава ли щеше да е присъдата.Тоя човечец щяха да го ебат и осъдят на най малко 20 години затвор.Да ви е честит българския съд.Спете спокойно боклуци които тук пишете в защита на убиеца.

щом е за полицай, много са му дали! и едните и другите не са за жалене

и теб да размажат, ми награда да му дадат. А ако се изпикае и на гроба ти, тогава медал.

Не ги видял, защото били светлЕни а не светлини.

Единственият наш държавник успял да се справи с тази потомствено обременена от корупция прослойка е Кимон Георгиев. Днешната правосъдна система просто плаче за някой като него.

Размотала му се е чалмата и ВЪРКУУЗУНА на потурите!!!! .... Докъто ги намотае обратно и -беля!

jingiby

Турчинът изобщо не е платил на никого и за нищо, а присъдата е справедлива...

Условна присъда за турски тираджия, убил на пътя полицай Човек се чуди да се смее ли, или да плаче, ама май по-скоро е за плач работата. И затова не е виновна само съдебната ни система , ами и ние като общество. Че то за какво му е на Ердоган превзема България, като ние в момента сме му най-кроткият, и най-послушен вилает.

Дано да обжалват или протестират тази срамна присъда!!! Г-да съдии, Вие хора ли сте????? Като се замисля за Вас, ми идва една аналогия - едно черно насекомо, устойчиво и на радиация, сетете се сами!!! И на още едно насекомо - пълзящо и лигаво, но дори то е по-полезно от Вас!!!

Остави съдиите на мира, докато не се изясни каква присъда е поискало обвинението. 90% от проблемите произлизат от това, че някое човекоподобно от прокуратурата не подготвя обвинението по адекватен начин и съдът е безпомощен да отсъди справедливо наказание.

ако в Турция , на пътя, български тираджия прегази изпълняващ служебните си задължения турски полицай?! Със сигурност присъдата му няма да е условна, а възможно най-тежката за убийство!

Интересно, ако български шофьор, прегази турски полицай там, така ли ще го третират...

Стар ТИР-аджия ми разправяше как негов колега прегазил ловното куче на някакъв турчин. Още преди да викат полиция /А и дали изобщо е викана?/ ,турчина го намушкал с нож!

браво на независимия български съд. евала. дано всички деца и внуци на българските съдии бъдат избити, изнасилени, прегазени, обрани и т.н. дано тогава се сетят как се чувстват обикновените хора.

Срам за съда! и срам за осветеното девойче писало статията - пратете го на курс за мигащи светлЕни!

Презряна пасмина са тези съдии.

Условна за убийство на пътя - и то при нарушение? За пореден път турски тираджия. ... Г-да полицаи, на следващите масови протести пак дръжте щитовете и палките си срещу хората и вардетете тия, на които грам не им пука нито за вас, нито за нас, нито за България. После не се чудете защо положението е толкова отвратително. Оня, дето уби семейството рокери духна и вече могат да му хванат опинците, този тук с условна, напоследък това, дето в наши дни има само етикет съдебна власт съвсем забрави къде се намира. Явно взема пример от "законодателната", "изпълнителната" и СМИ-тата.

съдииският състав е за разстрел!

Истината е, че ОСВОБОДИХА И турски тираджия, убил на пътя полицай.

Къде живеем... ? Всеки ден чета как хора убили други хора било при ПТП-та не влизат и за години в затвора...

Следващия път полицаите пак да протестират за пари и привилегии, ама някои няма да ги вземат, като този, загинал при изпълнение на служебния си дълг!!! Протестирайте за по-строги закони, за повече права да се защитавате, като Ви нападнат, за по-голяма сигурност на Вас и обществото ни!!! А конкретно за този случай, Българските правораздавателни органи отново обявиха България за ловна страна, в която почти безнаказано можеш да убиеш човек???!!! Ако някой има зъб на някого, не е нужно да го застрелва или коли, или др. Просто трябва да инсценира автомобилна катастрофа и ще получи най-много условна присъда... Дано следващата жертва е на съдия, постановил условна присъда на такъв убиец!!!

как бълг.съд лишава турски гражданин от правото да управлява МПС? Взема му турската книжка ли?

Преди около месец някой от синдиката каза ,че полицаите ще си помислят вече дали и кого да пазят. Е , време е да си помислят! Жалко за колегата им! :-(((