Шофьорът, погубил 3-ма младежи, се крие в България

31-годишният Хуриет Сюлейманов, който е подсъдим за катастрофата край Луковит, в която загинаха 3-ма младежи, се укрива в България, а не в Германия.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът, погубил 3-ма младежи, се крие в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

милиционерите активно са му помагали и този боклук, както са помагали и на убийците на Нягол от варненският мол. това, че за вторите не се чу повече, доказва за пореден път, че държавата се контролира от прасета

Затова именно, ДПС трябва да бъде изтръгната от Съдебната система, която е обсебила десетки години-бавно и настъпателно-докрай?!Като прибавим и десетките по-първи еничари, става ясно, нали????

как да го вкарат в затвора като няма съдии?

,,...Славов се издирва от 2012 година, когато Върховният касационен съд потвърди 10-годишната му присъда, а шофьорът на автобуса разпродава цялото си имущество, преди да влезе в затвора, където умира от инсулт през 2012 година. Роднините на загиналите трябва да платят огромни суми за разноски, за да заведат гражданско дело срещу Слави Славов, но тъй като те нямат тези пари, делото е прекратено..,,??? ,,..Роднините получават обезщетение от фирмата, застраховала автобуса. Така попадат обаче на следващата порочна практика казват им, че трябва да сключат договор с посредник, който да гарантира изплащането на сумите, като посредникът получава 5% от всяко обезщетение. Ако се откажат от договора, неустойката е 5 хиляди лева..,,???

Причиняване на смърт по непредпазливост-кой го измисли това,след като кара без книжка? Той няма право да управлява,защото не знае правилата за движение по пътищата и това трябва да бъде утежняващо вината обстоятелство. И това не е единствен случай.Има и на други места които карат без книжки,полицията ги знае и не взема мерки.Толкова много неграмотни цигани,как ще вземат книжки, но карат коли.

то името е ХЮРИЕТ, не ХУРИЕТ, ама айде

Как 15 години затвор,тия луди ли са?От 18 годишен кара без книжка,с няколко присъди за мен е за доживотен затвор.Не поправим.

Защо го оставиха на свобода, вместо да го затворят веднага? Нали няма съмнение, че той е убиец, пък му дават възможност да избяга. Какви са тия глупави закони, не се поучиха от галеви и компания.

ах хуйриет къв хуйриет те чака в затвора

Владислав Горанов ,но не финансовото недоразумение крадливо ,а българин ,ако си бяха разменили местата за България щеше да има надежда да не бъде съвсем окрадена и потънала в заеми

Да сте чули някога за турци или цигани убити от българи? Не. Само малцинствата ни избиват нас, докато работим, за да им платим тока и водата.

jingiby

"Хуриет Сюлейманов управлява без книжка от 18 години. Направил е опит да прегази и полицаи, за което има влязла в сила присъда..." След което уби още трима души. Коментарът е излишен. Добре дошли в България!

При тази новина съдиите и прокурорите сигурно спят съвсем спокойно.

... след като си накупиха джипове.

Българския съд е най-мощната част от бандитизма в България. 10 януари 1997 е рецептата с НЕЗАБАВНО закриване на цялата съдебна система със 100 % уволнение на всички.

разстрел, какво уволнение, те пак ще се върнат

Забележете какви са природозащитниците,за едно Куче който ония ден Военния застреля от упор,напълниха новината със коментари,а за тези трима починали деца,никой не ги защитава както кучетата,народа отива към самоунищожаване.Щях да забравя''ОСТАВКА ОСТАВКА!!

и за двата случая, правосъдието ще е на същото ниво!!! ,,подклажда,, рецидивистите и ги пази!!! този опитал се да сгази ,,полицаи,, а следващият път убил трима младежи!!! бившият военен без причина ,,разстрелва,, куче, а следващият път...??? някои започват от ,,кучета,, , други от ,,полицаи,, трети от стари хора , но общото им е че винаги има и ,,следващ път,, !!! е!!!за следващият път вина имат съдиите!!!

Gal

Казах да се разкараш....

Ебаси, трима млади българи на прага на живота си са убити, четвърти с тежка травма от изживяното и на този отпадък му дават домашен арест. Приятелката му го е съветвала да избяга, а после не го е издала в полицията като й е звънял.

Четирима бащи го търсят и ако го гепнат на бавен огън ще го пекат,без адвокат и съдия,как няма да се крие.

Въпросът е защо се губи време и пари в дела, а въпросната мръсна, проста, деградирала и абсолютно ненужна и безполезно съществуваща гнида, не е смачкана/затрита на място, след извършване на това престъпление! То затова Америка е 10 000 години пред нас - там такива ги требят полицаите с 9 мм. по няколко пъти, още преди да са извършили особено голяма беля!!!

Ако го направи същото в Америка ще има shot fired shot fired и това е. Ако го направи в ЦЦЦР ще има бляд, стой, наxyй бляд, а после ще се окаже че е дал 20 долара на шефа на КАТ и всички ще са доволни.

Е ти пробвай да сгазиш някой от ОМОН, има да те наместват после а ти си вей 20-те долара.

Я вземи изгледай 10 клипа от коли, заснети в Русия - има ги много в тубата, а защо ли имат и камери в колите е интересно, пък после ще пишем - там байко е такава изродщина по пътищата, че на фона им, ние тук изглеждаме направо, като из улиците на Женева!

Ами ако направят проверка в нечии сараи /чети името/ и няма да има проблем!

За убииството на Севиля, което било станала по особено жесток и мъчителен начин, двамата убиици получили по 10 години. Когато сам си си построил изродска държава, никой не може да ти помогне. Лека пръст на горкото същество убито повторно от съда , и то с особена гавра, от дипломирани интелектуални индивиди.

31-годишният Хуриет Сюлейманов, който е подсъдим за катастрофата край Луковит, в която загинаха 3-ма младежи, се укрива в България, а не в Германия. Крие се в България защото "разчита" на нашата правосъдна система, на германската не може.

И Хюриту кът Албенчито шъ стани софяниц, шъ джиткъ из Софиьта без книжка.

Някой може ли да ми обясни,аккво е това Причиняване на смърт по непредпазливост,Има ли загинали има,тогава се води дело за убийство на повече от едно лице,и виновника се затваря във затвора на умрял по 30г значи трябва да лежи 90г във затвора,така го изчисляват във САЩ

В рамките на шегата просто го не е предпазвал, и затова по непредпазливост.

Смърт по непредпазливост има когато ТИ си се доверил на някой "майстор" който ти е "поправил спирачките",и после ти катастрофираш! НО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ!

На човек не прилича,а е убил трима БЪЛГАРИ. Хайде,кажете ми пак колко лош беше соца.

Лош беше щот имаше банани само по нова година. А знаеш маймуните как са...на тях им трябват банани целогодишно!!!

Рецидивист и малоумник са синоними.