Бременна роди след катастрофа, двама загинаха

Двама души загинаха, а други двама са тежко ранени след катастрофа между "Опел" и "Мазда" на главния път София-Бургас, съобщиха от полицията в Сливен. В едната кола е пътувала бременна жена, която е родила след инцидента.

Обратно в новината

Коментари - Бременна роди след катастрофа, двама загинаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е по темата,но искам да споделя с хората,които са тук,в този форум!Днес,18.09.2011 год.,преди обед,в землището на с.Татарево,общ.Първомай се е подвизавала група,състояща се от мъж,съпругата му и негова/нейна/майка,които са брали грозде в чужд имот.Били са с червена кола/марка не се знае/,и регистрационен номер ПВ2603АН.Собственика на имота ги е хванал точно по време на"заниманието"им.Принудил ги е да върнат набраното.Крадеца е имал"претенцията"да му бъде заплатено за труда! Някой знае ли кои са тези хора ?

Писна ми от пияни убийци въоръжени с автомобили. Писна ми от тъпи пътници, които заедно с шофьора пият и се качват заедно в колата. Писна ми от кандидати за "наградите Дарвин" и малоумници, които са толко тъпи, че са нежелани за донори.

Мамицата им крастави псета,ще затрият цяло семейство,алкажите оцелели от катастрофата им пускайте кръвчицата още в болницата,не заслужават да цапат въздуха,дано останат инвалиди,нека се мъчат,слава богу че бебето и родителите са оцелели

Докога, хора ще се трепем така по пътищата, и кога шофьорите ще осъзнаят, че носят отговорност, не само за собствения си живот, а и този на другите участници в движението по пътищата?! Вчера докато карахме дъщеричката ми за първия учебен ден, на един булевард, където специално имаше обозначена маркировка за пресичане, даваме предимство на пешеходците и те плахо пристъпваха да пресичат улицата /явно невярвайки, че някой им дава предимство/, и в същия момент един джигит с такси , решил явно да ни изпревари профуча на сантиметри от единия от пресичащите. Да не казвам в какъв шок беше пресичащото момче, че се размина с удара, а джигита продължи с мръсната си газ!! Докога хора, такова безразсъдно отношение по пътищата! Карайте умно!!! Заникъде не бързате, защото в следващия момент може и да ни няма.... Всичко най - добро и приятен ден!

Имало Тоспод и той е спасил и майката и бащата и детенце - да е живо и здраво. На пияните щях да им пожелая следващия път да намерят ТИР вместо лека кола - но Всевишния си знае работата!!!

+1 !!!

Убийци на пътя- СМЪРТ!

ТРЯБВЯ НАЙ ПОСЛЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ЗАКОН ЗА ТЕЗИ КОИТО ПИЯТ И КАРАТ В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ.ЛИШАВАНЕ ОТ ШОФИОРСКА КНИЖКА.ТОВА Е ЕДИНСВЕНИЯТ НАЧИН ДА НЕ ПИЯТ КОГАТО ШОФИРАТ.НО САМО СИ ПИШЕМ ,А РЕЗУЛТАТИ НИКАКВИ....

Че кво като нямат книжки ?!? Кво им пречи да се качат пак, и пак пияни ??? Все пак не книжката кара сама по себе си... просто на следващата изцепка няма да има какво повече да му вземат...най-много колата де...но и тя у нас не се взима, поне не все още. Така, че... нямаш ли си акъл и съвест в главата...никакви мерки няма да помогнат. Просто сме си нечитав народ и това си е, за съжаление. Аз карам от над 16 г. вече и НИКОГА не съм сядала зад волана на градус, никога! Пък и не пия и винаги съм резервният шофьор в компанията. Да де, ама де късмет де 80% от тукашните шофьори да бяха такива... нанайци, иначе Бг. би било едно по-сигурно място за живеене. Опичайте си акъла хора! Малко акъл, но на време...и мноооого толерантност по улиците на градовете и шосетата. Това помага за запазване на животи.

Много пъти съм писал че такива неща стават защото синдромът за безнаказаност властва навсякъде. Ако баха осъдили Максим Стависки ня 25 години затвор (осъдете го, вкарайте го в панделата, пък после след няколко години го пуснете) при всеки случай на катастрофа с алкохол виновният нямаше как да се размине с по-малко от 25 години. А ако за хващане да се шофира в пияно състояние те вкарват в затвора наистина малко са тези дето ще се осмелят да карат след кто са пили. И от МВР да са и от ДАНС, и от службите и военни (каквато е широко-разпространената практика), при такъв закон много ще си помислят дали да карат пили. Като вкарат няколко души в панделата (не много, за 1, 2 или 3 месеца. Щото в Швециа вкарват за половин година и нагоре. Глобите отделно, а там глобите са ужасяяващи), ще се види че "нема лабаво" както казваше бай Тошо. Тия, в Опела най вероятно са били мангали. И са си получили заслуженото. Но не от "независимата" съдебна система в България, а от най-високо място - от Дядо Боже.

Абе ти автентичен ли си? Къде са тук комунистите и дългата ръка на Москва?

БГ-то риалити.Вместо да се пените-свиквайте.Правителството е длъжно да раздава брошури на пренаващите през страната,чужденци.Горе-долу,със следното съдържание:шофирайки в България,очаквайте по всяко време,неочакваното.Пиян,дрогиран,в най-добрия случай,просто джигит във Вашата лента.Видите ли черни джипове и/или лимузини в група по пътя,да бягате през девет шосета в десето-това е или кортеж на НСО,или мутренски такъв.Няма официална статистика,кой е по-опасен за живота Ви.Пътищата са лоши,за сметка на това,често полицаите са корумпирани.А болшинството от др.водачи на МПС-комплексирани.Автопаркът е на средна възраст над 12г.,но пък върви с по 180,като чисто нов.Приятно шофиране!

Добре че хората от маздата които най-вероятно не са виновни за катастрофата са живи...

БОЖЕ, ДАНО ДА Е ДОБРЕ БЕБЧЕТО!! КАКВО СТАНА С БЕБЧЕТО, КОЕТО ПОСТРАДА ПРИ УДАР С ЛИНЕЙКА В СОФИЯ!???? ЗАРАДИ ЕДНА ЛУДА МЛАДА ТЪПА ПРОСТА ШОФЕРКА!!!!!!

MAZDA vs OPEL = 1:0

Що за глупост бе?

Най голямата причина за проблемите по пътищата са; 1.алкохол(наркотици) 2.лоша организация и състояние на пътищата 3.стар,неподдържан автопарк.

Ние сме един малък, но изключително прост народ!!! Познавам интелигентни (уж) хора, които си позволяват да пият преди да карат. Малко, но пият. А малкото лесно става много и тогава става наистина страшно. А КАТ - тия са за трепане! Вместо да проверяват за наистина важни за безопасността неща, те се крият като лалугери в храстите покрай безумно поставени ограничения и рекетират народа за 10-20 км над разрешеното, за да си изкарат някой лев, а профучаващите с бясна скорост изобщо не ги забелязват. Някой знае ли колко глоби са наложили от КАТ за лошо или неправилно поставени знаци? Аз ще ви кажа - нула. А това е тяхно задължение - да следят знаците да се поставят така, че хем да осигуряват безопасност, хем да не пречат на нормалното движение. А то какво е сега - на всяко кръстовище, всякак керемидка и всеки завой - 60 км, при прав, широк и с прекрасна видимост път. И защо - за да има къде да се крията като лалугери в храсталака и да рекетират нормалните хора! Тъпа държава с още по-тъпи управници!

Докато не започнат да ги вкарват по затворите тези престъпници, ще избиват хора по пътищата. В 7.30ч не са употребили алкохол, а са ПИЯНИ! Няма по-безотговорна държава създаваща такива закони, че да не може да се справи с убийствата по пътищата. ДОКОГА ГОСПОДА УПРАВНИЦИ?

Докога, питам аз!!!!!!!!!!!

Как може път който е толкова натоварен да е в такова състояние? Къда е магистралата която да свързва София с Бургас? Как няма да стават катасторфи? Всеки път като пътуваме по този път и се моля на Господ да стигнем живи и здрави!!

Моля който може да пусне подписка с искане за промяна на закона: "МПС независимо чия собственост е, чиито водач бъде хванат да шофира след употреба на алкохол, да се конфискува НЕЗАБАВНО, да се продава на търг и средствата да се използват за обезщетение на пострадалите."

Не само колата да му вземат но и Ш. КНИШКА повече да не ПРИТЕЖАВА..

Като се УграмотиЖ, тогава давай акъл.

Вземи си тоалетна КНИШКА, и си изтрий сещаш се какво !!!!! Хайде в тоалетната да поучиш малко!

Признавам - изключително интелигентен и ефикасен подход. За жалост не е е хрумнало досега на управниците, иначе досега да са лансирали метода. Само дето парите щяха да отиват в хазната, а не за конкретна благородна кауза. Но по-лошото е, че процедурата минава най-напред през катаджиите, където се къса първата брънка на веригата - щяха да опрощават масово, прибирайки по-големи рушвети, още повече когато пияният го удари на сълзи и молба.

написал си колосална простотия!Това,което тук е правило,нейде е рядко срещано изключение!За разлика от тебе имам впечатлението от годините прекарани в три европейски държави и САЩ!Това,което става тук,никъде го няма!

От статията не ми стана ясно дали не е на завой.Имам предложение на всички опасни завои ,да се поставят конусчета по разделитената линия,такива каквито има на ограничители за скорост.Така че да не може да се ,,сече "завоя или да да се изпреварва там.Виждам често по пътя недобросъвестни шофьори ,които влизат с голяма скорос в остър завой и го ,, секът" ,зъздаваики опасност за насрещния.Много пъти са ме поставяли в състяние да се чудя на къде повече да бягам в дясно,за да избегна удара.

Няма управия с това шофиране в пияно състояние и това си е! Шофира си се безотговорно и ще бъде така, докато пътните полициаи прибират парички без да пишат актове, ако ли пък напишат, техните шефове вземат парички и не издават наказателно постановление, да не говорим, че всеки пети нарушител я е "колега", я е друг вид "наш" човек! Проблем имало с чужденците, пишели им актове и много важно, глобата се събира с наказателно постановление иди го дири на майната си. Само, че в другите държави като те пипнат ти смъкват веднага номерата и те плащат да платиш - обжалване ли, дрън, дръннн!

Да, ама дуга не е друга държава, при нас има други природни и човешки закони, често са наопаки. Далече сме от белите държави!

Бреййй, и кои са тези държави в които се смъкват номерата?

Гърция!

В Гърция например.

Няма да има никаква оправия поради следния факт.Много са ни снизходителни наказанията не само за употрбили алкохол.Трябва драстични и крути мерки по отношение на шофирането по иначе подобряващата се инфраструктура.Наказания от рода на отнемане на шофьорската книжка от порядъка на 1,3,6,12,24,36,60-месеца и глоби от порядъка като за ипотечен кредит за къща в кв.Бояна.Само тогава бихме започнали да имаме напредък както във всяко едно отношение.

няма оправия, защото няма полиция, няма съдилища и присъди

Работата ми е свързана с шофиране обикновено съм спокоен но вчера 15.09 беше страшно. Потеглям на светофар в средата на кръстовището съм и светва жълто в тоя момент зад мен с бясна скорост наближава кола (видимо минаваща неправилно на жълта светлина) бибитка ми здраво отзад, че се движа бавно а аз сигурно бях вече с над 50. Подминава ме и шоф. на средна възраст около 40. Изглежда нормален на пръв поглед има спътник. Колата им прилична (тойота корола от края на 90те) а ми виси, показал се целия от прозореца и ме псува???!!!!!!!!!. После следобед едно пишлеме видимо на не повече от 23 години с чисто нов авенсис кара като лудо вре се между колите без малко да направи верижна катастрофа и защото съм му свирнал с клаксона започва да ме засича......... Та се чудя кой беше разкритикувал лошия български генетичен материал и цялото общество рипна на крак срещу него.... ама явно е бил мнооооого прав

Еми сам си си винови, кой ти е разрешил да натискаш клаксона? Направо вадиш патлака и му пръскаш мозъка. Без обяснения ама защо ама как! Дериктно! Около 20% от шофьорите в бг са за тотален разстрел директно на пътя. Трябва да се утрепат няколко, за да могат другите да се стреснат! Това е решението! Другото е отбиване на номер!

ЕДИНСТВЕНИЯТ ТОЧЕН КОМЕНТАР,ПОЗДРАВЛЕНИЯ

Един ми затвори пътя и дойде да ме бие щото ме има.Ако беше пред колата щях да го прегазя. Успях да го хаква с вратата. Не посмя да ме гони

не мога да разбера следното, само се пише, гледа и т.н. за поредната катастроха завършила с жертва, но докато не се криминализира пиенето и карането ще става още по зле, така че вземете да пишете и да набивате за необходимостта от поправка в съответните закони, а именно: караш пил - директно в затвора или такава глоба, че 5 живота занапред да не можеш да я платиш. Иначе какъв е смисъла от поредното съобщение за тежко ПТП. Всички селяндури пияници в затвора !!!

Драги журналя, оправете си стоятията, че от тая се разбира единствено, че вие сте неграмотни полупрофесионалсти. Трябва да си яко зле да напишеш такава калпава статия!

Ти па откъде извади този диалект??? "стоятията"

Поредните пияни сливенски цигани... Сигурно шофьорът няма и книжка.

Опела е идвал от Стара Загара бе тъпак!

Какво ли са правили пияните сливенски цигани в Стара Загора?

не са от Сливен, а от едно Казанлъшко село.

Простотията ти е до гроб,изтърсак!

На себе си ли го казваш Боко Тиквунгеро селски, банкянски ?

замирисва на пияни сливенски цигани... сега ще ги накажат с 1 година без книжка, като обаче не успеят да им я вземат!

Как може да вземеш нещо, което човека не притежава?

Какво означава че е навлязъл в отсрещнотоплатно и е спяр ли - ами това че може буса с пияниците да се е движил в платното още от далече на лекия автомобил още от далече и за да избегне удара да се е наложило да мине отсреща и да спре за да е по лек самия удар.

И ще мине в отсрещното за да стане жертва някой друг който си кара правилно и отново той щеше да е ударен и виновен, а олигофрена спрял в чуждото платно да си живее ли?????

Оказва се, че водачите и на двете коли са в нарушение, така ли? Единият влязъл в насрещното и спрял, а другият бил пиян. Доста объркана история.

Както обикновено по нашите пътища-простотията на някой глупак е причина за отнемане на човешки животи!Никога няма да станем нормална страна-с добър стандарт и спокоен живот,защото сме безмозъчни!

В "нормалните" държави също стават катастрофи по пътищата. Имаш ли представа за какво си написал този вопъл? Човек бърка, каквито и правила да си измислят чиновниците. И дори много цивилизованите, по-висши човеци от теб, според твоя вопъл, пак бъркат и то с човешки жертви.

Тук катастрофите са повече от нормалното !

Пиянството на един народ начело с Боко Тиквата...................

аман от дебили...

Антибоковисте, ти си ми крайно противен, и то не защото харесвам Борисов, а просто ти самият си отвратителен и вониш... Спри да се появяваш и да натрапваш противната си и миризлива особа...

Ти ли се обаждаш бе гнидо герберска изпълзяла от тоалетната на централна баня? Такива като вас изродски гербери ще ви стреляме един по един на стената, мама ви мръсна, проста и ненормална !

Еми всичко е ясно. Бременната почва да я напъва в колата и да охка. Шофьорът се панира и тръгва да спира на отсрещния бордюр, най-вероятно защото там е имало някакво заведение - вода и т.н. Група неизтрезнели сливенски мангали в другата кола, движещи се по принцип в своята лента, но с много забавени реакции, отнасят правещия недопустима маневра бургаски автомобил, и трагедията е налице.

Три пъти прочетох,добре че се сетих да прочета коментарите та малко да ми се изясни.

Да, ако не бяха пияни можеше да видят колата и да спрат. Айде пийте и карайте още, айде. Животни

бременна.......или родилка............че има разлика............поне веднъж отразете новините читаво........лошо е,че има птп, но............

Разбира се, че е била бременна! Тръгнали са от Бургас за Сливен, за да ражда в Сливенска болница, но не и да роди веднага след катастрофа, нали?

Какво се разбира от новината : Бурагски автомобил навлиза в насрещносто и спира. Сливенският автомобил се блъска в бургаският. Пътуващите в сливенският автомобил са били пияни.

Разбира се също, че няма никакво присъствие на кат по пътищата. Спомням си когато бях малък 2 пъти ни спираха докато идем до селото на баба ми за 30км, а сега на главни пътища има полиция само по време на "акция" (медийна).

Колега а нужно ли е да дебнат тия просяци зад всеки храсталак и да цоцат подкупи? Къв е кяра от тях? Защо миналата година като пътувах с кола до Германия минах 1800км и никъде не са ме спирали? Патрулка покрай пътя видях само на 1 място в Сърбия