Микробус без шофьор помете млада жена във Варна

21-годишна жена пострада тежко, след като микробус без шофьор я блъсна на варненска улица.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако шофьорът беше жена, а пострадалият мъж, пак щяхте да изкарате жената виновна. Направо се чудя как не ви е срам да пишете такива глупости. Колите на такива умници като този шофьор влизат и в сгради, сигурно и жертвите там са виновни, че не са избягали. Ако си мислите, че можете да избягате от кола...

Co69

То държава на самотек помита хиляди съдби на ден из цялата страна, да е само Варна, да я оградиш, да са само катастрофите, да ги спреш. За българина трябва само бой и страх - бой - ако не ходи на училище, бой - ако не работи, бой - ако крадне, бой - ако излъже , бой - ако мачка, бой - ако бие и те така докато придобие грамотност, култура, скромност, работливост.

Ако БГ-полицията си вземе ДРОНОВЕ веднага ЩЕ РЕГИСТРИРА нарушения при: 1) паркиране; 2) изпреварване; 3) гонки и дрифтове 4) опасни участъци по пътищата 5) каране в насрещното, в аварийна лента 6) Бягства от закона на кросови мотори през разорани ниви или на пистови мотори с над 260 км/ч. 7) БЯГСТВА ОТ ЗАТВОРИ, ВКАРВАНЕ НА ЗАБРАНЕНИ НЕЩА И ПР. ---ОБАЧЕ те ползват неподвижна камерка на стойка тип усмихни се и "ЩРАК МАРИЙКЕ НА ПОРТРЕТ"

А тази жена, къде е гладала или сама е застанала на пътя на возилото за да го спре.

Спрял на село, на мегдана - там шилоко.

а тъпата кифла къде е гледала ??? в мобилният телефон ??? това е машина ! спирачки могат да откаят ... всичко се случва !

е за спиране от движение. Явно му е паднала компресията и сега бълва пушеци и сажди. Забравил е да вдигне ръчната и компресията не е могла да го удържи. Отделно, че и по правилник при паркиране на наклон колелата се оставят завити към бордюра. Жената едва ли е очаквала на това място да има движещи се МПС

Значи, журналистчето е ползвало думата 'помете', което навява картини на засилен бус по нанадолнище. Ако е така, жената няма как да го е избегнала, дори да го е видяла. Другата алтернатива е, да е пресичала зад/пред буса, който бидейки паркиран на платното е трябвало да бъде заобиколен - тогава пък хептен няма избягване, но думата 'помете' не е подходяща, вместо това можеха да ползват "затисна". Естествено, информацията, която ни трябва за да разберем какво се е случило, е сметена от журналиста под килима за да можем виеватите коментиращи да гадаем какво всъщност е станало и да пълним с кликове касичката на Дира.

И Варна се напълни със селяни!

ако ги нема селата куро ке ми ядеш ... то не че сега не го правиш де ... ама тогиз и ша си гладен ...цървул стъпил на асфалт ...

Я кажи, умнико, какво произвеждат селата? Ела във Варна, ще видиш как е пълно със самодоволно ухилени селяци с дебилни физиономии. Две думи едвам обелват с недоразвитите си мозъци, ама със самочувствие. Дрисльовци.

Роден съм в градче,край морето,близо до Варна. Най-хубавите ми години от живота преминаха и ОТДАДОХ НА ТОЗИ НАЙ-КРАСИВ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА ГРАД! УЧИХ,СЛЕДВАХ РАБОТИХ,СЪЗДАДОХ СЕМЕЙСТВО В НЕГО В НАЙ-АКТИВНИТЕ СИ ГОДИНИ.... СЛЕД тн. ,,Демокрация"...,,,,Промени"....,,Издържах до 2000 година и....избягах...жената умря...децата в чужбина....а Варна.....БЕТЕР ОТ ДЖУНГЛА И ГЕТО ! ОСРАНА ОТ ВСЯКЪДЕ! А СЪМ СТРОИЛ И ФЕСТИВАЛНИЯ...ТЕРАПИЯТА...ДЕЛФИНАРИУМА И КАКВО ЛИ НЕ.... ДНРС Е....ГЕТО...ОТ НЕНОРМАЛНИЦИ,ДОШЛИ ОТ КЪДЕ ЛИ НЕ.... ЯЗЪК ЗА ВАРНА И ЗА ЦЯЛА...БЪЛГАРИЯ!!! ОСОБЕННО С ТАКИВА ,,ДЖУРНАЛИСТКИ" ДЕТО ОСВЕН ,,ПОМЕТЕНА"....,,РАЗМАЗАНА"....ДРУГО НЕ ЗНАЯТ! СЯКАШ СА ОТ ,,ФАКУЛТЕТО" НА...МЕТАЧКИТЕ В СОФ.ОБЩИНА !!!

Пфф смятай каква патица трябва да си да те блъсне рейс без шофьор - не е истина.Това е закона за естествения подбор.

Във Варна вече няма нормални хора останали. Има само дебили, селяндури и мангусти! Прави се един ремонт от 1 година, колкото да задръства целия град, който и без това се слави с идиотската си инфраструктура и движение! Целия свят да ги види, че вършат нещо...

Превозните средства вече тръгнаха сами да убиват... Докъде я докарахме?!

Прост въпрос: Тази млада и невинна "пешеходка", когато и ако изобщо е пресичала, не е ли погледнала все пак, дали не се задава превозно средство БЕЗ ШОФЬОР в него или както обикновено е била заета да си говори по ГСМ-то или да гледа в небето?!... Естествено, друг е въпросът ако бусът я е връхлетял изотзад ,докато си е ходела по тротоара. От статията не става ясно... Странно колко лековерно гледа човек на сигурността си, когато някой му обясни например, че като стъпи на пешеходната пътека и вече е цар и може да се метка там, без дори да поглежда! Дано тези, които изписаха тази формулировка в закона, да не могат да спят нощем, защото както е казал народът, "страх лозе пази", но нашите малоумници, нямат акъл за пет стотинки... Жалко за девойката, дано се оправи по-бързи и дано да си е взела поука... А на шофьора да му вземат книжката за няколко години, докато осмисли, че трябва да се мисли!

Формулировката да не се окаже, че си длъжен да пропуснеш хората на пешеходна пътека? Това е малко по-различно от "цар си" и т.н. Пък то си е за всекиму дали ще се оглежда и внимава докато пресича или ще разчита на чуждата съвест.

Сигурно е гледала в телефона си. Пълно е с вървящи гъски гледащи телефоните си.

там си бил и си видял, нали, бе гъсок!

"Помете"!!! Чак пък помете .. Ейиии, тия думи за нищо ги нямаме.

Преди десет години корниз на сграда на главна улица във Варна падна и уби невинна млада жена. По-късно на същата улица моторист уби младО момиче. Вижте двете паметни плочи! Днес самодвижещ се автобус блъсна младо момиче. ДА ОБЯВИМ ВАРНА ЗА ОПАСЕН ГРАД!

То вече стана село. Направо да се прекръстваме на Толбухин-2. Или град Русенско-Силистродебилов.

цялата страна е пълна с безотговорни неграмотни убийци, правителството да спре убийците по пътищата, крути мерки срещу убийците или оставка

В тая страна всеки е като тебе със самочувствие, че е отговорен и грамотен, а всъщност е дебил. И Господ да дойде след оставката дебилите си оставате дебили.