Мъж загина при жестока катастрофа на ”Тракия”

38-годишен шофьор на лек автомобил БМВ е загинал снощи при тежка катастрофа на магистрала "Тракия", съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Мъж загина при жестока катастрофа на ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждал съм и други бракми и то през лятото дето са излезли от пътното платно да берат гъби

колко ли трябва да си прост и вързан в ръцете за да самокатастрофираш на празна магистрала с 3 платна?

Сигурно ще изкарат шофьора на Фолксвагена, че е карал с несъобрзаена скорост. А при разрешени 140 км/ч колко е съобразената скорост, ако случайно пред теб се озове БМВ по таван?!

не означава ,че е задължителна. Кара се със скорост която ти позволява да спреш безаварийно.

Абсолютно невярно твърдение. На магистрала не си длъжен да очакваш паднало на покрив БМВ в твоята лента. Имаш подобни задължения в района на кръстовище, каквото няма в случая. Изискването за съобразена скорост не е направено с цел да се облагодетелстват КАТ и държавата, както си мислят самите те.

прав е румен.на 14.09.2017 на тротоара във варна до стадион черно море се качи таурег и ни подкара 5 човека пешеходци.шофьора избяга.всички сме живи.благодарим ти господи.

Хора, викайте Пази Боже, защото на магистралата няма време много за реакция. Наближавах камион на м-ла Тракия, когато му се спука предна лява гума, мина праз разделителната мантинела, пресече насрещното платно и завъртайки се спря в канавката там. По двете платна имаше стругове, фрези, колонни бормашини. Всичко ми беше като насън, не знам как спрях след мястото на инцидента. Тези от отсрещното платно също спряха, но цяло щастие беше че не отнесе никой.

карах от 2008 г чисто нов тигуан 2.0 дизел мисля ако се не лъжа 1580 кг.това е истински немски танк.тогава този модел беше рядко срещан по бг магистралите .лоша среща с бавареца.жалко за загиналият млад мъж.

Това е невъзможно! Водачите на БМВ, Ауди и Мерцедес са безсмъртни!

БМВ, несъобразена скорост, в комбитация с гуми ГАЛОШИ = то се вижда на какво..........

TIREX

гумите нямат отношение към простащината и наглото каране. няма дистанция изпреварване от дясно и прочее

Гумите имат ОГРОМНО значение да се задържиш в траекторията си. Особено на мокро или на сняг.

Или шофЕрът на БМВто се е засегнал, че го е изпреварил раздут голф и го е минал и се прибрал по-рязко или тоя с раздутия голф е натиснал газта и е закачил БМВто при прибиране. В бугаристан си е нормално да залепиш газта, като те изпреварват.

Явно двамата са карали с несъобразена скорост. но по-несъобразена и била на БМВ-то.

В провинсията повичито сми с БМВ- та и АУДИ-та, и сми сичкити състизатили, обичами високити скорости, моля пазетиса!

А, то щото в Софията сме все с Астри. Истината е, че човек може да си вземе много прилично 20-годишно бмв или Ауди, е, и Мерцедес за никакви пари. И естествено по-малоумните го правят.

Да спрем ИМБЕЦИЛИТЕ по пътищата на Родината! Гражданският контрол: Roadmadnessbulgaria!

ДА УЗНАЕ , ЧЕ В БЪЛГАРИЯ БМВ СЕ КАРА ОТ ТЪПАНАРИ !!!

В Ютуб има много клипчета с ненормални изпълнения на шофьори на беемвета от САЩ, Европа и Русия. В тая връзка руснаците си имат лаф: БМВ-това не е автомобил, БМВ-това е диагноза!

НО ФИРМАТА НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА ! ЗАЩОТО КОЛИТЕ СА ЕДНА ОТ АВТОМОБИЛНИТЕ ИКОНИ НА ЕВРОПА !!! ДА ПРИЕМЕМ ЗА ПО-ЛЕСНО , ЧЕ И ПРОСТАКЪТ ИМА ВКУС !!!

На теб диагнозата ти е болен от завист към тази популярна марка която е водеща по продажби вече цели 5 години

5 минути бясно каране, а сега цял живот умрял

Жалко за човека. Към водачите на БМВ и АУДИ. Знам че не търпите кола пред вас, но след като я изпреварите, настигате друга......и.... БУМ при онзи горе. Изпреварвате много по мощни коли от вашите, но ги карат умни водачи, а не дебили като вас.

Знаеш ли колко тъжно гледат на светофара като ги изпревари VW eUp...

Слава богу, че човекът не е пострадал много. А на говедото с БМВ-то - майната му!

Снощи един кретен с БМВ ми помля колата. Заледен път, леко нанадолнище - с такава скорост прелетя покрай мен... Докато се чудя тоя нормален ли е , колата му започна да поднася. Ляво, дясно..накрая се завъртя като пумпал. Набивам спирачки, ама колата се качи на кънките. Плътно ляв волан пробвам, десен - няма, колата просто се пусна на шейна в права посока и право върху него. Този зад мен, добре че закачи с гума бордюра, че иначе щеше да стане сандвича. - Кво правиш, бе - викам му - Още от кръговото си ме емнал с присвяткване и опити да ме минаваш отдясно. Родилка ли караш?! Той от къде да знаел, че пътя бил така заледен. И къде съм се бил засилил с тоя таралясник, що не съм спрял, де ми били спирачките.. - Ами като те видях как взе да се въртиш - отговарям му - нямах търпение да се лепна за теб за един валс. Аз съм с 40 и спирачките ми са еййй тука. Ама на теб къде ти е мозъка, че влизаш с 70-80 в завой на заледен път.

Защо го удари бе, тиквеник? Ти си го блъснал, не той теб. Къде ти е дистанцията? Защо си се въртял като шугав? Да те ева у шофьора скапан....Че и нищо не си разбрал.

През зимата резко не се спира и човека си го знае, само ти май не си свикнал още, ма споко ще свикнеш. Но когато баварецо ри се изпречи, ще пробваш да натиснеш спирачките нали, ситуацията е стресова. Или ти в такава ситуация директно си ги тараниш без да натискаш спирачка?

Аз съм на 4-5 дължини зад него, добитък. И да искам не мога да го застигна. Дано в най-скоро време се окажеш в същата ситуация! Иначе няма как да разбереш за какво иде реч.

Ехх тия с тия кошари наречени бмв,зимата не трябва да се изкарват от гаражите тия кокали че не мое да върви

При такъв инцидент от какъв зор ще тестват човека, който дори е потърпевш от каскадата на бавареца... Това ли е определящо за вината на каскадьора? Малоумна дуржава

И, ако има някакъв разум, трябва да тестват за алкохол и трупа.

а той него. Бавареца е карал със скорост която му е позволила да спре без да удари никого,а водачът зад него е карал с несъобразена скоррост щом не е успял да спре безаварийно и го е ударил.

странно понятие за " успял да спре , без да удари никого" - по таван , напреко на осевата линия. то, верно не е ударил никого, ама ...

Иначе е поука за всички. И дано намалеят тези случки, че мрем все едно има война.

Язък окипазихме хубавата кола.Като видим BMV сме почти сигурни че зад волана е идиот

Ей, не се научиха тия собственици на БМВ, че тази кола като дойде зимата се прибира в гаража и чак на пролет, като се разтопи снега се пуска в движение!

Б-е е-М В-ието, ланците и прическа безкос, газта до дупка десни ленти - изпреварване и газарлък, бълкански манталитет и накрая в гробището, това е положението. Сами сме си виновни....

в БГ НЯМА магистрали, а само малко добри отсечки по 5-10км. - повече от 60км/час и си пътник нагоре

Да почива в мир!

Никой да не вини и колата и шофьора повечето случаи съм забелязал на автомагистралата как от брезента на един тир изхвърча лед и цялата настилка стана на бучки лед и затова през зимно време не се доближавам до тия тирове

Не са само тирове, за съжаление, не се научиха, че като натрупа сняг се чисти цялата кола, а не само една амбразурка на предното стъкло. Виждал съм как на идиота му се пука предното стъкло от лед, отхвръкнал от капака му.

Там са, едни бабуни, тресат, всички коли, а ВМV- то ще излети Там, Москвича върви със скорост, МАХ. 43! баба Тодоpка го гали

това,което се случва в булгаря,наистина не е нормално. така става, когато демокрацята е криво разбрана. ялко за починалите и ранените..дано един ден станем нормална дурява. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ракията.

Тия двамата са си ги мерили, чий е по бърз. Победителя пресякъл финала към вечните писти.

В тъмното ако отстрани ти се плъзне едно беенве по таван нямаш много варианти за реакция.

Ако не беше Тигуан, а малка кола, хората в нея отиваха на място, а селякът с БМВ щеше само да е на охлузни рани..

ДЕБИЛИТЕ СЕ ИЗТРЕПАХА! ПРИРОДАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!!!

Един олигофрен с автомобил с марка "Диагноза" по-малко! АМИН!!!

да обвините шофьора на Фолксфагена...В случая няма вина. Отделен е въпроса, че ми прави впечатление, че БМВ е диагноза, щом имаш такава кола, в 90% от случаите я караш малоумно.

На снимката БМВ-то няма поражения на тавана

И сега какво БМВ-то ли е виновно, хлъзгавия път, ГЕРБ, Северна Корея, Доналд Тръмп, Путин, международното положение или ......май задволанното устройство. Жалко, за загиналия разбира се....на нас война наистина не ни трябва - 4 -ма загинали за едно денонощие при ПТП -та. Амин!

Дебила с Тигуана е имал достатъчно време да реагира адекватно и да избегне сблъсъка, но явно е летял като луд ...

Освен, че си проздт, си и нагъл.

Там ли беше, че да знаеш какво е станало? Може да си прав, ама може и да не си? Защо БМВ-то е карало по-бавно ли? ... Може да е карало по-бавно, може и да не е карало ... Само може да гадаем. Лека му пръст на човека.

Понеже всеки ден карам кола и наблюдавам кой как кара(най-вече гледам женския състав,че са непредсказуеми) съм забелязал,че хората каращи въпросната марка в повечето случаи не са наясно с възможностите на колата а се кефят от рязкото ускорение но забравят,че е със задно предаване и лека задница и непредвиденият дрифт се получава когато изобщо не го очакват.......селенията слезе от каруците и се качи на "булгарише мотор верке" и се помислиха,че са велики:)))))))))

Или дебила с бйемвйето се е приземил пред тигуана?

И по закон е така задния пази предния, а и назад ли е гледал че да не види какво става пред него, но явно скоростта е била голяма. Друг е въпроса, че този с БМВ-то е повече виновен понеже той предизвиква всичко-лека му пръст.

Дееба и бързащите! За няколко минути по-бързо, ...