Двама загинали при две тежки катастрофи

Един човек е загинал, а друг е ранен при катастрофа между три автомобила на пътя София – Варна. Мотоциклетист е загинал на пътя Велико Търново - Габрово.

Обратно в новината

Коментари - Двама загинали при две тежки катастрофи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На първо място ,както знаете е високата скорост,неспазването на дистанция и неправилното изпреварване ,ако тези неща се спазват от всички няма да има почти никакви катастрофи .Лошото е ,че много хора с малко опит си мислят ,че са богове на пътя и на тях нищо не може да им се случи.И най странното е ,че уж колите се правят със много системи за сигурност,но в крайна сметка ги правят по бързи и мощни и налице са повече катастрофи ,за фактора пътища няма да пиша......Сега не може пикльо на 19 години със 3 месечна книжка да ми кара кола 200 коня-нали..

Може само ако се казва Макс Верстапен.Иначе не може.

Простата и неграмотна Соросоидня и тука се забила. Да защити катастрофите и ГЕРП Малоумна работа

От както караме на фарове целогодишно катастрофите намаляват ли намаляват гарантирано от Цв. Цв.

От 01 07 2016 задължително с изключени светлини през нощта!

Много съжалявам за погубените животи. Дано почиват в мир. Съболезнования на близките...

Защо никой не цени вече нито собствения си, нито чуждия живот?

един самоубиец по-малко.

Днес на магистра Струма един идиот ме засече тъй като си говореше по телефона и дори не пусна мигач,след като му светнах ми показа среден пръст.Няма управия с такива водачи прости по родните пътища.

като не те е набил пак добрее

Преди имахме руски тип пътища, които разбиваха колите и нямаше възможност за катастрофи. Сега за какво да си мечтаем: за руски коли и разбити пътища?

това ли ви е живота , коли и пътища ... с колата да се утрепя или да утрепя някой друг (хамлет от BG)

Преди не се е споменавало за катастрофите, сега дира отразява всяка. Според официалната статистика на КАТ жертвите в ПТП за годините от 1968-а до 2009-а са над 1000 годишно с някои изключения. За последните 5 години жертвите в ПТП са около и под 700 годишно.

И защо ли ти поставят минуси? Това е истината - преди 10.11.89. годишният брой на загиналите в автокатастрофи беше според МВР средно околохиляда и няколкостотин човека. Сега са повече от два пъти по-малко, въпреки че автомобилитре са поне 10 пъти повече, а за идиотите да не говорим. И аз съм доста учуден, но това са фактите.

Преди -спомням си от 80те -двете магистрали бяха вече частично готови и пътните им платна бяха по добре поддържани от сега.КАТ контролираше истински и много по спокойно и сигурно се пътуваше!Очевидец съм! Всяко семейство от мойте съседи,приятели,роднини имаше лична кола,цената на бензина беше по поносима от сега с ъс заплата 200лв можеше да купиш 1000литра!Но и вСофия и до морето пътувахме често с обществен транспорт,той беше по евтин,редовен,сигурен иЧИСТ от днешния!!! Самолета до Бургас беше 18лв!!! Нямаше я тази дивашка омраза и за бити на пътя никой не бе чувал.Шофьор се ставаше след неколкомесечно теоритично и много часове практика с инструктор.Рядкост бе да видиш катастрофа ,нямах близки,роднини,съседи пострадали,след 90те ситуацията се влоши рязко и вече е трудно поносима

Недей да дезинформираш! През 80-те години бензин А92(такъв беше стандартът) струваше 1 лв., а бензин А86(за Москвич 408, Запорожец, ГАЗ, ЗИЛ) струваше 90 ст. Цената от 20ст./литър, за която говориш беше някъде около 1969г., но тогава средната работна заплата е била около 150 лв. Това беше по времето преди арабите да вдигнат цената на петрола. Изтегли си един стар български филм от това време(например "Таралежите се раждат без бодли") и ще видиш колко коли има по булевардите. Казано по-просто: можеш да пресечеш булеварда без да се оглеждаш. За това си има причини... Имам познати от онова време, пострадали от катастрофи. За катастрофите не се пишеше, нито говореше. Също не се говореше за престъпността, но я имаше. Познавам пострадали хора. Аз също съм пострадал тогава от битови кражби - не ги разкриха. И още нещо - много семейства нямаха коли. Не знам какви са ти приятелите...

мечраем за по-малко кратуни като теб.

Преди пияниците зад волана се наказваха тежко,а на хроничните книжките се отнемаха!Болшинството шофьори бяха със средно образование.Сега мнозина са необразовани или фиктивно образовани.Преди професионални училища и школи към армията даваха необходимата подготовка на професионалните шофьори.Сега Господари на ефира показаха как се става шофьор на автобус,без да си кормувал никога учебния такъв!!????:-):-):-)!Със статистика не разполагам,но лично съм свидетел,че преди не познавах пострадали в катастрофи,а сега за съжаление няколко мой познати са сред потърпевшите,един от който трайно се инвалидизара,което адски гадно се отрази и на семейството му!

Може би, ако усвои правописа,т.н.бегеец ще успее да напише,че мечтае да изчезнат кратуни като мен,а аз бих добавил и интелектуални трупове като него!Различни сме ,но разликата не е в твоя полза!Затова внимателно с обидите!!

Не си спомням 69,но направих справка вГугал. А86 е струвал 8ст.всеки може да види!При 150 лв заплата!?Разбира се имало е обективни причини за това.пак в Гугал за 1988 се показва цена 40ст,но тогава бе взет курс за развала и ограбване на страната и стоките умишлено се задържаха по складовете за да има дефицит,ръст на цените,недоволство и почва режима да се самосвали!!считам,че 20ст за 1980 е коректна цена ,утре точно ще проверя в НСИ.

като първа мярка срещу изтичане на капитали са блокирали картите на чужденците! май някои пак ще се връщат до джанката на село :д на всички българи на острова картите са блокирани и не могат да правят преводи !

да правят икономии , ще им потрябват !

Пълни глупости! :-)

А какво е търсил между трите автомобила? Там не се стои! Даже и между два е опасно. Виж, ако бяха трима левенти, това е друга работа.