Качински щял да загине преди 2 г. със същия Ту-154

Самолетът на полския президент Лех Качински Ту-154М, който се разби днес край Смоленск, Западна Русия, е бил в експлоатация от близо 20 години, предаде ИТАР-ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Качински щял да загине преди 2 г. със същия Ту-154 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Духът на Сталин е жив!

поклон вецна им памет *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По-лошото е, че ти си жив!

ти си дебил бе!!! Може ли да си толкова деградирал???

Лех Валенса се е "изпуснал" непростимо. Бързината и неадекватността на изказването му правят лоша услуга някому.

Защо точно Качински ? Може би, защото беше демократ и се противопоставяше на глобалистите. На доста люде от високите етажи им се случват фатални инциденти и то винаги когато са с такива "неправилни" разсъждения.

Нека да изчакаме към 3-4 месеца да видим на, къде, ще задуха вятъра. И на, където и да е, то там са убийците. Но тази делегация беше положително настроена към преговори и осъяествяване на проекти с участието на Русия, така, че можем и сега да си кажем, кои са виновните :)

Глупак! Съболезнования към полския народ и семействата на загиналите!

Този "дух"ще ви преследва винаги!!

В твоя "дух" нещо не е в ред!

Ту-154 е свръхнадежден и има голяма тяговъоръженост. При условие, че вероятно е бил и с малко гориво преди кацането е необяснимо как не е успял да набере за четвърти път. Най-вероятно екипажа вече е бил разбрал, че проявява безсмислено упорство, но вече сигурно не са имали и гориво за друго летище и са изпаднали в паника. Жалко за хората.

Как нямахме такьв самолет преди година ,когато на власт беще тройната коалиция!

Бог да ги прости, голяма трагедия е това.

Есть место им в полях России, Среди нечуждых им гробов... А. С. Пушкин, Клеветникам России

Ти си един кретен. Дори в такава трагедия си готов да се гавриш. Ти да беше Сталин....ненормалник прост. Жалко за всички загинали поляци. Те страдаха най-много от Втората световна война, която не е разпалена от Сталин, загубеняк гаден.

Това е дело на КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ ПРЕСТЪПНИК ПУТИН. Негово дело (и на руските тайни служби естествено) са и останалите атентати в Русия. Този човек, като всички останали каратисти и подобни е психично болен (може би от ударите по главата или по рождение). Да не забравяме, че и нашата милиция се опитва да подражава на тях.

Който много говори срещу Русия това го сполетява. Да живее великата и непобедима руска държава!

НЕВЕРОЯТТНО НО ФАКТ; КОЙ БЕШЕ КАЧИНСКИ ? НА ЧИЯ КАУЗА НОСВЕТИ СЕБЕ СИ? ОТКАЗА ДА ПОЧЕТЕ ПАМЕТТА НА ЖЕРТВИТЕ ПРЕДИ СЕДМИЦА!!! ... ЖИВЯ ЛИ КАТО СЛАВЯНИН?.... И КЪДЕ ГО НАМЕРИ СМЪРТТА? И НИЕ ЛИ ТАКА ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕМ?.... ЕДВА ЛИ!

"Исусе, Света Дево, това е невъобразима трагедия, невъобразимо нещастие. Преди 70 години в Катин Съветският съюз елиминира полския елит. Днес полският елит погина там, докато отиваше да отдаде почит на поляците, убити" през 1940 г.", заяви историческият лидер на антикомунистическата съпротива в страната и лауреат на Нобеловата награда за мир Лех Валенса, цитиран от Франс прес. /// Това критика към Дева Мария и Исус Христос ли е? Май не си разбират от работата?

След 70 години истината ще лъсне.Този боклук-самолет каца винаги с наземен контрол,който определя височината,ъгъла,скоростта и разстоянието.Останалото-след 70г.Бог да ги прости.

При 20000 трупа в катинската гора, не ли странно, че още не са изследвани какво производство са например тези 20000 куршума с които са убити полските военни и 20000 гилзи от тях? Това би било неоспоримо доказателство и нямаше да се стигне до днешната трагедия. Нямаше да е нужно Русия да признава под полски натиск и разни политически пазарлъци.

Да го "дух"-а полския народ. Там е (беше) центърът за подхотовка на терористи и цветни революции. Терористите бяха наказани! Както каза Путин.

Бог да ги прости!

Сакън бе Хари Потър много бързо и лесно искаш да ги отървеш. Сега Бате Бойко ще ги върти на бавен огън.

причините са единствено и само в руснаците. какви са тия дървета близо до пистата?! а по принцип цялата савецка техника така е проектирана да не оставя оцелели. ялкоза поляците, че в тази местност оставят още жертви. може би не трябва да стъпват повече в руся. мир на праха им. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

удърът е жесток. Как така са се доверили на руски самолет. Та полякът не трябва и хляб да взима ако му го даде руснат, като ми самолет.

хора.опомнете се,не хитлер е виновен,стали е виновен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютно си прав! Така им се пада.

Млък бе, глупак. Руснаците са направили каквото трябва.

Бах ти колко има в България дебили!

Вижте списъка на пътниците, няма нито един човек, само полски демократи. Какво сте се разциврили.

защо и у нас не ползват такива самолети!!!???

Затова са консултантите и експертите! За да бъдат слушани и да им се изпълняват препоръките! Грешката си е на пилота. Предложено му е да се приземи в Москва или Минск, но непослушанието води за ръка страданието!!!

много си информиран за тайните операции на Русия, ама като се замисля си поредния тъпанар, който се изказва неподготвен. Лека им пръст на загиналите, голяма трагедия!

До биби: Ти си същия дебил както и твоя прякор

До Kir: да почваме да броим колко са боинга се думнаха?

Сега сериозно. Представете си, че един самолет е натъпкан с български демократи, всякакви- червени, сини, зелени, жълти, истински ноев ковчег на българската демокрация.. и се пльосне някъде и загинат всички. Ще настане всенародно веселие, така че давайте по-весело :D

Жеков,пак ли не си пиеш хапчетата бе!

Неподготвени, неморални, злобни хора са драскали тук. Жалко! Каквато и да е истината - много сте маки, нищожни да пишете.

Неподготвени, неморални, злобни хора са драскали тук. Жалко! Каквато и да е истината - много сте маки, нищожни да пишете.

Неподготвени, неморални, злобни хора са драскали тук. Жалко! Каквато и да е истината - много сте маки, нищожни да пишете.

Да те питам аз тебе,чий х.й търси съв.армия в Полша и Финландия а впоследствие в България ? Целия нормален бълг.народ може да съжалява , че агент гоце седефчов не е бил в този самолет.

Моля,моля,това означава ли,че при смъртта на гоце седефчов трябва да изпратят съболезнования на целия български народ?За по-голямата част,това ще е удоволствие и намеса на справедлив божи гняв.

здравейте, наследници на бай тошо и други дебели глави. от вашия български род съм, макар да не съм крадец и разбойник. смешни и грозни са коментарите ви. единствено един професионалист каза, че самолет от този тип се насочва от контролната кула със зададени параметри. по далече от изток, ви съветвам. както казваше ленин, не подавайте ръка, че ще ви изядат пръстите. затова не поглеждайте откъде изгрява слънцето, защото за нас, там залязва.

Идиот... Мир на праха на загиналите. Как не ви е срам, русофобите!!

Ах колко си оригинален само..

Прав си биби, трябваше с полски самолет да летят, те са най-добрите... как въобще може да дрънкаш такива простотии, да не мислиш, че някой руснак ще вземе да пребие 130 човека, просто ей-така, в името на спорта?!? В кой свят живееш? Освен това, и представа си нямаш за руската техника, ако не беше такова трагично събитие, щеше да си смешен... Лека им пръст, на хората...

Боклук е това което си написъл лольо

Владимире, защо го направи,Владимире ,ти имаше всичко, всичко ти купувахме,Владко, от нищо не те лишихме.Не харесвам поляците-те са подлоги на Запада и без достойнство и заради тях и ние сега гладуваме и сме роби.Но сред тях има и свестни хора и никой не заслужава да умре за идеите си.