Качински щял да загине преди 2 г. със същия Ту-154

Самолетът на полския президент Лех Качински Ту-154М, който се разби днес край Смоленск, Западна Русия, е бил в експлоатация от близо 20 години, предаде ИТАР-ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Качински щял да загине преди 2 г. със същия Ту-154 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникални сме, поне това не може да си отречем. Чета и се смея с пълен глас. Имаме си всичко: Руска конспирация, конспирация на глобалистите, хора който просто съжаляват за трагедията, русофоби, специалисти по аеронавтика и какви ли още не екземпляри. Поздрави!

да виждаш цялата простотия черно на бяло.

Да, щял да загине... просто липсват думи когато чета вашите новини и тъпи коментари. Съм от Полша и едно нещо искам да ви кажа... да прочетете си история на Полша и тогава ще разберете за какво става дума между Полша и Русия... Всички сме обичали нашия Президент ;( [*]

Бог да ги прости! Голяма трагедия!Дано да е последната с такъв мащаб!

Дори и от тази статия ,като се махнат внушенията е ясно че не самолета е виновен а решенията на екипажа /вероятно и на началника му/ за посочените инциденти във въздуха.Ициденти стават и с АЕРБЪСИТЕ които са най ново поколение.Мисля че Качински е оценявал надежността на самолета и затова не го е сменял но май го е надценил в тази ситуация.Бог да го прости. А вие не злобейте господа лумпени

а защо не и да са били и американците,какъв по хубав момент да падне самолет с поляци в русия и да се наклепат руснаците,не 4е и те са китки за мирисане

то пък кат ги накоелпат и те ще си го преместят в другия крачол....смешник!

Това е най-сигурният самолет, правен някога, ама като имаш екипаж от полски тъпанари с високо самочувствие - белята става. Бог да ги прости!

Не познавам човек с по-голямо самочувствие от тебе тъпако...може би Соци или дедо Йоцо са по големи въздухари от теб

ли бе, дегенерат, та раздаваш оценки на хората? Не заслужаваш парите за платен драскач, защото предизвикваш ефект обратен на очакванията. Разкарай се и се лекувай!

Каквито и простотии да пишат някои в този форум по адрес на руснаците и поляците съвсем очевидно е, че в катастрофата с полската делегация няма никъкъв умисъл и по всичко изглежда, че най-вероятно става дума за човешка грешка при тежки атмосферни условия. Най-малко пък руснаците биха направили нещо умишлено в случая, когато се знаеше къде отиваше полската делегация и какъв е поводът. Мисля, че в Москва за нищо на света не биха си позволили да предприемат някакви умишлени действия, които да ги злепоставят пред света, когато той си спомня за катинската трагедия - едно от най-черните петна в руската история. Що се отнася до поляците, които са един много достоен и горд народ, от който ние българите трябва да се поучим, те съвсем незаслужено получиха още един много жесток удар от съдбата, за което можем само да им съчувстваме и да скърбим заедно с тях.

и още нещо - вярно, и при съпротивата срещу германците през войната, и после а и преди това - срещу руснаците, този народ - поляците, доказват, че са истински хора. не дойде ли един от първите владислав варненчик да ни спасява. тези хора, макар че са католици, а не православни, като нас, са повече славяни от нас. просто не искат да ги работят други хора, от по на изток. затова евала на поляците, за мен тези хора могат да ни бъдат за пример. и аз не съм чул поляк да е извършил престъпление в българия, докато руснак, украинец, молдовски българин, комай, бая често. освен това, по добре се радвайте, че европа ни приема. обама и русия сега демонстрират, че са над европа. те искат само да ни командват. единствено, ако се стегнем в европа може да се надяваме на нещо по добро. иначе пак ще сърбаме някоя попара 50-100 години, забъркана от имперските държави.

аз пък знам едан полякиня как си открадна децата и наште подлоги даже и съдействаха така че айде лефт сайд драги

Много хубаво спомена Владислав Варненчик,светло име в нашата история.Поляците наистина са положително настроени към нас.Бих добавила и Георги Бенковски,който в Диарбекир дава паспорта са на Гаврил Хлътев от Панагюрище за да го използва за дейността си на български революционер.А това,че са повечето католици всеки да го възприема както иска.Аз съм българка и католичка и си спомням,че при Калоян България е била на 3 морета.И не е изнасял милиарди в европейски банки като членове на определена партия...

Съболезнования за братята славяни! http://vbox7.com/play:6172c160 - Шопен!

Поне половината от писалите тук, тряба да се замислят и да посетят психиатър, или поне да си пият хапчетата (ако вече са посетили) ...

У нас щеше да е радостно събитие доносника Гоце да освободи поста. За Качински, Бог да го прости.

Не мога да повярвам, че в някой индивиди няма съчувствие към трагедията не знам как щяха да се чустват ако имаха блиски хора на самолета

Бог да прости загиналите!

Владимире, защо го направи,Владимире ,ти имаше всичко, всичко ти купувахме,Владко, от нищо не те лишихме.Не харесвам поляците-те са подлоги на Запада и без достойнство и заради тях и ние сега гладуваме и сме роби.Но сред тях има и свестни хора и никой не заслужава да умре за идеите си.

здравейте, наследници на бай тошо и други дебели глави. от вашия български род съм, макар да не съм крадец и разбойник. смешни и грозни са коментарите ви. единствено един професионалист каза, че самолет от този тип се насочва от контролната кула със зададени параметри. по далече от изток, ви съветвам. както казваше ленин, не подавайте ръка, че ще ви изядат пръстите. затова не поглеждайте откъде изгрява слънцето, защото за нас, там залязва.

станчо - ти си просто още енда дебела глава. кож ти каза че този е професионалист? чувал ли си истотята: "на онзи на които не може да му стане, космите му пречат"... покоинят пезидент беше толкова праволинеен че наи-вероятно е зповядал на пилотите да кацнат без значение каква е обстановката. по-някога истината е много по-проста. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Неподготвени, неморални, злобни хора са драскали тук. Жалко! Каквато и да е истината - много сте маки, нищожни да пишете.

Неподготвени, неморални, злобни хора са драскали тук. Жалко! Каквато и да е истината - много сте маки, нищожни да пишете.

Неподготвени, неморални, злобни хора са драскали тук. Жалко! Каквато и да е истината - много сте маки, нищожни да пишете.

Сега сериозно. Представете си, че един самолет е натъпкан с български демократи, всякакви- червени, сини, зелени, жълти, истински ноев ковчег на българската демокрация.. и се пльосне някъде и загинат всички. Ще настане всенародно веселие, така че давайте по-весело :D

Затова са консултантите и експертите! За да бъдат слушани и да им се изпълняват препоръките! Грешката си е на пилота. Предложено му е да се приземи в Москва или Минск, но непослушанието води за ръка страданието!!!

защо и у нас не ползват такива самолети!!!???

Вижте списъка на пътниците, няма нито един човек, само полски демократи. Какво сте се разциврили.

Ах колко си оригинален само..

Бах ти колко има в България дебили!

хора.опомнете се,не хитлер е виновен,стали е виновен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

удърът е жесток. Как така са се доверили на руски самолет. Та полякът не трябва и хляб да взима ако му го даде руснат, като ми самолет.

До биби: Ти си същия дебил както и твоя прякор

Прав си биби, трябваше с полски самолет да летят, те са най-добрите... как въобще може да дрънкаш такива простотии, да не мислиш, че някой руснак ще вземе да пребие 130 човека, просто ей-така, в името на спорта?!? В кой свят живееш? Освен това, и представа си нямаш за руската техника, ако не беше такова трагично събитие, щеше да си смешен... Лека им пръст, на хората...

причините са единствено и само в руснаците. какви са тия дървета близо до пистата?! а по принцип цялата савецка техника така е проектирана да не оставя оцелели. ялкоза поляците, че в тази местност оставят още жертви. може би не трябва да стъпват повече в руся. мир на праха им. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До Kir: да почваме да броим колко са боинга се думнаха?

Идиот... Мир на праха на загиналите. Как не ви е срам, русофобите!!

това е военно летище, дърветата са там съвсем нарочно

Сакън бе Хари Потър много бързо и лесно искаш да ги отървеш. Сега Бате Бойко ще ги върти на бавен огън.

Бог да ги прости!

Да го "дух"-а полския народ. Там е (беше) центърът за подхотовка на терористи и цветни революции. Терористите бяха наказани! Както каза Путин.

Абсолютно си прав! Така им се пада.

При 20000 трупа в катинската гора, не ли странно, че още не са изследвани какво производство са например тези 20000 куршума с които са убити полските военни и 20000 гилзи от тях? Това би било неоспоримо доказателство и нямаше да се стигне до днешната трагедия. Нямаше да е нужно Русия да признава под полски натиск и разни политически пазарлъци.

Соци, тъпанарино, пистолетите с които са убивани поляците са немски, "Валтер". 1) Големи количества са закупени от СССР във времето когато Хитлер и Сталин са били дружки. 2) Използвани са, защото не правят засечка като руските. 3) Няма смисъл тъпанарино да се съмняваш в любовта на поляците, защото омразата им към германците не е по-малка от тая към руснаците!

Смоленск е бил опожарен от поляците преди 400 години. Божие възмездие?

Благодаря за инфото. Това е важна улика. Не знаех, че НКВД е било изцяло въоръжено с пистолети "Валтер". На времето имах такъв пистолет. Наистина разкошно германско творение и бях почти влюбен в него. Дизйнът му е перфектен. Трябва да ти кажа обаче, че прави засечка доста по- често от руския "Макаров". Всеки втори пълнител имаше по един проблемен изстрел. Наистина не зная какво производство бяха патроните калибър 7.65. Идваха в кутийки с 9 милиметрови за Макаров, подредени на зигзаг. Стрелял съм и с двата само на Нова Година. Много е важно да се знае, че при вързани жертви засечката на оръжието не е била от значение. Още повече, че заселкият патрон се изважда много лесно от цевта само с едно издърпване на рамата. Бих допълнил, че ако куршумите в Катин бяха от "Макаров", едва ли някой щеше да обвини германците, както в случая при германско оръжие се обвиняват руснаците.

Русия не е признавала нищо. Нито Елцин, нито Путин са Русия. Всъщност, всичко започна при алкохолика Елцин, а Путин е негов наследник. Какво различно може да се очаква от Путин, още повече, че не се знае на кои разузнавания служи. Знае се със сигурност, че връзките му с германците са прекалено топли. Истината ще излезе наяве само след отварянето на секретните документи на Вермахта.

След 70 години истината ще лъсне.Този боклук-самолет каца винаги с наземен контрол,който определя височината,ъгъла,скоростта и разстоянието.Останалото-след 70г.Бог да ги прости.

Боклук е това което си написъл лольо

1300 произведени Ту 154 и се намира един български гений да ги определи като боклуци; Всички самолети изпслзват инструментална система за кацане ако летището е оборудвано с такава; Мир на прахта на загиналите

"Исусе, Света Дево, това е невъобразима трагедия, невъобразимо нещастие. Преди 70 години в Катин Съветският съюз елиминира полския елит. Днес полският елит погина там, докато отиваше да отдаде почит на поляците, убити" през 1940 г.", заяви историческият лидер на антикомунистическата съпротива в страната и лауреат на Нобеловата награда за мир Лех Валенса, цитиран от Франс прес. /// Това критика към Дева Мария и Исус Христос ли е? Май не си разбират от работата?

НЕВЕРОЯТТНО НО ФАКТ; КОЙ БЕШЕ КАЧИНСКИ ? НА ЧИЯ КАУЗА НОСВЕТИ СЕБЕ СИ? ОТКАЗА ДА ПОЧЕТЕ ПАМЕТТА НА ЖЕРТВИТЕ ПРЕДИ СЕДМИЦА!!! ... ЖИВЯ ЛИ КАТО СЛАВЯНИН?.... И КЪДЕ ГО НАМЕРИ СМЪРТТА? И НИЕ ЛИ ТАКА ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕМ?.... ЕДВА ЛИ!

Който много говори срещу Русия това го сполетява. Да живее великата и непобедима руска държава!

Това е дело на КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ ПРЕСТЪПНИК ПУТИН. Негово дело (и на руските тайни служби естествено) са и останалите атентати в Русия. Този човек, като всички останали каратисти и подобни е психично болен (може би от ударите по главата или по рождение). Да не забравяме, че и нашата милиция се опитва да подражава на тях.

Млък бе, глупак. Руснаците са направили каквото трябва.

много си информиран за тайните операции на Русия, ама като се замисля си поредния тъпанар, който се изказва неподготвен. Лека им пръст на загиналите, голяма трагедия!

Жеков,пак ли не си пиеш хапчетата бе!

лекувай се!

Ти си един кретен. Дори в такава трагедия си готов да се гавриш. Ти да беше Сталин....ненормалник прост. Жалко за всички загинали поляци. Те страдаха най-много от Втората световна война, която не е разпалена от Сталин, загубеняк гаден.

Да те питам аз тебе,чий х.й търси съв.армия в Полша и Финландия а впоследствие в България ? Целия нормален бълг.народ може да съжалява , че агент гоце седефчов не е бил в този самолет.

Ти ли си целия български народ бре, психар! Я кортни се!

няма смисъл заради един човек да се избиват други невинни хора.

Есть место им в полях России, Среди нечуждых им гробов... А. С. Пушкин, Клеветникам России

Бог да ги прости, голяма трагедия е това.

Как нямахме такьв самолет преди година ,когато на власт беще тройната коалиция!

Ту-154 е свръхнадежден и има голяма тяговъоръженост. При условие, че вероятно е бил и с малко гориво преди кацането е необяснимо как не е успял да набере за четвърти път. Най-вероятно екипажа вече е бил разбрал, че проявява безсмислено упорство, но вече сигурно не са имали и гориво за друго летище и са изпаднали в паника. Жалко за хората.

Защо точно Качински ? Може би, защото беше демократ и се противопоставяше на глобалистите. На доста люде от високите етажи им се случват фатални инциденти и то винаги когато са с такива "неправилни" разсъждения.

Лех Валенса се е "изпуснал" непростимо. Бързината и неадекватността на изказването му правят лоша услуга някому.

Точно демокраДите са най-големите глобалисти. Съвсем са ти объркани понятията. Чети повече!

поклон вецна им памет *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Духът на Сталин е жив!

По-лошото е, че ти си жив!

ти си дебил бе!!! Може ли да си толкова деградирал???

Нека да изчакаме към 3-4 месеца да видим на, къде, ще задуха вятъра. И на, където и да е, то там са убийците. Но тази делегация беше положително настроена към преговори и осъяествяване на проекти с участието на Русия, така, че можем и сега да си кажем, кои са виновните :)

Глупак! Съболезнования към полския народ и семействата на загиналите!

Моля,моля,това означава ли,че при смъртта на гоце седефчов трябва да изпратят съболезнования на целия български народ?За по-голямата част,това ще е удоволствие и намеса на справедлив божи гняв.

Този "дух"ще ви преследва винаги!!

В твоя "дух" нещо не е в ред!