Млад мъж и ученичка загинаха при катастрофа край Хасково

Мъж на 30 години и 17-годишно момиче от димитровградското село Крепост загинаха при катастрофа на пътя между Хасково и Димитровград около 21.30 часа снощи.

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж и ученичка загинаха при катастрофа край Хасково | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я стига моя приятелка беше 16 годишна гаджето й 30 сега тя е на 31 той на 45 женени от години с дете и много здраво семейство

Ако това не се беше случило в България, можеше и да оцелеят!

Kато че "героя" е искал да каже: в и ж т е ме! Aми видяхме те!A има живи, които четат и това днеска, но утре са героите на деня. Eй ама много сме самоуверени. Hа някои "кратунките" им преливат от "хъса" ....кой бе, аз ли бе, на мен ли бе...? Tп о с л е ставаме буквално на парцали.... и в и н а г и в ъ о б щ е друг е виновен!!! Hа "добър" път!!!!

Почивайте в мир

точно 200метра преди удара има ограничение на скороста на 60км/час,за да се получи това разделяне на колата е нужна скорост над 200км/час.....колата става на три части които са на 50 метра една от друга.....

А това, че е непълнолетна ученичка, не ви ли прави впечатление, или вече сте жго приели дъщерите ви да спят с чичковци? Що ще момето /лека му пръст/ до него и ако бяха оживяли, щеше ли някой да го съди за педофилия? Ненормална история и господ си знае работата.

Като оставим настрана неоспоримостта, че 30 годишен със 17 годишна звучи гнусничко - питам все пак - защо педофилия?, те 17 годишните са само условно определени за деца. Реално психически са зрели повече от едновремешните 20 годишни. Физически също. Нека се разграничават все пак Педофилия (влечение към полово напълно неразвити лица) и Ефебофилия (влечение към полово зрели непълнолетни лица).

Тебе коя от двете "филии" те тресе

skromna35

Веднага заподозря сексуална връзка??? Май твоето подсъзнание е мръсничко....

малииии , все бях виждал , ама такъв удар не бях виждал, да се разпадне колата.Не мога да ги разбера тия малоумници, дето като са с младо гадже чавка им изпива ума . То да не знае човек да ги съжалява ли , да ги оплаква ли....

skromna35

Аре и на тоя гаджета му се привиждат...

Много ясно, че има сексуална връзка. Дето викат хората - като чуеш тропот на копита, оглеждай се за коне, не за зебри.

еи хора това да се блуснеш в краипътно дърво го има само в булгария, може и албания, в европа има мантинили или просто няма краипътни дървета в близост до главните пътишя. стига все шофиорите са виновни, я осъдете тази дърява , че не си вурши работа или да почнем да караме с ч0 км и по магистралите!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На добитъка, дърветата край пътя са му виновни...

След като партиите се оказаха ДС дружинки, а демокрация + приватизация = фалшификация , какво бъдеще очаквате, заключението е че преход и отритване на провалило се управление не става по мирен път , а с автомат калашников.

Е, къде е сега онзи скандален психолог Еленко Ангелов, да го видим какво ще каже при тази статистика: От началото на годината в 439 тежки катастрофи са загинали 46 и са ранени 563 души...

Хасковлий са нарицателни за слаби водачи на МПС та. Комбинация са от високо самочувствие, струяща селяния, кола от "пазаря" и купена книжка. Съвет от мен: ако срешнете на пътя автомобил с регистрация "Х" - отдалечете се!

Абсолютно вярно!!! По точен коментар от доста време не бях срещал!!!

Не мога да си обясне как са карали, за да катастрофират толкова жестоко точно на този път. Та там си е като магистрала, еднопосочно с две платна, разделено с мантинели. Мой близък снощи е видял в какво състояние е била колата, момичето, и е потресен ужасна гледка е било.

Сама описваш причината - прав път като магистрала. Това на някои шофьори им действа като червен байрак на испански бик.

Но движенето по този път не е натоварено като на магистрала, пък особенно вечер. Това е идеален път, аз не си позволявам да го правя, но често засичам в отсечката Х-во Димитровград някои карат с по 120 и то през деня. Какво ли е правил да изхвърчи така от пътя и то без спирачен път, не мога да си обясня. Явно наистана са карали с много висока скорост. Или може би момичето се е учило нещо. Но гледката е била покъртителна.

Тоя път Д-град Хасково местните го ползват като магистрала. Тоя е фърчал минимум със 160 като гледам мазалото...

Сигурно е решил да подобри рекорда от преди два дни на двамата ни "състезатели" в Хърватска. Призовавам медиите да продължават да популяризират други подобни `героични` постъпки в областта на високите скорости, преследване с полицията и т.н.

Снощи минахме оттам, ужасна гледка беше...

"Двамата пътували в лек автомобил "Ауди" А3,..." От този момент спрях да чета статията.

А пък от КАТ пишат - на шофьорите превишили скороста независимо с колко , контролни точки няма да се отнемат ! Та вече ми е чудно за какво по-точно ще се отнемат контролни точки ?

ибах таз кола тя от весник ли е била този с колко е карал за да е направи така тази кола

Какво само ни навирате новини за такива малоумници. Да си ги мислят бащите и майките, които са ги отгледали. Това е естествен подбор и няма нужда от реклама, така или иначе той си действа.

Тц, тц, тц, откъде събра толкоз злоба към света...

Така стоят нещата мила мамо, ако вие не си пазите децата, кой друг е длъжен да ги пази. Това не е злоба, това е реализъм.

Може ли да те попитам каква е вината на Мануела Горсова? И за чии родители е наказанието постфактум ? - за родителите на Максим или за родителите на Мануела и Петър? Може да не ми отговаряш!

Нещата са малко различни. В случая с Мануела и Петър (Запознахме се на плажа Перла и ми изглеждаше много готин и винаги в добро настроение с хубаво чувство за хумор. Жалко!) те не са били в колата на убиеца си. А сега момето е било в колата на убиеца си (и самоубиеца). Все си мисля, че е можело да направи нещо за да го озапти и да останат живи. Докато Мануела и Петър не са имали този шанс.

Трагедия без край! Каква е била тази превишена скорост, та колата да стане на парцали ... Ауди! Тоя комплексар сигурно е бил и пиян, и много голям мераклия да се направи на супермен пред девойката, и ето ти резултат! Толкова нещо се изписа, толкова се изприказва, нямат ли поне една мисъл в главите?! Тези коли трябва да се снимат и да се показват на всекиго при получаване на книжката - първо да изгледа двеста-триста такива снимки, също и на телата, както са ги намерили, да видим тогава дали няма да намалеят тези кошмарища!

колите сас смуртни случаи седят точно пред входа на кат, ако не си ходил *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да не се окаже, че му правила свирка докат е карал.

абе и аз това щях да кажа...